Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Generalitat concedeix a Vila-real el tercer programa d'Itineraris d'inserci per a afavorir... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de agosto de 2019
La Generalitat concedeix a Vila-real el tercer programa d'Itineraris d'inserci per a afavorir la inclusi sociolaboral de 150 persones de collectius vulnerables

L'Ajuntament de Vila-real ha aconseguit, per tercer any consecutiu, un nou programa d'Itineraris d'inserci socialoboral, amb l'objectiu d'afavorir la incorporaci al mercat de treball de collectius vulnerables i en risc d'exclusi social. El regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, ha anunciat hui la nova edici del programa autonmic que, amb la contractaci de sis tcnics, assistir durant els prxims quatre mesos a 150 persones per a ajudar-los en la seua integraci sociolaboral. 

"El principal objectiu dels Serveis Socials municipals s sempre ajudar al fet que totes les persones puguen desenvolupar els seus propis projectes de vida de manera autnoma i aquests Itineraris d'inserci s'han demostrat un bon instrument per a avanar en aquest cam", valora Escorihuela. Els bons resultats dels programes anteriors avalen aquesta percepci, ja que dels 155 beneficiaris de l'any passat, un total de 44 (el 28%) van aconseguir una ocupaci abans de finalitzar el programa. El 58% dels usuaris va completar ntegrament les sessions i a penes un 14% d'ells va abandonar el programa sense finalitzar el seu itinerari. "Sn dades molt bones, per sempre es pot millorar i aix s el que esperem aconseguir amb aquesta tercera edici", agrega el regidor, qui subratlla que Vila-real s dels pocs municipis de la Comunitat que ha obtingut el finanament dels itineraris en les tres convocatries. 

Per a dur a terme aquest programa, Serveis Socials ha obtingut una subvenci de 134.000 euros per part de la Generalitat Valenciana, procedent del Fons Social Europeu, que permetr la contractaci de sis professionals per a treballar durant els prxims quatre mesos aspectes socials, adquisici de competncies, formaci i orientaci en la cerca activa d'una ocupaci a un total de 150 beneficiaris, aturats de llarga durada i en la majoria usuaris de la Renda Valenciana d'Inclusi de la Generalitat. El perfil del beneficiari s majoritriament el d'una dona (dos teros dels usuaris), de nacionalitat espanyola (un 75% dels beneficiaris), amb estudis primaris o sense estudis, que porta ms de dos anys sense treball. 

Els Itineraris d'inserci sociolaboral municipals es coordinaran, a ms, amb el treball que desenvolupa la Fundaci Tots Units dins d'aquest mateix programa autonmic. "Tots Units tamb compta amb una subvenci d'aquest tipus i, per a optimitzar els recursos i arribar al mxim de persones possibles, estem treballant ja de manera coordinada", detalla el regidor de Serveis Socials.

Leer ms...
 
El Rosari celebra el campament d'estiu a Benignim PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de agosto de 2019
El Rosari celebra el campament d'estiu a Benignim

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la regidora de Joventut, Anna Vicens, han visitat el campament d'estiu que l'Associaci de Filles de Maria del Rosari celebra a la localitat valenciana de Benignim. Un total de 121 xiquets i xiquetes i 26 monitors participen del campament, en el qual s'han celebrat activitats com jocs esportius. La visita forma part del projecte emprs aquest estiu per l'alcalde, amb visites a tots els campaments d'estiu que celebren les entitats vila-realenques, per tal de posar en relleu els campaments com espais de convivncia, educaci en valors i conciliaci familiar en poca de vacances escolars. Amb aquest objectiu, s'han visitat els campaments de la Consolaci a Alborache; Pintando el camino en rosa-Aspanion, a Navajas i Jrica; el de JuCar a Viver; la Purssima a Montanejos; Animatemps a Cinctorres; Llusos a Aiguaviva; i La Lira a Morella.

Ms imatges dels campaments d'estiu, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Proximitat i Festes llancen una campanya informativa per a evitar l'aband de voluminosos amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 20 de agosto de 2019
Proximitat i Festes llancen una campanya informativa per a evitar l'aband de voluminosos amb motiu de les festes patronals

Reduir l'aband de voluminosos en la via pblica en festes s l'objectiu de la nova campanya d'informaci i sensibilitzaci llanada per les regidories de Proximitat i de Festes per als prxims festejos patronals. La regidora de Participaci Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca, i el regidor de Festes, Diego A. Vila, s'han reunit hui amb el president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, i el president de la Comissi de Penyes, David Garca, per a acabar de perfilar la campanya, que t com a principal pblic els casals i penyes de la ciutat.

"En poca de festes patronals, ja siga amb motiu de la preparaci dels festejos o en acabar els dies en homenatge als nostres patrons, s habitual que moltes penyes aprofiten per a desfer-se de mobiliari i estris veles. L'objectiu d'aquesta campanya s recordar-los, sobretot a les penyes per tamb a la poblaci en general, que tenen a la seua disposici un servei gratut de recollida de voluminosos", assenyala Caravaca. "Amb un gest molt senzill podem evitar molts problemes i molsties als vens, contribuint entre tots a fer la Vila-real + neta que busca la nostra campanya", agrega Vila. La iniciativa, especficament dirigida a evitar els estris que s'abandonen durant les festes, s'integra en el doble objectiu en el qual treballa l'Ajuntament en els ltims mesos: d'una banda, millorar l'estat de neteja en el municipi sobre les premisses de "netejar ms i embrutar menys", que s'engloben en el pla Vila-real + neta; i afavorir la convivncia de les penyes amb els vens i venes, que va portar a la creaci de la primera Comissi especial de Convivncia amb les penyes durant la passada legislatura. 

A travs d'aquesta nova campanya, i grcies a la collaboraci de la Junta de Festes i la Comissi de Penyes, es far arribar la informaci de manera directa a les 102 penyes que participen aquest mes de setembre en els actes de la comissi. A ms, es far arribar tamb la informaci a totes les penyes inscrites al registre oficial (503) a travs d'un repartiment general del fullet a les bsties de la zona centre de la ciutat, on es concentren el major nombre de casals i on s'ha detectat una major problemtica d'aquest tipus. Els fullets detallaran la informaci de servei per a atallar aquestes situacions, amb el telfon 964536761 a la disposici dels vens per a la recollida directa dels voluminosos, i la possibilitat de sancions en el cas d'incomplir la normativa.

"Les festes sn un moment nic per a afavorir els llaos de convivncia entre vens, penyes -autntic motor de la festa-, associacions per tamb poden ser motiu de molsties i problemes que podem, entre tots, evitar. No abandonar estris en la via pblica, mantindre net el carrer i complir els horaris, respectant el descans dels vens, sn mesures que estan a l'abast de tots", conclou.

Leer ms...
 
Vila-real i Ecovidrio fomenten el reciclatge d'envasos de vidre en festes i llancen un repte als... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de agosto de 2019

Ecovidrio, l'entitat sense nim de lucre encarregada de la gesti del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en collaboraci amb l'Ajuntament de Vila-real, posa en marxa la campanya de sensibilitzaci "La Penya Recicla", durant les festes patronals de la Mare de Du de Grcia, per a promoure el reciclatge de vidre i la sostenibilitat entre tots els penyistes i vens. La iniciativa, que es desenvolupar durant els dies 31 d'agost, 3 i 7 de setembre, repta a totes les penyes a participar en el concurs i competir entre elles per a reciclar el major nombre de quilos de vidre aquests dies. 

Per al desenvolupament del concurs, es collocar una bscula gegant en les segents ubicacions:

  • Dissabte 31 d'agost, a l'avinguda de la Mur (cantonada carrer de Ramn y Cajal).
  • Dimarts 3 de setembre, en carrer de Llus Vives (al costat de la Torre Motxa).
  • Dissabte 7 de setembre, en carrer de Josep Ramn Batalla (cantonada amb Exrcit, en la zona del Barranquet).

Els penyistes hauran d'acudir a la bscula en horari de 12.00 a 16.00 hores per a pesar i reciclar els seus residus d'envasos de vidre. Diversos educadors pesaran els envasos i portaran el control dels quilos reciclats per cadascuna de les penyes.

A ms, una ecopatrulla visitar en aquest mateix horari els casals animant a participar en el concurs i reciclar tots els envasos de vidre que generen. Els penyistes i ciutadans que s'acosten a pesar els seus envasos de vidre a la bscula seran obsequiats amb marxandatge de la campanya. A ms, podran pujar les seues fotos ms sostenibles a les xarxes socials amb l'etiqueta #LaPeaRecicla.

Es tracta de la segona edici de la campanya enguany, desprs d'un primera convocatria en les festes de Sant Pasqual. La penya ms recicladora durant les festes de maig va ser La Merla.

Tota la informaci referent a la campanya es pot consultar a travs del web www.lapearecicla.es i cada penya podr conixer en quin lloc del rnquing es troba durant els dies que dura el concurs.

Segons les ltimes dades disponibles corresponents a 2018, els ciutadans de Vila-real van reciclar un total de 445.379 quilograms d'envasos de vidre. Aix suposa que cada ciutad va reciclar una mitjana de 8,8 quilograms de vidre. Respecte a la taxa de conteneritzaci, Vila-real se situa amb una mitjana de 298 habitants per contenidor i compta en l'actualitat amb un total de 170 igls per als residus d'envasos de vidre installats en el municipi.

El vidre que es diposita en els contenidors es recicla al 100% i s'utilitza per a la fabricaci de nous envasos, de forma indefinida i sense perdre les propietats originals. Reciclar vidre s un element clau en la lluita contra el canvi climtic. En usar calcina - vidre reciclat - en la fabricaci de nous envasos s'evita l'extracci de matries primeres de la naturalesa, evitant l'erosi dels sls i la desforestaci del nostre entorn. A ms, es minimitza l'emissi de CO2 en el procs de fabricaci i s'estalvia energia.

Leer ms...
 
El Pla d'optimitzaci de solars incorpora un nou prquing pblic en superfcie al carrer de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 18 de agosto de 2019
El Pla d'optimitzaci de solars incorpora un nou prquing pblic en superfcie al carrer de Jaume Roig, amb 52 places

El barri de Cervantes comptar a partir d'aquest mes d'agost amb un nou aparcament pblic en superfcie. La Regidoria de Territori ha iniciat hui els treballs per a l'habilitaci d'un prquing en un solar del carrer de Jaume Roig, grcies a l'acord aconseguit amb el propietari, dins del Pla d'optimitzaci de solars. L'aparcament, amb un pressupost de 10.945 euros, comptar amb 52 places. 

"Dins de la poltica de mobilitat empresa per aquest equip de govern i l'objectiu de facilitar aparcament en els barris, aprofitant solars particulars sense s amb els quals puguem arribar a acords, emprenem ara aquesta obra. Una actuaci humil per important perqu dna resposta a una de les principals demandes dels vens en els barris, la falta d'aparcament, amb un cost mnim grcies a la gesti", valora el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. El prquing inclour quatre places de mobilitat reduda PMR, aparcament per a motos i per a bicicletes, a ms d'accs degudament senyalitzat des dels carrers de Jaume Roig i Ducat d'Atenes. "S'ha decidit que l'accs siga aquest per seguretat i per a evitar la circulaci per damunt de la vorera que hauria suposat l'entrada per Joanot Martorell, seguint en tot moment els informes de la Policia", agrega. L'aparcament donar servei a una zona d'alta demanda, amb serveis com la piscina Yurema Requena i el pavell Bancaixa prcticament al costat. 

Aquests treballs se sumen a altres actuacions realitzades per l'equip de govern en el Pla d'optimitzaci de solars, buscant acords amb els propietaris de parcelles sense s per a l'habilitaci de places de prquing. El nou aparcament en el Termet, obert tots els dies a l'estiu, el carrer de Sant Cristfol o el prquing enfront del collegi Jos Soriano, a ms de la recent creaci d'altres 70 places a la plaa de la Panderola, al costat de la futura seu comarcal de Creu Roja, sn algunes d'aquestes actuacions.

Leer ms...
 
Participaci Ciutadana concedeix les ajudes a les associacions de vens, amb 33.930 euros per a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 18 de agosto de 2019

La Regidoria de Participaci Ciutadana ha resolt ja la concessi de les ajudes a les associacions de vens de la ciutat, que ingressaran aquesta mateixa setmana el 80% de les subvencions sollicitades. En total, les entitats venals rebran enguany un total de 33.930 euros per a poder portar endavant les seues activitats. D'ells, s'abonaran ara 27.770 euros i, la resta, a la justificaci de les activitats. 

"Les associacions de vens sn una part fonamental de l'entramat social de Vila-real. Representen als nostres barris, la nostra nima de poble en la dicotomia poble-ciutat que ens fa nics i que volem continuar potenciant. Sn, en definitiva, la veu dels vens i venes en molts aspectes de la vida quotidiana. Per aix, des de l'Ajuntament, tenim l'obligaci d'afavorir que puguen portar endavant la seua activitat social, de reivindicaci i de participaci ciutadana de la millor manera possible, ja siga a travs d'aquestes subvencions anuals o d'un altre tipus de suport que hem anat articulant al llarg d'aquests anys", valora la regidora de Participaci Ciutadana, Miriam Caravaca. 

En concret, les associacions a les quals s'han concedit les subvencions d'aquest 2019 sn El Progrs, El Pilar, Sant Ferran, Cervantes, Nou Crist del Calvari, Barri de la Soledat, Barri del Roser, Sagrat Cor de Jess, La Snia i l'Hospital. Les quantitats assignades a cadascuna d'elles es destinar a finanar tot tipus de programes, des d'activitats ldiques a informatitzaci, assistncia i atenci al ve, tallers, activitats esportives, excursions o festes en els diferents barris.

Leer ms...
 
Fundaci Globalis porta a Esmeralda Daz-Aroca com a ponent del Frum Nacional d'Innovaci PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 18 de agosto de 2019

L'experta en mrqueting i vendes Esmeralda Daz-Aroca parlar sobre la nova dimensi que es presenta en el Big Data aplicat al mrqueting digital en el Forno Nacional d'Innovaci que promou la Fundaci Globalis. Segons Daz Aroca "el Big Data ofereix nous models d'anlisis de clientela, molt ms rics i amb ms valor per al negoci" i aix ho explicar a les pimes i empresaris que s'acosten fins a Vila-real el prxim 26 de setembre. 

Per a Daz-Aroca, la importncia d'aquesta tecnologia s que "es poden analitzar les dades generades pels consumidors, aportant una visi de 360 graus. El mrqueting tradicional segmenta el mercat mentre que, ara amb el Big Data Mrqueting s'individualitza" d'ac, segons diu, la importncia que tenen per a qualsevol tipus de negoci.

Globalis acosta a tota una experta en el tema de forma gratuta per a les empreses que vulguen acudir, ja que Esmeralda Daz-Aroca, a ms de ser la fundadora de Daz-Aroca & Asociados, Social Selling Coach i BlogsterApp, s consultora d'Estratgia digital, Social Selling i Marca Personal, a ms de PhD, conferenciant i professora. Porta ms de 25 anys treballant en l'rea del Mrqueting i les Vendes. A ms, ha treballat amb diverses empreses nacionals i multinacionals ocupant posicions de Directora de Mrqueting, Comunicaci i Vendes. 

Daz Aroca impartir la ponncia 'Big Data aplicat al mrqueting digital: una nova dimensi' el 26 de setembre de 2019 en el teatre Els XIII en el "VII Frum Nacional d'Innovaci que enguany est dedicat a Big Data i Intelligncia Artificial.

La cita pretn donar continutat als frums dedicats a la innovaci que la Fundaci Globalis impulsa anualment amb la collaboraci de diferents entitats com l'Agncia Valenciana de la Innovaci de la Generalitat, la Diputaci de Castell, l'Ajuntament de Vila-real i la Red Innpulso.

Aquest any, el frum pretn mostrar una radiografia de les tendncies de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perqu empreses, organitzacions i professional siguen capaos d'avanar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, de la mida de l'organitzaci, la formaci o l'experincia professional. L'entrada al Frum Nacional d'Innovaci ser lliure fins a completar l'aforament, la inscripci prvia es far a travs del web de la Fundaci Globalis www.fundacionglobalis.org.

Leer ms...
 
Fundaci Globalis porta Esmeralda Daz-Aroca com a ponent del Frum Nacional d'Innovaci PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 18 de agosto de 2019

L'experta en mrqueting i vendes Esmeralda Daz-Aroca parlar sobre la nova dimensi que es presenta en el Big Data aplicat al mrqueting digital en el Frum Nacional d'Innovaci que promou la Fundaci Globalis. Segons Daz Aroca "el Big Data ofereix nous models d'anlisis de clientela, molt ms rics i amb ms valor per al negoci" i aix ho explicar a les pimes i empresaris que s'acosten fins a Vila-real el prxim 26 de setembre. 

Per a Daz-Aroca, la importncia d'aquesta tecnologia s que "es poden analitzar les dades generades pels consumidors, aportant una visi de 360 graus. El mrqueting tradicional segmenta el mercat mentre que, ara amb el Big Data Mrqueting s'individualitza" d'ac, segons diu, la importncia que tenen per a qualsevol tipus de negoci.

Globalis acosta tota una experta en el tema de forma gratuta per a les empreses que vulguen acudir, ja que Esmeralda Daz-Aroca, a ms de ser la fundadora de Daz-Aroca & Asociados, Social Selling Coach i BlogsterApp, s consultora d'estratgia digital, social selling i marca personal, a ms de PhD, conferenciant i professora. Porta ms de 25 anys treballant en l'rea del mrqueting i les vendes. A ms, ha treballat amb diverses empreses nacionals i multinacionals, i ha ocupat posicions de directora de mrqueting, comunicaci i vendes. 

Daz Aroca impartir la ponncia "Big Data aplicat al mrqueting digital: una nova dimensi" el 26 de setembre de 2019 al teatre Els XIII en el VII Frum Nacional d'Innovaci que enguany est dedicat a Big Data i Intelligncia Artificial.

La cita pretn donar continutat als frums dedicats a la innovaci que la Fundaci Globalis impulsa anualment amb la collaboraci de diferents entitats com l'Agncia Valenciana de la Innovaci de la Generalitat, la Diputaci de Castell, l'Ajuntament de Vila-real i la xarxa Innpulso.

Aquest any, el frum pretn mostrar una radiografia de les tendncies de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perqu empreses, organitzacions i professionals siguen capaos d'avanar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, de la mida de l'organitzaci, la formaci o l'experincia professional. L'entrada al Frum Nacional d'Innovaci ser lliure fins a completar l'aforament, la inscripci prvia es far a travs del web de la Fundaci Globalis www.fundacionglobalis.org.

Leer ms...
 
L'agilitaci dels trmits de la dependncia 'anima' les noves sollicituds, amb 300 expedients a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 15 de agosto de 2019

El sistema d'atenci a la dependncia atn actualment a Vila-real a 856 persones, que reben algun tipus de servei o prestaci. El refor de personal en el departament de Serveis Socials, amb la incorporaci de cinc treballadors socials i tres persones ms en tasques administratives, ha perms 'desembossar' la gesti de valoraci d'expedients derivada del trasps de competncies als ajuntaments i 'animar' la presentaci de sollicituds, amb al voltant de 300 expedients nous a l'any. 

"Ens queda encara molt per millorar, per les dades demostren que s'est avanant molt en els ltims temps i eixa percepci de millora i de major agilitat tamb s'ha vist reflectida en l'augment de les sollicituds per a incorporar-se al sistema de dependncia", valora el regidor de Serveis Socials, Alvaro Escorihuela. Aquesta millora s'ha percebut en les dues competncies que t en aquest moment l'Ajuntament de Vila-real en la gesti de la dependncia: els enregistraments de sollicituds en el sistema autonmic, assumides en 2018, i les valoracions dels expedients, des del 2016. La concessi de prestacions econmiques competeix a la Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives de la Generalitat. 

La valoraci de la dependncia ascendeix ja a prop del 75% i, quant als enregistraments, en aquests moments s'estan registrant en la plataforma les sollicituds dels mesos de mar-abril. Aquesta dada contrasta amb l'any i mig de retard acumulat en novembre de 2018, quan el departament de Serveis Socials va sollicitar a la Generalitat les competncies en enregistrament amb l'objectiu de desbloquejar la tramitaci dels expedients. "L'agilitaci dels trmits des d'aleshores ha sigut ms que notable, tant en enregistraments com en valoracions, grcies sobretot al treball de Serveis Socials i la incorporaci de personal qualificat, per sabem que encara queda marge per a la millora i en aquesta lnia continuem treballant", agrega Escorihuela. 

L'any 2017, el sistema de dependncia va tramitar 245 sollicituds de vila-realencs i es van tramitar a penes 58 valoracions. L'exercici segent, en 2018, les sollicituds van ser ja 341, amb un total de 171 expedients valorats. La tendncia es mant en 2019 i, fins al 31 de juliol, es van tramitar 261 noves sollicituds i es van realitzar 226 valoracions de dependncia. "La percepci de millora en el sistema, poder obtindre una resposta ms gil a les sollicituds, ha animat la presentaci de sollicituds en els ltims anys; una tendncia que ens mou a continuar millorant i treballant perqu totes les persones puguen desenvolupar el seu projecte vital amb autonomia, objectiu primordial del sistema de dependncia", conclou.

Leer ms...
 
Vila-real participa en la inauguraci de la 50a Fira de Zempln, a Michalovce PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 15 de agosto de 2019
Vila-real participa en la inauguraci de la 50a Fira de Zempln, a Michalovce

La delegaci oficial municipal, que encapala la primera tinent d'alcalde, Silvia Gmez, ha participat hui en els actes d'inauguraci de la 50a Fira de Zempln, que organitza anualment la ciutat agermanada de Michalovce. Gmez ha dirigit unes paraules als assistents a la inauguraci, en les quals ha destacat la importncia de les relacions d'agermanament per a la construcci social d'Europa i ha valorat l'agermanament entre Michalovce i Vila-real com una eina de convivncia, intercanvi i progrs per a ambds municipis. Abans, la comitiva oficial, de la qual tamb formen part els regidors Diego A. Vila, Jos Ramn Ventura Chalmeta i Josep Pasqual Sancho, a ms de l'historiador vila-realenc i Ciutad d'Honor de Michalovce, Jacinto Heredia, ha estat rebuda oficialment per l'alcalde, Viliam Zahorck, i autoritats d'Eslovquia.

Leer ms...
 
Vila-real estreta llaos amb la ciutat germana de Michalovce amb una delegaci oficial en la 50a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 14 de agosto de 2019
Vila-real estreta llaos amb la ciutat germana de Michalovce amb una delegaci oficial en la 50a Fira de Zempln

Una delegaci institucional, encapalada per la coordinadora general d'Alcaldia, Silvia Gmez, participa aquesta setmana en els actes oficials de la tradicional Fira de Zempln, que celebra el seu 50 aniversari, convidats per la ciutat eslovaca de Michalovce, agermanada amb Vila-real des de l'any 1998. Juntament amb Gmez, han viatjat a Eslovquia el regidor de Turisme, Diego A. Vila, el regidor de Medi Ambient i portaveu d'Unides Podem, Jos Ramn Ventura Chalmeta, i el portaveu de Comproms, Josep Pasqual Sancho, a ms de l'historiador vila-realenc i Ciutad Honor de Michalovce, Jacinto Heredia. 

La trobada permetr estrnyer els llaos i afavorir el coneixement mutu entre totes dues poblacions, a fi de reforar les lnies de cooperaci social, cultural i econmica i explorar oportunitats de millora de la competitivitat a Europa. La primera tinent d'alcalde ha volgut agrair la deferncia de la invitaci a l'alcalde de Michalovce, Viliam Zahorck, i ha destacat l'excellent relaci que mantenen tots dos municipis, "no solament des de l'mbit institucional o administratiu, sin tamb, i ms important, en l'esfera sociocultural". En aquest mbit, destaquen les trobades culturals entre corals o grups de danses de totes dues poblacions, que van originar inicialment les relacions entre Michalovce i Vila-real, o el nomenament, en 2008, del vila-realenc Jacinto Heredia com a Ciutad d'Honor de la poblaci eslovaca. 

"Les relacions entre les nostres ciutats sempre han sigut fructferes i cordials. I en aquesta lnia volem continuar avanant, fomentant les relacions entre els nostres pobles com la millor forma d'establir sinergies que es tradusquen en oportunitats per a les nostres poblacions. Els agermanaments entre ciutats, en un mn tan globalitzat i competitiu com l'actual, sn un instrument nic per a construir relacions de pau, coneixement i prosperitat", assenyala Gmez. La delegaci oficial participar dem en la inauguraci de la Fira de Zempln juntament amb altres delegacions institucionals de les localitats de Kavarna (Bulgria), Cognac (Frana), Liptovsk Mikul (Eslovquia), Uzhhorod (Ucrana), Vykov (Rep. Checa) i Storaljajhely (Hongria).

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software