Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real porta la seua estratgia innovadora i el model de ciutat a la xarxa Innpulso de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 20 de junio de 2017
Vila-real porta la seua estratgia innovadora i el model de ciutat a la xarxa Innpulso de Ciutats de la Cincia i la Innovaci

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha participat aquest mat en el ple de la xarxa Innpulso i l'associaci ARINN de Ciutats de la Cincia i la Innovaci, celebrat a la localitat madrilenya de Mstoles, en el qual s'ha donat a conixer a travs d'un vdeo l'estratgia innovadora i el model de ciutat de Vila-real a la resta de municipis de la xarxa, que s'amplia amb la incorporaci de sis poblacions en l'avaluaci de les quals va participar tamb Vila-real. El ple ha triat les ciutats d'Ermua i Terrassa per a la presidncia de l'associaci, representades pels alcaldes, Carlos Totorika i Jordi Ballart. 

"Vull felicitar tant a la nova presidncia com a les poblacions de Cambrils, Esplugues, Gav, Segvia, Villena i Granada, que se sumen al selecte club de ciutats innovadores de tot l'Estat, en un procs en el qual he tingut l'orgull de participar com a membre del jurat, com un dels dos nics alcaldes de tota Espanya -al costat del de Mlaga- que hem pres part en l'anlisi i avaluaci de les candidatures", recorda Benlloch. "Formar part d'aquest jurat o el fet d'haver sigut escollits per unanimitat de tota la Comunitat per a presidir la nova Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci sn mostres clares que, desprs d'anys de molt treball i illusi de tota la societat vila-realenca, el nostre model s un referent per a la resta de poblacions que aposten per la innovaci com a eix de desenvolupament", valora el primer edil.

En aquesta lnia, Benlloch ha destacat tamb la presentaci del vdeo de l'estratgia innovadora Vila-real, al costat d'altres cinc poblacions de tot el pas. "Dels 68 municipis que formem part de la xarxa de ciutats innovadores, tan sols sis hem sigut seleccionades per la xarxa per a elaborar i presentar aquests audiovisuals, que sn la nostra targeta de presentaci a la resta del mn com la ciutat d'emprenedors i innovadors que som, amb un teixit social i empresarial dinmic i quatre grans marques de ciutat que sn el nostre full de ruta per a seguir generant oportunitats per al futur", agrega. 

"Tant des de la xarxa estatal com des de l'autonmica, anem a seguir redoblant esforos per consolidar l'ecosistema de la innovaci, des del prisma del municipalisme", assenyala l'alcalde. Aquesta va ser, de fet, una de les conclusions de la reuni del consell rector de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci, que ha reunit aquesta setmana a Vila-real els municipis d'Alcoi, Ontinyent i Almussafes, per a elaborar un pla de treball a presentar al president de l'Agncia Valenciana de la Innovaci, crrec que ostentar Andrs Garca Reche. "Per a formar part de la xarxa valenciana, els municipis han d'ostentar el reconeixement estatal com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci, que Vila-real va obtenir en 2011 i va revalidar quatre anys desprs. No obstant a, l'agrupaci autonmica permet tamb que puga vincular-se altres municipis amb el perfil de collaboradors i entitats com a fundacions o universitats, amb l'objectiu i l'esperit de fomentar la participaci de ms ajuntaments i estendre l'aposta innovadora. A partir ara, anem a entrar en contacte amb totes les ciutats de la xarxa i animar a altres poblacions a sumar-se al projecte", conclou Benlloch.

Leer ms...
 
La Policia Local de l'rea metropolitana de Castell llana a Vila-real la seua imatge i la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 20 de junio de 2017
La Policia Local de l'rea metropolitana de Castell llana a Vila-real la seua imatge i la primera campanya conjunta per a la cooperaci municipal en matria de seguretat

La Policia Local de l'rea metropolitana de Castell, formada pels cossos municipals de Vila-real, Castell, Benicssim, Borriana, Almassora, Borriol i Orpesa, comena a caminar amb la presentaci de la seua imatge i el llanament de la primera campanya conjunta que, del 22 al 28 de juny, desenvolupar en aquests municipis controls preventius del consum d'alcohol i drogues al volant. El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, i el director general de l'Agncia de Seguretat i Emergncies, Jos Mara ngel, han presentat la iniciativa en la segona reuni de la policia metropolitana, celebrada a Vila-real amb la participaci d'autoritats i comandaments policials de les poblacions integrades a l'rea. 

"Aquesta s la segona reuni de la policia metropolitana de Castell i s'ha escollit Vila-real per a celebrar-la, desprs d'una primera trobada de constituci a la capital de la Plana i posteriors reunions que se celebraran a la resta de poblacions implicades en aquesta iniciativa, que el que pretn s compartir recursos i coordinar esforos per part de les set policies locals amb l'nic objectiu que els nostres vens i venes estiguen ms segurs", valora Serralvo. En la mateixa lnia, ngel destaca el "salt qualitatiu" que suposa la reuni de Vila-real, per a "analitzar, planificar i coordinar accions conjuntes per part de municipis que comparteixen problemtiques comunes". "Situacions de trnsit, esdeveniments culturals, entrades a polgons o a la universitat sn situacions que es viuen en tots els municipis de l'rea metropolitana; si en mbits com els serveis sanitaris o socials es produeixen reflexions conjuntes, per qu no en un tema tan sensible com s tamb la seguretat ciutadana", destaca el director d'Emergncies, qui ha valorat particularment la qualificaci de la Policia Local de Vila-real i el seu posicionament pioner en metodologies que, com la mediaci o la relaci amb els vens, "marquen la policia del segle XXI". 

La campanya de prevenci del consum d'alcohol i drogues que es desenvolupar en els set municipis de l'rea metropolitana est cridada a ser "la primera de moltes que, sota el paraigua de l'Agncia de Seguretat i Emergncies, permetran optimitzar recursos i millorar el servei a la ciutadania", agrega Serralvo. L'elecci d'aquesta campanya per a iniciar l'activitat de la Policia Local metropolitana de Castell respon a la constataci que l'augment dels controls preventius afavoreix el canvi de comportament en la ciutadania i redueix el percentatge de positius. No obstant a, el consum d'alcohol i drogues segueix sent el segon factor de risc al volant, per darrere tan sols de la velocitat de conducci. Amb aquesta premissa, les set policies locals intensificaran els controls en les respectives xarxes viries, particularment en els punts de major sinistralitat, en els horaris determinats per cada policia. 

En la trobada, han participat, a ms del director general de l'Agncia Valenciana de Seguretat i Emergncies, el regidor vila-realenc i l'intendent general cap de la Policia Local de Vila-real, Jos Ramn Nieto, el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Castell, Antonio Lorenzo; l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont;, la regidora d'Almassora, Susanna Nicolau, i el regidor de l'rea de Benicssim, Arturo Martn, al costat de comandaments policials de tots els municipis implicats.

Leer ms...
 
Vila-real redobla esforos per a millorar la neteja de la ciutat i reedita la campanya de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 20 de junio de 2017
Vila-real redobla esforos per a millorar la neteja de la ciutat i reedita la campanya de recollida de voluminosos

L'Ajuntament de Vila-real continua treballant per millorar la imatge i la neteja de la ciutat. Conscients de la problemtica que suposa l'aband d'elements voluminosos en la via pblica per part de molts vens, la Regidoria de Proximitat, que dirigeix Diego A. Vila, reedita la campanya de recollida d'aquests elements amb l'objectiu de seguir avanant, al mateix temps que es redoblen esforos per fer que la ciutadania estiga "cada dia ms conscienciada amb la neteja de la ciutat".

En 2016 es van registrar 4.689 visites a l'ecoparc per dipositar 88.860 quilos de voluminosos. D'altra banda, es van arreplegar un total de 603.740 quilos en la via pblica, el 35% amb l'avs previ per part del propietari i el 65% sense avs (un total de 2.291 serveis). Per a, l'rea de Proximitat ha editat nous trptics informatius de la campanya de recollida de voluminosos que, sota el ttol Ms prxims al teu, per una ciutat ms neta i sostenible, collabora!, detallen quines sn les opcions a l'abast dels vens per a mantenir la ciutat en millors condicions.

El document recorda que els vila-realencs tenen a la seua disposici l'ecoparc -situat al costat de la ciutat esportiva Pamesa-, i mostra els seus horaris. A ms, destaca l'existncia del servei de recollida gratuta de voluminosos. "Malgrat comptar amb aquest servei, que s gratut, seguim veient als carrers molts materials que enlletgeixen la ciutat i s tan fcil com cridar al 964 536 761 i deixar a la porta de casa o on se li indique els elements que es desitgen tirar, a s, en dimarts o divendres", explica Vila. Per a, en els trptics que s'han tornat a editar perqu arriben a tots els vens s'incorporen unes targetes amb imant perqu "sempre estiguen a m".

En el primer quadrimestre d'enguany s'han augmentat les visites a l'ecoparc, aix com les recollides amb avs i han descendit lleugerament les recollides sense avs. "Aix i tot, la xifra se situa en un 55% i ens sembla molt elevada, per la qual cosa anem a seguir treballant per facilitar als vens la tasca de desfer-se d'aquests productes", indica. En aquest sentit, Vila ha anunciat que al setembre est previst tornar a impulsar l'ecoparc mbil, que cada dilluns estar en una zona fixa de Vila-real.

Leer ms...
 
La II Girls Cup congrega a Vila-real vuit equips de futbol femen de primera i segona divisi... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 20 de junio de 2017
La II Girls Cup congrega a Vila-real vuit equips de futbol femen de primera i segona divisi durant quatre dies

Vila-real ser l'epicentre del futbol femen d'elit durant quatre dies. Els prxims dies 22, 23, 24 i 25 de juny arriba a la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) la segona edici de la Girls Cup, organitzada per PinoSport lite amb la collaboraci de les regidories d'Esports i Salut i de Relacions Institucionals.

Equips de primera i segona divisi de la Lliga femenina de futbol es mesuraran amb equips de la provncia en la II Girls Cup de Vila-real, un dels pocs tornejos exclusius de futbol femen de tot el pas. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha reiterat l'aposta de Vila-real per l'esport femen i per fomentar la prctica de qualsevol modalitat esportiva, "especialment en l'mbit de les dones, que sempre compten amb ms dificultats".

Per la seua banda, la responsable de PinoSport lite, Cristina Terrn, ha explicat que els equips que es donaran cita en la ciutat seran, en primera divisi, dins de la lliga Iberdrola, el Saragossa i l'Espanyol, mentre que els convidats de segona divisi sn el Llevant, el Valncia i el Villarreal. A ms, s'ha convidat tamb al Racing d'Onda i a l'Onda, aix com al Joventut Almassora. "El futbol s cosa d'homes i dones i en aquest torneig anem a comprovar l'alta capacitat de les xiques en l'esport rei, al mateix nivell que en la versi masculina, on a ms van a ser les grans protagonistes", explica Terrn, qui destaca que "Vila-real s una ciutat d'elit i de primera divisi, que mereixia un campionat d'elit i de primera divisi".

"Grcies a aquest esdeveniment, Vila-real torna a posicionar-se al ms alt nivell en l'mbit esportiu, ja que la cita serveix per a impulsar la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport, per tamb la nostra marca de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments", assenyala Gmez, al mateix temps que recorda que "aquest tipus de trobades fomenten el turisme esportiu en la ciutat". Tant la regidora com Terrn animen tots els vens a acostar-se durant els quatre dies, especialment durant el cap de setmana, a la CEM, a "gaudir d'un espectacle que normalment no tenim l'oportunitat de veure a tal nivell en la nostra ciutat". "Malgrat tots els avanos per aconseguir la igualtat, encara queda un cam llarg per recrrer en l'esport femen", afegeixen.

Els interessats poden aconseguir ms informaci sobre l'esdeveniment al web www.pinosportelite.com i en els perfils de Facebook i Twitter de l'empresa.

Leer ms...
 
Benlloch reuneix al consell de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci per a dissenyar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de junio de 2017
Benlloch reuneix al consell de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci per a dissenyar accions conjuntes per la innovaci

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha presidit la primera reuni del consell rector de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci desprs d'assumir Vila-real la presidncia de l'ens autonmic. La reuni, en la qual han participat l'alcalde d'Alcoi, Antoni Francs, el tinent d'alcalde del municipi alacant, Manuel Gomicia, el regidor de Promoci Econmica d'Ontinyent, Pablo Ubeda, i l'alcalde d'Almussafes, Antoni Gonzlez, ha servit per a assentar les bases del treball en la xarxa i comenar a dissenyar el projecte pilot que l'entitat presentar davant la futura Agncia Valenciana de la Innovaci, aix com establir posicions comunes en matria d'innovaci "per a seguir promovent i consolidant la innovaci com a eix de desenvolupament en la nostra Comunitat, ara que comptem amb un Consell que aposta tamb per l'economia del coneixement i la innovaci", assenyala Benlloch. 

El consell rector de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci est format per un municipi de cadascuna de les provncies valencianes, a ms d'un representant de les poblacions amb menys de 10.000 habitants. La de hui s la primera reuni del consell rector, desprs de la constituci formal de l'entitat i l'elecci de Jos Benlloch com a primer president, per un perode de dos anys, de l'organisme que aglutina les ciutats de la Comunitat que aposten per la innovaci com a eix de desenvolupament. 

"La Xarxa valenciana est comenant a caminar i sn moltes les qestions que tenim sobre la taula, amb l'objectiu de sumar esforos per a seguir treballant en la consolidaci d'un ecosistema innovador en els nostres municipis i en tota la Comunitat", assenyala Benlloch. En aquesta lnia, unes de les qestions abordades en la trobada ha sigut el disseny d'un projecte pilot a desenvolupar en una de les ciutats de la xarxa per a la seua posterior implantaci a la resta de municipis, que permeta introduir frmules innovadores per a millorar la gesti de l'Administraci, la relaci de la instituci amb els ciutadans o l'enfortiment del teixit econmic local. "Estem donant passos importants en matria d'innovaci, grcies tamb al suport i l'aposta per la innovaci de la Generalitat; un d'ells ser la prxima creaci de l'Agncia Valenciana de la Innovaci, amb la qual volem comenar a treballar noms siga una realitat amb iniciatives concretes", valora el president de la xarxa. 

La programaci de jornades en els municipis que formen part de l'organisme o qestions operatives de gesti i coordinaci de la xarxa sn uns altres dels punts tractats en la reuni celebrada a Vila-real. "Que la nostra ciutat, a travs de l'alcaldia, haja sigut triada per a la presidncia de la xarxa valenciana s una clara mostra que estem fent ben les coses, teixint una aliana amb la societat civil i el teixit empresarial que fa de Vila-real un model de ciutat referent", agrega Benlloch.

Leer ms...
 
La Llanadora d'Ocupaci de Vila-real arriba a l'equador amb ms de la meitat d'insercions... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de junio de 2017
La Llanadora d'Ocupaci de Vila-real arriba a l'equador amb ms de la meitat d'insercions laborals

El regidor d'Economia i Joventut de l'Ajuntament de Vila-real, Xavier Ochando; la coordinadora de Projectes d'Ocupabilitat de Fundaci Telefnica, Elena Ayuso; i la tcnic de comunicaci del Programa Llanadores d'Ocupaci en Fundaci Santa Mara la Real, Marta Prieto; han visitat els participants de la II Llanadora d'Ocupaci de Vila-real, que compta amb el cofinanament del Fons Social Europeu. La Llanadora va comenar a funcionar al mar per ajudar una vintena de persones aturades a entrenar una nova cerca de treball, concorde al mercat actual. 

La tcnic que gestiona la segona llanadora, Estela Brugada, ha explicat a l'inici de la visita que l'equip, compost al principi per 20 persones, ha aconseguit ja 12 insercions i compta encara amb diversos participants amb edats compreses entre els 20 i els 52 anys. "L'equip de Vila-real 2017 ha anat millorant dia a dia grcies al seu esfor i la seua implicaci a nivell personal i com a part d'un equip. En la primera fase de la Llanadora treballem molt l'autoconeixement i la intelligncia emocional. A els est ajudant a saber qu treball volen i com posar en prctica un pla de millora del seu perfil professional per a augmentar les probabilitats d'inserci", ha detallat Brugada.

Posteriorment, diversos participants han intervingut per a explicar com estan treballant de forma collectiva i coordinada. "Actualment estem treballant en un projecte relacionat amb les Xarxes Socials de la Llanadora. Disposem de Facebook, Twitter i el blog s'actualitza setmanalment amb les activitats que anem realitzant. Estem ultimant el projecte dels perfils de la web, i estem donant els ltims retocs als nostres currculums i els nostres perfils en xarxes socials i en la web. Tamb estem amb el projecte de prospecci d'ofertes, de formaci i esdeveniments que a cada participant, segons el nostre objectiu professional, puga interessar-nos. Al costat de tots aquests projectes tenim ja el mapa d'ocupabilitat i estem comenant amb les intermediacions", han detallat. 

L'equip seguir treballant amb dinmiques d'orientaci laboral, comunicaci i marca personal, a ms d'anar completant el mapa d'ocupabilitat i anar reforant el contacte amb el teixit empresarial a la recerca de noves oportunitat laborals. "Esperem que la xifra d'insercions per compte ali puga anar incrementant fins al final de la llanadora. A ms, hem de tenir en compte tamb a aquelles persones que s'estan plantejant altres opcions com l'autoocupaci o la formaci reglada, acudint a cursos que els permeten redefinir l'objectiu laboral", ha especificat Marta Prieto.

La coordinadora de Projectes de Empleabilidad en Fundaci Telefnica, per la seua banda, ha destacat que les llanadores sn una resposta efica al problema de la desocupaci. "Una persona que entra a una llanadora ix molt diferent a com ha entrat. Els resultats tant quantitatius com qualitatius ens motiven a seguir apostant per aquest projecte que brinda una oportunitat de millorar l'ocupabilitat per a inserir-se en el mercat laboral". 

El regidor d'Economia i de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real, Francesc Xavier Ochando, ha sigut l'encarregat de clausurar la visita i ha assenyalat que el projecte "funciona". L'edil recorda que "la primera edici de la Llanadora va concloure demostrant que s un instrument efica i innovador per a millorar l'ocupabilitat dels participants, que no solament van trobar un lloc de treball -en molts casos abans de finalitzar el perode formatiu-, sin que van adquirir habilitats i competncies que els seguiran sent de gran utilitat en les seues trajectries professionals". Aix mateix, l'edil ha mostrat la seua satisfacci per totes les insercions laborals aconseguides fins al moment i assegura "prompte veurem ms fruits d'aquesta edici, que promet concloure amb un xit superior al de la primera".

Leer ms...
 
Tres membres d'excepci composen el jurat que valorar els treballs del Certamen Literari Ciutat... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de junio de 2017
Tres membres d'excepci composen el jurat que valorar els treballs del Certamen Literari Ciutat de Vila-real

El Certamen Literari Ciutat de Vila-real escalfa motors i compta ja amb un jurat d'excepci per a valorar les obres, que encara es poden presentar fins al prxim 30 d'agost. Aix ho ha donat a conixer el regidor de Cultura, Eduardo Prez, qui ha presentat els tres membres que formaran part del tribunal.

Es tracta de Francisco Fernndez Beltrn, Eric Gras i Amelia Daz Benlliure. El primer d'ells, periodista i doctor en Comunicaci Empresarial i Institucional, exerceix com a cap del Servei de Comunicaci i Publicacions de la Universitat Jaume I des de 1998, on a ms s docent, tasca que tamb realitza en collaboraci amb altres universitats nacionals i internacionals. Fernndez ha sigut tamb president de la Uni d'Editorials Universitries Espanyoles (UNE), que agrupa els 64 serveis editorials de les universitats pbliques i privades d'Espanya, i membre de la comissi de comunicaci de la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovaci (RUVID), entre altres crrecs.

Per la seua banda, Eric Gras dirigeix el suplement cultural dominical Quaderns, d'El Peridico Mediterrneo, des de 2007. Gran coneixedor de la cultura provincial, les seues inquietuds professionals li han portat a convertir-se en un referent del periodisme nacional en l'mbit de la cultura. Aix mateix, Gras s membre de l'Associaci Valenciana d'Escriptors i Crtics Literaris (CLAVE) i ha participat com a jurat en els Premis de la Crtica Literria Valenciana, a ms de ser collaborador de la revista literria Quimera i tamb de la revista argentina Otra Parte.

El jurat tamb comptar amb el criteri de l'editora cap d'Unaria Ediciones, Amelia Daz Benlliure, castellonenca llicenciada en Cincies Matemtiques, alhora que poeta i editora, que compta amb una ingent obra en l'mbit de l'antologia potica i les revistes especialitzades en poesia i literatura. Daz va ser l'organitzadora de la VII trobada de poetes en la xarxa, a Penscola en 2012, i s fundadora de la tertlia potica El almadar (Castell), aix com del grup potic El laberinto de Ariadna (Barcelona). Des de 2012 dirigeix l'editorial Unaria, que disposa ja de ms d'un centenar de ttols publicats i distribuci en tot el territori nacional i que ser l'encarregada d'editar l'obra guanyadora del certamen, aix com de distribuir-la per tot el territori nacional.

"Tres personalitats valoraran tots els treballs que es presenten i decidiran quina s la millor obra en valenci i en castell", expressa Prez, qui anima els aficionats a enviar les seues obres de narrativa de temtica lliure. Prez recorda que el premi al millor relat en valenci ser de 6.000 euros i de 2.000 per al millor en castell. El lliurament de premis se celebrar al mes d'octubre.

Leer ms...
 
Creu Roja commemora el Dia dels Refugiats amb una mostra a la Casa dels Mundina PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de junio de 2017
Creu Roja commemora el Dia dels Refugiats amb una mostra a la Casa dels Mundina

Creu Roja ha inaugurat aquest mat la mostra 'Derechos de una infancia refugiada: Reconstruir la niez', amb motiu del Dia Mundial dels Refugiats. El regidor de Cooperaci, lvaro Escorihuela, i diversos regidors de la corporaci municipal han acompanyat a membres de Creu Roja, encapalats per les presidentes local i provincial, durant l'obertura de la mostra, que pot visitar-se a la Casa dels Mundina fins dijous en horari de mat.

Leer ms...
 
Els alumnes del collegi Bisbe Pont ja sn 'ciberexpert@s' PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de junio de 2017
Els alumnes del collegi Bisbe Pont ja sn 'ciberexpert@s'

Els alumnes del collegi Bisbe Pont han rebut aquest mat el seu carnet de 'ciberexpert@', un programa impulsat per la Direcci General de la Policia aquest curs 2016-2017 a tota Espanya dins del marc del Pla director per a la convivncia i la millora de la seguretat als centres educatius i els seus entorns. La formaci, dirigida a alumnes d'11 i 12 anys, s'ha centrat a informar i alertar sobre els riscos d'internet i de les xarxes socials. La regidora d'Educaci, Mnica Maas, ha acompanyat els alumnes i professors durant la jornada.

Leer ms...
 
Els alumnes del collegi Bisbe Pont ja sn ciberexperts PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 19 de junio de 2017
Els alumnes del collegi Bisbe Pont ja sn ciberexperts

Els alumnes del collegi Bisbe Pont han rebut aquest mat el seu carnet de ciberexperts, un programa impulsat per la Direcci General de la Policia aquest curs 2016-2017 a tot Espanya dins del marc del Pla director per a la convivncia i la millora de la seguretat als centres educatius i els seus entorns. La formaci, adreada a alumnes d'11 i 12 anys, s'ha centrat a informar i alertar sobre els riscos d'internet i de les xarxes socials. La regidora d'Educaci, Mnica Maas, ha acompanyat els alumnes i professors durant la jornada.

Leer ms...
 
Creu Roja recapta fons per als seus programes d'atenci social a Vila-real amb la I Marxa... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 18 de junio de 2017
Creu Roja recapta fons per als seus programes d'atenci social a Vila-real amb la I Marxa Solidria

Creu Roja ha organitzat per al proper diumenge, 25 de juny, la primera edici d'una Marxa Solidria que pretn recaptar fons per al manteniment dels seus mltiples programes a favor dels ms desfavorits de la ciutat. El regidor de Cooperaci, lvaro Escorihuela, i representants de Creu Roja a Vila-real han presentat l'esdeveniment, que recorrer el trajecte entre la plaa Major i el Termet amb una aportaci solidria de 8 euros.

"Des de l'Ajuntament portem temps oferint suport i collaboraci a Creu Roja en la seua labor per ajudar als qui ms ho necessiten i per a seguirem aportant recursos i treballant de la m en l'impuls de totes les iniciatives que engeguen per a unir a tota la societat vila-realenca i ajudar als vens que pitjor ho estan passant", explica Escorihuela. Per la seua banda, la vicepresidenta de l'assemblea local, Eugenia Gordo, assenyala que la iniciativa naix en substituci de la carrera nocturna dels ltims anys. "Volem que l'activitat estiga oberta a tots els pblics, des de xiquets fins a ancians", assegura, per la qual cosa s'ha programat una caminada des de la plaa Major al Termet (3,5 quilmetres). La inscripci t un cost de 8 euros -xiquets gratis- i els participants rebran una borsa amb una samarreta, aigua, fruita i un bitllet del Sorteig de l'Or, que es podr arreplegar el dissabte de 10.00 a 13.00 hores a la plaa Major.

Tal com explica la directora tcnica, Arantxa Monsons, els interessats a participar poden inscriure's a la seu de Creu Roja Vila-real (carrer del Calvari, 201) o a les tendes Esport 2, A1F Sport, Deportes Eva, Bicis Chiva i a www.urbanrunningcastellon.com. "Tots els diners que es recapten es destinaran als mltiples projectes que tenim en marxa a la ciutat, que cada vegada sn ms, igual que el nombre d'usuaris", apunta Monsons, qui anima a sumar-se a aquesta cita, en la qual tamb hi haur jocs abans de comenar la marxa i activitats a l'arribada a l'ermita.

"Volem que la gent se sensibilitze i siga conscient del gran treball que realitza aquesta entitat que tant ajuda en matria social en la ciutat", indica Escorihuela, qui destaca l'increment de programes creats en els ltims temps per a atendre diferents franges i perfils vulnerables, que van des de la infncia fins als ms majors. Les inscripcions romandran obertes fins i tot fins a una hora abans de comenar la marxa.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 32915
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software