Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch dissenya un organigrama per a "guanyar agilitat i eficcia sense incrementar en cap cas... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 30 de junio de 2015
Benlloch dissenya un organigrama per a

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha detallat aquest mat l'organigrama de funcionament del nou govern municipal, una vegada aprovades les delegacions i l'estructura de comissions, creat amb l'objectiu de "guanyar en agilitat i eficcia, millorant el servei a la ciutadania, per sense incrementar en cap cas el cost en retribucions de l'executiu local". Per a aix, l'organigrama intern s'estructurar en tres esgraons de responsabilitat, encapalats per l'alcalde; el segon gra l'ocupar la nova Junta de coordinaci d'rees de govern que, dirigida pels coordinadors generals Silvia Gmez i Pasqual Batalla, posar en com el treball dels quatre responsables d'rea dels quals, al seu torn, depenen la resta de regidors: Oportunitats (Emilio M. Obiol), Serveis Socials i Qualitat de Vida (Sabina Escrig), Administraci Local i Especial de Comptes (Francisco Valverde) i Serveis Pblics (Javier Serralvo). El tercer esgra de l'organigrama est ocupat per la Junta de coordinaci del govern local, de la qual formen part tots els edils de l'executiu. 

"Aquesta estructura en tres graons, amb la creaci de la Junta de coordinaci d'rees de govern, permetr definir i treballar millor els diferents temes de la gesti local i agilitar els projectes i la resposta que des del consistori se li dna als ciutadans. Per a aix, els coordinadors generals i d'rees incrementaran les seues competncies i el seu nivell de responsabilitat en l'Ajuntament, per la qual cosa aquests edils han vist augmentat tamb lleugerament el seu salari, encara que a no significa en cap cas un major cost per a les arques pbliques, ja que aquest increment es veu compensat i equilibrat per la reducci de 20 a 12 dedicacions exclusives i la disminuci tamb d'assessors", argumenta l'alcalde, qui, d'aquesta manera, ha volgut aclarir la "confusi" generada entre la poblaci que la nova estructura anava a generar un major cost econmic. 

"No hi ha ms regidors ni es cobra ms que els ltims quatre anys", especifica Benlloch. "El nombre de regidors s el mateix que en 2011: Vila-real s, per llei, una ciutat amb 25 edils, que cobraven tots; l'nica diferncia s que abans havia 12 regidors en l'oposici i 13 en el govern i ara, el que hi ha sn 17 en tasques de govern i vuit en oposici", detalla l'edil. Quant a l'increment de regidors de govern, l'alcalde incideix que no suposen major cost, grcies a "l'organigrama equilibrat que hem dissenyat perqu no coste ms als ciutadans, tenint en compte que a Vila-real ja vam reduir de manera molt important el cost en salaris i personal fa quatre anys, estalviant 30.000 euros. s a dir, a Vila-real anem quatre anys per davant en les poltiques de reducci de salaris i tamb d'ajudes socials o lluita contra els desnonaments que estem veient ara en altres administracions", puntualitza el primer edil. En aquesta lnia, Benlloch recorda que la seua nmina com alcalde, fixada en 3.100 euros mensuals, s 900 euros menor de la qual percebia el seu antecessor en el crrec, Juan Jos Rubert, del PP, "que en els pressupostos de 2009 i 2010 cobrava 12.000 euros ms que ara".

Benlloch tamb s'ha referit a la important reducci de dedicacions exclusives, que suposen estalvis significatius quant a cotitzacions de Seguretat Social i salaris. "En aquest mandat, hi haur cinc regidors del PSPV-PSOE que van a seguir en els seus respectius treballs, encara que assumisquen responsabilitats en les seues delegacions. Altres tres edils del PP tampoc van a cotitzar. D'aquesta manera, generarem un estalvi que equilibra l'increment que, per tenir majors responsabilitats de gesti, percebran altres regidors del govern", detalla. Amb aquest organigrama de treball per a guanyar "eficincia, agilitat i proximitat amb els vens i venes", el primer edil planteja un inici de mandat marcat per la "prudncia i la responsabilitat". 

Leer ms...
 
Serveis Socials obri la convocatria a les entitats socials per a sollicitar subvencions... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 30 de junio de 2015

La Regidoria de Serveis Socials de Vila-real ha obert el termini de presentaci de sollicituds per a obtenir subvencions municipals a les entitats socials de la ciutat, que conclou el prxim dia 15 de juliol. L'objecte d'aquesta convocatria s la concessi de subvencions econmiques en rgim de concurrncia competitiva per part de l'Ajuntament a entitats socials sense nim de lucre, amb personalitat jurdica prpia, que tinguen com a finalitat la promoci social de collectius amb dificultats i que desenvolupen la seua activitat a Vila-real i a favor dels vens de la ciutat. 

Per a poder accedir a aquestes ajudes, les entitats hauran d'estar inscrites en el Registre d'Associacions de la Conselleria d'Administracions Pbliques i en el Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Vila-real. Aix mateix, en el supsit d'entitats religioses, han d'estar inscrites en la Direcci General d'Assumptes Religiosos. A ms, les associacions han de tenir com a mnim un any d'experincia en la gesti dels projectes per als quals solliciten la subvenci i no trobar-se en cap de les circumstncies previstes per a la llei 28/2003. D'altra banda, cal destacar que les entitats que solliciten l'ajuda no han de tenir signat cap conveni amb l'Ajuntament.

Leer ms...
 
Benlloch obri el dileg amb EU i Podem per a collaborar en l'avan i la defensa dels interessos... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de junio de 2015
Benlloch obri el dileg amb EU i Podem per a collaborar en l'avan i la defensa dels interessos de Vila-real

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha mantingut una primera trobada amb els responsables locals d'EU i Podem en dues reunions celebrades aquesta setmana en les quals el primer edil ha volgut assentar les bases d'un dileg que vol que siga "fluid i permanent" amb "dues formacions que, per diferents circumstncies, no han obtingut representaci municipal en aquest mandat per que s representen a molts vila-realencs i a milers de persones en tota la Comunitat". Amb aquestes dues formacions, Benlloch vol mantenir oberta una via de collaboraci per a "treballar junts per l'avan de la ciutat i defensar els interessos de Vila-real en tots els mbits". 

En aquesta lnia, l'alcalde s'ha referit en particular al diputat autonmic per Castell de Podem, Marc Pallars, a qui va aprofitar la reuni per a felicitar personalment per la seua elecci tamb com a secretari segon de la Mesa de les Corts. Pallars, juntament amb la secretria general de Podem Vila-real, Sonia Salvador, i el conseller de Comunicaci, Premsa i Xarxes, Jos Vicente Moreno, van conformar la delegaci que es va reunir amb el primer edil. "Com ja vaig anunciar fa unes setmanes, he convocat a dues formacions poltiques que tenen molt a dir en l'mbit autonmic i tamb en el local, on ja siga perqu no es va arribar el percentatge necessari o perqu van decidir no presentar candidatura municipal, no estan representades en la instituci de l'Ajuntament", recorda Benlloch, qui ha volgut destacar tamb la collaboraci que existeix en l'mbit autonmic entre Podem i els partits en el govern municipal, PSPV-PSOE i Comproms, entre els quals s'ha signat el pacte del Botnic. 

"Podem ha facilitat la investidura de Ximo Puig com a president de la Generalitat i amb ells compartim moltes propostes de progrs per a el Pas Valenci; per aix s molt interessant que puguem establir vies de dileg i collaboraci permanents per a aplicar mesures urgents mentre es desenvolupen els plans d'emergncia social del nou Consell, com el treball que ja estem realitzant per a garantir una correcta alimentaci dels menors durant l'estiu o per a buscar solucions als desnonaments, com el que ahir mateix vam haver de parar, amb les escasses eines que tenim els ajuntaments per a fer front a aquest drama social", argumenta Benlloch. "s important que puguem collaborar, en el marge de les competncies municipals que es veuen ara, a ms, redudes, en una full de ruta en la lnia de l'acord del Botnic, per a avanar en poltiques que milloren les condicions dels qui ms ho necessiten", afegeix en aquest sentit l'alcalde, qui va traslladar tamb als representants de Podem el treball que s'est realitzant conjuntament amb la PAH i Cadires de la Fam i els plans de futur de l'executiu local en aquest mbit a travs de la regidoria d'Inclusi Social. 

Prviament a la trobada amb Podem, l'alcalde de Vila-real ha mantingut tamb una reuni de presa de contacte amb el candidat local d'EU, Alfonso Casalta, a qui ha traslladat tamb la voluntat de collaboraci permanent i la nova configuraci del govern municipal. Els representants d'EU, per la seua banda, van traslladar al primer edil una bateria de propostes per a fer de Vila-real "una ciutat ms justa, amb possibilitats de futur i centrada en les persones" a travs de reformes impositives, la collaboraci amb entitats socials o la millora de la transparncia municipal, entre d'altres. L'alcalde va prendre nota de totes aquestes propostes per a estudiar la seua viabilitat i la possibilitat d'incorporar-les a la gesti del consistori.

Leer ms...
 
Vila-real i la Ctedra d'Innovaci Cermica collaboren amb les Colnies Cientfiques de l'UJI PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de junio de 2015
Vila-real i la Ctedra d'Innovaci Cermica collaboren amb les Colnies Cientfiques de l'UJI

El regidor d'Universitats, Emilio M. Obiol, ha participat recentment en la cloenda de les III Colnies Cientfiques de l'UJI, en representaci tant de l'Ajuntament de Vila-real com de la Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real, collaboradors de la iniciativa, juntament amb la Fundaci Caixa Rural Vila-real. En aquesta edici de les colnies han participat 43 alumnes de 1r de Batxillerat cientfic-tecnolgic d'expedients brillants procedents tant de la provncia com de Mrcia, Terol o Alacant. Enguany hi ha hagut tamb estudiants dels instituts de Vila-real Francesc Trrega i Professor Broch i Llop. La cloenda i lliurament dels diplomes es va celebrar divendres passat a l'UJI.

Ms fotografies, al web de l'UJI

Leer ms...
 
La Festa del Termet dna diumenge que ve la benvinguda a l'estiu amb el tradicional repartiment... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 28 de junio de 2015

Els vens i venes de Vila-real donaran diumenge que ve la benvinguda a l'estiu amb la tradicional Festa de la Mare de Du de Grcia al Termet, que organitzen un any ms les regidories de Tradicions i Ermita. La msica de La Lira, el popular porrat amb orxata i fartons i la Serenata a la Mare de Du, amb els versos de Marcelo Daz, configuren la programaci d'una jornada "en la qual els vila-realencs rendim homenatge a la patrona en la seua casa, el Termet, en l'arrencada de la temporada d'estiu", assenyala l'edil d'Ermita, Rosario Royo. 

La programaci de la Festa del Termet comenar a les 7.30 hores, amb l'eixida de la Confraria del Rosari de la Divina Aurora des de l'esglsia Arxiprestal per a dirigir-se cap a l'ermita. Una vegada all, a les 9.30 hores, s'oficiar una missa i es traur la imatge de la Mare de Du de Grcia en process per a donar pas, a partir de les 10.30 hores, al repartiment de prop de 200 litres d'orxata i uns mil fartons entre els assistents a la festa. La programaci del mat comptar tamb amb l'actuaci de la Uni Musical La Lira i el seu concert Dance with me

La jornada es tancar a les 19.00 hores amb la Serenata a la Mare de Du de Grcia, organitzada per l'Associaci de Filles de Maria del Rosari, que comptar tamb amb la participaci del Conservatori de Msica Mestre Goterris i l'Agrupaci Musical Virgen de Gracia. "Enguany la Serenata ser pronunciada per Mara Elena Ncher Cervera, qui llegir els poemes del vila-realenc Marcelo Daz", apunta l'edil de Tradicions, Pasqual Batalla, qui, juntament amb Royo, anima a tots els vila-realencs i vila-realenques a sumar-se a la Festa de la Mare de Du de Grcia al Termet.

Leer ms...
 
Les obres de l'enderrocament dels jutjats avancen a bon ritme i confirmen l'existncia de restes... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 28 de junio de 2015
Les obres de l'enderrocament dels jutjats avancen a bon ritme i confirmen l'existncia de restes de l'antiga muralla en la zona

es obres de la primera fase de la remodelaci del Mercat Municipal avancen a bon ritme, amb la demolici dels antics jutjats, que donaran lloc a una plaa difana a finals d'agost. Les previsions del departament de Territori, que dirigeix el regidor Emilio M. Obiol, fixen en el prxim 10 de juliol l'enderrocament complet de les parets externes de l'edifici, en una primera fase dels treballs que ha perms tamb confirmar l'existncia en la zona de restes de l'antiga muralla de la ciutat, tal com es preveia en el projecte. 

En concret, explica Obiol, les obres han incls la realitzaci de cates murals que han reafirmat les previsions que es marcaven en el mateix projecte de trobar en la zona de la plaa de Colom restes de la muralla. "Com havem previst des d'un principi, les cates realitzades, que es completaran amb altres sondejos basals, han perms confirmar i localitzar l'existncia de muralla en la paret del fons, que queda al marge de l'obra de demolici. Aquest resultat no suposa cap tipus de variaci ni alteraci del calendari previst i pactat amb els vens", aclareix el regidor, qui recorda que, tal com es va assenyalar en el seu moment, les restes de muralla localitzades seran conservades i protegits convenientment. 

"Els terminis s'estan complint i les obres avancen a molt bon ritme, per la qual cosa la plaa resultant de l'enderrocament dels jutjats estar enllestida a finals d'agost, tal com estava previst, perqu puga estar operativa en la baixada de la imatge de la Mare de Du de Grcia a l'inici de les festes patronals", valora Obiol, qui recorda que es tracta d'un projecte "molt rellevant per a la configuraci urbana i tamb per a la dinamitzaci econmica i social de la ciutat". Els treballs, que s'estan executant en aquesta poca desprs de consensuar amb els vens i comerciants del centre el calendari d'obres per a minimitzar les molsties, consisteixen en l'enderrocament de l'antic edifici dels jutjats, situat al costat del Mercat Central, amb l'objectiu de configurar una plaa difana en el seu lloc, pas previ a una futura remodelaci del mercat municipal. El projecte compta amb un pressupost de 300.000 euros i va comenar el passat 15 de juny.

Leer ms...
 
Vila-real en Dansa acomiada la quarta edici amb el lliurament del Premi Coproducci PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 27 de junio de 2015
Vila-real en Dansa acomiada la quarta edici amb el lliurament del Premi Coproducci

El festival Vila-real en Dansa, organitzat per la Regidoria de Cultura i la companyia A Tempo Dansa, ha tancat la seua quarta edici amb el lliurament del Premi Coproducci, que enguany ha recaigut en Antonella Sanpieri i el seu espectacle 'Kokoro'. El lliurament d'aquest reconeixement no solament premia el treball exhibit durant el certamen, sin que, a ms, permetr a la guanyadora disposar dels mitjans per a preparar una nova pea a estrenar a Vila-real el Dia Mundial de la Dansa, que se celebrar el 29 d'abril. 

Amb aquest acte, Vila-real en Dansa acomiada un cap de setmana d'intensa activitat destinada a apropar la dansa contempornia a tot tipus de pblic, a travs dels seues tres jornades de dansa breu, els workshops celebrats al Termet o la EMD o els activitats de carrer i familiars celebrades durant el mat de hui.

Leer ms...
 
L'alcalde de Vila-real lamenta la defunci del pintor Pepe Biot i trasllada les seues... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 26 de junio de 2015

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha volgut traslladar les seues condolences en nom de la corporaci i la ciutat als familiars del pintor Pepe Biot Molins, ve de Vila-real, mort ahir. Benlloch destaca la trajectria de l'artista, per la qual va ser reconegut en 2006 amb el Premi de les Arts Plstiques de la Generalitat Valenciana, aix com "la seua contribuci a fer ms gran la cultura i la histria recents de Vila-real". 

"El mn de la cultura vila-realenca est de dol per la prdua d'un artista de la talla de Pepe Biot, la implicaci del qual amb la nostra ciutat, d'on va ser tamb funcionari, s innegable. Biot, a travs de la seua obra i la seua capacitat creadora, ha deixat una petjada inesborrable a Vila-real, la seua casa", assenyala l'alcalde. Benlloch ha traslladat als familiars de l'artista el condol de la corporaci per la defunci.

Leer ms...
 
Esprai convoca una quinzena de grafiters en la seua tercera edici PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 26 de junio de 2015
Esprai convoca una quinzena de grafiters en la seua tercera edici

El III Concurs exhibici de grafit Esprai, promogut per la Regidoria de Joventut, ha reunit una quinzena d'artistes grafiters al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on els concursants han pogut plasmar les seues propostes en una jornada ldica que, durant tot el dia, ha comptat amb activitats i msica en directe i a la qual ha assistit el regidor de Joventut, Xavier Ochando. El guanyador del certamen, amb un primer premi en metllic de 500 euros, podr plasmar la seua obra en un mur urb de Vila-real; a ms, es repartiran altres 800 euros en premis.

Mireu els grafits en el Facebook de l'Espai Jove

Leer ms...
 
Dos jugadors de l'EB Vila-real participen en el Campionat d'Espanya de seleccions autonmiques PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de junio de 2015
Dos jugadors de l'EB Vila-real participen en el Campionat d'Espanya de seleccions autonmiques

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha felicitat els jugadors de l'EB Vila-real Marc Broch Callergues i Hctor Calle Rubert, que van formar part de la selecci alev de la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de seleccions autonmiques que es va disputar a Cadis el passat mes d'abril. Els vila-realencs van quedar cinquens i van tenir molta presncia en tots els partits disputats. Tant Marc Broch com Hctor Calle han estat competint durant la temporada en una categoria ms (infantils) i esperen continuar millorant i gaudint del bsquet en l'EB Vila-real.

Leer ms...
 
L'Ajuntament de Vila-real retalla els regidors amb dedicaci exclusiva de 20 a 12 i crea una... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de junio de 2015
L'Ajuntament de Vila-real  retalla els regidors amb dedicaci exclusiva de 20 a 12 i crea una nova estructura per a guanyar eficincia

L'Ajuntament de Vila-real ha celebrat aquest mat el primer ple de la nova corporaci, en el qual s'han assentat les bases de la nova estructura de funcionament intern per a "seguir avanant i posant Vila-real primer d'una manera eficient". Per a aix, el ple ha donat compte de les noves delegacions i composici de la junta de govern i s'ha aprovat per unanimitat el rgim de comissions informatives, aix com la determinaci de llocs de personal eventual i les retribucions dels membres de la corporaci.

En aquest punt, el portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha assenyalat que "fa quatre anys, ja vam fer una reducci important de personal i de salaris i en aquest nou mandat tornem a rebaixar el nombre de llocs de confiana, que passen de 15 a 12, incloent en aquesta xifra les secretaries de grups poltics i la Junta de Festes". Quant a les percepcions dels regidors amb delegaci i en funcions d'oposici, en aquesta legislatura es reduiran les dedicacions exclusives de les 20 que hi havia en el perode anterior a les 12 actuals. "D'aquesta manera, a pesar d'haver incrementat de 13 a 17 els regidors amb responsabilitat de govern, la despesa en retribucions es mant prcticament en els mateixos termes", detalla el portaveu. 

Tant Serralvo com l'alcalde, Jos Benlloch, han volgut agrair la unanimitat del ple en l'aprovaci d'aquesta proposta, consensuada prviament entre els grups amb representaci municipal, que pretn tamb "reconixer la figura de l'oposici" i "crear una estructura amb cinc trams de responsabilitat entre els regidors que ens permetr ser ms eficients, sempre amb l'objectiu de seguir treballant per Vila-real". D'aquesta manera, les retribucions es fixen en funci del grau de responsabilitat i dedicaci al consistori.

A ms, el ple tamb ha aprovat la constituci dels quatre grups amb representaci en el consistori (PSPV-PSOE, Comproms, PP i Ciutadans) i la creaci de les noves comissions informatives, que modifiquen la seua nomenclatura i incorporen com a part de l'estructura municipal la comissi informativa permanent de Desnonaments. Juntament amb aquesta, es creen les comissions informatives permanents d'rea de Govern d'Administraci Local i especial de Comptes, de Serveis Pblics, d'Oportunitats i Social i de Qualitat de Vida. D'aquesta manera, les comissions coincidiran tamb amb les quatre grans rees de coordinaci de govern en les quals s'estructurar l'executiu municipal, de la composici del qual s'ha donat compte tamb en la sessi plenria. La designaci de representants de la corporaci en els diferents organismes ha estat un altre dels punts aprovats en el primer ple del mandat.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 29852
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software