Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Consell Local de l'Esport comena a caminar a Vila-real amb la definici de la nova Gala de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 08 de febrero de 2016
El Consell Local de l'Esport comena a caminar a Vila-real amb la definici de la nova Gala de l'Esport com a primer repte

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, han presidit aquesta vesprada la constituci del primer Consell Local de l'Esport de la ciutat, un rgan consultiu amb el qual l'equip de govern municipal vol donar veu als diferents collectius i sectors implicats en la prctica de l'esport a Vila-real. Un dels primers assumptes que Gmez ha posat sobre la taula ser la celebraci de la nova Gala de l'Esport Local. "Volem que siguen els mateixos clubs i collectius relacionats amb l'esport els qui decidisquen quin tipus d'esdeveniment i de reconeixements volen lliurar en aquesta gala", valora Gmez.

El Consell Local de l'Esport est format per 24 membres, entre els quals es troben representants de tots els partits poltics amb representaci municipal, clubs esportius de modalitats collectives i individuals; del Comit Tcnic d'Assessorament de l'Esport Escolar; empreses de serveis esportius de la ciutat; AMPA dels centres educatius; socis de l'SME; equips de les lligues locals; participants en activitats esportives municipals i associacions de vens de la ciutat. "Ha sigut un procs llarg que s'ha demorat ms del que haurem volgut, per a partir de hui obrim una nova etapa de participaci en l'mbit esportiu que estem segurs que resultar molt profitosa per a tots", assenyala la regidora. "Aquest govern creu en la participaci, creu en l'esport com a font de qualitat de vida i creu en els nostres clubs i els nostres esportistes com a pilar fonamental del projecte de Ciutat de la Salut i l'Esport en el qual estem treballem en els ltims anys", conclou Gmez.

Leer ms...
 
Vila-real duplica efectius contra la violncia de gnere amb la incorporaci de dos agents de la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 08 de febrero de 2016
Vila-real duplica efectius contra la violncia de gnere amb la incorporaci de dos agents de la Policia Local al sistema nacional de seguiment i atenci a les vctimes

L'Ajuntament de Vila-real i el Ministeri de l'Interior signaran la setmana que ve un conveni de collaboraci pel qual la Policia Local s'incorporar al Sistema de Seguiment Integral dels Casos de Violncia de Gnere (Viogen), en coordinaci amb la Unitat de Prevenci, Assistncia i Protecci (UPAP) del Cos Nacional de Policia, per tal de reforar els esforos en la lluita contra la violncia de gnere. Aix ho han anunciat els regidors de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i Igualtat, Anna Vicens, que han indicat que "es tracta d'un acord positiu per a frenar aquesta xacra que no para d'augmentar". 

D'aquesta manera, l'acord posar el punt i final a ms un any de converses que han derivat en l'elaboraci d'un protocol per a la collaboraci de tots dos cossos en l'atenci i seguiment continu a les vctimes de la violncia de gnere, la qual cosa permetr duplicar els efectius. "Ha sigut un any de treball en el qual han collaborat des de la Policia Local fins a la Regidoria d'Igualtat, passant per la Policia Nacional, la Subdelegaci del Govern, la Conselleria de Sanitat i els Centres Dona 24 hores i les Cases d'Acollida, aix com l'Oficina d'Atenci a les Vctimes del Delicte", explica Serralvo. 

"La incorporaci de dos agents de la Policia Local, un home i una dona, formats en la matria, servir per a ajudar en la lluita contra aquesta problemtica i millorar la forma de seguir cada cas", agrega el regidor, ja que "cada policia disposar d'un telfon d'atenci 24 hores per a comunicar-se de forma personalitzada amb les denunciants que els siguen assignades". Aix mateix, el protocol tamb compta amb un sistema d'identificaci del possible agressor que facilita a l'instant totes les seues dades i antecedents. 

La regidora d'Igualtat, Anna Vicens, destaca que "estem orgullosos pel que aquest acord suposar, ja que implica una atenci ms directa i personalitzada i un acompanyament a les vctimes fins al final del procs". A ms, recorda que "des de la Casa de la Dona ja es treballa des de fa temps en programes d'atenci i integraci de dones vctimes de la violncia de gnere, que expliquen tamb amb tallers de reinserci i amb tot tipus de facilitats a l'hora de gestionar ajudes i tot el que necessiten". 

"Cal reconixer la gran tasca que exerceix la Policia Nacional en la lluita contra la violncia de gnere", afirma Serralvo, qui afegeix que "ara podr comptar amb dos companys ms que permetran oferir un servei millor". I s que, tal com apunta l'edil "l'Administraci no pot estar de braos creuats davant aquest tema, perqu mai seran suficients els esforos que realitzem". "Solidaritzar-nos amb un minut de silenci pot servir para per a fer prendre conscincia a la ciutadania, per no s suficient, perqu a qui cal conscienciar s al maltractador i ens preocupa veure com cada vegada es donen ms casos i comprovar que no hi ha un perfil definit, ja que ocorre en totes les edats i, per desgrcia, tamb en els ms joves", agrega.

Tant Serralvo com Vicens destaquen la "aposta d'aquest Ajuntament per treballar de forma transversal, implicant ambdues regidories, perqu junts podrem mostrar la nostra tolerncia zero al maltractament i combatre aquesta xacra".

Leer ms...
 
Vila-real impulsa el seu primer pla d'horts escolars per a ensenyar 1.300 xiquets a valorar i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 07 de febrero de 2016
Vila-real impulsa el seu primer pla d'horts escolars per a ensenyar 1.300 xiquets a valorar i respectar l'agricultura i la natura

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic ha impulsat el primer projecte d'horts escolars de Vila-real. Una iniciativa a la qual s'han sumat set centres educatius amb un total de 1.300 alumnes de diferents edats, que aprenen a valorar i respectar el medi ambient. 

El regidor responsable de l'rea, Josep Pasqual Sancho, ha explicat que el projecte, que compta amb la collaboraci del programa Vilabeca i de l'alumnat d'Enginyeria Agroalimentria i del Medi Rural, t com a objectius "sensibilitzar i millorar l'actitud i els coneixements dels xiquets sobre l'agricultura, que aprenguen a valorar l'esfor que es realitza per a obtenir els productes ecolgics i tamb a posar en valor la gastronomia local, casolana i natural, al mateix temps que es consciencien sobre la necessitat de realitzar un s raonable, responsable i sostenible dels recursos naturals". Els centres que participen sn Pascual Ncher, Jos Soriano, Pius XII, Botnic Calduch, Escultor Ortells, Cervantes i la Consolaci; tots ells compten amb espais destinats de forma especfica al cultiu de productes. "Primer es va fer una visita a aquests collegis per a ajudar-los a condicionar un lloc on realitzar les plantacions, en alguns es va poder fer sense gran esfor i en uns altres es van dissenyar unes caixes amb terra per a situar-les a l'exterior", assenyala Sancho. 

En tots ells es van tenir en compte alguns parmetres, com la disponibilitat d'aigua, el tipus de sl, la direcci del vent, la possibilitat d'orientar-lo cap al sud per a augmentar les hores de llum o l'absncia de pendent en la zona. Una vegada decidida la ubicaci es van eliminar els materials estranys de l'espai i es va marcar la zona a sembrar, on, tot seguit, els ms menuts van comenar a llaurar el sl i van afegir abonament orgnic. Desprs d'aquesta primera activitat, es va deixar reposar el sl uns dies per a comenar a treballar. 

"El projecte d'horts escolars permet que cada escola dispose d'un terreny en el qual els alumnes sembren, conreen i arrepleguen hortalisses i verdures", explica l'edil, qui assegura que, entre els beneficis de comptar amb aquesta iniciativa, destaquen "la sensibilitzaci i el coneixement de l'agricultura, aix com saber ms sobre el procs de provement de diferents matries i la seua transformaci fins a la conversi en residus". En aquesta mateixa lnia, assegura que "grcies a aquests xicotetets horts, fomentem el coneixement de varietats de fruites i hortalisses, augmentem la relaci entre l'sser hum i la naturalesa i aconseguim que els alumnes es responsabilitzen de l'atenci d'un sser viu, al mateix temps que veuen recompensat l'esfor de formar part d'un procs productiu amb l'obtenci dels productes de l'horta". 

"s molt important que els xiquets aprenguen a valorar el respecte al medi ecolgic i al treball en el camp", indica Sancho, qui assenyala que "aix tamb reforcen els coneixements apresos en les aules", ja que els centres que ho han sollicitat han rebut formaci perqu els seus professors puguen gestionar de manera autnoma el seu propi hort escolar, que rebr les visites peridiques dels coordinadors. De moment, s'han facilitat als diferents centres escolars 30 planons de tomaques, 200 de faves, 24 d'alls, 400 de cebes, 400 d'enciams, 400 de raves, 250 d'espinacs, 300 de carlotes i 300 de bledes perqu comencen a conrear-les. A ms, s'han repartit 180 arruixadores, set aixades grans i 180 aixades xicotetes i rasclets.

Leer ms...
 
L'Ajuntament i Creu Roja avaluen el recinte de l'antiga Escola Taller per a albergar la seu... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 06 de febrero de 2016
L'Ajuntament i Creu Roja avaluen el recinte de l'antiga Escola Taller per a albergar la seu comarcal de l'entitat i avanar en la configuraci del 'barri sociosanitari' de Vila-real

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, la regidora de Sanitat, Silvia Gmez, i la presidenta local de Creu Roja, Mara Arrufat, han visitat aquesta setmana les installacions de l'antiga Escola Taller de Vila-real juntament amb l'arquitecte de Creu Roja Madrid, per a avaluar l'estat de les dependncies i estudiar les possibilitats del recinte per a acollir la seu de l'entitat, amb carcter comarcal. "El local ofereix moltes possibilitats per a acollir els serveis que ofereix l'ONG, per cal estudiar qestions com l'adaptaci del recinte a la normativa o la viabilitat tcnica i econmica del projecte", assenyala Obiol, qui avana que els serveis tcnics de Creu Roja elaboraran un avantprojecte sobre el qual seguir treballant. En la visita han participat tamb la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, i l'edil de Famlia, Rosario Royo, entre d'altres. 

"Creu Roja Vila-real realitza una labor importantssima, no solament en la nostra ciutat sin tamb en la comarca, amb serveis i programes per a atendre les necessitats de collectius molt diversos, des de productes bsics i aliments a atenci sanitria urgent o acompanyament a persones amb capacitats diferents i a xiquets hospitalitzats en la Plana, entre altres programes", valora Gmez. "Des de l'Ajuntament de Vila-real venim collaborant amb Creu Roja en totes aquestes tasques, a travs del conveni anual subscrit amb l'entitat, i s la nostra voluntat seguir fent-ho. Amb aquest objectiu, estem treballant, de la m de Creu Roja, en la possibilitat de dotar a l'entitat d'una seu ms mplia i amb millors dotacions que permeta reforar els programes i la vocaci de servei comarcal per a seguir ajudant les persones, famlies i collectius que necessiten d'aquest suport", assenyala la responsable de Sanitat. 

Gmez recorda que el trasllat de la seu comarcal de Creu Roja a les installacions de l'antiga Escola Taller permetria tamb "seguir avanant en la configuraci i consolidaci del barri sociosanitari en aquesta zona de la ciutat, on es concentren serveis de carcter sociosanitari i abast comarcal i provincial, com la seu de l'Associaci Espanyola contra el Cncer, el centre Mol la Vila d'Alzheimer, la Fundaci Primavera o, no molt lluny, l'antiga residncia Santa Ana, en l's futur de la qual tamb s'est treballant amb la Fundaci Caixa Rural, a travs de les regidories de Serveis Socials i Inclusi Social". 

"Aquest barri sociosanitari s un projecte molt interessant en el qual venim treballem ja des de l'anterior legislatura, amb la idea de reforar el potencial de la ciutat en la prestaci d'aquest tipus de serveis, amb l'hospital de la Plana com una de les referncies, consolidant la vocaci de capitalitat comarcal de serveis de Vila-real i, all s ms important, millorant les prestacions per a les persones", conclou la responsable de Sanitat.

Leer ms...
 
Les Biblioteques de Vila-real promouen el coneixement de personatges de la ciutat en una nova... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 06 de febrero de 2016

Fomentar la lectura a travs del prstec a domicili i donar a conixer els principals personatges del segle XX a Vila-real. Aquesta s la proposta que ofereix el Servei de Biblioteques a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat amb motiu de la Setmana Fundacional de Vila-real.

Per a commemorar aquesta efemride, les biblioteques infantils de Vila-real han preparat un lbum amb personatges rellevants de la histria local del segle XX. Fins el 19 de febrer, per cada tres llibres agafats en prstec a domicili s'obtindr un cromo; els xiquets han de llegir les pistes que l'lbum els proposa i apegar-lo on corresponga. Quan completen l'lbum, obtindran de regal un retallable del campanar de la ciutat. Per a poder participar en aquesta activitat, els xiquets i xiquetes han de tenir el carnet de soci lector; aquest carnet s gratut i permet agafar en prstec els fons dels centres bibliotecaris.

Leer ms...
 
'Sons i estampes de la Passi' puja a l'escena de l'Auditori a benefici de la Fundaci Primavera PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 06 de febrero de 2016
'Sons i estampes de la Passi' puja a l'escena de l'Auditori a benefici de la Fundaci Primavera

L'Agrupaci Musical Virgen de Gracia i el grup de Teatre Tabola han portat aquesta vesprada el so i l'essncia de la Passi de Crist a l'escena de l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, en un espectacle nic que conjuga msica i teatre a benefici de la Fundaci Primavera. El IV Certamen Benfic Sons i estampes de la Passi de Jess compta amb la collaboraci de la Regidoria de Tradicions i la Confraria de la Purssima Sang.

Leer ms...
 
Una jornada convivncia promou hbits de vida saludable en el Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 06 de febrero de 2016
Una jornada convivncia promou hbits de vida saludable en el Termet

Les regidores d'Esports i Salut, Silvia Gmez, i Termet i Ermita, Rosario Royo, han visitat aquest mat la primera jornada de convivncia saludables de 2016, organitzada per l'Associaci Cultural El Bressol en el paratge. L'activitat ha consistit en una xarrada sobre vida sana, exercici fsic i un men saludable, a ms d'un passeig per l'entorn natural.

Leer ms...
 
Una jornada de convivncia promou hbits de vida saludable al Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 06 de febrero de 2016
Una jornada de convivncia promou hbits de vida saludable al Termet

Les regidores d'Esports i Salut, Silvia Gmez; i Termet i Ermita, Rosario Royo, han visitat aquest mat la primera jornada de convivncia saludable de 2016, organitzada per l'Associaci Cultural El Bressol en el paratge. L'activitat ha consistit en una xarrada sobre vida sana, exercici fsic i un men saludable, a ms d'un passeig per l'entorn natural.

Leer ms...
 
La BUC acull el I Bootcamp Launchpad de l'Espaitec de l'UJI per a afavorir el desenvolupament de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de febrero de 2016
La BUC acull el I Bootcamp Launchpad de l'Espaitec de l'UJI per a afavorir el desenvolupament de projectes innovadors

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha visitat aquest mat la segona sessi del I Bootcamp Launchpad Start UJI 2016, una jornada impulsada pel Parc Cientfic i Empresarial Espaitec i que s'ha celebrat durant dos dies en la seu de la Plana de la UJI a Vila-real, situada a la Biblioteca Universitria del Coneixement. L'activitat ha perms a investigadors i alumnes de la universitat compartir i treballar en projectes empresarials innovadors i de base tecnolgica, amb l'objectiu d'ajudar-los i acompanyar-los en el desenvolupament de les seues idees. 

L'alcalde ha destacat l'inters dels sis projectes exposats i les possibilitats de negoci que suposen i ha posat l'accent en la importncia d'activitats com la realitzada per Espaitec per a ajudar els joves castellonencs a posar en prctica les seues idees, analitzar les possibilitats de cadascuna d'elles i assessorar-los sobre els passos a seguir per a engegar-les. "Estem molt orgullosos de poder desenvolupar a Vila-real iniciatives d'aquest calat, que aposten pels joves, pel talent i per la innovaci", assenyala l'alcalde, qui recorda que aquest tipus d'activitats s possible "grcies a que, des de fa uns anys, la Universitat Jaume I est implantada en la nostra ciutat i a l'aposta que hem vingut fent en els ltims anys per la redefinici del nostre model econmic, amb la marca Ciutat de la Cincia i la Innovaci o el programa pioner de beques Vilabeca, entre uns altres". "En aquesta lnia anem a seguir treballant, estrenyent la nostra collaboraci amb un recurs innovador tan potent com s el parc tecnolgic Espaitec de l'UJI", conclou.

Leer ms...
 
La Jornada Vilaemprn celebrar el 24 de febrer la tercera edici com a punt de trobada i espai... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de febrero de 2016
La Jornada Vilaemprn celebrar el 24 de febrer la tercera edici com a punt de trobada i espai d'oportunitats per als joves emprenedors de Vila-real

La Biblioteca Universitria del Coneixement de Vila-real acollir el prxim 24 de febrer la tercera edici de la Jornada Vilaemprn, una iniciativa que naix de la inquietud de l'Ajuntament de Vila-real d'impulsar els projectes Vilabeca Emprn i, d'aquesta manera, promoure l'esperit emprenedor dels joves de Vila-real. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha anunciat la convocatria d'aquesta nova jornada, que suposa sobretot "un punt de trobada del talent de la nostra ciutat" i "un espai per a generar noves oportunitats als nostres joves". 

El propsit de la Jornada Vilaemprn no s un altre que el de reunir emprenedors de diferents perfils en un dia d'exposicions, tallers creatius, treball collaboratiu i networking. En aquest marc, els joves que han gaudit d'una Vilabeca Emprn, Experincia o Integra protagonitzaran una cita que es configura com "el portal de llanament de les seues idees". "s una oportunitat important que obrim cada any als beneficiaris del programa pioner de beques municipal perqu puguen exposar els seus projectes davant entitats, empreses i institucions en una trobada que pot ser molt profitosa per a ajudar-los a portar endavant noves idees de negoci", explica Benlloch.

La jornada, gratuta i oberta a tot el pblic, est dirigida als joves que han participat en el programa Vilabeca, a ms d'emprenedors, estudiants, empreses de nova creaci o consolidades i entitats que promouen l'esperit emprenedor com el CEEI de Castell, que ocupar un estand d'assessorament per als joves. Tamb estaran presents per a oferir informaci i assessorament l'associaci de comeros de Vila-real Ucovi i la Cambra de Comer de Castell. La Fundaci Globalis de Vila-real, per la seua banda, s'encarregar de moderar la taula redona 'El repte d'innovar', en la qual les empreses guanyadores dels Premis Globalis 2015 exposaran les seues experincies d'xit.

Al llarg del mat, els assistents participaran en les diferents zones de treball i assessorament de les empreses collaboradores i tamb podran escoltar de primera m l'experincia de empreses joves que han pogut assolir els seus reptes. A ms, les empreses de nova creaci que ho desitgen podran presentar el seu projecte en tres minuts, i optaran al premi Vilaempren, que valorar les idees, la creativitat i la manera de vendre el seu projecte. Tota la informaci, aix com la inscripci per als participants, es pot descarregar des del web de la jornada, www.jornadavilaempren.com, o en les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.

Leer ms...
 
Ucovi premia els clients dels comeros de Vila-real amb una festa per a celebrar Sant Valent PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de febrero de 2016

La Uni de Comer de Vila-real, amb la collaboraci de la Regidoria d'Economia, prepara una nova campanya de fidelitzaci i impuls del comer local aprofitant la celebraci, el prxim 14 de febrer, de Sant Valent. Amb aquest objectiu, Ucovi celebrar un gran ball, que tindr lloc el dia 12 de febrer en els salons Jardn Alaska, a partir de les 22.00 hores, en el qual els assistents podran gaudir de msica, photocall, sorteigs de regals en els comeros i sopars, entre altres sorpreses. Les entrades a la festa de Sant Valent es troben en els comeros associats d'Ucovi.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 30753
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software