Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

En compliment de l'acord de la Junta Electoral, les notcies municipals no s'actualitzaran fins... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 22 de junio de 2016

Amb motiu de les denncies interposades pel Partit Popular de Vila-real davant la Junta Electoral de Zona de Castell i en compliment de l'acord de 22 de juny de 2016, l'apartat de notcies del web de l'Ajuntament de Vila-real no podr ser actualitzat fins al dilluns, 27 de juny, una vegada finalitzat el perode electoral. Disculpeu les molsties.

Leer ms...
 
La Policia Local informa 75 ciclistes i vianants sobre els seus drets i obligacions per a la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 20 de junio de 2016

La Policia Local ha donat per conclosa la primera campanya de seguretat per a bicis i vianants, que s'ha realitzat en la ciutat entre el 6 i el 20 de juny, i que ha finalitzat amb un total de 75 persones informades.

Es tracta de 28 vianants que han sigut advertits per transitar pel carril bici i 47 ciclistes que circulaven per la vorera o b per zones per als vianants sense respectar les mesures que arreplega l'Ordenana Municipal. Aix ho ha anunciat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, que assegura que "l'objectiu s augmentar l'habitabilitat i qualitat de vida en la ciutat, proporcionar una major seguretat a vianants i ciclistes, contribuir a una major comoditat i fludesa en els desplaaments i s de l'espai pblic, a ms de fer un toc d'atenci a la importncia del respecte i necessria coexistncia en l's i gaudi del carrer". 

Serralvo ha explicat que "el nostre treball s contribuir a millorar la seguretat entre vianants i bicicletes, ensenyant a respectar les normes de circulaci" i ha recordat que "les bicicletes, encara que compten amb caracterstiques especials, sn vehicles i, per tant, el seu s est sotms a determinades mesures de circulaci que asseguren la seguretat de vianants, ciclistes i de la resta de conductors". 

En la campanya s'ha posat l'accent en que les voreres no sn un espai circulatori, per la qual cosa no estan permeses les bicicletes, a excepci dels carrers per als vianants, sempre que complisquen una srie de condicions. D'aquesta manera, els ciclistes que transiten aquests espais hauran d'adequar la seua velocitat a la presncia de vianants, ja que tenen prioritat, no podent superar els 10 quilmetres per hora i, si cal, hauran de baixar de la bicicleta. A ms, hauran de circular a un metre de les faanes, com a distncia mnima i a un metre i mitj respecte als vianants en avanament o encreuament. 

D'altra banda, la normativa arreplega la prohibici de circular sense illuminaci nocturna, portar auriculars posats, no disposar de casc homologat en el cas dels menors de 16 anys i circular parlant pel mbil o fent s d'altres dispositius que afecten a la concentraci. Tamb es prohibeix realitzar carreres o altres competicions no autoritzades, soltar el manillar o circular amb el vehicle sobre una sola roda, agafar-se a altres vehicles per a ser remolcats i, en general, realitzar maniobres que suposen un risc per a la conducci i posen en perill a la resta de persones. 

"Tant ciclistes com a vianants i altres conductors han de saber com actuar de la manera ms pacfica i respectuosa possible amb la resta d'usuaris de les vies per a prevenir accidents i poder circular de la manera ms ordenada", conclou Serralvo.

Leer ms...
 
La Junta de Govern concedeix llicncia a les obres del Campi Llorens, que suposaran el collegi... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 19 de junio de 2016

La Junta de Govern Local ha donat compte aquesta mat llum verda a la concessi de llicncies d'obres per a la demolici del vell pavell Campi Llorens i la reurbanitzaci de l'entorn resultant, incloses en el conveni signat recentment amb el Villarreal CF. L'Ajuntament de Vila-real ha comunicat a la Junta Electoral de Zona de Castell l'inici dels treballs del pavell, que afectaran al collegi electoral previst inicialment a l'edifici. Desprs de la notificaci oficial, la Junta Electoral de Castell ha decidit el trasllat del collegi electoral als baixos del camp de futbol El Madrigal, junt als Casals Grocs i a escassos metres de la ubicaci inicial.

Leer ms...
 
La Policia Local det dues persones per la presumpta sostracci de 60 litres de gasoil d'un cami PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 19 de junio de 2016

La Policia Local ha detingut dos homes de nacionalitat romanesa per suposadament sostraure 60 litres de gasoil d'un cami estacionat a l'avinguda d'Alemanya de Vila-real. Els fets van ocrrer a les 1.30 hores del dissabte, quan dos agents que es trobaven patrullant la zona van detectar A.D.L. i A.RD, de 30 i 26 anys respectivament, en actitud sospitosa al costat d'un cami aparcat.

Desprs d'identificar-los, es va registrar el vehicle en el qual un d'ells s'estava pujant, on guardaven tres garrafes de 20 litres cadascuna amb gasoil. Els policies van comprovar que el cami al costat del qual estaven els individus presentava el pany del dipsit de gasoil del remolc fracturat i obert. Una vegada detinguts tots dos per un presumpte delicte de robatori amb fora, es va avisar el propietari del vehicle i es va escorcollar, ja en dependncies, els arrestats, moment en el qual els agents van trobar en A.D.L. una targeta bancria a nom d'una altra persona, que figura en diligncies per una denncia de robatori amb fora en vehicle.

En l'escorcoll a A.RD es van localitzar cinc targetes de diferents gasolineres a nom d'empreses i dues targetes d'apostes d'un establiment de joc, la identificaci de les quals tampoc correspon amb les seues dades. Totes han quedat a la disposici de la brigada local de Policia Judicial per a les corresponents gestions.

Leer ms...
 
La Policia Local inicia una campanya especial de vigilncia i control de velocitat en zones... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 19 de junio de 2016

La Policia Local de Vila-real dur a terme, fins el prxim 30 de juny, una campanya especial de vigilncia i de conscienciaci sobre la necessitat del compliment dels lmits mxims de velocitat. Amb aquest objectiu, s'intensificaran els controls, fonamentalment en aquelles zones on el cos policial ha detectat majors excessos de velocitat en la circulaci, especialment en la zona residencial d'estiu, tenint en compte tamb les denncies rebudes en l'Ajuntament per part dels vens.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha destacat que "les campanyes de velocitat sn necessries", ja que "la velocitat s un factor desencadenant d'accidents i, en tot cas, agreuja les seues conseqncies". Aix, la velocitat apareix com a factor concurrent en un de cada quatre accident, evita els excessos, millora la fludesa de la circulaci i ajuda a facilitar el manteniment de la distncia de seguretat. A ms, tal com detalla l'edil, "viatjar a la velocitat legalment establida suposa un estalvi significatiu de combustible", al mateix temps que recorda que "la velocitat mxima permesa dins del casc urb s de 50 quilmetres per hora". 

La Unitat de Trnsit de la Policia Local de Vila-real ser l'encarregada de dur a terme els controls, grcies als dos operadors de radar especialitzats en el maneig del cinemmetre dels quals disposa. La Prefectura provincial de trnsit de Castell collabora en aquesta campanya amb la cessi d'un cinemmetre.

Leer ms...
 
L'agent Begoa Bensach s'ala amb tres plates i dos bronzes als Europeus de Policies de Huelva PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 19 de junio de 2016
L'agent Begoa Bensach s'ala amb tres plates i dos bronzes als Europeus de Policies de Huelva

L'agent de la Policia Local Begoa Bensach ha tornat dels VI Jocs Europeus de Policies i Bombers amb tres plates i dos bronzes. Bensach, que ha participat a la cita convocada a Huelva amb presncia de 20 pasos de tota Europa i 3.000 inscrits, ha aconseguit una medalla de plata en carrera nocturna (a Punta Umbra), una altra en la modalitat de Cross Country individual i una ms en Cross Country per equips (celebrat a Hinojos, al Parc de Doana). A banda, l'agent ha obtingut un bronze en individual absoluta Mitja Marat i bronze en individual Mitja Marat per categories (celebrada als carrers del centre de Huelva).

Leer ms...
 
La Junta de Govern concedeix llicncia a les obres del Campi Llorens, que suposaran traslladar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 19 de junio de 2016

La Junta de Govern Local ha donat aquest mat llum verda a la concessi de llicncies d'obres per a la demolici del vell pavell Campi Llorens i la reurbanitzaci de l'entorn resultant, incloses en el conveni signat recentment amb el Villarreal, CF. L'Ajuntament de Vila-real ha comunicat a la Junta Electoral de Zona de Castell l'inici dels treballs del pavell, que afectaran el collegi electoral previst inicialment a l'edifici. Desprs de la notificaci oficial, la Junta Electoral de Castell ha decidit el trasllat del collegi electoral als baixos del camp de futbol del Madrigal, al costat dels Casals Grocs i a escassos metres de la ubicaci inicial.

Leer ms...
 
L'agent Begoa Bensach aconsegueix tres plates i dos bronzes als Europeus de Policies de Huelva PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 19 de junio de 2016
L'agent Begoa Bensach aconsegueix tres plates i dos bronzes als Europeus de Policies de Huelva

L'agent de la Policia Local Begoa Bensach ha tornat dels VI Jocs Europeus de Policies i Bombers amb tres plates i dos bronzes. Bensach, que ha participat en la cita convocada a Huelva amb presncia de 20 pasos de tot Europa i 3.000 inscrits, ha aconseguit una medalla de plata en carrera nocturna (a Punta Umbra), una altra en la modalitat de Cross Country individual i una ms en Cross Country per equips (celebrat a Hinojos, al parc de Doana). A banda, l'agent ha obtingut un bronze en individual absoluta Mitja Marat i bronze en individual Mitja Marat per categories (celebrada als carrers del centre de Huelva).

Leer ms...
 
El festival Sou Capoeira Brasil celebra la tercera edici amb exhibicions i tallers PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 18 de junio de 2016
El festival Sou Capoeira Brasil celebra la tercera edici amb exhibicions i tallers

Les regidories de Joventut i Esport patrocinen el III Festival Internacional Sou Capoeira Brasil, que ha organitzat l'associaci ACAHD al poliesportiu del CEIP Pius XII. Enguany el festival ha comptat amb la presncia del mestre Paulau Cear, president de la Federaci Mundial de Capoeira i mestre fundador del grup Capoeria Brasil, arribat des d'Hongria. Tamb han actuat el contramestre Fofinho, arribat de Barcelona; el professor Pequeno, de Brasil; el professor Fume, de Barcelona; l'instructor Africano, de Barcelona, i l'instructor Espigao, de Barcelona. A banda de cursos i tallers impartits pels convidats, ahir es va celebrar a les 20.00 hores una roda-exhibici a la plaa de la Vila i hui el poliesportiu del CEIP Pius XII ha acollit el Batizado, on els alumnes del grup Capoeira Brasil han canviat de corda (grau) i on ha estat present el regidor de Joventut, Xavier Ochando.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Vila-real dna els primers passos per a obrir la primera Escola de Mediaci Policial de l'IVASPE... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 17 de junio de 2016
Vila-real dna els primers passos per a obrir la primera Escola de Mediaci Policial de l'IVASPE de la Comunitat

Les converses per a convertir a Vila-real en seu de la primera Escola de Mediaci Policial de l'Institut Valenci de Seguretat Pblica (Ivaspe) de la Comunitat Valenciana han comenat. La inspectora de la Policia Local, Rosana Gallardo, ha mantingut la primera reuni de treball del projecte juntament amb la cap d'rea de l'IVASPE, ngeles Navarro, i la directora de la Ctedra de Mediaci Policial Ciutat de Vila-real, Carmen Lzaro. 

La trobada ha servit per a perfilar les primeres actuacions dins del marc del conveni subscrit entre la Generalitat i la Universitat Jaume I (UJI) per a vincular l'Escola de Formaci Policial de Vila-real (Efopol) i la Ctedra de Mediaci Policial -creada entre l'Ajuntament i l'UJI-, amb un curs intensiu de mediaci policial de 40 hores que es realitzar a Vila-real la setmana del 19 de setembre i en el qual ja est previst l'assistncia de policies locals de tota Espanya i fins i tot una delegaci de policies de l'Estat de Rondnia de Brasil, i amb un curs de formaci contnua d'especialista en mediaci policial, que compta amb un 75% de crrega lectiva en lnia i un 25% presencial en collaboraci amb l'Ivaspe. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, destaca la importncia d'aquest projecte per a consolidar el lideratge de Vila-real en mediaci policial. En aquest sentit, cal remarcar que, en el que va d'any, la Unitat de Mediaci Policial (UMEPOL) ha gestionat 180 casos, dels quals un 10% sn intrajudicials, mentre la resta s'han resolt mitjanant acords i algunes encara estan en gesti. Xifres "molt positives" que se sumen a les de 2015, quan es van atendre 461 assumptes, dels quals el 91% van acabar amb acords, i a les d'anys anteriors. 

"La Umepol treballa a Vila-real des de 2004", indica Serralvo. "Des d'aleshores, moltes altres policies locals del territori nacional i internacional, sobretot a Sud-amrica, estan incorporant el model i fixant-se a Vila-real per a gestionar aquest procs", assegura. "Els bons resultats obtinguts, demostren que la mediaci policial s una prctica saludable que funciona i, per tant, s irrenunciable com a eina per a gestionar conflictes per als policies locals", assenyala l'edil. 

Per la seua banda, la inspectora Gallardo considera que aquests resultats "sn importants, per sn fruit de la motivaci i implicaci dels agents de la Unitat" i destaca que "s molt important partir de la base d'una bona formaci que, a ms, siga internacional, efectiva, efica i contnua". No obstant a, afegeix, "abans de res, l'xit se sustenta en la confiana que la ciutadania diposita en la Policia Local per a la gesti dels seus conflictes" i afirma que l'objectiu, a ms de millorar la convivncia i la qualitat de la vida de les persones, a travs de solucions que disminusquen els riscos, s transmetre la construcci de pau, entenent-se aquesta la responsabilitat que tots els actors socials tenim amb la societat".

Leer ms...
 
Vila-real fa els primers passos per a obrir la primera Escola de Mediaci Policial de l'IVASPE... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 17 de junio de 2016
Vila-real fa els primers passos per a obrir la primera Escola de Mediaci Policial de l'IVASPE de la Comunitat

Les converses per a convertir Vila-real en seu de la primera Escola de Mediaci Policial de l'Institut Valenci de Seguretat Pblica (Ivaspe) de la Comunitat Valenciana han comenat. La inspectora de la Policia Local, Rosana Gallardo, ha mantingut la primera reuni de treball del projecte juntament amb la cap d'rea de l'IVASPE, ngeles Navarro, i la directora de la Ctedra de Mediaci Policial Ciutat de Vila-real, Carmen Lzaro. 

La trobada ha servit per a perfilar les primeres actuacions dins del marc del conveni subscrit entre la Generalitat i la Universitat Jaume I (UJI) per a vincular l'Escola de Formaci Policial de Vila-real (Efopol) i la Ctedra de Mediaci Policial -creada entre l'Ajuntament i l'UJI-, amb un curs intensiu de mediaci policial de 40 hores que es realitzar a Vila-real la setmana del 19 de setembre i en el qual ja est prevista l'assistncia de policies locals de tot Espanya i fins i tot una delegaci de policies de l'estat de Rondnia de Brasil, i amb un curs de formaci contnua d'especialista en mediaci policial, que compta amb un 75% de crrega lectiva en lnia i un 25% presencial en collaboraci amb l'Ivaspe. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, destaca la importncia d'aquest projecte per a consolidar el lideratge de Vila-real en mediaci policial. En aquest sentit, cal remarcar que, des del comenament de l'any fins ara, la Unitat de Mediaci Policial (UMEPOL) ha gestionat 180 casos, dels quals un 10% sn intrajudicials, mentre que la resta s'han resolt mitjanant acords i alguns encara estan en gesti. Xifres "molt positives" que se sumen a les de 2015, quan es van atendre 461 assumptes, el 91% dels quals va acabar amb acords, i a les d'anys anteriors. 

"La Umepol treballa a Vila-real des de 2004", indica Serralvo. "Des d'aleshores, moltes altres policies locals del territori nacional i internacional, sobretot a Sud-amrica, estan incorporant el model i fixant-se en Vila-real per a gestionar aquest procs", assegura. "Els bons resultats obtinguts demostren que la mediaci policial s una prctica saludable que funciona i, per tant, s irrenunciable com a eina per a gestionar conflictes per als policies locals", assenyala l'edil. 

Per la seua banda, la inspectora Gallardo considera que aquests resultats "sn importants, per sn fruit de la motivaci i implicaci dels agents de la Unitat" i destaca que "s molt important partir de la base d'una bona formaci que, a ms, siga internacional, efectiva, efica i contnua". No obstant a, afegeix, "abans de res, l'xit se sustenta en la confiana que la ciutadania diposita en la Policia Local per a la gesti dels seus conflictes" i afirma que l'objectiu, a ms de millorar la convivncia i la qualitat de la vida de les persones, a travs de solucions que disminusquen els riscos, s transmetre la construcci de pau, i aquesta s'entn com la responsabilitat que tots els actors socials tenim amb la societat".

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 31408
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software