Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Men Principal
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Efemrides
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch: "Folgado utiliza de forma demaggica y rastrera el bao en el azud para acusar de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 28 de agosto de 2014
Benlloch apunta que la competencia para la prohibicin del bao en los ros, tal como establece la Ley de Aguas, corresponde al organismo de cuenca, en este caso la Confederacin Hidrogrfica del Jcar, y recuerda tambin que la administracin del Millars depende del Consorcio del Paisaje...
Leer ms...
 
El PP exige que se tomen medidas para proteger el patrimonio rural tradicional de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 28 de agosto de 2014
El Grupo Municipal del Partido Popular de Vila-real denuncia la destruccin-desaparicin del patrimonio rural tradicional de Vila-real que esta llevando a cabo el cuatripartito, y plantea medidas para poner fin a esta situacin mediante una mocin [...]
Leer ms...
 
Recepci a mossn Francisco Jos Cortes PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 28 de agosto de 2014
L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla, han rebut hui al cura de la parrquia arxiprestal major Sant Jaume mossn Francisco Jos Cortes, qui desprs de ms d'una dcada de dedicaci a Vila-real deixa el [...]
Leer ms...
 
Vila-real impulsa un plan para recuperar y poner en valor el patrimonio local a travs de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 28 de agosto de 2014
El alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha anunciado que buscar la colaboracin de los propietarios para llegar a acuerdos que permitan llevar a cabo un plan para recuperar, proteger y poner en valor el patrimonio local. "Somos conscientes que [...]
Leer ms...
 
L'Ajuntament acomiada mossn Francisco Jos Cortes desprs de ms d'una dcada de dedicaci a... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 28 de agosto de 2014
L'Ajuntament acomiada mossn Francisco Jos Cortes desprs de ms d'una dcada de dedicaci a l'arxiprestal

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla, han rebut hui al cura de la parrquia arxiprestal major Sant Jaume mossn Francisco Jos Cortes, qui desprs de ms d'una dcada de dedicaci a Vila-real deixa el seu lloc a l'arxiprestal per a traslladar-se a Roma a ampliar estudis. L'alcalde li ha trasllat l'agrament de la ciutat per la seua dedicaci a Vila-real i als vila-realencs i li ha desitjat tota la sort en la seua nova destinaci. 

Benlloch i Batalla li han lliurat una lmina amb l'allegoria dels orgens de la ciutat emmarcada i personalitzada en record de l'estima i reconeixement de la ciutat. La parrquia de l'arxiprestal celebrar dem dissabte un acte d'homenatge i comiat al sacerdot.

Leer ms...
 
Vila-real impulsa un pla per a recuperar i posar en valor el patrimoni local a travs d'acords... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 28 de agosto de 2014
Vila-real impulsa un pla per a recuperar i posar en valor el patrimoni  local a travs d'acords amb els propietaris

L'Ajuntament de Vila-real buscar la collaboraci dels propietaris per a arribar a acords que permeten portar a terme un pla per a recuperar, protegir i posar en valor el patrimoni local. "Som conscients que l'actual situaci econmica no permet que els propietaris puguen invertir en la restauraci dels seus bns", explica l'alcalde, Jos Benlloch, "per aix s important que puguen comptar amb l'ajuda econmica del consistori a travs de convenis i acords per a fer possible la restauraci i protecci d'aquests edificis i ms si tenim en compte que es tracta d'unes construccions que va a poder gaudir per tota la ciutadania". 

L'exemple "ms recent i palpable" d'aquests acords en benefici del patrimoni histric local est en el projecte de visibilitzaci del traat de les antigues muralles que envoltaven la Vila-real medieval que porta a terme la Regidoria de Territori. "El projecte requeria del perms del propietari per a poder actuar en la faana de l'immoble situat en la calle Cova Santa i far possible difondre entre la ciutadania el coneixement de la histria, el nostre passat i patrimoni local", argumenta Benlloch. 

Per a poder desenvolupar el nou pla de millora de la protecci del patrimoni, el consistori est realitzant ja un estudi que permetr actualitzar el catleg de patrimoni i, a l'hora, "ajudar-nos a decidir en quins immobles o espais es pot buscar la collaboraci amb els propietaris". L'estudi, que compta amb un pressupost de 17.000 euros, ha estat encarregat a un historiador i un arquitecte i "encara que disposen d'un any de treball per a presentar els resultats finals, es tracta d'una investigaci viva que ens permetr, en qualsevol moment, avanar-nos a possibles gestions necessries i importants per al patrimoni". L'estudi, puntualitza el primer edil, es basa en el treball realitzat pel PP al febrer de 2011 "per que ara pretenem ampliar i millorar des d'una perspectiva histrica". 

El pla de millora de la protecci del patrimoni local ha hagut d'esperar a l'entrada en vigor de la nova llei urbanstica valenciana, "molt ms lgica", segons Benlloch, per a resoldre els problemes relacionats amb el patrimoni. En aquest sentit, l'alcalde incideix en la importncia de "buscar una frmula per a fer compatible el gaudi de la nostra histria, passat i patrimoni amb els costos que comporta la seua protecci". El primer edil detalla tamb que la nova llei contempla que "en aquells casos en els quals no es puga arribar a acords, l'Administraci puga expropiar un immoble a mitjan el seu valor en el mercat". 

"A l'espera que es desenvolupe ara un reglament per a l'aplicaci de la llei, confiem que el patrimoni estar millor gestionat i ens proporcionar ms instruments als ajuntaments per a millorar la seua protecci i poder complir amb els nostres objectius", conclou l'alcalde.

Leer ms...
 
La Polica Nacional identifica a los autores del robo en un domicilio PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 27 de agosto de 2014
La Polica Nacional ha detenido a un ciudadano rumano de 25 aos de edad, como presunto autor de un delito de robo con fuerza en las cosas. El detenido habra sustrado en compaa de otra persona, un mvil y una tablet tras arrancar la ventana de [...]
Leer ms...
 
El Consell Rector de Festes dna llum verda al programa de les festes de la Mare de Du de... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
mircoles, 27 de agosto de 2014
El Consell Rector de Festes dna llum verda al programa de les festes de la Mare de Du de Grcia 2014

El Consell Rector de Festes s'ha reunit aquest mat amb l'objectiu de revisar i aprovar el programa d'actes de la Mare de Du de Grcia, que se celebraran a Vila-real del divendres 5 al diumenge 14 de setembre. El regidor de Festes, Xus Sempere, ha presidit la reuni, en la qual el president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols ha donat compte dels principals actes i novetats dels 10 dies de festes. Desprs del vistiplau del Consell Rector de Festes, el programa s'aprovar definitivament dilluns que ve per part del ple municipal.

Leer ms...
 
Vila-real inverteix prop de 100.000 euros en el manteniment i millores dels collegis durant el... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
mircoles, 27 de agosto de 2014
Vila-real inverteix prop de 100.000 euros en el manteniment i millores dels collegis durant el primer semestre de l'any

Davant la proximitat de l'inici del curs escolar el prxim dia 3 de setembre, la regidora d'Educaci, Rosario Royo, ha presentat les actuacions en el manteniment i millora dels collegis pblics de la ciutat portades a terme durant el primer semestre de l'any i que han suposat una inversi de 98.200 euros. "Els treballs de manteniment dels collegis sn constants i una de les nostres prioritats", recorda l'edil. 

El balan d'actuaciones reflecteix que, de gener a agost, s'han ats ms de 310 avisos procedents dels 11 centres docents pblics d'Educaci Infantil i Primria de la ciutat, la qual cosa representa una mitjana de 30 avisos per centre. En la seua major part, es tracta de reparacions de tanques, trencaments de cristalls, avaries elctriques, revisions de fontaneria, treballs de xicotetes obres o pintat de desperfectes i reparacions de tot tipus, que han suposat una inversi de 36.300 euros. "Sn obres que potser poden parixer d'escassa envergadura per que sn fonamentals per a garantir unes condicions ptimes dels centres docents i la seguretat dels escolars", assenyala la regidora. 

"No obstant aix", puntulitza Royo, "tamb s cert que hem portat a terme una srie d'actuacions que sn competncia de la Generalitat". Aquest s el cas de les actuacions de millora que s'han fet en els patis infantils dels centres escolars Pasqual Ncher, Carles Sarthou i Concepci Arenal, amb una inversi de 32.500 euros, en resposta a les demandes dels consells escolars. Els treballs han consistit en asfaltar el sl dels centres, "ja que l'excs de pols que aixecava el terra provocava problemes entre els escolars".

"Amb una inversi d'aproximadament 15.000 euros hem hagut de fer front tamb a la revisi i posada a punt dels sistemes de calefacci per a reduir el consum en els collegis Pasqual Ncher, Escultor Ortells, Angelina Abad i Cervantes", enumera la responsable de l'rea, qui assenyala que, en aquest ltim pressupost, tamb s'inclouen els treballs de pintura i jardineria realitzats en el CEIP Botnic Calduch, la pintura dels jocs del pati del collegi Cervantes, tant en Infantil com Primria, i el condicionament i adequaci dels accessos d'Infantil i Primria en Escultor Ortells. A ms, s'han destinat 14.400 euros a la poda i manteniment de la jardineria d'alguns centres. 

"Per a no coincidir amb les classes, probablement al Nadal s'executaran tamb altres obres de millora sollicitades pel Centre d'Educaci Especial La Panderola, Concepci Arenal, Angelina Abad i Pius XII", avana Royo. "Per al prxim curs volem seguir treballant en aquesta mateixa lnia, atenent les necessitats dels nostres centres docents i els nostres escolars per a millorar les condicions dels collegis pblics en la mesura de les nostres possibilitats i les nostres competncies, sempre amb l'objectiu de vetllar per la qualitat de l'ensenyament i la seguretat dels alumnes i alumnes de Vila-real", conclou l'edil.

Leer ms...
 
Vila-real invierte cerca de 100.000 euros en el mantenimiento y mejoras de los colegios durante... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 27 de agosto de 2014
Ante la proximidad del inicio del curso escolar el prximo da 3 de septiembre, la concejala de Educacin, Rosario Royo, ha presentado las actuaciones en el mantenimiento y mejora de los colegios pblicos de la ciudad llevadas a cabo durante el primer [...]
Leer ms...
 
El Consell Rector de Festes da luz verde al programa de las fiestas de la Mare de Du de Grcia... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 27 de agosto de 2014
El Consell Rector de Festes se ha reunido esta maana con el objetivo de revisar y aprobar el programa de actos de la Mare de Du de Grcia, que se celebrarn en Vila-real del viernes 5 al domingo 14 de septiembre. El concejal de Fiestas, Xus [...]
Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 26232
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Ms ledo
En lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software