Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Men Principal
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Efemrides
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real impulsa una docena de obras en verano para 'poner a punto' la ciudad y minimizar las... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 31 de julio de 2014
El alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, y el concejal de Servicios Pblicos, Francisco Valverde, han visitado esta maana el estado de algunas de las actuaciones incluidas en el Plan municipal de obras de verano, que impulsa una docena de trabajos [...]
Leer ms...
 
El voluntariat ambiental de Vila-real porta la prevenci d'incendis al Termet PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 31 de julio de 2014
El voluntariat ambiental de Vila-real porta la prevenci d'incendis al Termet

El programa de voluntariat ambiental, impulsat per la regidoria de Sostenibilitat, acomiada dem la seua segona edici desprs d'una setmana en la qual 36 voluntaris han rebut formaci en prevenci d'incendis forestals amb treballs de camp en el paisatge protegit de la desembocadura del Millars. Per tancar el programa, aquesta vesprada i dem al mat, els alumnes del programa formatiu installen punts informatius per a la prevenci d'incendis forestals del Millars. Els voluntaris recopilaran informaci sobre la percepci dels visitants del Termet amb una enquesta amb qestions com amb quina freqncia visiten el paratge, si coneixen que s un paisatge protegit o el motiu de la visita, a ms d'informar-los de la prohibici de fer foc al paratge o com actuar en cas d'incendi.

Leer ms...
 
La Festa del fanalet illumina el Termet per a donar la benvinguda a l'agost PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 31 de julio de 2014
La Festa del fanalet illumina el Termet per a donar la benvinguda a l'agost

La programa de l'Estiu al Termet dna la benvinguda al mes d'agost amb una de les tradicions ms arrelades d'estes dates: la Festa del fanalet. Organitzada per la regidoria de Tradicions, Cultura i el Grup de Danses El Raval, la Festa del fanalet ha comenat per la vesprada amb el taller de preparaci dels melons, per al qual la regidoria de Tradicions ha posat a disposici dels xiquets i xiquets que hi han participat ms d'un centenar de melons d'Alger, convertits en divertits fanalets que, en acabar el sopar de pa i porta, s'encenen en la popular Festa del fanalet, que illumina de nit el Termet de la Mare de Du de Grcia.

Ms imatges del taller de fanalets, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Leer ms...
 
Vila-real impulsa una dotzena d'obres a l'estiu per a 'posar a punt' la ciutat i minimitzar les... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 31 de julio de 2014
Vila-real impulsa una dotzena d'obres a l'estiu per a 'posar a punt' la ciutat i minimitzar les molsties als vens

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, han visitat aquest mat l'estat d'algunes de les actuacions incloses en el Pla municipal d'obres d'estiu, que impulsa una dotzena de treballs en la ciutat durant les vacances amb l'objectiu de "seguir millorant la qualitat de vida de la poblaci amb les mnimes molsties per als vens". En total, durant els mesos d'estiu es desenvolupen en la ciutat una dotzena d'obres, amb una inversi estimada d'uns 300.000 euros, que donen resposta a les demandes plantejades per les associacions de vens. 

La remodelaci del carrer de Carles Sarthou, renovaci de paviment i taules en la plaa del Llaurador, a ms de les actuacions en les places Jos Soriano i la Panderola, la construcci de passos accessibles o la conversi parcial en zona de vianants del carrer de Betx sn alguns dels projectes en marxa, als quals se sumen mitja dotzena de treballs d'asfaltat, com els que s'han portat a terme aquesta setmana en l'avinguda de Francesc Trrega. "Totes aquestes actuacions sn una mostra ms de l'aposta que hem fet des de l'equip de govern pel microurbanisme, per les xicotetes intervencions que donen treball a empreses del municipi que abans no podien treballar ni generar ocupaci i que permeten sobretot millorar la qualitat de vida de la gent i que els vens comproven com la seua ciutat avana", valora l'alcalde. Tant el primer edil com el regidor de Serveis Pblics han volgut destacar tamb la "sensibilitat" per l'execuci d'aquest tipus d'obres a l'estiu, "quan la ciutat es queda un poc ms buida i les molsties sn menors, sobretot tamb als voltants de centres docents", indica Valverde. 

"En tots els plans d'obres sempre intentem cercar un equilibri territorial, amb actuacions en totes les zones de la ciutat. Aix, en aquest programa d'estiu estem actuant per exemple en el carrer de San Juan Bosco, en la perifria urbana, i tamb en el carrer de Betx, ms cntric. Per el ms important s que sempre es tracta d'actuacions consensuades amb els vens i les associacions de la ciutat", puntualitza el regidor de Serveis Pblics. En aquesta mateixa lnia, Benlloch recorda que "hem donat ja compliment a ms del 83% de les demandes dels vens en els pressupostos participatius, la qual cosa demostra que aquest s tamb un equip de govern que dialoga i obert a la ciutadania".

Leer ms...
 
I Feria de oportunidades de verano. PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 31 de julio de 2014
Un quincena de comercios de ropa, complementos, zapatos o perfumera, entre otros, participan en esta iniciativa, que combina importantes descuentos y una completa programacin de juegos para nios y mayores desde las 11.00 y hasta las 24.00 horas. El concejal de Economa, Pasqual...
Leer ms...
 
La Universitat Popular disea su 58 campaa con ms de 500 plazas para una treintena de cursos PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 31 de julio de 2014
La Universitat Popular ya tiene preparada la 58 campaa, que se desarrollar del 15 de septiembre al 14 de diciembre, con ms de 500 plazas para los 32 cursos, talleres y jornadas que abarcan diferentes mbitos del conocimiento. La concejal de Educacin, Rosario Royo, ha dado a conocer esta...
Leer ms...
 
El teatre ertic de 'Zona X' arriba el dissabte 16 d'agost al Termet PDF Imprimir E-Mail
Noticias
mircoles, 30 de julio de 2014
El teatre ertic de 'Zona X' arriba el dissabte 16 d'agost al Termet

El teatre ertic de Zona X, previst inicialment per al dissabte 2 d'agost, canvia de dia i arribar finalment a l'escenari del Termet de la Mare de Du de Grcia el prxim 16 d'agost. Tamb a les 22.30 hores i al costat del Centre de Natura, l'activitat de l'Estiu al Termet posar en escena, de la m de Visitants, una selecci de textos ertics triats entre obres literries de totes les poques, juntament amb d'altres escrits especficament per a l'ocasi.

Leer ms...
 
La Universitat Popular dissenya la 58a campanya amb ms de 500 places per a una trentena de... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
mircoles, 30 de julio de 2014
La Universitat Popular dissenya la 58a campanya amb ms de 500 places per a una trentena de cursos

La Universitat Popular ja t preparada la 58a campanya, que es desenvolupar del 15 de setembre al 14 de desembre, amb ms de 500 places per als 32 cursos, tallers i jornades que s'ofereixen i que abasten diferents mbits del coneixement. La regidora d'Educaci, Rosario Royo, ha donat a conixer aquest mat l'oferta formativa d'aquesta nova convocatria, que t obert ja el perode de matrcula durant tot l'estiu "per a evitar les cues al setembre". Boixets i calats, ball, restauraci de mobles, informtica, cultura general, itali per a viatgers o les jornades de creaci literria, la primera edici de les quals ha finalitzat amb la publicaci d'una novella collectiva, sn alguns dels cursets ja consolidats que tornen a oferir-se en la programaci de tallers per a aquesta campanya.

Els 32 cursos i jornades s'estructuren en cinc rees de coneixement: benestar, artesania, rea humanista i de creativitat, agricultura i rea tcnica, amb cursos com iniciaci a internet, el taller 'Fa temps que vas deixar d'estudiar? Recicla't', tcniques decoratives, itali i rus per a viatgers, sevillanes, ballterpia, hort urb o els tallers ms demandats i tradicionals de la Universitat Popular, com restauraci de mobles, calats, boixets, tapissos, retalls, pintura cermica o conservaci de mobles. "Tota aquesta programaci ens permet abastar rees de coneixement molt diverses i, d'aquesta manera, donar resposta a les diferents inquietuds de la poblaci de Vila-real", assenyala Royo, qui ha volgut destacar l'excellent acollida que tenen any rere any els tallers de l'rea d'artesania i la consolidaci que estan experimentant les propostes de l'rea humanista, introdudes en les campanyes ms recents. 

A ms d'aquests cursos, afegeix la regidora, la Universitat Popular ha incorporat en els ltims anys un altre tipus d'oferta amb l'objectiu de "difondre i promoure la cultura, els valors naturals o el patrimoni vila-realenc". La collaboraci en viatges culturals, el concurs de pintura a l'aire lliure o la constituci d'un club de lectura, al qual se li suma tamb enguany un club de msica per als amants de la msica clssica sn alguns exemples de les activitats de dinamitzaci cultural que la regidora Rosario Royo pretn seguir impulsant tamb aquesta prxima campanya. 

L'oferta formativa es completa amb els ms de 150 cursos en lnia que s'imparteixen a travs de l'Aula Mentor, amb una matrcula de ms de 100 usuaris que estan rebent formaci en rees com informtica, angls, educaci o salut. "Estem molt satisfets del resultat, ja que la majoria dels inscrits superen amb xit els exmens i opten per continuar la seua formaci amb altres nivells o cursos en l'Aula Mentor", valora Royo.

La 58a campanya de la Universitat Popular mant obert tot l'estiu el perode de matrcula, amb l'objectiu d'evitar les cues que es formen habitualment al setembre. "La regidoria d'Educaci no tanca per vacances, aix que tots els interessats a participar en algun dels tallers poden passar per la Casa dels Mundina de 9.00 a 13.00 hores a inscriure's durant el mes d'agost", detalla. La regidora recorda, en aquest sentit, que noms podran impartir-se aquells cursos que arriben almenys al 50% de la matrcula i que, en el cas que siga necessari, tamb es duplicaran els tallers ms sollicitats per a atendre la demanda.

Leer ms...
 
El comer es trasllada al Termet amb la I Fira d'oportunitats d'estiu PDF Imprimir E-Mail
Noticias
mircoles, 30 de julio de 2014
El comer es trasllada al Termet amb la I Fira d'oportunitats d'estiu

L'associaci de comerciants Ucovi, amb la collaboraci de la Regidoria d'Economia, ha installat al Termet la primera Fira d'oportunitats d'estiu. Un quinzena de comeros de roba, complements, sabates o perfumeria, entre d'altres, han participat en aquesta iniciativa, amb importants descomptes i una completa programaci ldica per a xiquets i majors des de les 11.00 i fins a les 24.00 hores. El regidor d'Economia, Pasqual Batalla, ha acompanyat els comerciants i les responsables d'Ucovi, Tere Esteve i Olga Batalla, durant l'obertura de la Fira.

Ms imatges de la Fira d'oportunitats al Termet, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Vila-real impulsa las energas limpias con cinco coches elctricos en Servicios Pblicos que... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 30 de julio de 2014
La apuesta por la sostenibilidad del Ayuntamiento de Vila-real llega al da a da de la gestin municipal con la incorporacin al departamento de Servicios Pblicos de cinco vehculos 100% elctricos, que permitirn evitar la emisin de cinco toneladas de dixido de carbono a la atmsfera al...
Leer ms...
 
Vila-real impulsa les energies netes amb cinc vehicles elctrics en Serveis Pblics que... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
martes, 29 de julio de 2014
Vila-real impulsa les energies netes amb cinc vehicles elctrics en Serveis Pblics que estalviaran un 90% en consum

L'aposta per la sostenibilitat de l'Ajuntament de Vila-real arriba al dia a dia de la gesti municipal amb la incorporaci al departament de Serveis Pblics de cinc vehicles 100% elctrics, que permetran evitar l'emissi de cinc tones de dixid de carboni a l'atmosfera a l'any i un estalvi del 90% en el consum de les noves unitats. El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha presentat aquest mat la mesura "innovadora", que suposa tamb un primer pas en la intenci de l'equip de govern de promoure l's d'energies netes i vehicles elctrics tamb entre la ciutadania. 

"Volem ser els primers a donar exemple i per aix hem incorporat a la flota municipal tres cotxes i dues furgonetes 100% elctrics, a ms de set electrolineres o punts de crrega, que ens permetran una reducci important de les emissions a l'atmosfera, minimitzant d'aquesta manera la contaminaci ambiental i tamb el soroll", valora Valverde. Als beneficis ambientals se sumen tamb els econmics, ja que els vehicles adjudicats tenen una autonomia de 150 quilmetres aproximadament, amb un cost d'1,5 euros per cada recarrega. "Aix vol dir que cada quilmetre en un dels cotxes elctrics t un cost aproximat d'un cntim, enfront dels 10 cntims de mitjana que pot costar el quilmetre en els vehicles convencionals de gasolina. D'aquesta manera, Serveis Pblics gastar amb aquests vehicles un 90% menys en consum", detalla el responsable del departament, qui avana que s'est treballant ja per a arribar a un cost 0, mitjanant l's futur de plaques solars per a les recarregues. 

A les cinc unitats adjudicades se sumen tamb cinc electrolineres de crrega normal (vuit hores de temps de crrega), que s'installaran en dependncies municipals, a ms d'un punt de recrrega semirrpid, de quatre hores de durada, i un altre de crrega rpida, amb el qual els vehicles necessitaran noms 30 minuts per a la seua recrrega. Aquestes dues 'electrolineres' se situaran en punts cntrics de la via pblica. 

"Hem estat realitzant les primeres proves amb els nous vehicles i ja podem avanar que la nostra aposta per aquest tipus de mobilitat ms sostenible s definitiva, ja que el prxim contracte que es faa de vehicles en Serveis Pblics ser amb cotxes 100% elctrics", afegeix Valverde, qui puntualitza que la inversi s'ha realitzat sense comptar amb cap tipus de subvenci ni ajuda d'altres administracions. 

A ms de la futura generalitzaci d'aquesta classe de vehicles en Serveis Pblics, l'equip de govern de Vila-real est treballant tamb en mesures per a la difusi i promoci dels cotxes elctrics entre la poblaci vila-realenca. Per a aix, tal com avana Valverde, s'estan valorant accions com la possible eliminaci de l'Impost de Vehicles de Tracci Mecnica per als vehicles elctrics o facilitar les recrregues gratutes durant el primer any en les electrolineres municipals.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 26031
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Ms ledo
En lnea
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software