Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch agraeix "la humanitat" dels tcnics i responsable local d'Hisenda per a "trobar la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 26 de mayo de 2015

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha tractat aquest mat amb el delegat en la ciutat de l'Agncia Tributria, Manuel Rodrguez, la situaci creada pels requeriments d'embargament d'ajudes socials rebuts en el consistori. El primer edil ha volgut agrair la "humanitat" demostrada pel delegat i els tcnics d'Hisenda per a "buscar la frmula" que permeta evitar "la indecncia que suposaria que ens obligaren a embargar les ajudes que atorguem a les persones i famlies que les necessiten per a qestions vitals per tal de cobrir multes i deutes amb l'Administraci". "Hem estat treballant per a trobar una soluci des del punt de vista hum i he d'agrair al delegat que s'ha bolcat a donar resposta a aquesta injustcia, demanant informes jurdics i cercant la frmula que ens permetr oposar-nos als embargaments amb fonaments jurdics i informes de Serveis Socials perqu siguen finalment rebutjats", aclareix el primer edil.

Els embargaments, als quals s'oposar el consistori, corresponen a 14 expedients d'ajudes d'emergncia concedides per l'Ajuntament de Vila-real, amb informes als Serveis Socials Municipals. Es tracta d'ajudes complementries a la renda garantida de ciutadania de la Generalitat destinades fonamentalment a fer front al pagament d'aigua, llum o menjar.

Leer ms...
 
Ms de 20 autors presentaran i signaran llibres aquest cap de setmana en la XI Fira del Llibre... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 26 de mayo de 2015
Ms de 20 autors presentaran i signaran llibres aquest cap de setmana en la XI Fira del Llibre de Vila-real

"La Fira del Llibre arriba a la seua XI edici consolidant-se com a punt de trobada de llibreries, editorials, escriptors i, en definitiva, una autntica festa de la cultura a Vila-real". Aix ho ha afirmat el regidor d'Economia, Pasqual Batalla, qui ha indicat que ms de 20 autors presentaran i signaran llibres aquest cap de setmana a la plaa del Llaurador. 

"Un any ms la plaa del Llaurador s el lloc escollit per a installar aquest recinte en el qual llibreries i editorials locals posaran a l'abast dels visitants una amplia oferta de llibres", recorda Batalla, qui assenyala que la mostra comptar amb un total d'11 expositors, disposats a superar la xifra de vendes de l'any passat, quan es van arribar a vendre ms de 1.000 exemplars. Aix, autors, editorials, llibreries i lectors es donaran cita en aquesta mostra del 28 al 31 de maig. 

El dijous s'inaugurar la fira a les 17.30 hores i, posteriorment, es presentar el llibre guanyador del Certamen Literari Ciutat de Vila-real 2014, Resurrecci i mort de G.T., de Josep Llus Roig. La jornada del divendres al mat estar dedicada al pblic infantil i, a la vesprada, se celebrar el lliurament dels XIX Premis Maig de narrativa breu. Tant el dissabte com diumenge, a ms de la signatura de llibres, des de les 10.30 hores i fins a les 20.00 hores, hi ha previstes diverses activitats ldiques "amb la intenci d'estimular les vendes i animar el pblic" entre les quals cal destacar els concursos, espectacles infantils, lliurament de premis, conferncies i presentacions.

"Un any ms l'Ajuntament se suma a aquesta iniciativa per a donar suport a un dels sectors que ms est patint l'actual situaci econmica", ha afirmat Batalla. "Esperem que siga una edici de la Fira del Llibre molt participativa perqu compta amb nombroses activitats, tant per al pblic adult com infantil", ha destacat el regidor qui ha convidat a vens i venes a visitar aquesta fira organitzada per la Associaci de Llibreters, les regidories d'Economia, Normalitzaci Lingstica i Cultura "amb la gran aportaci i excellent treball" dels alumnes del mdul de Gesti d'esdeveniments del Taller d'Ocupaci qui han acompanyat a l'edil en la presentaci d'aquesta nova convocatria. 

El 10% de descompte en tots els expositors i el sorteig d'un lot de llibres per a les persones que hagen comprat alguna obra en els estands de la plaa del Llaurador sn altres dels allicients de la XI Fira del Llibre, que obrir el dijous, a les 17.30 hores.

Leer ms...
 
Benlloch inicia accions per a intentar frenar 14 requeriments d'embargament d'Hisenda sobre... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 25 de mayo de 2015

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha denunciat que l'Agncia Tributria ha rems al consistori requeriments d'embargament de les ajudes socials que atorga l'Ajuntament a famlies en situaci d'emergncia per a cobrir deutes anteriors dels beneficiaris amb l'Administraci. "s una situaci inhumana que no podem tolerar, per aix anem a arribar on faa falta, fins i tot als tribunals si s necessari, perqu les famlies vila-realenques que ho necessiten puguen rebre aquestes ajudes complementries", adverteix el primer edil. "De moment, sollicitar una reuni urgent amb el delegat provincial d'Hisenda per a buscar la frmula per a posar fi a aquesta situaci, que s absolutament una indecncia", adverteix. 

En concret, l'Ajuntament de Vila-real ha rebut el requeriment per a iniciar diligncies d'embargament en 14 expedients, encara que Benlloch augura que la xifra podria incrementar-se en els prxims dies. Es tracta d'ajudes d'emergncia, complementries a la renda garantida que atorga la Generalitat, que reben a Vila-real prop de 450 famlies per a fer front a necessitats bsiques. El requeriment d'embargament rebut pel consistori pretn cobrir amb les quantitats atorgades pels Serveis Socials deutes dels beneficiaris amb l'Administraci. "Aix s una absurditat i una indecncia", valora. 

"Sn ajudes municipals complementries a la renda garantida de la Generalitat que no s'atorguen per capritx, sin amb un informe tcnic dels nostres Serveis Socials que avala que la persona o la famlia que va a rebre aquesta ajuda realment la necessita per a qestions bsiques com pagar la llum, l'aigua o per a menjar. Per aix no podem permetre que, perqu la llei no tinga ressorts per a evitar-lo, es produsca la situaci absurda i inhumana d'haver d'embargar aquestes ajudes per deutes amb l'Administraci", adverteix.

Per aix, Benlloch sollicitar una reuni urgent amb el responsable provincial d'Hisenda per a resoldre la situaci i impedir l'embargament d'ajudes bsiques. "Anem a ser molt durs en aquest tema i, si no es posa remei a aquest absurd, estem disposats a arribar on faa falta, fins i tot als tribunals", resol l'alcalde, qui advoca per treballar perqu aquest tipus d'ajudes siguen inembargables". "El que hauria de fer l'Agncia Tributria s perseguir els defraudadors i no les famlies que estan passant veritables dificultats per a eixir endavant. Aix s indecent i no podem permetre-ho", conclou.

Leer ms...
 
El Ple aprova la revisi a la baixa del rebut de l'aigua en 20 cntims per la reducci de costos... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 25 de mayo de 2015
El Ple aprova la revisi a la baixa del rebut de l'aigua en 20 cntims per la reducci de costos energtics

L'Ajuntament de Vila-real ha celebrat aquest mat l'ltim Ple ordinari del mandat municipal, en el qual s'ha procedit a una revisi de tarifes per la prestaci del servei d'aigua potable, que es reduiran lleugerament en 20 cntims per rebut. La baixada, tal com explica el portaveu del govern i regidor d'Hisenda, Javier Serralvo, es deu a la reducci dels costos fixos que s'abonen al Consorci d'Aiges de la Plana en concepte de consum elctric. A aquesta reducci de 20 cntims se sumar la devoluci de 2 euros per abonat com a conseqncia del supervit aconseguit en el consorci. A ms, el Ple tamb ha servit per a aprovar l'acceptaci de la cessi per part de la Generalitat del local on se situa el centre de dia de menors Espardenyers, per un termini de 10 anys ms.

Leer ms...
 
La jornada d'escacs del Multiesport Escolar reuneix ms de 100 xiquets i xiquetes de tots els... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 25 de mayo de 2015
La jornada d'escacs del Multiesport Escolar reuneix ms de 100 xiquets i xiquetes de tots els collegis de Vila-real

El pavell poliesportiu Campi Llorens ha acollit la jornada d'escacs del Campionat Multiesport Escolar, celebrat el passat dissabte amb la participaci de tots els collegis de Vila-real i ms de 100 escolars. Les proves, en les quals cada alumne juga cinc partides, es dirigeixen a xiquets i xiquetes de 1r a 6 de primria en les categories de prebenjam, benjam i alev. D'aquestes partides s'extrauen els tres primers classificats de cada categoria. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, i la regidora d'Educaci, Rosario Royo, han lliurat les medalles a tots els participants del campionat.

Les imatges de la jornada, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
El web municipal facilita la consulta de collegi electoral i el seguiment de l'escrutini en... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 23 de mayo de 2015
El web municipal facilita la consulta de collegi electoral i el seguiment de l'escrutini en temps real

L'Ajuntament de Vila-real posa a la disposici dels vens i venes de la ciutat la pgina web http://eleccions.vila-real.es, on els electors vila-realencs poden consultar el collegi electoral on estan convocats hui a exercir el seu dret al vot en les eleccions locals i autonmiques de 2015. Per a consultar del lloc de votaci tan sols s necessari introduir el nmero del DNI. 

El web http://eleccions.vila-real.es oferir tamb la informaci de la jornada, amb dos avanos de participaci a les 14.00 i a les 18.00 hores. A partir de les 20.00 hores, el web, desenvolupat pel departament de Noves Tecnologies, oferir en temps real els resultats de l'escrutini, que podr seguir-se tamb actualitzat a l'instant en una pantalla habilitada a la sala de plens i en el monitor de circuit intern situat a la planta baixa de l'ajuntament. 

A ms, per a facilitar al mxim la informaci a la ciutadania sobre el transcurs de la jornada s'han previst dues compareixences que s'emetran en streaming a travs del canal municipal en Youtube a les 18.00 i a les 21.30 hores, aproximadament, en funci del ritme de l'escrutini.

Leer ms...
 
El web municipal facilita la consulta del collegi electoral i el seguiment de l'escrutini en... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 23 de mayo de 2015
El web municipal facilita la consulta del collegi electoral i el seguiment de l'escrutini en temps real

L'Ajuntament de Vila-real posa a disposici dels vens i venes de la ciutat la pgina web http://eleccions.vila-real.es, on els electors vila-realencs poden consultar el collegi electoral on estan convocats hui a exercir el seu dret al vot en les eleccions locals i autonmiques de 2015. Per a consultar el lloc de votaci tan sols s necessari introduir el nmero del DNI. 

El web http://eleccions.vila-real.es oferir tamb la informaci de la jornada, amb dos avanos de participaci a les 14.00 i a les 18.00 hores. A partir de les 20.00 hores, el web, desenvolupat pel Departament de Noves Tecnologies, oferir en temps real els resultats de l'escrutini, que podr seguir-se tamb actualitzat a l'instant en una pantalla habilitada a la sala de plens i en el monitor de circuit intern situat a la planta baixa de l'Ajuntament. 

A ms, per a facilitar al mxim la informaci a la ciutadania sobre el transcurs de la jornada s'han previst dues compareixences que s'emetran en streaming a travs del canal municipal en Youtube a les 18.00 i a les 21.30 hores, aproximadament, en funci del ritme de l'escrutini.

Leer ms...
 
El grup de 4rt d'ESO de l'IES Francesc Trrega guanya el Premi del Jurat del 3er Concurs de la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 21 de mayo de 2015
El grup de 4rt d'ESO de l'IES Francesc Trrega guanya el Premi del Jurat del 3er Concurs de la Ctedra d'Innovaci Cermica

El director de la Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real, Juan Carda, junt a la regidora d'Educaci, Rosario Royo, i amb els membres del jurat, Guillermo Monrs, Juan Murga i Fernando Latre, han assistit a les exposicions pbliques dels treballs presentats al 3er Concurs de la Ctedra, dedicat en aquesta tercera edici a la llum i les tecnologies basades en la llum, lema anunciat per l'Organitzaci de Nacions Unides per a l'any 2015. El grup de quart d'ESO de l'IES Francesc Trrega ha estat el guanyador del Premi del Jurat del certamen.

Vidres, Colores Cermicos i Caslab patrocinen una any ms els premis del concurs, que s'entreguen als estudiants guanyadors en forma de xec regal. L'exposici de treballs i lliurament de guardons ha tingut lloc a la Casa dels Mundina. La jornada ha comenat amb Guillermo Monrs, qui ha excusat l'absncia del rector de la Universitat Jaume I i ha impartit una conferncia sobre el color a la cermica des del punt de vista cientfic. Desprs de la ponncia inaugural, han presentat els treballs de la modalitat cientfica els tres centres participants: IES Francesc Trrega, amb un grup format per Gala Toms, Javier Ortega, Ins Mart, Olga Solana, Edina Zhu i Helena Gracia, guiats pel professor Diego Gonzlez, qui han guanyat el Premi del Jurat dotat amb 1.000 euros presentant un treball amb alt percentatge d'experimentaci centrat en la tecnologia LED; IES Miralcamp, amb un grup format per Ivn Leal, Sara Fernndez, Sofa Ouoidra i Luca Len, guiats per la professora M Jos Mezquita, els qui han impactat amb la seua presentaci centrada en el luminol i escenificada com una investigaci policial, emportant-se un Premi del Pblic dotat de manera excepcional amb 1.000 euros, degut a la qualitat demostrada en totes les presentacions, tal i com ha indicat el secretari del jurat; per ltim, Laude British School Vila-real, amb un grup format per Agust Agust, Gabriel Galln, Alberto Parads i Jordi Toms, guiats pel professor Fran Corts, han sigut premiats excepcionalment pel jurat amb un accssit i una dotaci econmica de 500 euros.

De la modalitat plstica s'han exposat dos treballs, el de Laura Rope Jones, que ha sigut premiada amb el Premi del Pblic, i Carlos Vicent Lozano, reconegut amb un accssit sense dotaci econmica. El jurat ha declarat desert el premi de plstica per considerar insuficient la participaci d'estudiants per ha valorat molt positivament la qualitat dels treballs presentats. 

Els organitzadors del certamen han mostrat el seu inters per canviar les dates del concurs per a la prxima edici, per tal de facilitar als centres la seua participaci.

Leer ms...
 
Joventut concedeix 10 beques a usuaris de Serveis Socials per als cursos formatius per a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 21 de mayo de 2015

La Regidoria de Joventut ha concedit 10 beques a usuaris de Serveis Socials perqu puguen realitzar els cursos formatius per a l'ocupaci de l'Espai Jove. "Solidaritzant-nos amb l'actual situaci de falta d'ocupaci, hem decidit reservar, en cada programaci de Joventut, una srie de places perqu, gratutament i preferentment els joves de la nostra ciutat, puguen millorar la seua formaci i tinguen ms eines per accedir al mercat laboral", ha assenyalat el regidor de Joventut, Xavier Ochando, qui explica que ser la Regidoria de Serveis Socials l'encarregada de valorar i seleccionar les persones adequades per a realitzar els cursos formatius de l'Espai Jove "segons la seua situaci familiar o perfil laboral".

Aix, en la programaci d'abril a juny, 10 persones gaudiran d'una beca que els permetr poder realitzar els cursos de monitor de temps lliure o els de manipulador d'aliments per al sector de l'hostaleria o el comer. Els cursos formen part de la programaci del segon trimestre de Joventut, en la qual es refora "encara ms" l'aposta que, des de fa anys, ve oferint la Regidoria quant a la preparaci de cursos i activitats per a la formaci i ocupaci entre els joves.

Leer ms...
 
La Generalitat denega una nova ajuda turstica per a la installaci d'una pantalla informativa... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 21 de mayo de 2015

La Generalitat Valenciana ha denegat novament una ajuda sollicitada per l'Ajuntament de Vila-real en matria de turisme. El regidor de l'rea, Emilio. M. Obiol, ha lamentat, en aquest sentit, que el Consell "ha tornat a donar l'esquena a Vila-real" amb la denegaci de l'ajuda sollicitada pel consistori per a desenvolupar el projecte d'installaci d'una pantalla tctil informativa a la casa natal de Francesc Trrega, on se situa, a ms, l'oficina de turisme de la ciutat.

L'ajuda denegada correspon a la convocatria de 2014 per a la concessi de subvencions per a l'Adequaci i Millora dels Recursos Turstics, la resoluci dels quals, publicada el 20 de maig en el Diari Oficial de la Generalitat, denega la sollicitud formalitzada en el seu moment per la regidoria de Turisme per a la installaci d'una pantalla tctil informativa per valor de 28.746 euros. Aquesta negativa se suma al rebuig d'altres peticions d'ajuda, com la formalitzada en la convocatria de 2012 per a l'adequaci i millora de la Torre Motxa.

Amb aquesta nova negativa, la Generalitat segueix donant l'esquena a l'Ajuntament de Vila-real, als ciutadans i tamb a les nostres empreses, ja que el projecte d'installaci d'una pantalla tctil havia estat preparat per empreses locals. s, doncs, un altre no a l'empresariat de Vila-real", lamenta Obiol.

Leer ms...
 
Vila-real facilita l'accs a les dades i l'escrutini en temps real de les eleccions del diumenge... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 21 de mayo de 2015
Vila-real facilita l'accs a les dades i l'escrutini en temps real de les eleccions del diumenge a travs del web municipal

Davant la celebraci, diumenge que ve, de les eleccions locals i a Corts Valencianes, l'Ajuntament de Vila-real ha preparat un dispositiu especial per a facilitar a la ciutadania tota la informaci sobre el procs electoral, la consulta de resultats en temps real i el transcurs de la jornada. Amb aquest objectiu, el consistori posa a la disposici dels vens la pgina web http://eleccions.vila-real.es, que oferir dades en temps real de l'escrutini una vegada tancats els collegis electorals. Els resultats podran seguir-se tamb actualitzats a l'instant en una pantalla habilitada en la sala de plens, a partir de les 20.00 hores

A travs d'aquesta web, desenvolupada pel departament municipal de Noves Tecnologies i enfocada tamb a l'accs mitjanant mbil, els ciutadans i ciutadanes de Vila-real poden consultar tant el collegi electoral en el qual estan censats per a exercir el seu dret al vot com les dades de participaci electoral, l'escrutini en temps real i els resultats d'anteriors comicis. Els avanos de participaci en les eleccions podran consultar-se a partir de les 14.00 i de les 18.00 hores, mentre que l'escrutini dels diferents collegis electorals de la ciutat podr seguir-se a partir de les 20.00 hores, una vegada tancats els collegis, i per primera vegada en temps real. A ms, les dades d'escrutini es projectaran en una pantalla habilitada a aquest efecte en la sala de plens i tamb en la pantalla de circuit intern situada en la planta baixa de la casa consistorial.

Per a facilitar al mxim la informaci a la ciutadania sobre el transcurs de la jornada s'han previst dues compareixences que s'emetran en streaming a travs del canal municipal en Youtube, en les quals el portaveu de l'equip de govern donar compte de dades de participaci i incidncies a les 18.00 i a les 21.30 hores, aproximadament, en funci del ritme de l'escrutini.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 29731
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software