Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Men Principal
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Efemrides
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes' porta prop de mig centenar de persones a Aquarama PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 24 de julio de 2014
La campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes' porta prop de mig centenar de persones a Aquarama

Prop de mig centenar de persones han participat aquest divendres de l'excursi al parc aqutic Aquarama programada per al mes de juliol de la campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes', impulsada per les regidories d'Esports i Salut i Proximitat amb l'objectiu d'oferir als vila-realencs l'oportunitat de gaudir d'un dia de diversi i oci en famlia en el parc d'atraccions de Benicssim.
Una eixida d'estiu que arriba desprs de l'xit i la gran insistncia per part dels participants de la passada campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes', desenvolupada d'octubre a juny al balneari de Marina d'Or i en la qual van participar ms de 1.200 persones.

Leer ms...
 
La Policia Local de Vila-real forma en mediaci a la Policia d'Argentina a travs d'una... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 24 de julio de 2014
La Policia Local de Vila-real forma en mediaci a la Policia d'Argentina a travs d'una videoconferncia

La Policia Local de Vila-real 'obri' les seues portes a una nova expansi del seu mtode de mediaci policial ara amb Argentina. En aquesta ocasi ha estat la Policia Metropolitana de Buenos Aires la que ha pogut conixer de primera m el treball de la Unitat de Mediaci de la Policia de Vila-real a travs d'una conferncia en lnia impartida per la inspectora Rosana Gallardo. 

D'aquesta forma, Argentina se suma a Colmbia i Panam, interessats tamb a conixer i implantar en els seus respectius pasos el model de mediaci portat a terme a Vila-real. Segons detalla la inspectora i experta en mediaci, "encara que el contacte institucional es va establir el passat mes de maig a travs de la catedrtica de Dret argentina Teresa del Val, qui va participar com a ponent en el I Congrs Iberoameric de Mediaci Policial, des de fa temps, existeix un marc de comunicaci amb l'organitzaci policial de Buenos Aires per a implementar en el pas una unitat de mediaci prpia". Aix, en el dia de hui, s'ha establit una connexi electrnica amb Argentina en la qual la inspectora Gallardo ha realitzat una exposici sobre l'eina de mediaci i la seua aplicaci al mn policial, aix com els beneficis que suposa la seua implantaci. Desprs de l'exposici i el posterior torn de preguntes i respostes les dues organitzacions s'han comproms a seguir collaborant en aquest mbit. 

La conferncia ha estat presidida pel regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i la inspectora Rosana Gallardo, acompanyada del secretari del Frum Mundial de Mediaci, Helder Risler d'Oliveira, qui aquests dies participa juntament amb la delegaci de Brasil en el curs especialitzat en mediaci de la Policia Local de Vila-real.

Leer ms...
 
La primera Escola Esportiva d'Estiu-Campus Natura s'acomiada i avana que es far una segona... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 24 de julio de 2014
La primera Escola Esportiva d'Estiu-Campus Natura s'acomiada i avana que es far una segona edici

La regidora d'Educaci i del Termet, Rosario Royo, i la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, han clausurat la primera Escola Esportiva d'Estiu-Campus Natura dirigida als alumnes amb necessitats educatives especials i han anunciat que, desprs de la "gran acollida" que ha tingut aquesta primera experincia, es far una segona edici. 

Un total de 12 xiquets han participat en cadascun dels torns establerts en aquesta primera iniciativa posada en marxa per les dos regidories "amb la intenci de poder oferir activitats esportives i tallers en un ambient natural com s el Termet a uns xiquets i xiquetes que no solen comptar amb activitats educatives dissenyades especficament per a ells", recorda la responsable d'Educaci, qui destaca que, "de tot el programa d'activitats programades les que han tingut ms xit han estat les realitzades en l'aigua, en la piscina del Termet". El Campus Natura s'ha desenvolupat al mes de juliol al Centre d'Educaci Ambiental i el seu entorn i ha estat dirigit a alumnes d'entre 3 i 14 anys de tots els centres docents de Vila-real, independentment d'estar escolaritzats en un centre ordinari o en un d'educaci especial.

Ms imatges de la cloenda de l'Escola Esportiva d'Estiu-Campus Natura, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Leer ms...
 
L'exoneraci i reducci de l'ICIO al 2% impulsa obres i inversions per valor de 12,7 milions... PDF Imprimir E-Mail
Noticias
jueves, 24 de julio de 2014
L'exoneraci i reducci de l'ICIO al 2% impulsa obres i inversions per valor de 12,7 milions d'euros a Vila-real

L'exoneraci i reducci al 2% de l'Impost de Construccions, Installacions i Obres (ICIO) aplicada per l'Ajuntament de Vila-real des de juny de 2012 ha impulsat l'execuci d'un total de 78 projectes constructius que han suposat una inversi de 12,7 milions d'euros en la ciutat "en un moment en qu l'activitat en aquest sector i l'economia ha estat molt estancada i paralitzada a tot arreu". Aquest s el resultat del balan "altament satisfactori" que ha realitzat hui l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, sobre una de les mesures d'incentiu i impuls a l'economia empreses per l'equip de govern.

"Mentre altres municipis i altres administracions han optat per fer front a la crisi apujant els impostos, a Vila-real vam optar per reduir les despeses, sense retallar mai en les persones, i per baixar els impostos per tal d'alleujar la greu situaci que est patint la ciutadania", assenyala l'alcalde. En aquesta lnia, el primer edil recorda que l'impost de la contribuci ha baixat per primera vegada enguany, desprs d'haver-se mantingut dos exercicis consecutius congelat, i que les taxes de Vila-real "sn tamb les ms barates del nostre voltant". Una altra de les mesures de reducci de la pressi fiscal als vila-realencs ha estat l'exoneraci inicial i reducci posterior de l'ICIO, "que el PP havia mantingut al mxim establit, el 4%". 

"En l'any 2007, els ingressos de l'Ajuntament de Vila-real per ICIO van arribar quasi als tres milions d'euros, enfront dels noms 300.000 que es van recaptar en 2011. Aquesta brutal diferncia dna compte de la difcil situaci per la qual travessa un sector que no noms afecta a l'edificaci d'habitatges sin sobretot a l'ampliaci de naus i comeros, l'atracci de noves inversions o la rehabilitaci, a ms de reflectir-se tamb en rees associades, com la nostra indstria cermica", assenyala l'alcalde. "Per aix", afegeix, "davant les previsions que hi havia en 2012 de nulla activitat en el sector, vam decidir eliminar l'ICIO durant un any com a gest i mesura d'estmul per a atraure noves inversions a la ciutat, mesura que ha convertit Vila-real en referent en aquest tipus d'incentius, amb uns resultats molt positius per a la ciutat". 

En concret, durant el perode que l'ICIO s'ha mantingut al 0%, de juny de 2012 a desembre de 2013, es van executar en el municipi un total de 58 obres, amb un pressupost de nou milions d'euros que haurien suposat una recaptaci d'uns 350.000 euros. Finalitzat el termini fixat d'exoneraci, "per serietat i no per un afany de recaptar", es va decidir tornar a aplicar l'impost de construccions per a un tipus baix del 2%, "el ms barat de tota la provncia". D'aquesta manera, des de gener de 2014, l'ICIO es mant al 2%, impulsant fins al moment actual obres per valor de 3,9 milions d'euros en la ciutat. 

"s un balan molt satisfactori, ja que durant tot aquest perode s'han atret a la ciutat importants inversions, amb restaurants com McDonald's, establiments com Springfield o Mercadona, ampliacions d'empreses i indstries locals o el desenvolupament de Vila-center", detalla Benlloch. "Totes aquestes actuacions i els 12,7 milions d'euros de les obres executades en aquest perode signifiquen tamb ms ocupaci per a la ciutat, signifiquen constructores treballant, lampistes i moltes xicotetes empreses vila-realenques que han pogut treballar en un sector que estava completament paralitzat. Aquest s el cam pel qual volem seguir avanant", conclou l'alcalde.

Leer ms...
 
La exoneracin y reduccin del ICIO al 2% impulsa obras e inversiones por valor de 12,7 millones... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 24 de julio de 2014
La exoneracin y reduccin al 2% del Impuesto de Construcciones, Instalaciones y Obras (ICIO) aplicada por el Ayuntamiento de Vila-real desde junio de 2012 ha impulsado la ejecucin de un total de 78 proyectos constructivos que han supuesto una inversin [...]
Leer ms...
 
La Polica Local de Vila-real forma en mediacin a la Polica de Argentina a travs de una... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 24 de julio de 2014
La Polica Local de Vila-real 'abre' sus puertas a una nueva expansin de su mtodo de mediacin policial ahora con Argentina. En esta ocasin ha sido la Polica Metropolitana de Buenos Aires la que ha podido conocer de primera mano el trabajo de la [...]
Leer ms...
 
Esquerra Unida preguntar pel tancament de dues plantes a l'Hospital de la Plana PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 24 de julio de 2014
El diputat ha afirmat que t previst preguntar a la Conselleria de Sanitat pel tancament de dues plantes a l'Hospital de la Plana aquest estiu, "fa un mes, es van aplegar informacions que apuntaven a qu una planta d'aquest centre sanitari es [...]
Leer ms...
 
El PP denuncia que el cuatripartito haya permitido el derribo del Mas de Latorre PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 24 de julio de 2014
El concejal del PP, Pepe Benedito ha denunciado el derribo ilegal e incontrolado de una de las arquitecturas con mayor valor histrico que tena el trmino municipal de Vila-real. El edil ha sealado que el mas fue convertido en escombros durante el [...]
Leer ms...
 
La primera Escola Esportiva d'Estiu-Campus Natura se despide y confirma que habr una segunda... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 24 de julio de 2014
La concejala de Educacin y Termet, Rosario Royo y la concejala de Deportes, Silvia Gmez, han clausurado la primera Escola Esportiva d"Estiu-Campus Natura dirigida a los alumnos con necesidades educativas especiales y han anunciado que, despus [...]
Leer ms...
 
Medio centenar de personas disfrutan de la excursin a Aquarama de la campaa 'Dedcate un da,... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 24 de julio de 2014
Medio centenar de personas han participado este viernes de la excursin al parque de atracciones Aquarama programada para el mes de julio de la campaa "Dedcate un da, te lo mereces", impulsada por las concejalas de Deportes y Salud [...]
Leer ms...
 
El PP reta al concejal socialista de servicios pblicos a que deje de mentir y ensee las... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 23 de julio de 2014
El Grupo Municipal del Partido Popular de Vila-real exige al concejal socialista de Servicios Pblicos, Francisco Valverde, que haga pblicos los datos reales de los anlisis del agua de los pozos de suministro del municipio. Marisa Mezquita ha calificado [...]
Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 21 de 25991
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Ms ledo
En lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software