Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Una campanya consciencia sobre la neteja de residus canins PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 20 de octubre de 2017
Una campanya consciencia sobre la neteja de residus canins

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic impulsa una nova campanya per a aconseguir una ciutat ms neta i saludable dins de la 13a edici del Mes de la Sostenibilitat.

La iniciativa consisteix a repartir fullets informatius a diferents zones de la ciutat entre els propietaris de gossos, "amb l'objectiu que es consciencien de la importncia d'arreplegar sempre les caques de les seues mascotes, ajudant a generar una millor imatge de la ciutat", tal i com ha explicat el regidor de l'rea, Josep Pasqual Sancho. La campanya tamb informa de com fer s dels parcs canins i de la seus ubicaci, aix com de la normativa de convivncia, d'una manera breu i aclaridora.

Leer ms...
 
Vila-real 'exporta' el clster d'empreses locals d'SPV com a model d'xit en la principal fira... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 20 de octubre de 2017

El regidor de Serveis Pblics Vila-real, Francisco Valverde, presentar el clster d'empreses locals en la fira Municipalia de Lleida la setmana vinent. Es tracta d'un dels certmens ms rellevants del sector d'equipaments municipals que servir de marc perqu les empreses locals de serveis pblics puguen presentar les seues innovacions, conixer les principals novetats i incrementar les seues oportunitats de negoci.

Per a a, SPV ha preparat un estand en el qual, sota el lema "Clster local. Una estratgia d'xit en l'espai pblic", estaran representades les pimes locals que treballen amb Serveis Pblics. "Desprs d'aquests anys en els quals hem transformat completament el model dels Serveis Pblics Vila-real, passant d'una poca en la qual, amb el Partit Popular, tan sols es treballava amb unes poques empreses de fora -entre elles, Piaf, que ara hem sabut que admet haver finanat illegalment al PP en el cas Grtel i de la qual tenim 600.000 euros en factures falses sota recerca judicial- al model de collaboraci sistemtica i contnua amb empreses vila-realenques, que s'han demostrat competitives i molt eficaces a l'hora de donar solucions, des de la innovaci, a les necessitats dels serveis pblics municipals, perfectament adaptades a la realitat de la ciutat", argumenta el regidor de l'rea, Francisco Valverde.

En aquesta lnia, l'edil recorda la creaci, per part d'empreses del clster d'SPV, de productes com les proteccions de fanals contra els efectes corrosius dels orins dels gossos, els pilons flexibles, pilons elstics delimitadors del carril bici, escocells formig, cantonades accessibles o taules de jard adaptades a persones amb mobilitat reduda installades en els parcs, entre altres innovacions.

"Volem que el mn veja del que sn capaos nostres pimes i els Excellents resultats que dna per a un municipi l'aliana amb les empreses locals, que no solament aporten un treball de qualitat i innovaci, sin tamb un coneixement importantssim de l'entorn", valora Valverde.

La participaci de les empreses s'ha previst per al dimecres 25 d'octubre. Fins a la Fira de Lleida es desplaar una delegaci de pimes, que, a ms de participar en l'estand corporatiu, tindr l'oportunitat de visitar la fira i comprovar les ltimes novetats en equipaments municipals, amb l'objectiu d'establir sinergies que revertisquen en una millora de les oportunitats de negoci.

Leer ms...
 
EFEVerde, la plataforma de notcies sobre medi ambient de l'Agncia EFE, visita la desembocadura... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 19 de octubre de 2017
EFEVerde, la plataforma de notcies sobre medi ambient de l'Agncia EFE, visita la desembocadura del Millars

La plataforma global de notcies i periodisme ambiental de l'Agncia EFE, EFEverde, referent a Espanya i Llatinoamrica pel que fa a la informaci sobre medi ambient i natura, ha recorregut el tram final del Paisatge Protegit de la desembocadura del riu Millars per tal de conixer en profunditat aquest espai humit castellonenc i realitzar diversos reportatges de vdeo i fotogrfic. Un dels llocs visitats pels professionals d'EFEVerde han sigut les llacunes artificials d'Almassora, on en les ltimes setmanes s'han vist aus tan rares i amenaades com el roget (Aythya nyroca), un nec catalogat en perill crtic d'extinci segons el Llibre Roig de les Aus d'Espanya. 

Les cmeres de l'agncia de notcies ambientals tamb ha pogut gravar i fotografiar altres espcies ms comunes com els galls de canyar (Porphyrio porphyrio), les fotges comunes (Fulica atra), els cabussets comuns (Tachybaptus ruficollis) o els arpellots de marjal (Circus aeruginosus). La major part de les gravacions i les fotografies realitzades de la fauna que descansa i s'alimenta en les diferents llacunes artificials s'han realitzat des de la torre de fusta preparada per albirar fauna sense que aquesta patisca molsties. Des del mirador ubicat a prop de la zona de Carnissers l'equip ha gaudit de la gran quantitat de fauna que durant aquestes setmanes de migraci post nupcial utilitza el paratge per a descansar, alimentar-se i seguir cam cap a frica. Finalment la zona triada per a realitzar les entrevistes ha sigut la torre mirador de la Gola Sud des d'on s'aprecia tota la desembocadura sud del riu Millars. 

L'equip d'EFEVerde han entrevistat al regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vila-real, Josep Pasqual Sancho, al guarda rural del Consorci riu Millars, Javier Rodrguez, i a l'ornitleg i especialista d'aus del paratge de la desembocadura del riu Millars, Miquel Barber.

Leer ms...
 
Premis Globalis 2017 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 19 de octubre de 2017
Premis Globalis 2017

Fundaci Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, llana els Premis Globalis edici 2017 amb l'objectiu de reconixer l'esfor de joves empreses amb un alt component d'innovaci. Aquests premis pretenen ajudar a potenciar el teixit socioeconmic, diversificar les activitats empresarials de la provncia, fomentar l'esperit emprenedor i la innovaci.

Com a jove i innovadora empresa de la provncia, t'invitem a participar en els Premis Globalis 2017.

Tens fins al 19 de novembre de 2017 per a presentar la teua candidatura.

Ms informacin

Pots veure els finalistes de passades edicions en aquest enlla

Descarrega't les bases

Descarrega't el formulari de participaci


Durada del 18 d'octubre de 2017 fins al 19 de novembre de 2017
Lloc: Viver d'Empreses de Vila-real - c. Monestir de Poblet, 15 i 24
Leer ms...
 
Vila-real aconsegueix un nou taller d'ocupaci amb formaci i remuneraci per a 20 persones... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 18 de octubre de 2017
Vila-real aconsegueix un nou taller d'ocupaci amb formaci i remuneraci per a 20 persones durant tot un any en l'mbit de l'agricultura i l'atenci sociosanitria

Vila-real tindr un nou taller d'ocupaci que donar formaci i remuneraci a 20 persones durant tot un any en els mbits de l'agricultura i de l'atenci sociosanitria. Aix ho ha anunciat el regidor d'Economia, Xavier Ochando, qui ha indicat que aquesta mateixa setmana s'ha comunicat a l'Ajuntament la resoluci favorable per part de la Conselleria d'Economia Sostenible, per la qual cosa el programa podria comenar a funcionar a partir de l'1 de desembre.

"Es tracta d'un anunci molt important per a tots els vens, per especialment per a les persones en situaci de desocupaci", ha afirmat Ochando, qui recorda que "a diferncia del que feia el PP quan governava en la Generalitat, que deixava fora Vila-real sistemticament, aquesta Conselleria s que mira amb lupa cada criteri del procs de selecci i, per tant, aquest programa arriba perqu ens ho hem guanyat a pols".

En total, el taller compta amb una inversi de 412.635 euros, dels quals el Servef aporta 389.059 i la resta -prop de 24.000- el consistori, quantitat que servir per a formar i ocupar a 20 alumnes en dues especialitats. "Les modalitats sn Activitats auxiliars d'agricultura, que ofereix dos certificats de professionalitat diferents, i Atenci sociosanitria a persones dependents en institucions socials, que comptar amb un certificat professional", indica l'edil, al mateix temps que recalca que "una vegada finalitzat l'any de formaci, els participants obtenen ttols homologats i reconeguts pel Ministeri d'Educaci, per el ms important s que mentre es formen i des del primer dia de programa cobraran el salari mnim interprofessional, 770 euros".

A tot a se suma la contractaci de cinc persones com a personal docent, de manera que hi haur un director, un auxiliar administratiu, un docent de suport, un altre especialitzat en agricultura i un altre en la branca sociosanitria. "Sn 25 les persones que es beneficiaran finalment d'aquest programa per al qual caldr complir amb dos requisits bsics: tenir 25 anys o ms i estar inscrit a l'oficina d'ocupaci", apunta Ochando.

Per a participar en el taller d'auxiliar d'agricultura no es necessita tenir estudis previs, mentre que per a accedir a la modalitat d'atenci sociosanitria s'haur d'estar en possessi del graduat en ESO o equivalent, o b comptar amb la prova d'accs al cicle formatiu de grau mitj o el certificat de professionalitat del mateix nivell. Tamb s'acceptaran els certificats de professionalitat de nivell 1 de la mateixa famlia professional i la prova d'accs a la universitat (PAU) para majors de 25 anys. Aix mateix, cal destacar que tindran especial preferncia collectius com els majors de 55 anys, els aturats de llarga durada, dones o vctimes de violncia de gnere i tamb les persones amb algun tipus de discapacitat.

Ochando tamb ha destacat que la modalitat agrcola permetr recuperar l's de la Escola de Capacitaci Agrria, mentre que l'especialitat d'atenci sociosanitria s'impartir a la Biblioteca Universitria del Coneixement.

A partir de la setmana vinent es publicaran les bases per a la selecci de personal i hi haur un termini de cinc dies per a inscriure's. "Els interessats hauran de dirigir-se a l'oficina del Servef i sollicitar el taller d'ocupaci que els interesse, amb els codis corresponents: AGAX0208 per al d'agricultura o SSCS0208 per al d'atenci sociosanitria o acudir a la Regidoria d'Economia, on tamb els podrem informar dels passos a seguir", afirma. "Vila-real viu un moment histric en la lluita contra la desocupaci, grcies a les mltiples ajudes que estan arribant a la ciutat, que sumen 3,6 milions d'euros enguany i que ajuden a ms de 300 famlies", conclou. Ms informaci a http://portaltreball.vila-real.es.

Leer ms...
 
El Mes de la Sostenibilitat arriba als comeros PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 18 de octubre de 2017
El Mes de la Sostenibilitat arriba als comeros

El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, Josep Pasqual Sancho, participa activament en una de les campanyes integrades dins de la 13a edici del Mes de la Sostenibilitat, com s la de recollida de cartr destinada als comerciants de la zona centre.

El regidor ha comptat amb el suport i la implicaci d'UCOVI per a dur a terme la campanya, que recorre els comeros de la zona centre informant i repartint paquets que contenen instrumental com cter i rotllo de corda per a facilitar el desmuntatge i plegat de les caixes que fan servir a les tendes.

"D'aquesta manera s'evita que aquests elements voluminosos romanguen a la via pblica fins que passa el servei de recollida, evitant aix que acaben en mans de persones incviques i millorant la imatge que s'ofereix d'una zona tan concorreguda de la ciutat", indica Sancho.

Leer ms...
 
Vila-real participa a la jornada 'Turisme responsable' a Bilbao PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 18 de octubre de 2017
Vila-real participa a la jornada 'Turisme responsable' a Bilbao

Hola. Adjuntem foto de la jornada de treball a la qual ha assistit avui el regidor de Turisme de Vila-real, Diego A. Vila, que se celebra a Bilbao, dins la xarxa de Ciutats Educadores, sota el ttol 'Turisme responsable'.

El regidor destaca que aquesta xarxa "ha treballat durant els dos ltims anys d'una manera totalment innovadora, unint els principis de la carta de ciutats educadores a les accions desenvolupades en l'rea de Turisme dels municipis".

D'aquesta manera, posa de manifest el treball realitzat des de Vila-real en aquest sentit, amb una "important aportaci al document conjunt elaborat per les 16 ciutats membre que es plasmar tamb en un llibre que es presentar al mes de febrer a la trobada nacional".

En aquest sentit, Vila assegura que "la nostra ciutat ha contribut amb la seua experincia mitjanant les diverses marques de ciutat que tenim i, en especial, amb l'aposta pel turisme religis, que ens fa ser tot un referent provincial en aquesta matria".

A ms, explica que "s'ha reconegut el treball en la marca de Ciutat de la Cincia i la Innovaci, on s'ha involucrat en un mateix projecte a tots els agents socials, educatius i econmics de la ciutat" i afirma que "s'han marcat com a punts d'espais de convivncia turstica de la nostra ciutat la plaa Major, la baslica de sant Pasqual, l'esglsia Arxiprestal, l'Estadi de la Cermica i els voltants i el paratge del Termet".

Leer ms...
 
Vila-real dna suport als escriptors locals amb l'edici d'un catleg amb Tirant lo Groc per a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 18 de octubre de 2017
Vila-real dna suport als escriptors locals amb l'edici d'un catleg amb Tirant lo Groc per a donar a conixer les seues obres

La Regidoria de Cultura i l'associaci d'escriptors locals Tirant lo Groc acaben d'editar el primer catleg d'autors de la ciutat adherits a l'entitat que servir per a donar a conixer les seues obres i fomentar la compra dels seus llibres.

L'edil de Cultura, Eduardo Prez, acompanyat pel president d'EDC Natura-Fundaci Omacha, Julio Garca Robles, i el director de Tirant lo Groc, Jose Sanchis, ha presentat el fullet, que estar disponible a les llibreries de la ciutat per a facilitar als lectors tota la informaci necessria sobre les obres dels autors locals.

"La revista ofereix un resum dels treballs publicats pels membres de l'entitat, que est oberta a qualsevol altre autor que desitge associar-se", explica Prez, qui reitera el "suport de l'Ajuntament de Vila-real a tots els creatius que contribueixen a l'mbit de la cultura i en aquest cas no podem fer una altra cosa que implicar-nos al mxim, ja que s una forma d'acostar-nos al pblic i oferir-los tots els ttols disponibles perqu consumisquen la literatura de la seua ciutat, ja que el sector editorial no passa pel seu millor moment i necessita de la collaboraci de tots".

Per la seua banda, Julio Garca Robles ha explicat que el departament de literatura cerca promoure als escriptors i "agrupar la cultura literria, siga quina siga la seua especialitat: des de natura fins a histria, passant per narrativa, relat breu, poesia i conte, en valenci o castell, perqu tot escrit t el seu espai i els seus lectors". "Portem ms d'un any en marxa i, tot i que semble illgic, all difcil no s escriure, sin arribar al pblic amb les nostres obres, per a vam decidir engegar la iniciativa", indica.

El director de Tirant lo Groc, Jose Sanchis, en aquest sentit, ha assegurat que "el catleg que avui presentem i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real serveix per a palliar el poc espai que solen tenir les llibreries i per a arribar ms fcilment a qualsevol vila-realenc que vulga llegir treballs fets per autors de la seua ciutat". A ms, afirma que la intenci s que el document siga anual, ja que "els escriptors segueixen treballant en noves obres i s'anir actualitzant amb el temps".

Per a obtenir ms informaci sobre l'associaci existeix un perfil a Facebook, aix com el web www.tirantlogroc.es i el correu electrnic s Esta direccin de correo electrnico est protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

Leer ms...
 
Vila-real participa en la jornada Turisme responsable a Bilbao PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 18 de octubre de 2017
Vila-real participa en la jornada Turisme responsable a Bilbao

El regidor de Turisme de Vila-real, Diego A. Vila, ha participat en la jornada de treball Turisme responsable, que se celebra a Bilbao, dins la xarxa de Ciutats Educadores.

El regidor destaca que aquesta xarxa "ha treballat durant els dos ltims anys d'una manera totalment innovadora, unint els principis de la carta de ciutats educadores a les accions desenvolupades en l'rea de Turisme dels municipis".

D'aquesta manera, posa de manifest el treball realitzat des de Vila-real en aquest sentit, amb una "important aportaci al document conjunt elaborat per les 16 ciutats membre que es plasmar tamb en un llibre que es presentar al mes de febrer en la trobada nacional".

En aquest sentit, Vila assegura que "la nostra ciutat ha contribut amb la seua experincia mitjanant les diverses marques de ciutat que tenim i, en especial, amb l'aposta pel turisme religis, que ens fa ser tot un referent provincial en aquesta matria".

A ms, explica que "s'ha reconegut el treball en la marca de Ciutat de la Cincia i la Innovaci, on s'ha involucrat en un mateix projecte a tots els agents socials, educatius i econmics de la ciutat" i afirma que "s'han marcat com a punts d'espais de convivncia turstica de la nostra ciutat la plaa Major, la baslica de Sant Pasqual, l'esglsia Arxiprestal, l'Estadi de la Cermica i els voltants i el paratge del Termet".

Leer ms...
 
Reciplasa finanar projectes de recollida selectiva a Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 18 de octubre de 2017

L'empresa pblica per a la gesti de residus de la zona centre de la provncia de Castell, Reciplasa, invertir quasi 200.000 euros en projectes mediambientals que es portaran a terme en els municipis que conformen el consell d'administraci, entre ells, Vila-real. L'objectiu d'aquests plans s millorar la gesti dels residus urbans de les rees metropolitanes i reduir la quantitat de residus generats a la zona centre de la provncia. Des de gener fins a setembre d'enguany, Reciplasa ha tractat 125.286 tones residus.

Cada Ajuntament ha presentat un projecte adaptat a les necessitats del seu municipi i tindr un temps d'execuci diferent. En el cas de Vila-real, s'han previst campanyes dirigides a distints actors socials per a fomentar la recollida selectiva i reduir la generaci de residus.

Leer ms...
 
Vila-real collabora amb l'ATC en la XIV edici del Congrs internacional del tcnic cermic PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 17 de octubre de 2017
Vila-real collabora amb l'ATC en la XIV edici del Congrs internacional del tcnic cermic

El primer tinent d'alcalde, Xavier Ochando, ha participat aquest mat a la presentaci del XIV Congrs Internacional del tcnic cermic, que organitza l'Associaci Espanyola de Tcnics Cermics (ATC) i que enguany porta com a ttol 'El tcnico y la industria 4.0'. Ochando ha destacat la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real amb l'ATC -mitjanant la Fira Destaca i la Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real- i amb la resta de municipis que formen part del Pacte de la Cermica. A ms, ha afirmat que la temtica del congrs s "molt important per a una ciutat com Vila-real, amb una histria plena de superaci i lluita per passar de ser una societat exclusivament agrria a ser un referent en la indstria, per a la qual cosa va ser molt necessria la innovaci, una paraula de la qual coneixem molt b el seu valor".

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 106 - 126 de 33498
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software