Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real incorpora la collaboraci pblic-privada amb la Cooperativa Catlica-Agrria per a la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 14 de julio de 2019
Vila-real incorpora la collaboraci pblic-privada amb la Cooperativa Catlica-Agrria per a la gesti del programa Inem Agrari, que donar treball aquest estiu a 70 aturats agrcoles

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut hui als primers beneficiaris del programa Inem Agrari, el pla d'ocupaci que permetr donar treball aquest estiu a 72 persones desocupades del rgim especial agrari que van treballar en l'ltima campanya. En aquesta ocasi, per primera vegada, el consistori ha subscrit un contracte amb la Cooperativa Catlica-Agrria perqu l'entitat vila-realenca assumisca la gesti de la meitat dels treballadors, en un exemple de collaboraci pblic-privada que persegueix millorar l'eficincia del programa.

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha donat la benvinguda a la trentena de treballadors del primer torn, que s'han incorporat hui mateix als seus llocs en el consistori, on romandran fins al prxim 14 d'agost. El segon torn, amb altres 35 beneficiaris, s'incorporar a l'Ajuntament del 19 d'agost al 15 de setembre. Durant aquest perode, els treballadors de l'Inem Agrari s'ocuparan, entre altres tasques, del manteniment de cunetes, camins rurals, desbrossaments, millora de l'entorn del Termet i neteja de la ruta botnica i paratge del Millars, per a la qual cosa es planteja tamb una jornada de voluntariat ambiental. 

"El programa de l'Inem Agrari, finanat pel SEPE, s un pla d'ocupaci completament consolidat que s'ha demostrat una eina molt til per a oferir una oportunitat laboral a treballadors del rgim agrari una vegada s'ha acabat la campanya agrcola. Per, enguany, a l'Ajuntament de Vila-real hem volgut fer un pas ms enll, implicant per a aix a la Caixa Rural, per a facilitar la incorporaci i gesti del nou personal, que a vegades resulta una tasca complicada amb els recursos de qu disposem, assegurant aix una major eficcia del programa", assenyala Madrigal. L'edil destaca tamb que bona part dels efectius es destinaran a mantindre en ptimes condicions "un entorn tan volgut per a tots els vila-realencs com s el Termet de la Mare de Du de Grcia". La Regidoria de Serveis Pblics Vila-real i la Regidoria d'Economia assumiran als nous efectius fins al 15 de setembre. 

El programa Inem Agrari compta amb un pressupost de 120.555 euros, dels quals el SEPE aporta 116.104 euros i l'Ajuntament, els altres 4.450 euros.

Leer ms...
 
Vila-real incorpora la collaboraci publicoprivada amb la Cooperativa Catlica Agrria per a la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 14 de julio de 2019
Vila-real incorpora la collaboraci publicoprivada amb la Cooperativa Catlica Agrria per a la gesti del programa Inem Agrari, que donar treball aquest estiu a 70 aturats agrcoles

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut hui els primers beneficiaris del programa Inem Agrari, el pla d'ocupaci que permetr donar treball aquest estiu a 72 persones desocupades del rgim especial agrari que van treballar en l'ltima campanya. En aquesta ocasi, per primera vegada, el consistori ha subscrit un contracte amb la Cooperativa Catlica Agrria perqu l'entitat vila-realenca assumisca la gesti de la meitat dels treballadors, en un exemple de collaboraci publicoprivada que persegueix millorar l'eficincia del programa.

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha donat la benvinguda a la trentena de treballadors del primer torn, que s'han incorporat hui mateix als seus llocs en el consistori, on romandran fins al prxim 14 d'agost. El segon torn, amb altres 35 beneficiaris, s'incorporar a l'Ajuntament del 19 d'agost al 15 de setembre. Durant aquest perode, els treballadors de l'Inem Agrari s'ocuparan, entre altres tasques, del manteniment de cunetes, camins rurals, desbrossaments, millora de l'entorn del Termet i neteja de la Ruta Botnica i paratge del Millars, per a la qual cosa es planteja tamb una jornada de voluntariat ambiental. 

"El programa de l'Inem Agrari, finanat pel SEPE, s un pla d'ocupaci completament consolidat que s'ha demostrat una eina molt til per a oferir una oportunitat laboral a treballadors del rgim agrari una vegada s'ha acabat la campanya agrcola. Per, enguany, a l'Ajuntament de Vila-real hem volgut fer un pas ms enll i hem implicat per a aix la Caixa Rural, per a facilitar la incorporaci i gesti del nou personal, que a vegades resulta una tasca complicada amb els recursos de qu disposem, i hem assegurat aix una major eficcia del programa", assenyala Madrigal. L'edil destaca tamb que bona part dels efectius es destinaran a mantenir en ptimes condicions "un entorn tan volgut per a tots els vila-realencs com s el Termet de la Mare de Du de Grcia". La Regidoria de Serveis Pblics Vila-real i la Regidoria d'Economia assumiran els nous efectius fins al 15 de setembre. 

El programa Inem Agrari compta amb un pressupost de 120.555 euros, dels quals el SEPE aporta 116.104 euros i l'Ajuntament, els altres 4.450 euros.

Leer ms...
 
La Romeria del Roco celebra la missa rociera al Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 13 de julio de 2019
La Romeria del Roco celebra la missa rociera al Termet

El paratge del Termet ha acollit aquest migdia la missa rociera, celebrada en el marc de la romeria de la Verge del Roco, organitzada per l'Associaci Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real. L'alcalde, Jos Benlloch, regidors i regidores de la corporaci, han acompanyat l'entitat en la jornada.

Ms imatges de la festa del Roco, en el Flickr de l'Ajuntament.

Leer ms...
 
El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars participa en la campanya... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 13 de julio de 2019
El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars participa en la campanya de lluita contra la cltxina zebrada

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars collabora amb la Confederaci Hidrogrfica de Xquer per a lluitar contra la cltxina zebrada (Dreissena polymorpha). Aquest organisme pblic depenent del Ministeri per a la Transici Ecolgica ha elaborat un Protocol de desinfecci en masses d'aigua afectades per la cltxina zebrada que actualment est disponible en el segent enlla: http://www.chj.es.

Aquest protocol presenta tota una srie d'accions de control i prevenci de l'invertebrat. La cltxina zebrada s un mollusc bivalve d'aigua dola i salobre procedent dels mars Caspi, Aral i Negre, de pasos de l'sia Central com Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan o Azerbaidjan. A partir del segle XIX va comenar a expandir-se per tota Europa mitjanant les larves incrustades en el casc de diferents embarcacions. s una espcie amb una extraordinria capacitat de modificar l'ecosistema on s'estableix generant importants impactes ecolgics i econmics. 

La Uni Internacional per a la Conservaci de la Natura (UICN) l'ha incls en la llista de les 100 espcies extiques invasores ms danyoses i perilloses del mn. La seua closca presenta una forma triangular amb unes bandes en ziga-zaga entre groc apagat i marr fosc. Els adults poden arribar a mesurar vora tres centmetres. Solen formar denses colnies constitudes per milers d'individus. El seu perjudici ecolgic s bastant greu, ja que modifiquen l'estructura de l'hbitat i perjudiquen l'equilibri ecolgic. Tamb alteren les comunitats de fauna i flora aqutica de peixos, fitoplncton i bivalves protegits. Pel que fa als perjudicis econmics ms greus en les infraestructures hdriques, les colnies formades per milers d'individus poden arribar a collapsar conduccions per al pas de l'aigua. 

Les larves de la cltxina zebrada tenen una mida microscpica i viuen surant en l'aigua. A fa que siguen capaces de propagar-se per rius i embassaments per mitj de l'aigua que es puga trobar en les diferents embarcacions o l'aigua que s'utilitze per a transportar l'enceball viu per a pescar. Per exemple, durant la fase adulta es poden dispersar fixant-se en el casc de les embarcacions, remolcs i els baixos dels autombils que s'introdueixen a l'aigua. 

Per totes aquestes qestions el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars recorda la importncia d'aplicar el protocol de desinfecci en tot el material que haja estat en contacte amb l'aigua: embarcacions, remolc, baixos del vehicle, circuit del motor, arts de pesca, equips utilitzats i altres. L'objectiu primordial s evitar que les larves i els adults de la cltxina zebrada es propaguen d'un lloc a un altre.

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars va corroborar l'aparici d'exemplars de cltxina zebrada enfront de la presa de l'assut comunitari d'Almassora i al pantanet de Santa Quitria el passat mes de febrer. No s la primera vegada que apareixia, ja que fa uns set anys es van trobar exemplars a les parets de l'embassament de santa Quitria desprs d'una baixada pronunciada del seu cabal.

L'any 2001 va aparixer per primera vegada a Espanya. Concretament ho va fer al terme municipal de Riba-roja de l'Ebre (Tarragona). L'any 2013, el Ministeri de Medi Ambient va incloure la cltxina zebrada en el Catleg Espanyol d'Espcies Extiques Invasores a causa de l'extraordinria expansi i afecci. Els bivalves extics han saltat de l'Ebre al riu Millars per mitj de la pesca esportiva o el trasllat d'embarcacions lleugeres. 

Durant la campanya d'estiu la Confederaci Hidrogrfica del Xquer (CHJ), com a mesura de prevenci, torna a recordar per mitj d'una campanya informativa la necessitat de lluitar contra aquesta espcie invasora amb el Protocol de desinfecci.

Leer ms...
 
La romeria del Roco celebra la missa 'rociera' al Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 13 de julio de 2019
La romeria del Roco celebra la missa 'rociera' al Termet

El paratge del Termet ha acollit aquest migdia la missa rociera, celebrada en el marc de la romeria de la Verge del Roco, organitzada per l'Associaci Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real. L'alcalde, Jos Benlloch, i regidors i regidores de la corporaci han acompanyat l'entitat en la jornada.

Ms imatges de la festa del Roco, en el Flickr de l'Ajuntament.

Leer ms...
 
Vila-real innova amb una nova comissi per a canalitzar i maximitzar el consens en les... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 12 de julio de 2019

L'Ajuntament de Vila-real constituir dimarts que ve les comissions informatives del perode 2019-2023, en les quals s'articular el debat i control del govern del nou mandat. A ms de les comissions habituals que engloben les diferents rees de gesti -Administraci local, Social i Qualitat de Vida, Serveis Pblics, i Oportunitats-, en aquesta legislatura se sumar una nova comissi, creada per primera vegada, per a canalitzar el debat i buscar consensos en totes aquelles qestions que suposen la reivindicaci a altres administracions. L'estructura institucional de les comissions es completa amb la Comissi de convivncia amb les penyes, creada en el passat mandat, que continuar avanant en la cerca de solucions i mesures consensuades a les molsties que generen alguns casals.

"Una vegada ms, a l'Ajuntament de Vila-real demostrem que som innovadors i hem acordat, per unanimitat de tots els grups, crear aquesta nova comissi de peticions a altres administracions, amb un doble objectiu: buscar el mxim consens possible en totes aquelles qestions que suposen reclamar el que a Vila-real ens correspon, i fer tamb pedagogia sobre quins mbits sn de competncia municipal i quins no", argumenta l'alcalde, Jos Benlloch. En aquesta nova comissi, que, desprs de la constituci formal, estar presidida pel portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, es perfila, aix, com un instrument per a afavorir el debat i articular les reivindicacions locals "amb molta ms potncia, buscant el mxim de declaracions institucionals en tot all que siga bo per a la ciutat".

La Comissi Especial per a la Lluita contra l'Incivisme i per la Convivncia entre Penyes i Vens tamb quedar constituda dimarts que ve. Aquest organisme, que desprs de la seua conformaci oficial quedar presidit per la primera tinent d'alcalde i coordinadora d'Alcaldia, Silvia Gmez, estar compost per representants dels diferents grups i membres dels collectius implicats (Junta de Festes, Comissi de Penyes i associacions ciutadanes). Desprs de la seua constituci, la Comissi continuar avanant en la reglamentaci de les penyes per a garantir una millora convivncia entre els casals i els vens durant tot l'any, i donar soluci als problemes de sorolls o neteja que es produeixen a vegades.

La resta de comissions informatives estaran presidides, a partir del dimarts, pels coordinadors d'rees de govern designats per l'alcalde. D'aquesta manera, la Comissi de Serveis Pblics estar presidida per Francisco Valverde (rea persones); la d'Oportunitats, per Emilio M. Obiol (rea oportunitats); la d'Administraci Local per Xus Madrigal (rea poble); i la Social i de Qualitat de Vida per Silvia Gmez (rea ciutat). El treball en les comissions informatives tamb es veur, en aquest nou, perode, reforat des del punt de vista tcnic. Amb aquest objectiu, s'assignaran Tcnics d'Administraci General superiors i suplents, de manera que es millorar la capacitat tcnica de les comissions i s'afavorir el treball cooperatiu en el si de l'organisme.

Leer ms...
 
L'orquestra Francesc Trrega porta la msica del cinema al Plectre a la fresca PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 12 de julio de 2019
L'orquestra Francesc Trrega porta la msica del cinema al Plectre a la fresca

L'orquestra de pols i pua Francesc Trrega ha protagonitzat la jornada del Plectre a la fresca, amb un concert centrat en el cinema. L'orquestra amfitriona del certamen ha interpretat diferents versions de conegudes pellcules abans que La Rebolik, procedent de Muro d'Alcoi, acomiade dem el festival fins a l'any que ve.

Leer ms...
 
El Festival d'pera Vila-real converteix la ciutat en un observatori de la millor lrica PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 12 de julio de 2019
El Festival d'pera Vila-real converteix la ciutat en un observatori de la millor lrica

Vila-real es converteix al mes de juliol en un observatori d'pera, dins del Festival d'pera Vila-real. Durant tres setmanes, joves cantants i repertoristes, estan treballant de m dels professors Pepe Gil (director musical), Marta Pujol (pianista), Pablo Lpez (director d'escena) i Celso Albelo (cant), l'opera Cos fan tutte, de Mozart. El dimarts 9, a la plaa del Pouet del Termet, es va poder veure una mostra del treball que s'est duent a terme i hui ha tingut lloc una posada en com en la sala d'actes de la Caixa Rural, on Celso Albelo ha pogut compartir experincies amb els alumnes. La regidora de Cultura, Rosario Royo, en nom de l'alcalde Jos Benlloch, ha entregat uns detalls als professors, en reconeixement a la seua tasca.

Leer ms...
 
Concert de la Banda Jove de la UM La Lira PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 12 de julio de 2019
Concert de la Banda Jove de la UM La Lira

Dissabte 13 de juliol, tindr lloc en l'ermita de la Verge de Grcia el concert de la Banda Jove de la UM La Lira, a les 19.30 h.

En aquest concert ens translladem fins l'Amrica Llatina, on escoltarem pees de diferents estils dins de la msica llatina.

Organitzen: Cultura i Banda Jove de la UM La Lira


Durada dissabte, 13 de juliol de 2019
Lloc: Ermita Verge de Grcia - plaa del Pastoret
Leer ms...
 
Llistat definitiva de la campanya 68a de la Universitat Popular PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 12 de julio de 2019
Llistat definitiva de la campanya 68a de la Universitat Popular

Durada del 12 de juliol de 2019 fins al 31 de desembre de 2019
Leer ms...
 
El macrosopar de vens i venes celebrar el 6 de setembre la 15a edici, amb 2.400 tiquets i 14... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 11 de julio de 2019

La Regidoria de Participaci Ciutadana, juntament amb la Junta de Festes, convoca per al divendres 6 de setembre una nova edici del Macrosopar de vens i venes. La cita repeteix escenari, en la plaa del Llaurador, enfront de l'estadi de la Cermica, on s'espera la participaci de 2.400 persones procedents de les 14 associacions de vens que participaran en la festa. 

"El Macrosopar de vens s ja una de les cites ms multitudinries i esperades de es festes patronals, obrint noves vies de participaci i convivncia als vens i venes de la ciutat, tant si pertanyen a una penya com si no", assenyala la regidora de Participaci Ciutadana, Miriam Caravaca, qui recorda que l'esdeveniment celebra la 15a edici. El termini d'inscripci per a participar en la festa s'obrir el 15 de juliol i es perllongar fins al 29 d'agost, amb tiquets al preu simblic d'1 euro que es podran arreplegar en les diferents associacions de vens i en la Casa de la Festa. El sopar de pa i porta inclou taula i cadires, porrat i beguda a crrec de l'organitzaci que, com s habitual, aportar tamb una actuaci. Enguany ser l'orquestra Kraken l'encarregada d'amenitzar la vetlada.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 106 - 126 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software