Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per anunciar la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 27 de febrero de 2017
La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per anunciar la Setmana Santa a Vila-real

Vila-real acollir dissabte que ve, 4 de mar, la VII Tamborada Provincial, que congregar a la ciutat a mig miler de bombos i tambors procedents de municipis de tota la provncia de Castell, com Almassora, Penscola, Alcal de Xivert, la Vall d'Uix, la Vilavella, Almenara o la prpia capital de la Plana. La trobada est organitzada per la Junta Central de Setmana Santa i l'Agrupaci Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, amb el patrocini de la Regidoria de Turisme.

La Tamborada comenar a les 21.00 hores amb la desfilada de les prop d'una vintena d'agrupacions participants des de la plaa de Sant Pasqual fins arribar a la plaa Major, on s'escoltar el toc de tambors de cada confraria i el toc provincial que faran sonar al unson tots els participants. El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, destaca la importncia d'un acte a escala provincial que "ens permetr, novament, potenciar tursticament els establiments locals" i que servir per a donar pas "als primers actes programats a l'agenda de la Setmana Santa local, declarada de Festa d'Inters Turstic Provincial, amb ms de 400 anys d'histria". "Amb esdeveniments com aquest, Vila-real segueix avanant en l'objectiu de ser ciutat de referncia en matria turstica, i especialment en turisme religis, al mateix temps que seguim sent una de les ciutats de serveis ms importants de la provncia de Castell", conclou Obiol.

Leer ms...
 
Creu Roja clausura el programa SARA per a la inserci sociolaboral de dones a Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 27 de febrero de 2017
Creu Roja clausura el programa SARA per a la inserci sociolaboral de dones a Vila-real

La tinent d'alcalde Silvia Gmez i les regidores d'Inclusi Social, Anna Vicens, Educaci, Mnica Maas, Igualtat, Rosario Royo, i Participaci Ciutadana, Gemma Gil, han acompanyat este mat l'Assemblea Local de Creu Roja Vila-real en la cloenda del programa SARA de Motivaci i Activaci per a la Inserci Sociolaboral de Dones. El programa persegueix millorar l'ocupabilitat, la inclusi social i la igualtat d'oportunitats dels collectius ms vulnerables, en particular dones immigrants que busquen una feina. Amb aquest objectiu, les 17 dones beneficiries del programa han participat en un taller de 80 hores de durada, en el qual han pogut treballar rees com a la millora de l'autoestima, la motivaci per a l'ocupaci o l'alfabetitzaci digital, entre d'altres, a ms de tutories individualitzades. Les regidores han lliurat els diplomes a les participants.

Leer ms...
 
El Consell Local de l'Esport aborda les bases de la gala de l'esport PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 27 de febrero de 2017
El Consell Local de l'Esport aborda les bases de la gala de l'esport

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha presidit esta vesprada una nova reuni del Consell Local de l'Esport. En la sessi, els membres del Consell han pogut conixer l'esborrany de bases per a la celebraci d'una gala de l'esport elaborat pel departament, amb l'objectiu d'obrir el debat i incloure les aportacions de les entitats i clubs implicats en l'esport local.

Leer ms...
 
Naturalment programa diumenge que ve un segon taller de bioconstrucci amb canyes per a crear un... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 27 de febrero de 2017

La campanya Naturalment amplia les activitats amb un nou taller de bioconstrucci amb canyes, que tindr lloc aquest diumenge, 5 de febrer, de 10.30 a 13.00 hores. El taller reprendr les activitats iniciades la setmana passada per a la construcci d'un dom, dins del projecte de creaci d'un hort sostenible en el solar situat entre els carrers Manuel Montesinos, avinguda de Grcia i avinguda de Frana (antic parc can). L'activitat consistir en la creaci d'arcs de canyes a partir de les estructures ja elaborades en el primer taller. Per a participar s necessria la inscripci prvia gratuta, a travs d'un formulari online.

Leer ms...
 
La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per a anunciar la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 27 de febrero de 2017
La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per a anunciar la Setmana Santa a Vila-real

Vila-real acollir dissabte que ve, 4 de mar, la VII Tamborada Provincial, que congregar a la ciutat mig miler de bombos i tambors procedents de municipis de tota la provncia de Castell, com Almassora, Penscola, Alcal de Xivert, la Vall d'Uix, la Vilavella, Almenara o la mateixa capital de la Plana. La trobada est organitzada per la Junta Central de Setmana Santa i l'Agrupaci Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, amb el patrocini de la Regidoria de Turisme.

La Tamborada comenar a les 21.00 hores amb la desfilada de les prop d'una vintena d'agrupacions participants des de la plaa de Sant Pasqual fins a arribar a la plaa Major, on s'escoltar el toc de tambors de cada confraria i el toc provincial que faran sonar al unson tots els participants. El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, destaca la importncia d'un acte a escala provincial que "ens permetr, novament, potenciar tursticament els establiments locals" i que servir per a donar pas "als primers actes programats en l'agenda de la Setmana Santa local, declarada Festa d'Inters Turstic Provincial, amb ms de 400 anys d'histria". "Amb esdeveniments com aquest, Vila-real segueix avanant en l'objectiu de ser ciutat de referncia en matria turstica, i especialment en turisme religis, al mateix temps que seguim sent una de les ciutats de serveis ms importants de la provncia de Castell", conclou Obiol.

Leer ms...
 
La Generalitat adjudica la redacci del projecte de la Ronda Sud-oest i desbloqueja una... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 26 de febrero de 2017

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha destacat el comproms de la Generalitat Valenciana i el president del Consell, Ximo Puig, amb la ciutat, desprs de conixer que la Conselleria d'Habitatge, Obres Pbliques i Vertebraci del Territori ha adjudicat definitivament l'elaboraci del nou projecte de la Ronda Sud-oest. "La redacci del projecte desbloqueja una infraestructura fonamental per a Vila-real i la provncia, que ha estat anys abandonada als calaixos de l'Administraci autonmica; afortunadament, amb el canvi en la Generalitat, els vila-realencs hem guanyat un Govern que es preocupa i s'ocupa de les nostres necessitats i reivindicacions", assenyala Obiol.

El responsable municipal de Territori s'ha referit en aquests termes a l'adjudicaci definitiva a l'empresa Tcnica y Proyectos SA, la redacci del projecte de construcci de la Ronda Sud-oest de Vila-real entre la CV-20 i N-340, que s'adjudica per un import de 120.879 euros. "La consellera, Mara Jos Salvador, el president de la Generalitat i el Consell en el seu conjunt demostren, una vegada ms, el seu comproms amb els vila-realencs i una cosa que creiem fonamental: que compleixen la paraula donada", indica Obiol, qui recorda que el desbloqueig de la Ronda Sud-oest s una reivindicaci histrica de Vila-real. "Desprs d'anys de bloqueig i d'aband amb el Partit Popular, l'actual Consell de la Generalitat compleix amb el seu comproms amb la nostra ciutat. Hem passat d'un Govern autonmic que, amb el PP, tan sols acumulava deutes amb els vila-realencs a un Consell que compleix i escolta", afegeix l'edil. En aquesta lnia, Obiol recorda que la Generalitat Valenciana destinar enguany per primera vegada 300.000 euros a Vila-real dins del Fons de Cooperaci Municipal, als quals se sumen els 1,7 milions d'euros del deute per la Biblioteca Universitria del Coneixement.

El projecte de la Ronda Sud-oest, de 4 quilmetres de longitud, comptar amb carril bici i zona d'arbratge i connectar les carreteres CV-20 i la N-340 amb un carril per sentit, traient de la ciutat tot el trnsit no urb, particularment camions. La redacci del projecte t un termini de redacci de 15 mesos i contempla la connexi amb la N-340.

Leer ms...
 
El Consorci del Millars prepara un protocol especfic per a autoritzar l's de pirages en el... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 26 de febrero de 2017
El Consorci del Millars prepara un protocol especfic per a autoritzar l's de pirages en el paisatge protegit

El Consorci del Paisatge Protegit del Millars ha acordat aquest mat elaborar un protocol d'autoritzaci per a la prctica del piragisme a l'entorn protegit, amb l'objectiu de determinar els criteris que han de seguir els clubs interessats i coordinar les accions en aquesta matria. Aquest ha sigut un dels principals acords de la junta de govern de Consorci, presidida per l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, juntament amb les alcaldesses de Borriana, Maria Josep Safont, i Almassora, Susanna Nicolau, el diputat provincial Luis Martnez, representants de la Conselleria, del Sindicat de Regs, tcnics i regidors de Medi Ambient.

"Hem decidit comenar a redactar un protocol que aclarisca la situaci i els requisits que han de complir-se per a poder utilitzar pirages en el Millars, en la lnia de l'objectiu en el qual hem treballat en els ltims anys en el Consorci per a compatibilitzar la protecci de l'entorn natural amb l's sostenible del paratge", assenyala Benlloch. En concret, el protocol que prepara el Consorci del Paisatge Protegit del Millars contempla tres requisits bsics: comptar amb autoritzaci de la Confederaci Hidrogrfica del Xquer, amb el perms dels propietaris dels terrenys que afecten a la iniciativa i el de la Conselleria de Medi Ambient. A aquestes premisses principals, s'uniran altres com garantir el respecte i la cura del medi ambient o la prohibici d'abocaments. 

La junta de govern del Consorci del Millars ha procedit tamb a la liquidaci del pressupost de 2016, que deixa uns romanents de 93.333 euros. "Anem a encarregar un estudi en profunditat per conixer el dany que els ltims episodis de pluja i vent han tingut en l'entorn, amb la idea de poder invertir aquests romanents en la millora d'infraestructures que hagen pogut quedar danyades pels temporals, tals com a miradors, mobiliari o baranes. Encara que els municipis ja hem actuat en aquelles qestions ms urgents, anem a estudiar al detall l'estat de tots aquests elements per a deixar de nou el paratge en perfecte estat", explica el president de torn del Consorci.

La restricci de la pesca en les goles del Millars en la temporada de nidificaci d'espcies, l'actuaci sobre els abocadors detectats o l'elaboraci d'un estudi amb drons de la presncia i l'impacte del porc senglar al paisatge protegit sn altres dels acords adoptats.

Leer ms...
 
Vila-real fa una crida a la igualtat i s'adhereix al manifest i commemoraci del Dia... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 26 de febrero de 2017
Vila-real fa una crida a la igualtat i s'adhereix al manifest i commemoraci del Dia Internacional de la Dona

L'Ajuntament de Vila-real ha portat al Ple ordinari de febrer una declaraci institucional consensuada amb tots els grups poltics per la qual s'adhereix al manifest i commemoraci del Dia Internacional de la Dona. "Fins al moment, s'han donat passos de gegant per aconseguir l'eliminaci de les desigualtats entre homes i dones. Malgrat tot, se segueixen produint situacions de flagrant desigualtat en tots els mbits socials, especialment en el laboral, cosa que s'agreuja en moments de crisi", defensa la regidora d'Igualtat, Rosario Royo.

Per aix, des de l'Ajuntament s'aposta per commemorar un any ms el 8 de mar com a Dia Internacional de la Dona, promovent actes dirigits a reforar el principi d'igualtat entre homes i dones. El manifest inclou, a ms, el treball conjunt per a evitar la desigualtat, "comenant per la total incorporaci de la dona en els crrecs de responsabilitat poltica i social", aix com potenciar la coeducaci des de la infncia a travs del sistema educatiu i la consolidaci de la dona en el mn laboral a travs de mesures positives impulsades des de les administracions, com a plans d'igualtat per a aconseguir una major conciliaci amb la vida familiar. 

El document reflecteix el comproms de l'Ajuntament, com a Administraci ms prxima a la ciutadania, a realitzar el mxim esfor per contribuir al desenvolupament d'una forma prxima i quotidiana, de tots els plans i programes que servisquen per a aconseguir una societat ms igualitria i sense discriminaci. A ms, aposta per una economia que done valor econmic al treball domstic no remunerat i per garantir la igualtat d'homes i dones en l'accs, manteniment i promoci en el treball. En la mateixa lnia, el manifest demana permisos de maternitat i paternitat iguals i intransferibles i la protecci de determinats collectius de dones, especialment les refugiades o desplaades, i reivindica el paper de les dones en la diplomcia preventiva i la mediaci, aix com la seua participaci en els processos i consolidaci de la pau, sense oblidar fer una crida als mitjans de comunicaci en el foment d'un major comproms per la igualtat i la conciliaci en les seues programacions i manifestacions. 

D'altra banda, el Ple ha aprovat tamb l'adhesi de Vila-real la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull, sollicitada pel regidor de Normalitzaci Lingstica, Pasqual Batalla, qui destaca la necessitat de "cercar socis que tinguen els mateixos objectius que nosaltres per a aconseguir la promoci i l's del valenci en tots els mbits d's de la llengua". La Xarxa de Ciutats Valencianes t com a finalitat intensificar l'estudi, la promoci i la defensa del valenci i fomentar la seua projecci exterior i dels diferents mbits culturals que s'expressen, a ms de vetlar pel compliment de la legislaci sobre la llengua en collaboraci amb altres organismes. 

Pel Ple ha passat tamb el dictamen de la proposta formulada per la Junta de Festes i el regidor de l'rea, Javier Serralvo, per a nomenar reina de les festes a Vernica Fortuo juntament amb Isabel Carda, Afra Rubio, Danae Navarro i Mnica Font.

Leer ms...
 
La campanya d'incidncies en partides rurals 'pentina' el terme i se salda amb mig centenar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 25 de febrero de 2017

La campanya d'incidncies de seguretat viria en les zones rurals del terme, realitzada per primera vegada per la Unitat Rural de la Policia Local, ha perms detectar 56 punts a millorar, a ms de collocar o reposar 47 tanques especfiques en les zones inundables. Per a a, els agents s'han desplegat per totes les partides rurals, intensificant el control d'aquelles qestions que poden afectar a la seguretat, com pot ser la vegetaci que impedisca la visibilitat o senyals de trnstit deteriorades, a ms de l'estat del ferm.

"La Unitat Rural ha pentinat tot el terme per comprovar l'estat dels nostres camins i barrancs i millorar la seguretat en les zones inundables mitjanant la collocaci de tanques especfiques, amb la collaboraci de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic. S'ha fet un treball exhaustiu i minucis, que va a redundar en la millora de la seguretat dels conductors", valora el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. Les anomalies detectades van des de cunetes en mal estat a senyals de trnsit trencades o deteriorades, plantes que envaeixen la calada i dificulten la visibilitat o asfalt en mal estat. Totes les incidncies s'han comunicat als Serveis Pblics Vila-real, amb carcter d'urgent o no urgent, per a la seua reparaci.

Leer ms...
 
El musical '19 das y 500 noches' del vila-relenc Hugo Rubert arriba a l'Auditori amb dues... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 25 de febrero de 2017
El musical '19 das y 500 noches' del vila-relenc Hugo Rubert arriba a l'Auditori amb dues sessions a benefici d'Acudim

La companyia de Vila-real Squit teatre estrenar a la ciutat aquest mes de mar el musical 19 das y 500 noches, amb gui i direcci del jove vila-realenc Hugo Rubert. L'obra, que compta amb el patrocini de les regidories de Cultura i Joventut, s un homenatge al cantautor espanyol Joaqun Sabina. 

Els dies de representaci sn el dijous 2 de mar, a les 19.00 hores, i el divendres 3 a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner. Els preus de les entrades sn de 5 euros en amfiteatre i 8 en platea i es podran aconseguir per telfon en el 666 388 861 i al 638 104 771, a l'associaci Acudim i a Rubert Joiers, situada al carrer de la Cova Santa, 13. Els beneficis de la recaptaci aniran destinats a l'associaci Acudim per a l'adquisici de cadires de rodes.

Leer ms...
 
El musical '19 das y 500 noches' del vila-realenc Hugo Rubert arriba a l'Auditori amb dues... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 25 de febrero de 2017
El musical '19 das y 500 noches' del vila-realenc Hugo Rubert arriba a l'Auditori amb dues sessions a benefici d'Acudim

La companyia de Vila-real Squit Teatre estrenar a la ciutat aquest mes de mar el musical 19 das y 500 noches, amb gui i direcci del jove vila-realenc Hugo Rubert. L'obra, que compta amb el patrocini de les regidories de Cultura i Joventut, s un homenatge al cantautor espanyol Joaqun Sabina. 

Els dies de representaci sn el dijous 2 de mar, a les 19.00 hores, i el divendres 3 a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner. Els preus de les entrades sn de 5 euros en amfiteatre i 8 en platea i es podran aconseguir per telfon en el 666 388 861 i al 638 104 771, a l'Associaci Acudim i a Rubert Joiers, situada al carrer de la Cova Santa, 13. Els beneficis de la recaptaci aniran destinats a l'Associaci Acudim per a l'adquisici de cadires de rodes.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 106 - 126 de 32522
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software