Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Acudim aborda la integraci de la diversitat i la RSC en les I Jornades de Responsabilitat... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019

L'associaci Acudim organitza la setmana que ve les I Jornades de Responsabilitat Social i ODS Gesti de la Diversitat Professional, una trobada de debat i reflexi sobre els objectius de desenvolupament sostenible relacionats amb la integraci de la diversitat des de la responsabilitat social corporativa. Les jornades, que compten amb la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real, la Conselleria de Transparncia, Cocemfe, UJI, Covalca i l'Associaci d'Esclerosi Mltiple (Aemc), es desenvolupar de dimarts a dijous, de 10.00 a 13.00 hores, a la Casa dels Mundina. 

Per a abordar aquestes qestions, les jornades comptaran amb ponents especialistes en RSC i Relacions Laborals, com la professora de l'UJI Idoya Ferrero o Nabilia Mizzia, respectivament, aix com taules d'experincies prctiques per part d'empreses, treballadors i entitats relacionades amb la responsabilitat social i la diversitat funcional, com Cocemfe o Aemc, la terapeuta de la qual, Isabel Rueda, abordar l'eliminaci de barreres arquitectniques en l'ltima sessi del seminari. 

"L'associaci Acudim, amb la seua presidenta, Fina Mora, al capdavant, s tot un referent en l'impuls de poltiques d'integraci a la diversitat; amb aquestes jornades especialitzades, dividides en tres mduls, tornen a demostrar la seua implicaci i lluita per la plena integraci de les persones amb discapacitat en tots els mbits, des d'una ptica acadmica, de debat i reflexi, que resultar molt interessant", assenyala el regidor d'Economia, Xus Madrigal.

Leer ms...
 
L'alcalde i el regidor d'Economia visiten la fira de bodes, comunions i esdeveniments d'Ucovi PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019
L'alcalde i el regidor d'Economia visiten la fira de bodes, comunions i esdeveniments d'Ucovi

Un total de 18 establiments i empreses de la ciutat han participat a Save the Date, la fira de bodes, comunions i esdeveniments organitzada per Ucovi, que se celebra a la Casa dels Mundina. L'alcalde, Jos Benlloch, i el regidor d'Economia, Xus Madrigal, han visitat els estands acompanyats pel president d'Ucovi, Paco Arrufat.

Leer ms...
 
Mans Unides reuneix a desenes de vens en el seu sopar solidari a benefici d'un projecte... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019
Mans Unides reuneix a desenes de vens en el seu sopar solidari a benefici d'un projecte educatiu a l'ndia

Aquest dissabte ha tingut lloc el sopar solidari de Mans Unides, celebrat al collegi Bisbe Pont, a benefici d'un projecte educatiu a Bihar (ndia). L'alcalde, Jos Benlloch, i regidors de la corporaci han acompanyat l'entitat en el tradicional Sopar de la Fam.

Leer ms...
 
Vila-real obri una nova fase per a portar a la poblaci les polseres de seguretat i emergncies,... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019

Les polseres de seguretat i emergncies, que faciliten la identificaci de collectius de risc en situacions d'emergncia, inicien una nova fase de distribuci la setmana que ve, desprs d'haver repartit ja 202 unitats en les primeres fases. A partir d'octubre, el dispositiu, ideat per l'empresa local Sevi Systems, guanyadora de l'ltim Premi Globalis, tornar a repartir-se en l'edifici social de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 hores. La iniciativa est impulsada per l'Ajuntament de Vila-real i Caixa Rural. 

Els terminals faciliten a les forces de seguretat la identificaci de collectius en risc mitjanant un codi QR en casos d'emergncia. D'aquesta manera, a travs de la informaci de contacte incorporada a una base de dades, les forces de seguretat poden identificar rpidament a alguns collectius com poden ser xiquets, majors o persones amb capacitats especials en situacions d'emergncia. L'Ajuntament de Vila-real va adquirir un miler d'aquestes polseres, per a la seua distribuci a travs del projecte XiCaEs de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, en diverses fases. 

De moment, els dispositius han arribat ja a 202 usuaris, pertanyents a collectius com els de persones amb demncies i problemes cognitius, tals com l'Alzheimer, persones amb capacitats especials i menors de 8 anys. Tamb s'han repartit polseres de seguretat i emergncies a persones amb medicacions crtiques i allrgies, autisme o majors de 65 anys, entre altres collectius de risc. Del total d'usuaris actuals, 112 sn homes i 90, dones.

Leer ms...
 
La fira Save the Date d'Ucovi vesteix de festa la Casa dels Mundina PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019
La fira Save the Date d'Ucovi vesteix de festa la Casa dels Mundina

La Casa dels Mundina s'ha convertit aquest cap de setmana en un gran sal de cerimnies, en la tercera fira de bodes i comunions Save the Date, organitzada per la Uni del Comer de Vila-real (Ucovi), amb la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real. Una vintena d'establiments participen en la fira, de sectors com moda, complements, restauraci o perruqueria, entre altres. L'alcalde, Jos Benlloch, i el regidor d'Economia, Xus Madrigal, han acompanyat l'organitzaci en la inauguraci de la fira.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Mans Unides reuneix desenes de vens en el seu sopar solidari a benefici d'un projecte educatiu... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019
Mans Unides reuneix desenes de vens en el seu sopar solidari a benefici d'un projecte educatiu a l'ndia

Aquest dissabte ha tingut lloc el sopar solidari de Mans Unides, celebrat al collegi Bisbe Pont, a benefici d'un projecte educatiu a Bihar (ndia). L'alcalde, Jos Benlloch, i regidors de la corporaci han acompanyat l'entitat en el tradicional sopar de la fam.

Leer ms...
 
FIRA DE NOCES I COMUNIONS PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019
FIRA DE NOCES I COMUNIONS

UCOVI organitza la 3a edici de SAVE THE DATE - Fira de Noces, i Comunions.

Horaris: dissbte d' 11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 21:00 h i diumenge de 11:00 a  14:00 h i de 17:00 a 20:00h.  


Durada del 28 al 29 de setembre de 2019
Lloc: Casa dels Mundina
Leer ms...
 
Presentaci de la campanya: "Per la memria de les dones assassinades acusades de bruixeria" PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 27 de septiembre de 2019
Presentaci de la campanya:

Grup de recerca de Madrid

Ponent: frica Bovaira Broch

Organitza: Regidoria d'Igualtat


Durada dimecres, 2 d'octubre de 2019
Lloc: Casa dels Mundina - Carrer Major Sant Jaume, 39
Leer ms...
 
Benlloch reitera el seu comproms amb la millora de la plantilla de Policia Local i agraeix el... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 26 de septiembre de 2019
Benlloch reitera el seu comproms amb la millora de la plantilla de Policia Local i agraeix el seu

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha reiterat, amb motiu de la festivitat del patr de la Policia Local, el comproms de l'equip de govern amb aquest cos local i la voluntat de "compensar justament" el treball que realitzen els agents. El primer edil, qui ha presidit els actes oficials de la festa de San Miguel, ha traslladat l'agrament als agents pel seu "esfor i dedicaci" per a garantir la convivncia a la ciutat i els ha demanat "disculpes" per la demora a saldar pagaments pendents d'hores extra, productivitat i ajudes socials que es deuen als funcionaris municipals.

Benlloch ha incidit que la Policia Local s "un dels serveis ms benvolguts" pels vila-realencs i "no hi ha res que ens puga doldre ms que pensar que no sentiu recompensat el vostre treball". L'alcalde ha recordat que "la situaci econmica municipal s molt delicada i estem tenint molts problemes per a poder fer front als pagaments pendents. Per, malgrat tot, hem fet un gran esfor, renunciant fins i tot a projectes motors del nostre model de ciutat, per a poder avanar una part important dels pagaments en les prximes setmanes. Agrasc la pacincia i la comprensi de tots els treballadors municipals en aquests moments", ha insistit.

Tant el primer edil com el comissari principal cap de la Policia Local de Vila-real, Jos Ramn Nieto, s'han referit tamb al minvament d'agents en la plantilla policial a causa de les jubilacions anticipades desprs de l'entrada en vigor de la nova Llei de Coordinaci de Policies Locals, la qual cosa ha derivat en una major crrega de treball per als agents. "Estem treballant per a cobrir com ms prompte millor les places vacants, per no de qualsevol manera; de manera legal i amb les mximes garanties de seguretat jurdica", ha remarcat Benlloch, qui tamb ha recordat que es treballa en l'elaboraci d'una Relaci de Llocs de Treball per a l'Ajuntament. Aix mateix, ha subratllat que abans que acabe l'any est previst publicar la convocatria de 9 places d'agent en propietat per a cobrir les jubilacions dels ltims mesos.

El primer edil ha valorat el treball dels 104 agents, oficials i comandaments de les 21 unitats del cos municipal de seguretat perqu fan "una tasca fonamental per a garantir la convivncia i la seguretat als nostres carrers". Benlloch ha presidit els actes oficials del patr de la Policia Local, acompanyat de la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, el comissari principal cap de la Policia Local, Jos Ramn Nieto, i representants d'altres cossos com la Policia Nacional, Autonmica, Consorci Provincial de Bombers, Protecci Civil i Gurdia Civil, a ms dels regidors de la corporaci municipal.

Desprs de la missa en la parrquia dels Evangelistes, s'ha realitzat l'habitual formaci en la plaa Sant Ferran, on s'han entregat diferents reconeixements. Aix, s'ha fet lliurament d'una placa al policia local jubilat de major edat, Francisco Martn Galn, i s'ha reconegut la trajectria exemplar dels agents Jess Izquierdo Zafn, Fernando Rodrguez Lozano, Juan Manuel Ibez Bellmunt, Manuel Juan Fortea Nebot i Mara Luca Ranilla Verds. Les distincions a les institucions que collaboren amb la Policia Local han sigut per a Luca Bachero, fiscal coordinadora de delictes contra la Seguretat Viria, i per a la Intervenci d'Armes de la Gurdia Civil de Borriana, reconeixement que ha recollit el capit Jos Jess Orzaez. Finalment, s'ha entregat tamb una placa al comissari de la Policia Local Domingo Adn Ortiz, pels serveis prestats com a cap de la Policia Local en l'ltim any.

Leer ms...
 
Fins a 18 arpellots de marjal occidental trien el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 26 de septiembre de 2019
Fins a 18 arpellots de marjal occidental trien el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars per a descansar durant la migraci postnupcial

La guarderia rural del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars ha comptabilitzat fins a 18 arpellots de marjal occidental (Circus aeruginosus) en el tram baix del curs fluvial. Les rapinyaires formades per mascles adults i femelles adultes i animals joves es van observar entre les set i mitja i les huit de la vesprada. Les aus es trobaven en procs de formar un dormidor molt a prop de la desembocadura, concretament en el tram fluvial comprs entre el Pas de la Cosa i la gola sud. Un espai que durant tot l'estiu ha gaudit d'aigua i ha perms la presncia de nombroses espcies d'aus aqutiques i altres rapinyaires a ms dels arpellots de marjal. La visita de les aus demostra una tardor ms la importncia del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars com a lloc de descans i alimentaci de nombroses espcies durant la migraci postnupcial.

Els arpellots de marjal sn rapinyaires residents a la pennsula Ibrica. Durant la migraci de finals de l'estiu i tardor la pennsula tamb rep una gran quantitat d'aus migrants provinents de Centreeuropa, el nord d'Europa i de pasos nrdics com Noruega, Sucia i Finlndia. Es tracta d'animals que arriben a moltes zones humides espanyoles per a passar l'hivern. Cal apuntar que altra part important d'aquests exemplars decideix continuar la seua ruta migratria i creuar l'estret de Gibraltar per a arribar al continent afric. Les dues zones d'hivernada dels arpellots de marjal ms importants i localitzades ms a prop del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars sn el delta de l'Ebre, a Catalunya i l'Albufera de Valncia. Durant els mesos de l'hivern, els aiguamolls i les marjals es converteixen al cap vespre en dormidors multitudinaris on concorren desenes d'exemplars per a passar junts la nit. Els arpellots de marjal es troben en el Llistat d'espcies silvestres en rgim de protecci especial, segons la Societat Espanyola d'Ornitologia, SEO-Birdlife. En l'actualitat la poblaci espanyola es troba en procs de recuperaci encara que continua molt lluny del nombre de parelles que habiten altres pasos europeus.

La desembocadura del Millars amb aigua proporciona una extraordinria biodiversitat
No s la primera vegada que el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars rep la visita d'aquestes rapinyaires per s s una de les poques ocasions que l'espcie arriba amb un nombre tan important d'individus. Aquest estiu els 14 quilmetres de Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars, des del pont de l'autovia CV 10 fins a la Mediterrnia, ha portat aigua des que la Confederaci Hidrogrfica del Xquer decidira soltar aigua dels embassaments d'Arens i Sitjar com a mesura de prevenci d'inundacions o avingudes. De fet el curs fluvial del Millars amb el cabal ecolgic aconseguit per aquesta circumstncia sobrevinguda s'ha convertit en un lloc de gran biodiversitat per a la fauna i no solament per a les aus aqutiques, les rapinyaires o els passeriformes, sin tamb per a les lldries. De fet la Guarderia rural del Consorci riu Millars ha trobat recentment rastres frescos de lldria en dos llocs diferents i distants del Paisatge, una circumstncia que els fa sospitar de la presncia de ms d'un individu. 

La tardor passada el Grup d'Estudi i Protecci de les Rapinyaires (GER-Ecologistes en Acci) va comptabilitzar en un sol dia de cens, concretament en la zona baixa de la desembocadura del riu Millars, a la gola sud, entre les poblacions de Borriana i Almassora fins a 4 espcies diferents de rapinyaires: dos exemplars d'arpellot de marjal occidental (Circus aeruginosus), concretament un mascle i un individu jove, 2 exemplars d'aligot (Buteo buteo), 4 xoriguers comuns (Falco tinnunculus) i 5 guiles calades (Hieraaetus pennatus).

Leer ms...
 
La fira Save The Date presenta aquest cap de setmana un complet aparador per a l'organitzaci de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 25 de septiembre de 2019
La fira Save The Date presenta aquest cap de setmana un complet aparador per a l'organitzaci de noces, comunions i altres esdeveniments

Vila-real presenta aquest cap de setmana un complet aparador d'idees per a l'organitzaci de celebracions a travs de la fira Save The Date que, per tercer any, impulsa la Uni de Comer Vila-real (Ucovi) com un esdeveniment temtic amb especial protagonisme per a les noces i comunions. La cita tindr lloc a la Casa dels Mundina i compta amb la participaci de 18 empreses de la ciutat, que posaran a l'abast del pblic els seus productes i serveis, tots enfocats a l'organitzaci de noces, comunions i altres celebracions.

Save The Date obrir les seues portes de forma gratuta els dies 28 i 29 de setembre en horari d'11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, el dissabte; el diumenge l'horari ser d'11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Des de Ucovi apunten que amb aquest esdeveniment "volem posicionar-nos com un aparador nic, on les parelles i els pares amb fills en edat de prendre la Primera Comuni acudisquen a la recerca de tot el necessari per a celebrar les seues noces, comuni o qualsevol altre tipus de celebraci, tot aix amb empreses de la nostra prpia ciutat". Aix mateix, afigen que "el nostre objectiu s propiciar un lloc de trobada on els professionals del sector puguen donar-se a conixer i mostrar la seua oferta i el pblic trobe la millor proposta de serveis per a qualsevol esdeveniment".

Aix, el pblic que acudisca a la fira Save The Date podr trobar empreses especialitzades de diferents sectors tals com: vestits de nvia, nuvi, vestits de festa, vestits de comuni, tocats, complements, perruqueria, animaci d'esdeveniments, wedding planner, msica per a esdeveniments, fotografia i vdeo, agncies de viatge, floristeries, joieria, sabateria, etc... Save The Date no s una fira d'estands sin que la posada en escena de les empreses participants es realitzar a manera de recreaci d'una gran celebraci. Com a novetat, segons expliquen des de Ucovi, "tindrem una gran decoraci al carrer que convidar a entrar en l'esdeveniment i un photocall a l'interior, a ms d'un taller sobre com fer invitacions personalitzades".

 Les empreses participants sn: Menta d'Aigua Flors, Marinna's Novias, Beatriz Heredia, Tot Labors, Niuet Moda Infantil, Mcglo Complements, Escapa't Viatges i Esdeveniments, Nautalia Viajes, Juanjo Goterris Fotgrafo, Jos Luis Prez Fotografa, Gloria Mir Estilistes, Anabel Monz Centre d'Esttica, Discomvil 3G, Joieria Hec-Ma, OAC Adeslas Vila-real, Lima Limn Eventos, Conte Contat i Wanda Parc.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 106 - 126 de 36173
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 8 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software