Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Les cornetes i tambors del IX Preg Musical marquen l'entrada de la programaci de Setmana Santa... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 25 de marzo de 2017
Les cornetes i tambors del IX Preg Musical marquen l'entrada de la programaci de Setmana Santa a Vila-real

La msica de cornetes i tambors del IX Preg Musical han anunciat aquesta vesprada l'entrada en la Setmana Santa de Vila-real, declarada d'Inters Turstic Provincial. La trobada, organitzada per l'Agrupaci Musical Virgen de Gracia, amb la collaboraci de la Junta Central de Setmana Santa i la Regidoria de Turisme, congrega en aquesta edici a quatre bandes procedents de Mrcia i Albacete, a ms de l'agrupaci amfitriona. 

Desprs de l'actuaci d'aquesta vesprada a l'interior de la baslica de Sant Pasqual, a crrec de les bandes CCTT Santa Mara Magdalena (Albacete) i Centuriones de San Pedro Alcantarilla (Mrcia), dem al mat (11.30 hores) el Preg Musical es trasllada a l'exterior de la baslica, amb l'actuaci de la banda de CCTT de la Real Cofrada de San Pedro Apstol de Iecla (Mrcia) i l'AM Virgen de Gracia de Vila-real.

Leer ms...
 
La Desfilada solidria de JuCar porta a escena la histria de Peter Pan per a recaptar fons per... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 25 de marzo de 2017
La Desfilada solidria de JuCar porta a escena la histria de Peter Pan per a recaptar fons per a Indonsia

La Juventud Carmelita (JuCar) ha celebrat la popular desfilada solidria de moda. La representaci, basada enguany en l'adaptaci teatral de la histria de Peter Pan, ha tingut lloc al Centre de Congressos, Fires i Trobades amb l'objectiu de recaptar fons per a millorar l'atenci sanitria del Policlnic de Boawae, a l'illa de Flores (Indonsia). La desfilada solidria, que compta amb la collaboraci de la Regidoria de Joventut, pretn recaptar 19.440 euros.

Leer ms...
 
El Simpsium de Fotografia i Naturalesa converteix Vila-real en referncia cientfica amb una... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 24 de marzo de 2017
El Simpsium de Fotografia i Naturalesa converteix Vila-real en referncia cientfica amb una trentena de ponents a l'abril

El Simpsium de Fotografia i Naturalesa de Vila-real torna del 21 al 23 d'abril, amb un programa cientfic de referncia en l'mbit del naturalisme i la divulgaci ambiental d'abast internacional. L'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, i els representants d'EDC Natura-Fundacin Omacha, Julio Garca Robles i Tony Tirado, han presentat la nova edici d'un dels certmens degans de la marca de Vila-real, Ciutat de Congressos. Un simposi que compleix 14 anys com a estendard de la innovaci aplicada al conservacionisme, la divulgaci cientfica, la formaci en valors i la defensa de l'entorn natural. 

"El Simpsium de Fotografia i Naturalesa Vila-real s un congrs transversal que entronca perfectament amb els quatre eixos sobre els quals hem assentat les nostres marques de ciutat: la necessitat de formar-nos al llarg de la vida, de compartir coneixements en un entorn global, cuidar-nos i garantir la nostra salut i la del nostre ecosistema, i cercar solucions innovadores als nous reptes. Eixes sn les nostres quatre marques: de la Cincia i la Innovaci, Educadora, de Congressos, Festivals i Esdeveniments i de la Salut i l'Esport", valora Benlloch. En aquesta lnia, l'alcalde destaca la participaci en el simposi de ponents de reconegut prestigi internacional i la presentaci de projectes de divulgaci amb un alt component d'innovaci. Entre ells, en la primera jornada del certamen es presentar el llibre 'Paisatge protegit de la desembocadura del Millars. Fauna', una guia visual de les ms de 320 espcies detectades i fotografiades en el paratge natural per Julio Garca grcies a la utilitzaci de noves tecnologies de la imatge.

La presentaci del llibre del Millars obrir la programaci cientfica del Simpsium, que en aquesta 14a edici compta amb ms de 30 ponents, entre els quals es compten personalitats del naturalisme com Joandomnec Ros, que abordar les conseqncies del canvi climtic; o l'investigador Vicente Urios, descobridor d'una nova espcie de xacal. Les conferncies, audiovisuals i tallers s'impartiran el divendres i el diumenge al CEA El Termet i el dissabte, a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, que a la nit acollir la Gala EDC Natura de lliurament dels premis de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu i els guardons honorfics a persones que han destacat per la seua labor investigadora, divulgativa i en favor de la conservaci de la naturalesa.

En aquesta edici, els reconeixements recauen en Francisco Ross, per la labor divulgativa a travs dels seus viatges amb bicicleta per una trentena de pasos (premi Josef Cavanilles); Ernest Costa Saviola, excursionista i divulgador de naturalesa amb ms de 500.000 fotografies en la seua trajectria (premi Amigo Flix); Joandomnec Ros i Aragons, catedrtic d'Ecologia amb ms de 12 llibres i un centenar d'articles publicats (premi Ramon Margalef); i Itinerantur, agncia innovadora de rutes per la naturalesa (premi Jorge Londoo), en un nou guard per a posar en valor el turisme ecolgic.

"En moments de retallades i de dificultats econmiques, l'Ajuntament de Vila-real hem apostat sempre, i ho seguirem fent, per aquest simposi", assenyala Benlloch, qui recorda que el consistori s l'nica Administraci que collabora amb el congrs, amb una aportaci de 12.000 euros. El certamen compta tamb amb la participaci del Cefire i de Facsa. Tant Benlloch com Tirado i Garca Robles han convidat als vens i amants de la naturalesa a participar en el simposi.

Leer ms...
 
Mgia x Ac arranca les actuacions de la desena edici amb la gala especial de Juan Tamariz PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 24 de marzo de 2017
Mgia x Ac arranca les actuacions de la desena edici amb la gala especial de Juan Tamariz

El festival Mgia x Ac viu aquest cap de setmana la desena edici amb un cartell replet dels millors mags del moment. Desprs de les sessions de Mgia solidria i Mgia al carrer, que ha hagut de suspendre una de les actuacions per la pluja, l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner ha acollit aquesta nit una gala especial amb el mag Juan Tamariz. L'actuaci, amb motiu del des aniversari del festival, precedeix les gales internacional i familiar, que se celebraran dissabte a la nit i diumenge a la vesprada, respectivament.

Leer ms...
 
El Simposi de Fotografia i Naturalesa converteix Vila-real en referncia cientfica amb una... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 24 de marzo de 2017
El Simposi de Fotografia i Naturalesa converteix Vila-real en referncia cientfica amb una trentena de ponents a l'abril

El Simposi de Fotografia i Naturalesa de Vila-real torna del 21 al 23 d'abril, amb un programa cientfic de referncia en l'mbit del naturalisme i la divulgaci ambiental d'abast internacional. L'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, i els representants d'EDC Natura-Fundaci Omacha, Julio Garca Robles i Tony Tirado, han presentat la nova edici d'un dels certmens degans de la marca de Vila-real, Ciutat de Congressos. Un simposi que compleix 14 anys com a estendard de la innovaci aplicada al conservacionisme, la divulgaci cientfica, la formaci en valors i la defensa de l'entorn natural. 

"El Simposi de Fotografia i Naturalesa Vila-real s un congrs transversal que entronca perfectament amb els quatre eixos sobre els quals hem assentat les nostres marques de ciutat: la necessitat de formar-nos al llarg de la vida, de compartir coneixements en un entorn global, cuidar-nos i garantir la nostra salut i la del nostre ecosistema, i cercar solucions innovadores als nous reptes. Aquestes sn les nostres quatre marques: de la Cincia i la Innovaci, Educadora, de Congressos, Festivals i Esdeveniments i de la Salut i l'Esport", valora Benlloch. En aquesta lnia, l'alcalde destaca la participaci en el simposi de ponents de reconegut prestigi internacional i la presentaci de projectes de divulgaci amb un alt component d'innovaci. Entre ells, en la primera jornada del certamen es presentar el llibre Paisatge protegit de la desembocadura del Millars. Fauna, una guia visual de les ms de 320 espcies detectades i fotografiades en el paratge natural per Julio Garca grcies a la utilitzaci de noves tecnologies de la imatge.

La presentaci del llibre del Millars obrir la programaci cientfica del Simposi, que en aquesta 14a edici compta amb ms de 30 ponents, entre els quals es compten personalitats del naturalisme com Joandomnec Ros, que abordar les conseqncies del canvi climtic; o l'investigador Vicente Urios, descobridor d'una nova espcie de xacal. Les conferncies, audiovisuals i tallers s'impartiran el divendres i el diumenge al CEA El Termet i el dissabte, a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, que a la nit acollir la gala EDC Natura de lliurament dels premis de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu i els guardons honorfics a persones que han destacat per la seua labor investigadora, divulgativa i en favor de la conservaci de la naturalesa.

En aquesta edici, els reconeixements recauen en Francisco Ross, per la labor divulgativa a travs dels seus viatges amb bicicleta per una trentena de pasos (Premi Josef Cavanilles); Ernest Costa Saviola, excursionista i divulgador de naturalesa amb ms de 500.000 fotografies en la seua trajectria (Premi Amigo Flix); Joandomnec Ros i Aragons, catedrtic d'Ecologia amb ms de 12 llibres i un centenar d'articles publicats (Premi Ramon Margalef); i Itinerantur, agncia innovadora de rutes per la naturalesa (Premi Jorge Londoo), en un nou guard per a destacar el turisme ecolgic.

"En moments de retallades i de dificultats econmiques, l'Ajuntament de Vila-real hem apostat sempre, i ho seguirem fent, per aquest simposi", assenyala Benlloch, qui recorda que el consistori s l'nica Administraci que collabora amb el congrs, amb una aportaci de 12.000 euros. El certamen compta tamb amb la participaci del Cefire i de Facsa. Tant Benlloch com Tirado i Garca Robles han convidat els vens i amants de la naturalesa a participar en el simposi.

Leer ms...
 
Vila-real treballa amb el Consell en l'aulari d'infantil del Carles Sarthou, que incorporar per... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 23 de marzo de 2017
Vila-real treballa amb el Consell en l'aulari d'infantil del Carles Sarthou, que incorporar per primera vegada dues aules de 2 anys

L'Ajuntament de Vila-real ha comenat a treballar amb la Generalitat per a la redacci del projecte d'un nou aulari d'educaci infantil en el collegi Carles Sarthou, que es convertir, a ms, en el primer centre de Vila-real a comptar amb dues aules pbliques especfiques de 2 anys. D'aquesta manera, les rees de Territori i Educaci collaboraran amb la Conselleria en la redacci del projecte amb l'objectiu d'accelerar els trmits i que la construcci de l'edifici, a crrec del Consell, estiga enllestida "si pot ser aquest mateix any".

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, i la titular d'Educaci, Mnica Maas, han mantingut ja diverses reunions de treball amb els responsables del departament autonmic per avanar en la dotaci d'un nou aulari per al centre. "A falta del programa de necessitats per a comenar a redactar el projecte, que ser imminent, podem dir que l'edifici incorporar novetats importants. La principal d'elles s que ser un centre de doble lnia, amb el que aquesta decisi representa de pensar en el futur, i que comptar, per primera vegada en la ciutat, amb dues aules especfiques per als xiquets menors de 2 anys, amb el que a suposa d'ampliar l'accs i estendre el dret a l'educaci pblica tamb en les etapes infantils", argumenta Obiol. A ms d'aquestes dues unitats, el projecte contempla altres sis aules d'educaci infantil a partir de 3 anys. "Ser un edifici ampli, digne i completament equipat, amb totes les dotacions necessries per garantir l'atenci i l'educaci dels xiquets i xiquetes en condicions ptimes", detalla l'edil. 

La construcci de l'aulari d'infantil del collegi Carles Sarthou est inclosa com a obra prioritria en el mapa d'infraestructures escolars de la Conselleria d'Educaci, Recerca, Cultura i Esport. "La nostra nostra voluntat s accelerar al mxim el procs i que aquesta actuaci puga materialitzar-se al ms prompte possible. Amb aquest objectiu, anem a collaborar amb la Conselleria d'Educaci en la redacci del projecte perqu puguen escometre's les obres com ms prompte millor", detalla. 

L'aulari es construir, tal com ha reivindicat sempre la comunitat educativa del centre, en el mateix collegi, al costat de l'edifici de Primria, encara que no en l'espai que ara ocupen les aules prefabricades. En concret, la idea s situar el nou bloc en una zona del pati en l'accs al collegi, alliberant l'rea enfront del gimns on se situen en l'actualitat les unitats provisionals. 

"Amb aquest projecte, donem compliment al comproms de construir un aulari en el collegi Carlos Sarthou que permeta retirar les aules prefabricades mantenint els alumnes d'infantil dins de les mateixes installacions del centre. Per, a ms, fem un pas ms enll i reafirmem l'aposta, tant de la Generalitat com de l'Ajuntament, per una educaci pblica, gratuta i de qualitat en totes les etapes educatives, incorporant per primera vegada al mapa escolar local dues aules especfiques per a xiquets de 2 anys", conclou Obiol.

Leer ms...
 
La II Llanadora d'Ocupaci de Vila-real comena a funcionar per a 'entrenar' 20 persones... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 23 de marzo de 2017
La II Llanadora d'Ocupaci de Vila-real comena a funcionar per a 'entrenar' 20 persones aturades en la cerca d'un treball

20 persones aturades han comenat a entrenar una nova cerca de treball en la II Llanadora d'Ocupaci de Vila-real, un programa innovador en la lluita contra l'atur impulsat per Fundaci Santa Mara la Real, Fundaci Telefnica i l'Ajuntament de Vila-real. El programa compta amb la collaboraci del Servei Pblic d'Ocupaci (Servef) i el cofinanament del Fons Social Europeu, dins del programa operatiu POISES. 

Durant els cinc prxims mesos, els beneficiaris del programa es reuniran diversos dies a la setmana a l'Espai Jove. Amb l'ajuda d'un tcnic especialitzat, realitzaran activitats per a millorar l'ocupabilitat i comptar amb noves possibilitats d'inserci laboral.
L'equip de la II Llanadora d'Ocupaci de Vila-real est constitut per 20 persones aturades (12 dones i 8 homes), amb edats compreses entre els 18 i els 34 anys, i diversos perfils formatius: ESO, cicles formatius de Formaci Professional, Batxiller i estudis universitaris. Entre ells, hi ha beneficiaris que cerquen el seu primer treball i uns altres que cerquen una oportunitat desprs de quedar-se en atur desprs d'anys d'experincia en diferents sectors, com turisme, hostaleria, noves tecnologies i informtica, construcci, tercer sector o sector social, vendes o atenci al pblic, entre uns altres. 

Estela Brugada s la tcnica de la Fundaci Santa Mara la Real que ha realitzat el procs de selecci i l'encarregada de gestionar la llanadora durant els prxims cinc mesos. La responsable del programa explica que els membres del programa sn un grup heterogeni, amb experincies molt diverses, la labor de les quals ara s convertir-se en un equip i compartir un mateix objectiu: ajudar-se mtuament per a millorar les habilitats professionals, emprendre una cerca de treball ms proactiva i coordinada, per a comptar amb noves oportunitats laborals.

"Els ms joves volen aprendre a cercar treball i els qui ja han tingut experincia laboral prvia cerquen actualitzar coneixements i noves maneres de reincorporar-se al mercat laboral. Hi ha tamb fins i tot qui afirma que el que ms li atrau del programa s el fet de fer una cerca en equip, de no sentir-se sol i comptar amb companyia i orientaci. En qualsevol cas, demanden ajuda per a millorar la part d'autoconeixement, intelligncia emocional i aprendre a promocionar-se correctament com a professionals", detalla. 

Durant els prxims cinc mesos, els membres de la Llanadora es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l'Ajuntament, on duran a terme diverses activitats per a millorar l'ocupabilitat: sessions de coaching i intelligncia emocional, dinmiques de comunicaci, marca personal i cerca d'ocupaci 2.0; entrenament d'entrevistes; elaboraci de mapes d'ocupabilitat, visites a empreses i trobades amb responsables de Recursos Humans amb l'objectiu d'aconseguir la plena inserci dels 20 participants. 

"Tenim evidncia que la metodologia desenvolupada per la Fundaci Santa Mara la Real per a les llanadores funciona. Una persona que entra a una llanadora ix molt diferent, amb un creixement personal i professional, i coneixement de noves tcniques, que li aporten major seguretat i confiana. Els resultats tant quantitatius com a qualitatius ens motiven a seguir apostant per aquest projecte de millora de l'ocupabilitat", destaca el director de Relacions Institucionals de Fundaci Telefnica, Joan Cruz. 

Per la seua banda, el regidor d'Economia i de Joventut, Xavier Ochando, assegura que "s un vertader orgull comptar amb una nova edici d'aquest innovador programa que tan bons fruits va donar en la seua primera convocatria, en la qual 17 persones van trobar una ocupaci fins i tot abans de finalitzar el perode". L'edil incideix que "el sistema funciona, per la qual cosa des de l'Ajuntament seguirem apostant per aquesta iniciativa, per a facilitar la incorporaci de ms persones al mercat laboral".

Leer ms...
 
La mgia ms solidria arriba als centres de majors i de discapacitats amb el festival Mgia x... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 23 de marzo de 2017
La mgia ms solidria arriba als centres de majors i de discapacitats amb el festival Mgia x Ac

El festival Mgia x Ac ha portat els trucs ms solidaris de mgia i illusionisme als centres de majors de l'Olivera i Verge de Grcia i al centre de discapacitats. El regidor de Cultura, Eduardo Prez, ha acompanyat el mag Yunke en la jornada de Mgia solidria, que obri la desena edici del festival de mgia de Vila-real. El certamen continua dem, amb la primera jornada de Mgia al carrer i la gala del des aniversari, amb el mag Juan Tamariz. Dissabte tindr lloc la gala internacional i diumenge, la familiar.

Leer ms...
 
EDC Natura-Fundaci Omacha prepara una guia sobre la fauna del Paisatge protegit de la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 23 de marzo de 2017

"Paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars-Fauna" s el ttol de la nova guia que est a punt de veure la llum. El llibre, dirigit i dissenyat pel president de l'ONGD EDC Natura-Fundaci Omacha, Julio Garca Robles, est destinat principalment a un pblic lector jove preocupat per la conservaci d'aquesta zona humida castellonenca. La publicaci incorpora 330 fotografies de fauna distribudes en unes 100 pgines. Ha tardat ms de 2 anys en finalitzar-se a conseqncia de la dificultat a l'hora de fotografiar bona part de les espcies presents en l'espai protegit. La guia aconsegueix mostrar 320 espcies, algunes conegudes per moltes alienes a la gran majoria de la gent . "Hem treballat diverses persones durant ms de dos anys utilitzant tcniques diferents com sn la fotografia des de hide, un amagatall des d'on fer fotos a la fauna sense que ens vegen, l'observaci en el camp i el foto trampeig", explica Garca, fotgraf de natura i autor principal de la guia.

La guia es pot considerar com a una actualitzaci d'altres treballs realitzats anys enrere per l'Associaci EDC Natura-Fundaci Omacha a l'espai protegit de la desembocadura del riu Millars. "Per a sorpresa nostra, hem trobat un increment d'algunes espcies de fauna i una disminuci d'altres. Per exemple, podem destacar la presncia de la fagina i de nombroses genetes. Tamb hem pogut constatar la disminuci important d'aus granvores i cantores com les caderneres, els verderols i els gafarrons. Les rates penades tamb han disminut molt al paratge. El canvi de reg a manta a degoteig en els tarongerars amb la conseqent desaparici de moltes plantes que alimenten aquestes aus i l's abusiu d'insecticides podrien ser la causa de la desaparici tant d'aus com de rates penades", remarca.

La guia s principalment visual i est dividida en taxons. El lector trobar una diferncia clara entre les espcies comunes, les que es troben en descens, les rares i les invasores. El Consorci riu Millars i la guarderia rural han participat activament tant en els treballs de camp per a localitzar les espcies com en el subministrament de les dades necessries sobre els censos de fauna.

"Paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars-Fauna" es presentar de manera oficial el prxim 21 d'abril al paratge del Termet de Vila-real, precisament a la seu del Consorci Riu Millars i dins dels actes programats en el Simposi Internacional de Naturalesa i Fotografia de Vila-real 2017.

Leer ms...
 
El Campus Natura llana una nova edici de Pasqua per a fomentar la integraci dels xiquets amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 22 de marzo de 2017
El Campus Natura llana una nova edici de Pasqua per a fomentar la integraci dels xiquets amb capacitats diferents

La Regidoria de Famlia, dirigida per Rosario Royo, programa per a aquesta Setmana Santa una nova edici del Campus Natura, que comptar amb un total de 15 places per a xiquets i xiquetes amb capacitats diferents. "Un any ms, volem que els xicotets de 3 a 14 anys tinguen una alternativa d'oci adaptada a les seues necessitats, mitjanant la qual es puguen sentir integrats i que, al seu torn, complisca amb la funci de donar un respir a les famlies durant les vacances", explica Royo, qui destaca que "grcies a totes les activitats complementries programades, els inscrits podran gaudir d'una major socialitzaci i d'un temps lliure de qualitat". 

El programa, que tindr lloc del 18 al 21 d'abril de 9.00 a 14.00 hores, es desenvolupar al Centre d'Educaci Especial La Panderola, on els participants podran realitzar activitats esportives, plstiques i audiovisuals, entre d'altres, com conta-contes, ball, msica, activitats amb gossos, pintura de cares, educaci vial o manualitats. 

"Des de l'Ajuntament de Vila-real treballem per donar resposta a les famlies amb fills amb necessitats educatives especials, ja que considerem que, a ms de fomentar la integraci i socialitzaci de l'alumnat, ajudem al fet que, encara que es troben en un context no formal, seguisquen amb una rutina diria, en la qual posen en prctica exercicis concordes a les seues possibilitats en els quals es divertisquen i aprenguen", indica.

Leer ms...
 
L'Ajuntament felicita l'atleta Ariana Gmez per la participaci al Campionat d'Espanya de pista... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 22 de marzo de 2017
L'Ajuntament felicita l'atleta Ariana Gmez per la participaci al Campionat d'Espanya de pista coberta

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha felicitat l'atleta cadet del Club Atletisme Vila-real Ariana Gmez, per la seua participaci al Campionat d'Espanya de pista coberta, celebrat a Antequera. La jove ha quedat setena en la prova de salt d'alada, "una classificaci que demostra el potencial del Club d'Atletisme i dels atletes que, com Ariana, formen una pedrera local d'esportistes de la que Vila-real se sent molt orgullosa".

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 127 - 147 de 32659
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software