Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Aplec d'Estiu obri ja la campanya per donar cobertura als menors i les famlies des del mateix... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 23 de junio de 2017

L'Aplec d'Estiu ha iniciat ja la seua 29a edici, que se celebra enguany als collegis Pius XII i Cervantes, per tal de donar cobertura a les famlies de Vila-real amb activitats d'oci educatiu i alimentaci dels menors des del mateix dia desprs d'acabar el curs escolar. El regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, ha volgut destacar i agrair el treball del personal del departament i dels centres docents que acullen aquesta edici per tal de coordinar l'inici del programa de manera immediata, noms acabar els xiquets i xiquetes les classes.

"Des del departament de Serveis Socials s'ha fet un esfor molt important per poder donar cobertura a les necessitats de les famlies, en particular d'aquelles ms vulnerables i que estan travessant dificultats, en una poca complicada com s la finalitzaci del curs i l'inici de les vacances escolars. Amb aquest objectiu, els torns i les places de l'Aplec d'Estiu s'han ampliat en els ltims anys per a poder comenar el programa socioeducatiu el mateix 21 de juny, el dia desprs d'acabar les classes", detalla el regidor. Amb la mateixa filosofia, les activitats es perllongaran fins al 31 d'agost, en torns quinzenals que donaran cobertura a 800 xiquets i xiquetes de Vila-real, amb les places cobertes en la seua totalitat.

"Des de l'any 2011, el refor a l'Aplec ha sigut constant, incorporant de manera pionera a la provncia el servei de menjador escolar per a l'poca de vacances; tamb s'ha incls el servei de desdejuni, s'han redoblat places i s'han ampliat les edats, per cobrir des dels 3 als 16 anys, a ms d'incrementar no noms les quinzenes de l'estiu per a cobrir des de juny fins a setembre, sin tamb la resta de perodes de vacances escolars de l'any. D'aquesta manera, en l'actualitat, a Vila-real oferim a les famlies el servei d'Aplec tan a l'estiu com a les vacances de Nadal i de Pasqua", recorda Escorihuela. "L'rea de Serveis Socials fa un esfor molt important perqu a siga possible, per el fem orgullosos perqu sabem que s una eina d'inclusi fonamental per a moltes famlies de la ciutat, a ms d'afavorir la conciliaci dels pares i les mares", afegeix.

Leer ms...
 
La Policia Local serveix de model a Girona per a l'organitzaci de dispositius de seguretat al... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 23 de junio de 2017
La Policia Local serveix de model a Girona per a l'organitzaci de dispositius de seguretat al futbol

El sargent Marc Adell de la Policia Municipal de Girona ha visitat Vila-real com a responsable dels operatius de futbol del cos giron per als partits que disputa el Girona FC. Des de la Policia Municipal de Girona s'han interessat pels dispositius que organitza la Policia Local de Vila-real, desprs de l'ascens de l'equip giron. Adell ha estat acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, i per l'intendent de la Policia Local, Ramn Martnez.

Leer ms...
 
L'Aplec d'Estiu obri ja la campanya per a donar cobertura als menors i les famlies des del... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 23 de junio de 2017

L'Aplec d'Estiu ha iniciat ja la seua 29a edici, que se celebra enguany als collegis Pius XII i Cervantes, per tal de donar cobertura a les famlies de Vila-real amb activitats d'oci educatiu i alimentaci dels menors des del mateix dia desprs d'acabar el curs escolar. El regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, ha volgut destacar i agrair el treball del personal del departament i dels centres docents que acullen aquesta edici per tal de coordinar l'inici del programa de manera immediata, noms acabar els xiquets i xiquetes les classes.

"Des del departament de Serveis Socials s'ha fet un esfor molt important per a poder donar cobertura a les necessitats de les famlies, en particular d'aquelles ms vulnerables i que estan travessant dificultats, en una poca complicada com s la finalitzaci del curs i l'inici de les vacances escolars. Amb aquest objectiu, els torns i les places de l'Aplec d'Estiu s'han ampliat en els ltims anys per a poder comenar el programa socioeducatiu el mateix 21 de juny, el dia desprs d'acabar les classes", detalla el regidor. Amb la mateixa filosofia, les activitats es perllongaran fins al 31 d'agost, en torns quinzenals que donaran cobertura a 800 xiquets i xiquetes de Vila-real, amb les places cobertes en la seua totalitat.

"Des de l'any 2011, el refor a l'Aplec ha sigut constant, tot incorporant de manera pionera a la provncia el servei de menjador escolar per a l'poca de vacances; tamb s'ha incls el servei de desdejuni, s'han redoblat places i s'han ampliat les edats, per cobrir des dels 3 fins als 16 anys, a ms d'incrementar no noms les quinzenes de l'estiu per a cobrir des de juny fins a setembre, sin tamb la resta de perodes de vacances escolars de l'any. D'aquesta manera, en l'actualitat, a Vila-real oferim a les famlies el servei d'Aplec tant a l'estiu com durant les vacances de Nadal i de Pasqua", recorda Escorihuela. "L'rea de Serveis Socials fa un esfor molt important perqu a siga possible, per el fem orgullosos perqu sabem que s una eina d'inclusi fonamental per a moltes famlies de la ciutat, a ms d'afavorir la conciliaci dels pares i les mares", afegeix.

Leer ms...
 
Vila-real invertir 1,2 milions per a contractar 61 joves amb titulaci a travs del programa... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 22 de junio de 2017
Vila-real invertir 1,2 milions per a contractar 61 joves amb titulaci a travs del programa Avalem Joves de la Generalitat

Vila-real invertir, a travs del programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana, un total d'1.221.000 euros en la contractaci de 61 joves menors de 30 anys. La incorporaci es produir de manera imminent, tal com ha assegurat el regidor d'Economia, Xavier Ochando, qui ha anunciat que des de l'Ajuntament es va a engegar una campanya informativa perqu "cap jove de la ciutat es quede sense l'oportunitat de postular-se a aquesta oferta laboral nica".

Els interessats compten amb dues opcions diferents. D'una banda s'ofereix el programa VilaVECA (Viu l'Experincia Creativa Avalem), que succeeix al programa original i pioner Vilabeca, amb 20 places per a joves en prctiques que podran adquirir la seua primera experincia laboral durant set mesos, al mateix temps que reben sessions formatives i de creativitat. "En el seu cas, compten amb un tutor i amb responsabilitats limitades i el seu sou va dels 1.000 als 1.300 euros mensuals en brut", explica l'edil.

D'altra banda, l'Ajuntament contractar 41 joves amb titulaci durant 12 mesos i amb un salari de 1.000 a 1.500 euros mensuals dins del programa VilaAvalemJoves. "Aquests beneficiaris s'incorporaran prcticament com un treballador ms a diferents departaments municipals, per la qual cosa podran posar en prctica d'una manera ms mplia tots els seus coneixements", indica Ochando.

"s una manera de trencar el cercle vicis que afecta a tants joves: sense experincia ning els contracta, per si no els donem una primera oportunitat no poden aportar experincia", afirma. "Per a, estem molt satisfets de comptar amb una Generalitat i amb una Conselleria d'Economia que ara s ens donen suport i grcies a la seua ajuda anem a poder obrir moltes portes al mn laboral a molts joves", apunta. Aix, el programa VilaVECA comptar amb uns 260.000 euros (192.000 aportats per la Generalitat i 67.000 per part de l'Ajuntament), mentre que el VilaAvalemJoves disposar de 961.000 euros (799.000 de la Generalitat i 162.000 de l'Ajuntament).

"Per a accedir a aquestes dues ofertes, amb finanament del Fons Social Europeu i que s'emmarquen dins del Sistema de Garantia Juvenil, simplement cal complir amb uns requisits molt bsics", indica l'edil. Les condicions sn ser menor de 30 anys, estar apuntats en l'oficina del Servef acreditant una qualificaci (formaci universitria o professional) i estar inscrits o reunir les condicions per a inscriure's en el Sistema de Garantia Juvenil. "s tan senzill com passar pel Servef, si no ho han fet ja i en els prxims dies s'engegar la maquinria perqu el prxim mes d'agost ja estiga feta la selecci i contractaci dels aspirants", manifesta.

No obstant a, des de la Regidoria d'Economia es va a posar a la disposici dels interessats una Oficina d'Informaci Avalem Joves, que estar oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores a l'edifici de l'antiga Cmera Agrria (avinguda de la Mur, 28). El mateix lloc acollir el proper dimecres 28, a les 10.00 hores, una sessi informativa oberta i tamb es posa a l'abast de qualsevol usuari les 24 hores del dia la pgina web http://portaltreball.vila-real.es perqu consulten tota la informaci.

"Vila-real s la quarta ciutat de la Comunitat Valenciana, noms per darrere de Valncia, Alcoi i Alacant a rebre aquestes ajudes i ho hem d'aprofitar. s una oportunitat nica per als nostres joves", conclou Ochando.

Leer ms...
 
Vila-real es converteix en 'Ciutat orgullosa' i es vesteix d'arc de sant Mart per a commemorar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 22 de junio de 2017
Vila-real es converteix en 'Ciutat orgullosa' i es vesteix d'arc de sant Mart per a commemorar el Dia Internacional de l'Orgul LGTBI

Vila-real es convertir a partir de la setmana que ve en Ciutat orgullosa, coincidint amb la commemoraci del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que se celebra el 28 de juny. La Regidoria d'Inclusi Social, que dirigeix la regidora Anna Vicens, ha sigut l'encarregada d'organitzar una srie d'activitats per a donar visibilitat a aquesta jornada, no noms aquest mes, sin tamb al juliol i setembre.

A partir del dilluns 26 i durant tota la setmana que ve, la bandera de l'arc de sant Mart, usada per la comunitat de lesbianes, gais, bisexuals, persones transgnere i intersexuals per a identificar-se, onejar des de la balconada de l'ajuntament i el mateix dia, a partir de les 12.00 hores, s'installar un photocall caracteritzat pel mateix colorit, smbol de l'orgull, i amb un lema reivindicatiu a l'escenari de la plaa Major. "L'objectiu s que tots els vens que passen per davant es facen una foto en aquest punt i la pugen a les xarxes socials amb el hashtag Vila-real, ciutat orgullosa", explica Vicens.

Per les activitats no acaben ac. El dimecres 28 de juny collectiu Lambda celebrar una activitat que, sota el lema Mostra la ploma, tindr lloc a la sala d'actes de la UNED, a les 19.00 hores, amb un passe de curtmetratges sobre la temtica i un colloqui i debat posterior "per a posar idees en com i arribar a conclusions". A ms, del 17 al 30 de juliol, la Casa dels Mundina acollir una exposici amb el ttol Donant la cara, un passeig per la diversitat, que pretn "conscienciar a travs d'imatges i fer un reps per l'evoluci histrica del collectiu".

Una altra de les activitats previstes, en aquest cas, dirigida als ms menuts, s'oferir al setembre. "Hem considerat que una vegada donen inici les classes, pot ser un bon moment per a organitzar la Biblioteca de colors, que se situar a la biblioteca infantil, on hi haur una secci especial de temtica LGTBI i contacontes per a fer entendre als xiquets que tots som iguals i que no cal discriminar a ning per cap motiu", afegeix Vicens.

La regidora recorda que recentment es va aprovar una declaraci institucional per a lluitar contra la discriminaci de persones per la seua orientaci sexual, que va servir per a declarar Vila-real ciutat respectuosa amb la diversitat sexual. "Tot esfor s poc, ja que en ple segle XXI encara veiem agressions al collectiu LGTBI com l'ocorregut recentment en una marxa de l'orgull gai a Mrcia, per la qual cosa volem que el Govern promoga una llei integral per als delictes d'odi similars que oferisca a ms atenci a les vctimes", destaca.

"El dia de l'orgull LGTBI no naix per a celebrar res, sin per a reivindicar el dret a simplement existir sense ser atacats i perseguits, que s una cosa que als heterosexuals, per exemple, no ens passa", reivindica Vicens, al mateix temps que anima als vens a participar en les activitats i "demostrar que som una Ciutat orgullosa".

Leer ms...
 
La Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real lliura els premis del V Concurs escolar PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 22 de junio de 2017
La Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real lliura els premis del V Concurs escolar

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el director de la Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real, Juan Carda, han lliurat este mat els premis del V Concurs escolar de la Ctedra, en el que han participat un total de 40 estudiants dels centres IES Francesc Trrega, Fundaci Flors, Verge del Carme i Bisbe Pont. Els guanyadors, tots estudiants de l'IES Francesc Trrega, han sigut: en la modalitat cientfica el grup 'Les 6 R' format per Arnau Lapea, Andrea Brun, Marta Andreu, Carla Toms, Maria Carda i Marc Prez. En la modalitat plstica, el premi ha sigut per a Neus Rubert i el premi del pblic per al grup 'Homehomeria', format per Nria Vives i Mar Nebot, i en Jess Galdn en la modalitat de plstica. En el lliurament de premis tamb han estat la regidora d'Educaci, Mnica Maas, i els representants de Vidres i Caslab, empreses patrocinadores dels guardons.

Leer ms...
 
Vila-real dota de nous serveis el barri de Miralcamp amb el primer supermercat eficient de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de junio de 2017
Vila-real dota de nous serveis el barri de Miralcamp amb el primer supermercat eficient de Mercadona a la ciutat

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha acompanyat aquest mat la directora de Relacions Externes de Castell i Valncia Nord de Mercadona, Mara Jos Sisamn, en la inauguraci del nou supermercat que la companyia ha obert en el barri de Miralcamp de Vila-real, amb en el seu Nou Model de Tenda Eficient. "Com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci, per a Vila-real s un orgull que una cadena referent en tot l'Estat com s Mercadona haja triat el nostre municipi per a obrir aquest Nou Model de Tenda Eficient, que suposa, sobretot, un exemple clar d'implantaci de l'ltima tecnologia i la innovaci per a millorar el servei, en aquest cas facilitar la compra als clients i millorar tamb les condicions de treball dels empleats", assenyala Benlloch, qui ha destacat tamb l'exemple de "gesti responsable i reordenaci del territori" que suposa l'obertura.

En aquesta lnia, l'alcalde recorda que la reordenaci de la zona per a fer possible la installaci de la superfcie forma part del pla de regeneraci dels barris de Vila-real, impulsat per l'equip de govern en rees urbanes en les quals la reubicaci d'empreses ha generat espais sense s o degradats. "En el cas del barri de Miralcamp, on se situa la nova tenda eficient de Mercadona, en els ltims anys hem fet un esfor important per millorar les dotacions i serveis de la zona. La Ciutat Esportiva Municipal, el Centre de Tecnificaci, el Centre de Congressos, Fires i Trobades, la prxima obertura del projecte pioner Aquasalud Vila-real sn infraestructures que se sumen al centre de salut de la Bvila, el collegi Carles Sarthou, centres de dia i ara aquest supermercat referent i innovador que posar encara ms en valor aquesta zona de la ciutat, en la qual anem a seguir treballant amb algunes reclassificacions urbanstiques de diversos espais a residencial per a seguir millorant el barri", argumenta Benlloch. "En definitiva, amb aquestes actuacions creem ciutat i generem oportunitats en els nostres barris", agrega.

En relaci a la nova tenda eficient de Mercadona, l'alcalde valora la inversi realitzada per l'empresa "per a poder obrir a Vila-real un tenda que suposa quasi una revoluci en el concepte de supermercat de la cadena, posant l'ltima tecnologia al servei de les persones, tant per a facilitar la compra com per a millorar les condicions de treball dels empleats, la gesti en temps real de la tenda i la responsabilitat amb l'entorn, amb una reducci de fins al 40% en el consum energtic respecte a una tenda convencional". "Que Mercadona haja triat el nostre ciutat per a implantar aquest Nou Model de Tenda Eficient s un orgull, com a ciutat innovadora que som, sense oblidar la inversi de 2,7 milions d'euros realitzada per l'empresa per a poder fer possible aquesta obertura", afegeix. 

"Aquest s el cam que volem seguir, treballar de la m amb les nostres empreses i amb la societat, teixint aliances que, com l'obertura d'aquesta nova superfcie, permeten canalitzar la pulsi innovadora i avanar en el model de ciutat de Vila-real, innovadora, prestadora de serveis, avanada i integradora, per a millorar la vida de les persones i de tots els barris de la ciutat", conclou.

Leer ms...
 
Creu Roja reparteix des de Vila-real l'ajuda alimentria entre 41 entitats de tota la provncia... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de junio de 2017
Creu Roja reparteix des de Vila-real l'ajuda alimentria entre 41 entitats de tota la provncia per arribar a 10.000 persones

Vila-real, 22 de juny de 2017. Creu Roja distribuir des del magatzem de la Cooperativa Catlic Agrria de Vila-real un total de 175.761,488 quilos d'aliments entre persones vulnerables de tota la provncia, fins al 30 de juliol. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, el subdelegat del Govern, David Barelles, la presidenta local de Creu Roja, Maria Arrufat, i el president de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, han visitat les installacions en l'inici de la primera fase del repartiment d'aliments, que arribaran a 41 entitats de la provncia i unes 10.000 persones. 

"Quan les coses es fan de la m, com en aquest cas, ixen b. Per a nosaltres s un orgull comptar a Vila-real amb una assemblea de Creu Roja tan dinmica i preocupada per ajudar la gent que ms ho necessita. Per aix treballem en estreta collaboraci amb ells i aix queda reflectit tamb amb un conveni anual de collaboraci o altres iniciatives, com la inclusi en els pressupostos d'enguany d'una partida important per dotar la Creu Roja d'una nova seu que servisca tamb de centre de referncia comarcal de l'entitat", recorda Benlloch.

Els aliments sn de carcter bsic, poc peribles, de fcil transport i emmagatzematge. La 'cistella d'aliments' inclou en aquesta fase 13 productes: llet, arrs, galetes, fruita en conserva, tomata fregida, cacau soluble, potets i cereals infantils, pasta, cigrons, bajoca en conserva, crema de verdures i conserves de tonyina. Aquesta cistella ha sigut elaborada amb la collaboraci de la Federaci de Bancs d'Aliments, Creu Roja i d'experts en nutrici. 

Aquesta ajuda alimentria palliar en bona mesura les necessitats de 3.122 famlies de la provncia: 355 lactants i 8.908 persones adultes. En total, els aliments que Creu Roja reparteix en la primera fase de l'any, arribaran a 9.263 persones. D'elles un 2'7% tenen algun tipus de discapacitat i el 42% sn d'origen estranger. Els aliments, tots ells primeres marques, tenen un valor de 130.033,65 euros. Ms de mig centenar de voluntaris de Creu Roja intervenen en el procs de recepci, emmagatzematge, classificaci i posterior distribuci perqu els productes arriben en perfectes condicions als seus destinataris.

Aquest programa est cofinanat en un 85% pel Fons d'Ajuda Europea per a les Persones ms Desfavorides (FEAD) i en un 15% pel pressupost estatal. En el seu desenvolupament collaboren els Ministeris de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat; Ocupaci i Seguretat Social; i Agricultura, Alimentaci i Medi Ambient.

La distribuci dels aliments la duen a terme Creu Roja Espanyola i la Federaci Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), un 50% cada entitat. Des dels centres d'ambdues entitats es distribuiran entre ms de 6.000 organitzacions associades de repartiment, que els faran arribar a les persones ms desfavorides, de manera que aquestes puguen preparar fcilment un menjar complet per a una persona o per a una famlia amb diversos membres, inclosos bebs.

Leer ms...
 
El Consell de Xiquets i Xiquetes tanca el curs amb el trasllat de propostes als regidors i amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de junio de 2017
El Consell de Xiquets i Xiquetes tanca el curs amb el trasllat de propostes als regidors i amb la fi de mandat d'alguns membres

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real tanca hui el curs 2016-2017 amb una sessi especial, presidida per l'alcalde, Jos Benlloch, en la qual ha presentat a la corporaci municipal els resultats del present exercici i els han traslladat als regidors les seues propostes per a millorar la ciutat. Les propostes, entre les quals es trobes iniciatives com accions contra el bullying, impuls a les energies renovables o al transport pblic, entre unes altres, han sigut traslladades de forma personal a cada regidor, que ha pres nota i informat sobre l'estat en qu es troben les seues reivindicacions. 

Com cada any, els consellers s'han assegut al lloc que ocupen els regidors a la sala de plens de l'ajuntament, mentre que els edils s'han situat entre el pblic, al costat de membres dels centres educatius, associacions i familiars. "Al llarg d'aquest curs, els integrants del Consell de Xiquets i Xiquetes han pogut conixer millor com funciona l'Administraci ms prxima al ciutad, han tingut l'oportunitat de compartir temps amb diferents regidors, han aprs mitjanant jocs i han reflexionat sobre qestions vitals per a conviure en societat, com el tracte igualitari entre homes i dones, l'educaci i el respecte com a ciutadans, el respecte pel medi ambient o l'ajuda a les persones necessitades", explica la regidora de Participaci Ciutadana, Gemma Gil. "Tamb demanen ms conscienciaci amb tot all que respecta al consum de drogues, tabac i alcohol en menors i que se'ls eduque per a conixer millor el valor real dels diners, a ms de lluitar contra el bullying, entre moltes altres propostes", agrega.

La regidora es mostra orgullosa del funcionament del Consell i de "com han sabut crear un grup cohesionat i collaboratiu, que tamb ha realitzat propostes relacionades amb la seguretat en les entrades dels centres educatius, aix com en el transport pblic i han valorat els llocs de Vila-real que els resulten ms significatius per les seues histries personals". "D'aquesta manera, han aprs tamb a estimar un poc ms la seua ciutat, sense oblidar que han participat en l'elaboraci de la nova Llei d'Infncia i Adolescncia de la Comunitat Valenciana i han traslladat les seues peticions en persona a la vicepresidenta del Consell, Mnica Oltra", recorda Gil.

D'altra banda, alguns dels membres del Consell de Xiquets i Xiquetes han finalitzat el seu mandat, per la qual cosa han tingut "un comiat especial", en el qual han rebut el reconeixement de l'Ajuntament, igual que la resta de components, que tamb han estat acomiadats fins al prxim curs, quan s'incorporaran nous crrecs. 

Gemma Gil valora de forma molt positiva el transcurs de l'any i assenyala que "al llarg de tot el curs s'han realitzat nombroses activitats on s'han treballat dinmiques de participaci per a inculcar valors com el treball en equip, el dileg, la integraci o la resoluci de problemes de forma pacfica". Un any en el qual "hem seguit creixent i consolidant les nostres eines participatives, que sn un referent per a molts altres municipis de tota la Comunitat Valenciana".

Leer ms...
 
Els majors de Vila-real celebren el seu dia amb un acte de reconeixement a la Casa dels Mundina PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de junio de 2017
Els majors de Vila-real  celebren el seu dia amb un acte de reconeixement a la Casa dels Mundina

La Casa dels Mundina ha acollit la celebraci del Dia del Major, un acte commemoratiu promogut per la Regidoria de Famlia amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Conscincia de l'Abs i el Maltractament envers les Persones Grans, que se celebra cada any el 15 de juny. La regidora de l'rea, Rosario Royo, ha lliurat un reconeixement a les juntes directives de les associacions de jubilats La Mur i El Prado, i ha presentat el treball 'Histries de vida', elaborat pels usuaris del CEAM l'Olivera.

Leer ms...
 
Els majors de Vila-real celebren el seu dia amb un acte de reconeixement a la Casa dels Mundina PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 21 de junio de 2017
Els majors de Vila-real celebren el seu dia amb un acte de reconeixement a la Casa dels Mundina

La Casa dels Mundina ha acollit la celebraci del Dia del Major, un acte commemoratiu promogut per la Regidoria de Famlia amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Conscincia de l'Abs i el Maltractament envers les Persones Grans, que se celebra cada any el 15 de juny. La regidora de l'rea, Rosario Royo, ha lliurat un reconeixement a les juntes directives de les associacions de jubilats La Mur i El Prado, i ha presentat el treball Histries de vida, elaborat pels usuaris del CEAM L'Olivera.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 127 - 147 de 33062
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software