Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'empresria i dissenyadora Dolores Corts se suma als honors de la ciutat com a Filla... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 17 de mayo de 2017
L'empresria i dissenyadora Dolores Corts se suma als honors de la ciutat com a Filla Predilecta de Vila-real

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha atorgat aquesta vesprada les credencials com a Filla Predilecta de la ciutat a Dolores Corts Goterris, empresria i dissenyadora de moda de bany vila-realenca, en un acte celebrat a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, amb la presncia dels fills predilectes i adoptius Fernando Roig, Mossn Guillermo Sanchis, Hctor i Manuel Colonques i Jordi Garcia Candau. Benlloch ha destacat la histria de superaci de Dolores Corts, "una dona emprenedora i visionria, una innovadora capa de convertir una idea en una oportunitat, d'obrir la ment davant els problemes i donar noves respostes als nous reptes i situacions". 

L'alcalde tamb ha fet referncia a la importncia de donar visibilitat i posar en valor el paper de les dones en la histria de Vila-real. En aquest sentit, Dolores Corts ser la segona Filla Predilecta de la ciutat, juntament amb la mestra i escriptora Angelina Abad. "La dona ha sigut fonamental per al desenvolupament de la nostra societat; per desgrcia en un segon plnol. Sense les dones dels magatzems o dones pioneres com la matrona Dolores Cano, Vila-real no seria el que s. Tenim molt de cam encara per davant per fer justcia i posar les nostres dones al lloc que mereixen", ha assenyalat. "La trajectria empresarial, la qualitat humana, l'exemple de superaci que ha estat la seua vida, sn mrits ms que suficients per atorgar-li hui les credencials de Filla Predilecta de Vila-real a Dolores Corts", ha concls.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Vila-real exporta el seu model de mediaci policial per primera vegada al Frum Mundial de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 17 de mayo de 2017
Vila-real exporta el seu model de mediaci policial per primera vegada al Frum Mundial de Mediaci que se celebra a Canad

L'Ajuntament de Vila-real continua exportant el seu innovador model de mediaci policial a la resta del mn. El regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, i la inspectora de la Policia Local Rosana Gallardo han sigut convocats pel Frum Mundial de Mediaci, que se celebra del 17 al 19 de maig a Manoir Saint-Saveur, al Quebec (Canad), per explicar el model de mediaci local.

La iniciativa, que celebra la novena edici, porta enguany el lema Diferents mirades sobre les mediacions interpersonals i les mediacions internacionals, i reuneix als millors professionals en l'mbit de la mediaci. "s un orgull haver sigut seleccionats, per primera vegada en la histria d'aquest congrs, per participar i explicar al mn el nostre model de mediaci, amb la Policia Local al capdavant, entre els temes a tractar en el frum", explica Vila. El regidor ha felicitat el cos policial per la trajectria, "que s la que ens fa valedors d'estar hui ac i la responsable que Vila-real arribe tan lluny grcies a aquesta carta de presentaci que s una autntica marca que ens segueix obrint al mn sencer".

Rosana Gallardo, per la seua banda, s'ha mostrat satisfeta per l'acollida al Frum i recorda que "la Policia Local treballa en un concepte diferent d'intervenci policial sota el lema Una altra forma de fer policia, sempre pensant en la pacificaci social".

Leer ms...
 
El BeerRockFest decideix la millor banda local en un festival solidari a benefici de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 17 de mayo de 2017
El BeerRockFest decideix la millor banda local en un festival solidari a benefici de Conquistando Escalones

Les bandes Friedrich i Fullresistance s'han enfrontat en la final del Concurs de grups locals, celebrat en el marc del BeerRockFest, a benefici de l'Associaci Conquistando Escalones. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha acompanyat l'organitzaci moments abans de l'inici de les actuacions, a les que s'han sumat les de Toni de l'Hostal, Kharma, Gigatron i Los Gandules.

Leer ms...
 
El 'mapping' sobre la baslica tanca amb un espectacle nic la commemoraci del patronatge en el... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 16 de mayo de 2017
El 'mapping' sobre la baslica tanca amb un espectacle nic la commemoraci del patronatge en el dia gran de sant Pasqual

Un espectacular mapping amb msica i imatges ha posat el colof final als actes en commemoraci del centenari del patronatge de sant Pasqual en el dia gran del patr. La baslica de sant Pasqual s'ha convertit en el llen sobre el qual s'han projectat imatges relacionades amb la figura del patr, el convent del Roser o la mateixa baslica. Msica de Toms Luis de Victoria, Francesc Trrega i la composici original de Miguel Gozalbo han posat la banda sonora a un espectacle nic.

Les imatges, en el Flickr de l'Ajuntament. 

Consulteu la programaci de festes en l'app Vila-real i en http://programadefestes.vila-real.es

Leer ms...
 
El centenari del patronatge marca la celebraci del dia gran de sant Pasqual PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 16 de mayo de 2017
El centenari del patronatge marca la celebraci del dia gran de sant Pasqual

Vila-real ha celebrat el dia dedicat al patr, sant Pasqual, amb la santa missa pontifical i la process de la vesprada, en una jornada marcada per la commemoraci del centenari del patronatge sobre la ciutat. Presidida pel bisbe de la dicesi, Casimiro Lpez, i celebrada a la baslica del patr, la santa missa pontifical ha comptat amb la intervenci de la Coral Sant Jaume, Veus de Cambra, Orquestra Supramsica i la Uni Musical La Lira, que han interpretat la missa solemne dedicada a Vila-real del mestre i Fill Predilecte de la ciutat, Rafael Beltrn. En acabar la missa, l'alcalde, Jos Benlloch, el bisbe i la reina de les festes, Vernica Fortuo, han descobert la placa commemorativa del centenari, situada a l'exterior de la baslica. El president de la Diputaci, Javier Moliner, i el vicepresident segon de la Mesa de les Corts, Alejandro Font de Mora, ha participat tamb de la celebraci. 

Posteriorment, la comitiva oficial s'ha desplaat a la plaa de la Panderola, on la mascletada de la pirotcnia Mart ha posat la banda sonora al dia del patr, que ha continuat per la vesprada amb la tradicional process en honor a sant Pasqual. La desfilada ha acompanyat la imatge del patr, restaurada recentment per l'IVC+R, pels carrers de Sant Pasqual, Mare de Du de Grcia, Bayarri, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, plaa Major, plaa de la Vila, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaa de Sant Pasqual. Un espectacle de mapping sobre la faana de la baslica ha posat el punt final al dia del patr.

Les imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Leer ms...
 
El 'mapping' sobre la baslica tanca amb un espectacle nic la commemoraci del patronat en el... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 16 de mayo de 2017
El 'mapping' sobre la baslica tanca amb un espectacle nic la commemoraci del patronat en el dia gran de Sant Pasqual

Un espectacular mapping amb msica i imatges ha posat el colof final als actes en commemoraci del Centenari del Patronat de Sant Pasqual en el dia gran del patr. La baslica de Sant Pasqual s'ha convertit en el llen sobre el qual s'han projectat imatges relacionades amb la figura del patr, el convent del Roser o la mateixa baslica. Msica de Toms Luis de Victoria, Francesc Trrega i la composici original de Miguel Gozalbo han posat la banda sonora a un espectacle nic.

Les imatges, en el Flickr de l'Ajuntament.

Consulteu la programaci de festes en l'app Vila-real i en http://programadefestes.vila-real.es

Leer ms...
 
El Centenari del Patronat marca la celebraci del dia gran de Sant Pasqual PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 16 de mayo de 2017
El Centenari del Patronat marca la celebraci del dia gran de Sant Pasqual

Vila-real ha celebrat el dia dedicat al patr, sant Pasqual, amb la santa missa pontifical i la process de la vesprada, en una jornada marcada per la commemoraci del Centenari del Patronat sobre la ciutat. Presidida pel bisbe de la dicesi, Casimiro Lpez, i celebrada a la baslica del patr, la santa missa pontifical ha comptat amb la intervenci de la Coral Sant Jaume, Veus de Cambra, Orquestra Supramsica i la Uni Musical La Lira, que han interpretat la missa solemne dedicada a Vila-real del mestre i Fill Predilecte de la ciutat, Rafael Beltrn. En acabar la missa, l'alcalde, Jos Benlloch, el bisbe i la reina de les festes, Vernica Fortuo, han descobert la placa commemorativa del centenari, situada a l'exterior de la baslica. El president de la Diputaci, Javier Moliner, i el vicepresident segon de la Mesa de les Corts, Alejandro Font de Mora, han participat tamb en la celebraci. 

Posteriorment, la comitiva oficial s'ha desplaat a la plaa de la Panderola, on la mascletada de la pirotcnia Mart ha posat la banda sonora al dia del patr, que ha continuat a la vesprada amb la tradicional process en honor a sant Pasqual. La desfilada ha acompanyat la imatge del patr, restaurada recentment per l'IVC+R, pels carrers de Sant Pasqual, Mare de Du de Grcia, Bayarri, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, plaa Major, plaa de la Vila, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaa de Sant Pasqual. Un espectacle de mapping sobre la faana de la baslica ha posat el punt final al dia del patr.

Les imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Leer ms...
 
La revista Poble premia els treballs de redacci escolar, dibuix i papiroflxia PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 15 de mayo de 2017
La revista Poble premia els treballs de redacci escolar, dibuix i papiroflxia

El XI Concurs de redacci escolar, primer de dibuix i tercer de papiroflxia de la revista Poble, en collaboraci amb Papyro, ha lliurat els premis del curs 2016-2017. L'alcalde, Jos Benlloch, ha participat en l'acte de lliurament dels guardons als 42 finalistes i guanyadors dels certmens. Hugo Balaguer, del CEIP Pius XII, en redacci; Blanca Robledo, de la Consolaci, en dibuix; i Daniella Morcillo, del CEIP Escultor Ortells, i Andrea Oncioin, de Bisbe Pont, en papiroflxia han estat els millors treballs dels vora 700 presentats als concursos.

Les imatges del lliurament de premis, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
La Policia Local interv 24 lsers i 4.600 unitats de material pirotcnic per a la venda sense... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 15 de mayo de 2017

La Policia Local de Vila-real ha intervingut 24 lsers i 4.610 unitats de material pirotcnic per a la seua venda sense la corresponent llicncia en una parada de venda ambulant de pipes i crispetes situada al costat del recinte taur. Tres agents de la Unitat de Control d'Establiments i Consum (Uceco) van detectar una parada al carrer Jos Ramn Batalla que, malgrat tenir autoritzaci per a la venda no sedentria de pipes i crispetes, estava venent productes pirotcnics de la classe 1 i 2, aix com punters lser de la classe III.

En ser requerit pels agents a traure el material davant l'autoritat, el venedor, B. S. S., valenci de 31 anys, que en un primer moment es nega, accedeix i extrau una caixa del seu furg repleta de producte pirotcnic de classe 1 i 2, que se suma a les caixes de bombetes grans de la classe 1 que tenia sota la taula. En total, es requisen 24 lsers de la classe III, 1.650 unitats de bombetes grans de la categoria F1 i 2.960 unitats de petards de Xina de la categoria F2, per la qual cosa es denuncia al venedor per infracci al Reial decret 989/2015 de 30 d'octubre sobre articles pirotcnics i cartotxeria i s'ala una altra denncia per infracci a la llei 1/2011 de 2 de mar de la Generalitat, pel qual s'aprova l'estatut dels consumidors i usuaris de la Comunitat Valenciana.

Leer ms...
 
Un espectacular 'mapping' amb msica i imatges sobre la faana de la baslica posa el colof a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 15 de mayo de 2017
Un espectacular 'mapping' amb msica i imatges sobre la faana de la baslica posa el colof a la commemoraci del centenari del patronatge de sant Pasqual

Un espectacular mapping amb msica i imatges posar el colof final als actes preparats per a la commemoraci del centenari del patronatge de sant Pasqual sobre la ciutat aquest dimecres, coincidint amb el dia gran del patr. "Es tracta d'un espectacle nic i singular, que consisteix en la projecci, per primera vegada a Vila-real, d'un audiovisual centrat en la figura del patr que es caracteritza per adequar-se a la morfologia arquitectnica del lloc on es projecta; en aquest cas, la baslica", explica el regidor de Turisme i coordinador dels actes del centenari, Emilio M. Obiol.

L'espectacle donar inici a les 22.00 hores i comptar amb msica i imatges que repassaran la trajectria del sant. La banda sonora la posaran peces musicals com el Magnificat Primi Toni, de Toms Luis de Victria, interpretada per Ensemble Plus Ultra i dirigida per Michael Noone. Es tracta del major expert mundial en la msica de Victoria, compositor que va ser coetani de sant Pasqual i que va acabar la seua vida en un convent de clarisses.

A aquest tema se suma Gran Jota, de Francesc Trrega, interpretada pel mestre Pepe Navarro; la reinterpretaci del final de la Gran Jota amb pianista i guitarrista elctric de la ciutat, "per a demostrar que l'obra mestra de Trrega s atemporal i va ms enll de la guitarra clssica"; i la banda sonora original de Miguel Gozalbo, "amb la contundncia electrnica i sonora que representa els referents del mite dels tres tocs del sant".

En l'apartat visual, els assistents podran contemplar sobre la faana una srie de fotografies de 1900 a 1936 de l'interior i l'exterior de l'antiga ermita del Roser, del repositori de la Universitat Jaume I, aix com el quadre La visi de sant Pasqual, de Tiepolo, pertanyent a la collecci d'El Pardo. Tamb es projectaran les imatges filmades per Abel Campos a Torrehermosa i a l'interior de la baslica.

"Animem tots els vens i visitants que vinguen a Vila-real a omplir la plaa i tots els racons de l'exterior de la baslica per contemplar aquesta mostra nica que posar el colof a una jornada histrica", assegura l'edil de Turisme.

Leer ms...
 
Les penyes protagonitzen el 31 Macrosopar PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 15 de mayo de 2017
Les penyes protagonitzen el 31 Macrosopar

Les penyes de Vila-real han tornat a ser les protagonistes en les festes de Sant Pasqual amb la celebraci del 31 Macrosopar de penyes. Un miler de penyistes han posat la nota de color a la cita, organitzada per la Junta de Festes i la Comissi de Penyes, en la vespra del dia de sant Pasqual. El Concurs d'empedrats de dijous i el sopar de germanor de vens i venes, divendres, prendran el relleu de les cites multitudinries de les festes.

Consulta tota la programaci de les festes en l'app Vila-real i http://programadefestes.vila-real.es

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 148 - 168 de 32924
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software