Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real commemora el Dia de la Joventut amb jocs i msica PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 11 de agosto de 2017
Vila-real commemora el Dia de la Joventut amb jocs i msica

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha participat este mat en les activitats organitzades amb motiu de la commemoraci del Dia de la Joventut, una jornada commemorativa instaurada per l'Assemblea de Nacions Unides el 1999 amb l'objectiu de promoure una major presa de conscincia sobre els drets dels joves. Ochando ha acompanyat els joves de Rdio Espai Jove durant els programes especials que han ems pel mat. Activitats d'oci, msica i jocs de rol sn altres de les accions programades en el Dia de la Joventut.

Leer ms...
 
La Guia Esportiva 2017-2018 supera les 13.000 places per a socis i en ms de 30 activitats de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 10 de agosto de 2017
La Guia Esportiva 2017-2018 supera les 13.000 places per a socis i en ms de 30 activitats de salut, lligues i esport escolar

La campanya esportiva 2017-2018 superar enguany les 13.000 places, entre les activitats dirigides per a xiquets, adults i majors, lligues locals, esport escolar i socis de l'SME. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, destaca l'mplia oferta de la nova Guia Esportiva, amb la qual l'Ajuntament segueix reforant l'aposta municipal per l'esport i salut. "En els ltims anys hem redoblat esforos en l'rea d'esports; una aposta que s'ha vist reflectida en l'eliminaci de les llistes d'espera de l'SME i l'increment d'installacions i dotacions esportives. A pesar d'aix, seguim mantenint els preus ms baixos del nostre entorn, amb el principal objectiu d'afavorir la prctica d'esports en totes les edats i disciplines com a motor de salut i qualitat de vida", recorda Gmez.

En concret, la campanya 2017-2018 comptar amb 6.000 places per a socis, 2.480 en les lligues locals i 4.525 en activitats per a xiquets i joves (2.500), persones majors (515), fitness (485) i salut (1.025). En aquesta oferta s'inclouen qestions com activitats aqutiques per a bebs, nataci teraputica, grups de treball aqutic per a afectats per fibromilgia o esclerosi, en collaboraci amb Afervil i l'Associaci d'Esclerosi Mltiple de Castell, Pilates, ioga, kangoo o fitness post part, a ms d'activitats especfiques per a majors de 65 anys, entre altres propostes. "Sn ms de 30 activitats de tot tipus i a preus molt assequibles, perqu la nostra principal prioritat s afavorir que tots els vila-realencs puguen practicar esport i mantenir-se en forma", detalla l'edil. Les activitats dirigides se sumaran a la setena campanya del Campionat Multiesport Escolar, que arrancar a l'octubre, les lligues locals futbol, futbol sala i bsquet i altres iniciatives que segueixen consolidant-se any rere any com el Circuit de Carreres Populars o el grup SME Runners.

La campanya 2017-2018 obrir el perode de noves inscripcions el prxim 28 d'agost. Fins al dia 8 de setembre podran formalitzar-se les preinscripcions tant online com de manera presencial; l'11 de setembre tindr lloc el sorteig i assignaci automtica de places, que hauran de confirmar-se del 12 al 15 de setembre. En aquesta temporada, l'SME mant preus i els descomptes per a vens amb el Carnet Jove, famlies nombroses, aturats de ms de dos anys de durada, pensionistes, discapacitats i usuaris dels Serveis Socials.

Leer ms...
 
Vila-real posar en funcionament al setembre el primer autobs gratut a l'UJI per a donar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 10 de agosto de 2017

Els estudiants de l'UJI de Vila-real disposaran el prxim curs d'un servei d'autobs gratut per a connectar de manera gil, cmoda i segura la ciutat amb el campus de Riu Sec castellonenc. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha tancat ja l'acord amb la universitat i amb l'empresa de transport per a posar en funcionament per primera vegada aquest servei, de carcter gratut, que arranca com a prova pilot per a valorar els seus resultats i possibles millores.

"Portem molts mesos treballant per a fer possible aquest servei i, finalment, podem anunciar ja que el primer autobs gratut que connectar Vila-real directament amb l'UJI eixir de la ciutat el prxim 11 de setembre, amb sis parades i quatre expedicions diries que anirem ajustant per a adaptar-nos a les necessitats dels alumnes", assenyala el regidor de Joventut, Xavier Ochando. L'edil s'ha mostrat molt satisfet de la posada en funcionament del servei que, assenyala, "suposa complir amb el nostre comproms amb els joves, donant resposta a una demanda social importantssima i donant compliment a un dels punts del pacte de govern signat a l'inici de la legislatura".

El primer autobs a l'UJI t previst fer parada a les avingudes de Riu Ebre, Francesc Trrega, Tarancn, Castell i N-340 fins a enllaar directament amb l'gora de la Universitat Jaume I. Quant als horaris, inicialment s'han programat eixides des de Vila-real a les 7.30 i les 13.30 hores, mentre que els viatges de retorn des de l'UJI seran a les 14.00 i 21.00 hores. En qualsevol cas, puntualitza Ochando, l'rea de Joventut preveu impulsar una enquesta entre els usuaris per adaptar al mxim els horaris a les necessitats reals dels estudiants.

El servei, amb un cost per a l'Ajuntament d'uns 17.000 euros, naix de la collaboraci del consistori amb la seu de la Plana de l'UJI, enfront de la qual se situar una parada (BUC). D'aquesta manera, les seus de Vila-real i Castell de la Jaume I quedaran enllaades amb un servei gratut de connexi rpida. L'acord per posar en funcionament aquest autobs directe arriba desprs de mesos de converses tant amb la universitat com amb la Diputaci, la Generalitat i els ajuntaments d'Almassora i Borriana, amb els quals es va plantejar la possibilitat d'impulsar un servei que enllaara les tres poblacions amb el campus. "Degut a qu ha sigut impossible la creaci d'una lnia regular entre les tres poblacions i l'UJI per falta de collaboraci de les administracions supramunicipals, que sn les que tenen les competncies, com la Diputaci, des de Vila-real hem considerat que la forma ms accessible i efectiva de donar resposta a aquesta necessitat s la creaci d'un servei especial per atendre els alumnes de la UJI de la ciutat; no obstant a, seguirem reclamant, tant a Generalitat com a Diputaci, la creaci d'una lnia regular", argumenta Ochando, qui recorda que tant el Partit Popular com a Ciutadans "han votat en contra, fins a en quatre ocasions, d'engegar aquesta lnia".

"Sn molts els estudiants de Vila-real que cada dia acudeixen a l'UJI a estudiar. Si a aquesta demanda li sumem l'existncia a la ciutat de la seu de la Plana i dues ctedres universitries, era absolutament prioritari per a l'equip de govern poder posar en funcionament aquest programa, en una aposta per la mobilitat sostenible en la qual seguirem aprofundint en els prxims mesos. Finalment, aquest setembre els nostres joves podran accedir ja a les seues classes amb un servei de transport pblic i gratut", conclou.

Leer ms...
 
Els alumnes del programa T'Avalem posen en prctica els coneixements amb una festa d'estiu PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 10 de agosto de 2017
Els alumnes del programa T'Avalem posen en prctica els  coneixements amb una festa d'estiu

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha acompanyat este mat els participants en el programa T'Avalem de Vila-real en la festa organitzada amb motiu de les vacances d'estiu, preparada pels mateixos alumnes-treballadors. Els beneficiaris del programa, concedit per la Generalitat Valenciana per afavorir la inserci laboral de menors de 30 anys, es reincorporaran a la formaci remunerada al centre Maria de Luna al setembre. El programa, amb un pressupost de 600.000 euros, forma 30 persones en tres especialitats: serveis de bar i cafeteria, cuiner/a i jardiner/a.

Leer ms...
 
Les festes de la Mare de Du d'Agost estrenen capelleta desprs de la restauraci de Patrimoni PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 10 de agosto de 2017
Les festes de la Mare de Du d'Agost estrenen capelleta desprs de la restauraci de Patrimoni

El regidor de Festes, Javier Serralvo, ha acompanyat este mat els vens del cam Cuquello en la inauguraci de la capelleta de la Mare de Du d'Agost, desprs de la intervenci realitzada amb la collaboraci del departament municipal de Patrimoni per a recuperar l'espai, deteriorat pel pas del temps. La inauguraci i benedicci de la nova capelleta dna pas a les tradicionals festes de la Mare de Du d'Agost, que celebren els vens de la zona de masets del cam Cuquello.

Leer ms...
 
Els alumnes del programa T'Avalem posen en prctica els coneixements amb una festa d'estiu PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 10 de agosto de 2017
Els alumnes del programa T'Avalem posen en prctica els coneixements amb una festa d'estiu

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha acompanyat aquest mat els participants en el programa T'Avalem de Vila-real en la festa organitzada amb motiu de les vacances d'estiu, preparada pels mateixos alumnes treballadors. Els beneficiaris del programa, concedit per la Generalitat Valenciana per a afavorir la inserci laboral de menors de 30 anys, es reincorporaran a la formaci remunerada al Centre Maria de Luna al setembre. El programa, amb un pressupost de 600.000 euros, forma 30 persones en tres especialitats: serveis de bar i cafeteria, cuiner/a i jardiner/a.

Leer ms...
 
Vila-real celebra un Ple urgent per accelerar pagaments a l'agost i abonar ms de 500.000 euros... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 09 de agosto de 2017
Vila-real celebra un Ple urgent per accelerar pagaments a l'agost i abonar ms de 500.000 euros a provedors en prximes setmanes

L'Ajuntament de Vila-real procedir en les prximes setmanes al pagament de diverses relacions de factures per valor de ms de 500.000 euros, desprs de l'aprovaci hui pel Ple d'un paquet de ms de 100.000 euros, als quals se sumaran altres tres relacions que aprovar dem la junta de govern. A ms, la corporaci ha acordat la suspensi de llicncies en dues zones de la ciutat a fi d'estudiar la possible reordenaci urbanstica per a la construcci de rotondes en el cam les Voltes i en el carrer Encarnaci per a garantir la seguretat viria.

"Volem agilitar al mxim els pagaments, amb l'objectiu que els provedors municipals puguen cobrar com ms prompte millor. Per a hem convocat aquest Ple extraordinari i urgent, amb l'objectiu d'accelerar els abonaments", argumenta la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. En concret, la sessi ha perms resoldre la nota d'esmena d'un paquet de 86 factures, la majoria de les quals (un total de 63) corresponen a treballs realitzats per empreses locals per un import de 102.000 euros. A aquesta quantitat s'afegiran els 437.000 euros als quals donar curs dem la junta de govern, amb la qual cosa en unes setmanes s'abonaran ms de mig mili d'euros. "Vull agrair al personal d'Intervenci, Secretaria i Tresoreria tot el treball i l'esfor perqu, en unes setmanes tan complicades com aquestes per les vacances i baixes de personal, hagem pogut convocar aquest ple urgent per a poder agilitar els pagaments i que les nostres empreses cobren al ms prompte possible", detalla Escrig.

"Aquest s el principal motiu pel qual hem convocat aquest ple, perqu el nostre objectiu s i ha sigut sempre pagar rpid i b als nostres provedors. Lamentablement, no sempre podem pagar tan rpid com ens agradaria i, per a, amb total transparncia i humilitat, demanem de nou disculpes a les empreses que hagen pogut veure's afectades per algun retard. Grcies al treball dels departaments municipals, i a pesar de comptar amb tres persones menys en Tresoreria, hem aconseguit reduir el perode mitj de pagament a 34 dies; per no estem contents i seguirem treballant per a rebaixar els terminis encara ms", agrega l'alcalde, Jos Benlloch. L'aprovaci del pagament d'aquestes factures ha comptat amb el vot favorable de PSPV-PSOE i Comproms i l'abstenci del PP i de Ciutadans.

Els dos punts relatius a la suspensi de llicncies urbanstiques han comptat amb el suport unnime de tots els grups. En tots dos casos, la proposta del regidor de Territori, Emilio M. Obiol, pretn donar resposta a l'increment del trnsit rodat en dues zones de la ciutat, garantint la seguretat viria i evitant possibles perjudicis als propietaris dels terrenys si, desprs de l'estudi de reordenaci urbanstica, es decidira la construcci d'infraestructures de regulaci del trnsit. En concret, la mesura s'adopta amb vista a estudiar la construcci d'una rotonda en l'encreuament entre els carrers Santa Creu-Encarnaci-cam Vell Onda-Castell- i Borriol, que ha vist incrementada notablement la circulaci en particular en jornades de futbol; i en la intersecci entre el cam les Voltes, carrer de Blgica i avinguda de Pius XII, en els voltants dels solars de Fritta i Azuvi, una zona industrial amb un important nivell de trnsit, en particular de vehicles pesats, que previsiblement es veur fortament augmentat amb la posada en funcionament del nou prquing de camions. En tots dos casos, se suspn temproalment la concessi de llicncies de parcellaci, edificaci i demolici.

Leer ms...
 
L'Ajuntament rep l'equip de futbol femen d'EUA Amartey Soccer PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 09 de agosto de 2017
L'Ajuntament rep l'equip de futbol femen d'EUA Amartey Soccer

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha presidit este mat la recepci oficial als membres de l'equip femen del club de futbol Amartey Soccer, vingut des d'EEUU per a realitzar la seua pretemporada a Vila-real, on entrenaran a la Ciutat Esportiva Municipal i competiran contra equips de la zona i de la Comunitat. L'estada del club est organitzada per l'empresa local Pinosport, especialitzada en l'organitzaci d'esdeveniments esportius i futbolstics. Les jugadores disputaran un partit dissabte que ve a la CEM contra el Femen A del Villarreal CF a partir de les 19.00 hores. La delegaci est formada per una trentena de persones, entre les jugadores, d'edats compreses entre els 17 i els 26 anys, entrenadors i alguns pares i mares.

Leer ms...
 
Vila-real celebra un Ple urgent per a accelerar pagaments a l'agost i abonar ms de 500.000... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 09 de agosto de 2017
Vila-real celebra un Ple urgent per a accelerar pagaments a l'agost i abonar ms de 500.000 euros a provedors en prximes setmanes

L'Ajuntament de Vila-real procedir en les prximes setmanes al pagament de diverses relacions de factures per valor de ms de 500.000 euros, desprs de l'aprovaci hui pel Ple d'un paquet de ms de 100.000 euros, als quals se sumaran altres tres relacions que aprovar dem la Junta de Govern. A ms, la corporaci ha acordat la suspensi de llicncies en dues zones de la ciutat a fi d'estudiar la possible reordenaci urbanstica per a la construcci de rotondes al cam de les Voltes i al carrer de l'Encarnaci per a garantir la seguretat viria.

"Volem agilitar al mxim els pagaments, amb l'objectiu que els provedors municipals puguen cobrar com ms prompte millor. Per a hem convocat aquest Ple extraordinari i urgent, amb l'objectiu d'accelerar els abonaments", argumenta la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. En concret, la sessi ha perms resoldre la nota d'esmena d'un paquet de 86 factures, la majoria de les quals (un total de 63) corresponen a treballs realitzats per empreses locals per un import de 102.000 euros. A aquesta quantitat s'afegiran els 437.000 euros als quals donar curs dem la Junta de Govern, amb la qual cosa d'ac a unes setmanes s'abonar ms de mig mili d'euros. "Vull agrair al personal d'Intervenci, Secretaria i Tresoreria tot el treball i l'esfor perqu, en unes setmanes tan complicades com aquestes per les vacances i baixes de personal, hgem pogut convocar aquest Ple urgent per a poder agilitar els pagaments i que les nostres empreses cobren al ms prompte possible", detalla Escrig.

"Aquest s el principal motiu pel qual hem convocat aquest Ple, perqu el nostre objectiu s i ha sigut sempre pagar rpid i b als nostres provedors. Lamentablement, no sempre podem pagar tan rpid com ens agradaria i, per a, amb total transparncia i humilitat, demanem de nou disculpes a les empreses que hagen pogut veure's afectades per algun retard. Grcies al treball dels departaments municipals, i a pesar de comptar amb tres persones menys en Tresoreria, hem aconseguit reduir el perode mitj de pagament a 34 dies; per no estem contents i seguirem treballant per a rebaixar els terminis encara ms", agrega l'alcalde, Jos Benlloch. L'aprovaci del pagament d'aquestes factures ha comptat amb el vot favorable de PSPV-PSOE i Comproms i l'abstenci del PP i de Ciutadans.

Els dos punts relatius a la suspensi de llicncies urbanstiques han comptat amb el suport unnime de tots els grups. En tots dos casos, la proposta del regidor de Territori, Emilio M. Obiol, pretn donar resposta a l'increment del trnsit rodat en dues zones de la ciutat, per a garantir la seguretat viria i evitar possibles perjudicis als propietaris dels terrenys si, desprs de l'estudi de reordenaci urbanstica, es decidira la construcci d'infraestructures de regulaci del trnsit. En concret, la mesura s'adopta amb vista a estudiar la construcci d'una rotonda en l'encreuament entre els carrers Santa Creu-Encarnaci-cam Vell Onda-Castell i Borriol, que ha vist incrementada notablement la circulaci en particular en jornades de futbol; i en la intersecci entre el cam de les Voltes, carrer de Blgica i avinguda de Pius XII, en els voltants dels solars de Fritta i Azuvi, una zona industrial amb un important nivell de trnsit, en particular de vehicles pesants, que previsiblement es veur fortament augmentat amb la posada en funcionament del nou prquing de camions. En tots dos casos, se suspn temporalment la concessi de llicncies de parcellaci, edificaci i demolici.

Leer ms...
 
Igualtat llana una nova programaci de campanyes i tallers amb el 10 aniversari de la Llei... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 08 de agosto de 2017
Igualtat llana una nova programaci de campanyes i tallers amb el 10 aniversari de la Llei d'Igualtat com a bandera

La Regidoria d'Igualtat llana aquest setembre una nova programaci de campanyes, tallers i activitats amb l'objectiu de contribuir a fer ms visible el paper de la dona en la societat actual i seguir lluitant contra la violncia masclista i per la igualtat efectiva entre homes i dones, quan es compleix una dcada de l'entrada en vigor de la Llei d'Igualtat (LO 3/2007). La regidora de l'rea, Rosario Royo, ha donat a conixer els detalls de la nova campanya, a la qual, als tallers habituals de dansa oriental o reeducaci de sl pelvi se sumen activitats com una jornada sobre maternitat i paternitat responsable o la posada en valor de la figura de la cuidadora o cuidador familiar.

"La igualtat de dones i homes s un dret fonamental i constitueix un valor cabdal per a la democrcia. Per perqu puga complir-se plenament, no n'hi ha prou que el dret siga reconegut de manera legal; ha de poder ser exercit efectivament i implicar tots els aspectes de la vida: poltics, econmics, socials i culturals", detalla Royo. La nova programaci de la Regidoria, apunta, s un pas ms en aquest objectiu, contribuint a "fer ms visible el paper de la dona i empoderar les dones".

Una de les principals accions de la nova temporada seguiran sent les campanyes de sensibilitzaci i prevenci de la violncia de gnere, aix com l'atenci personalitzada a les vctimes. "La violncia masclista segueix sent una xacra en la nostra societat, per a anem a seguir redoblant esforos, ara que, a ms, s'ha signat un principi de Pacte d'Estat contra la violncia de gnere que esperem que es tradusca prompte en mesures efectives", argumenta la regidora. Amb aquest objectiu, Igualtat far incidncia aquest curs en la prevenci entre els escolars, a travs de les campanyes de la Fundaci Isonomia, a les quals se sumen altres dues actuacions el 25 novembre, amb motiu del Dia contra la Violncia contra les Dones: una actuaci a crrec de Caix/Teatre de l'Oprimida a l'IES Francesc Trrega i la lectura del manifest i recital de poemes de la poetessa Rosa M. Vilarroig, al costat de la guitarra de Paco Nomdedu.

En l'apartat de tallers, la programaci de l'ltim trimestre inclou cursos sobre Intelligncia emocional, Terpia hipopresiva, Disseny i patronatge, Dansa oriental conscient i amb vel, i Reeducaci del sl pelvi. A aquests tallers, que responen a la demanda de les usuries, se sumaran les primeres Jornades per una maternitat i paternitat responsable, que se celebrar els dies 25 i 28 d'octubre. "Som conscients de la importncia de la cura dels fills en la nostra societat; per a, hem preparat, amb l'Escola de Salut i l'Associaci de Lactncia i Criana + Que Llet, una jornada que abordar la maternitat i paternitat responsables i una altra xarrada sobre "Enrabiades i gesti emocional de la infncia", detalla Royo. La Campanya per a un s no sexista dels joguets, que es desenvolupa al desembre per a destacar la importncia de l'elecci de joguets en la formaci dels xiquets i xiquetes, en el marc de la campanya de Nadal, completa les activitats programades en la recta final de l'any.

El perode d'inscripci en els cursos i tallers arrancar l'11 de setembre, amb les preinscripcions, tant de manera presencial com per correu electrnic. El 18 de setembre tindr lloc el sorteig del nmero per a l'ordre de matrcules, que es formalitzaran del 20 a 29 de setembre a la Casa de la Dona.

Leer ms...
 
Vila-real celebra el Dia de la Joventut amb activitats ldiques al Termet per a posar en valor... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 08 de agosto de 2017

El Termet de la Mare de Du de Grcia acollir el proper dissabte 12 d'agost les activitats del Dia Internacional de la Joventut, una jornada instaurada per l'Assemblea de Nacions Unides en 1999 amb l'objectiu de promoure una major presa de conscincia sobre els drets dels joves, la seua participaci en la presa de decisions i en la societat i el seu paper en el disseny de poltiques en temes prioritaris com l'ocupaci, l'educaci o la salut.

Per a commemorar aquesta efemride, la Regidoria de Joventut ha preparat un any ms una jornada d'activitats per als ms joves com a punt de trobada i intercanvi d'experincies, que tindran lloc el dissabte 12. La programaci del Dia de la Joventut comenar a les 11.00 hores en el Centre d'Educaci Ambiental (CEA) El Termet, amb la programaci en directe de Rdio Espai Jove, que emetr els programes de OtakuOnda La caverna i Si em dius friqui en els quals parlaran sobre cultura japonesa, manga, pellcules, sries i molts ms temes d'entreteniment. A partir de les 15.30 hores, la rdio emetr els programes habituals dedicats a la msica.

D'altra banda, al llarg de la jornada es realitzaran activitats gratutes i obertes a tots els pblics on no faltaran els jocs de rol a l'entorn del Termet o els concerts. "Aquest Dia de la Joventut no seria possible sense la collaboraci de Rdio Espai Jove i OtakuOnda", assenyala l'edil de l'rea, Xavier Ochando, qui destaca la implicaci dels collectius juvenils en les activitats que s'organitzen en la ciutat per a ells. "La collaboraci contnua amb els joves i els programes formatius i d'oci sn una dels senyals d'identitat d'aquest equip progressista preocupat per la joventut", conclou. En aquesta lnia, Ochando recorda que l'Espai Jove de Vila-real segueix oferint, durant el perode de vacances, noves accions formatives per afavorir l'ocupabilitat dels joves en sectors amb forta demanda en el mercat laboral. En concret, aquest mes d'agost s'impartiran els cursos per a obtenir el certificat de Manipulador d'aliments hortofrutcoles i el de Recursos psicopedaggics dels monitors i monitores de temps lliure en els menjadors dels centres d'educaci.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 148 - 168 de 33265
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software