Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Reciplasa aprova per unanimitat un pressupost de quasi 15 milions d'euros per al 2018 per al... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 09 de octubre de 2017
Reciplasa aprova per unanimitat un pressupost de quasi 15 milions d'euros per al 2018 per al tractament dels residus urbans

El Consell d'Administraci de Reciplasa, del qual forma part l'Ajuntament de Vila-real, ha acordat per unanimitat aprovar un pressupost de 14.785.332 euros, amb un benefici previst de 46.562 euros. Aquests nmeros demostren l'ajustat dels cnons, ja que la societat s una empresa de servei que no contempla l'obtenci de beneficis.

Tamb per unanimitat, la societat ha aprovat l'increment del cnon pels serveis prestats de transport, tractament i eliminaci de residus als ajuntaments socis, als ajuntaments del Consorci de la Zona C2 i a les empreses autoritzades, que ascendeix a un 4,65%, derivat de l'aplicaci del 3% per a inversions que es va acordar per l'entitat en el seu moment, tal com s'ha fet des de 2012. A aquest increment del 3% s'ha sumat l'IPC per actualitzar la xifra. A ms, en la mateixa aprovaci es contempla augmentar noms en l'IPC, l'1,60%, sobre el cnon de transferncia de la planta d'Almassora a Onda i el cnon de transferncia, tractament i eliminaci de les fraccions de poda i voluminosos.

Amb aquestes pujades progressives, l'entitat cerca poder finanar les obres, que han de comenar el prxim any, sense veure's obligada a dur a terme un gran increment dels cnons, ja que el Pla de Gesti, aprovat l'any passat pel Consorci de Residus de la Zona C2, contempla l'execuci d'inversions per import de 41 milions d'euros aproximadament en els exercicis 2018 a 2021.

Les obres comenaran quan es tinguen les llicncies oportunes, per tal d'adaptar les installacions de Reciplasa a Almassora i Onda a les normatives europees ms exigents en temes mediambientals que entraran en vigor el prxim 2020. Al mateix temps, l'empresa pblica de gesti de residus treballa en la conscienciaci ciutadana per minimitzar els residus que arriben a les installacions, fomentar el consum responsable i el reciclatge en origen.

Leer ms...
 
Vila-real millora i amplia la infraestructura elctrica de la zona est de la ciutat amb noves... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 08 de octubre de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat la renovaci i millora de la infraestructura elctrica en la zona est de la ciutat, que comptar amb noves lnies soterrades de mitja tensi. El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha indicat que la intervenci ser possible grcies a la collaboraci entre la Regidoria i Iberdrola, que invertir 160.000 euros per a escometre diverses obres a l'entorn de l'avinguda de Frana -als voltants de l'estaci-, aix com en Solades -a la zona de l'IES Francesc Trrega- i al barri del Pilar, a l'entorn de l'avinguda del Riu Ebre.

"L'objectiu s solucionar els problemes de caiguda de tensi a causa de la poca capacitat de la xarxa amb la installaci de noves LSMT (lnies subterrnies de mitja tensi), que permetran oferir un millor servei als usuaris, grcies a l'increment de potncia, a ms de dotar de major seguretat a les installacions", explica Obiol. A la inversi d'Iberdrola de 160.000 euros se sumaran altres 35.000 de la companyia Orange, que en breu installar nous nodes de fibra ptica subterranis en la zona de la plaa del Llaurador i als voltants de l'IES Francesc Trrega i del Cedre. 

"Ambdues inversions sn a crrec de les companyies", indica Obiol, qui demana disculpes als vens afectats en algun moment per caigudes o talls puntuals de l'electricitat i reitera que aquest Ajuntament "treballa per i per a ells". El regidor de Territori apunta que, amb ambdues intervencions, millorar el servei que se'ls presta als vila-realencs. Els treballs podrien comenar abans que acabe aquest any.

Leer ms...
 
L'associaci Mesquellet naix a Vila-real per al foment de la lactncia materna entre les... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 08 de octubre de 2017

Vila-real compta amb una nova associaci nascuda per a promoure la lactncia materna i donar a conixer els seus beneficis entre les parelles joves. L'entitat, denominada Mesquellet, celebrar una festa de presentaci en societat per a la qual compta amb el suport de la Regidoria d'Igualtat, que al seu torn impulsa un projecte denominat Per una maternitat i paternitat responsable.

Amb motiu de la celebraci de la Setmana Mundial de la Lactncia Materna, l'associaci ha programat una festa dissabte que ve, 14 d'octubre (17.30 hores, Casa dels Mundina), que comptar amb la xarrada Viu la teua lactncia sense mites ni tabs, a crrec de Lupe Palau, activitats d'animaci i tallers sensorials per als ms menuts per compte de Baobab. "Vila-real, com a Ciutat Educadora, no pot quedar-se al marge d'aquesta qesti, en la qual entra en joc la salut i el futur dels nostres nounats i on tamb juga un paper important la situaci i l'entorn en el qual es troben molts pares, tant a nivell laboral com a domstic", assenyala la regidora d'Igualtat, Rosario Royo. Per a, "i donada la importncia d'aquest tema, que s crucial per a molts futurs pares i mares, i fins i tot primerencs, que es veuen assaltats pels dubtes, pors i recomanacions de tot el mn, volem proporcionar un punt de vista ms perqu s'informen i decidisquen amb llibertat i, per damunt de tot, spien que tenen una nova associaci a Vila-real en la qual recolzar-se", apunta.

Leer ms...
 
Benlloch felicita el vila-realenc Quique i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 08 de octubre de 2017
Benlloch felicita el vila-realenc Quique i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la Generalitat amb motiu del 9 d'Octubre

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha felicitat l'humorista grfic vila-realenc Enric Arens, Quique, per la Distinci al Mrit Cultural rebuda hui de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, amb motiu de la festivitat del 9 d'Octubre. Benlloch s'ha mostrat tamb orgulls que una altra entitat vinculada a Vila-real, el Fons Valenci de la Solidaritat, del que la ciutat forma part com a municipi referent a la provncia de Castell, haja rebut tamb la Distinci de la Generalitat pel seu treball de foment de la solidaritat internacional i el desenvolupament. 

El regidor de Cooperaci i Integraci, lvaro Escorihuela, ha acudit al costat de la resta d'integrants del Fons Valenci de la Solidaritat a arreplegar el guard, que acredita el paper de Vila-real "com a ciutat solidria, preocupada i ocupada a construir un mn millor, ms just i amb igualtat d'oportunitats per a tots". Amb aquest objectiu, Vila-real est treballant per impulsar la xarxa de ciutats solidries a les comarques castellonenques. 

"Hui a Vila-real estem d'enhorabona. Amb motiu del 9 d'Octubre, la Generalitat Valenciana ha atorgat dues distincions que ens toquen de ben prop: una d'elles, al Fons Valenci de la Solidaritat, del qual forma part l'Ajuntament de Vila-real; la segona, a una persona que apreciem i admirem tots: Quique. Per als vila-realencs s un orgull comptar amb persones com Enric Arens. Tota una vida dedicada a fer-nos riure i reflexionar, sempre amb Vila-real al cor, que, per fi, rep el reconeixement que mereix per part del Consell de la Generalitat", assenyala Benlloch, qui ha volgut tamb felicitar tots els vila-realencs i valencians amb motiu del Dia de la Comunitat. "Hui celebrem que som un poble, el valenci, inclusiu, plural i solidari. Un poble que vol seguir avanant junt, fent de la diversitat un valor i no una barrera", conclou.

Leer ms...
 
Vila-real llana una enquesta a travs de l'app municipal per a conixer les preferncies dels... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 07 de octubre de 2017
Vila-real llana una enquesta a travs de l'app municipal per a conixer les preferncies dels usuaris del bus a l'UJI i millorar el servei

L'Ajuntament de Vila-real acaba de llanar una enquesta a travs de l'aplicaci mbil municipal per a conixer les preferncies dels usuaris del nou autobs que connecta Vila-real amb l'UJI. L'objectiu s seguir millorant i ajustant el servei -que provisionalment durant tot el trimestre funciona de manera gratuta- a les necessitats dels estudiants. 

Per a participar en l'enquesta, els usuaris han d'accedir a l'apartat Enquestes de l'app Vila-real, on podran plasmar les seues preferncies d'horaris o ampliaci de parades del servei. Per a a, l'enquesta planteja tres preguntes amb diferents possibles respostes. D'una banda, els usuaris podran respondre qu parada de bus a l'UJI prefereixen, clicant sobre les set opcions disponibles: la de l'estaci de Renfe; avinguda de Francesc Trrega, 53; avinguda de Josep Ramon Batalla (bscula); avinguda de Pius XII, 30; Joan Baptista Llorens, 2; avinguda de la Mur, 22, o avinguda d'Itlia, 82. 

Una altra de les preguntes permet escollir l'horari d'anada i de retorn, amb diverses opcions per a cadascun. En el cas del bus d'anada, es pot optar entre les 7.15 hores, les 8.15, les 9.15, les 14.15 i les 15.15 hores. En el cas del transport de tornada, es consulta quin s el millor horari per als usuaris del servei, i es dna a triar entre les 14.15, les 15.15, les 17.15, les 20.30, les 21.00 o les 21.30 hores. 

L'enquesta estar activa almenys durant dos mesos i, una vegada finalitzat el perode de prova, es valoraran possibles canvis i peticions d'usuaris per a millorar el servei. El nou autobs, en marxa des de l'11 de setembre, s d's exclusiu per als universitaris de Vila-real, que "ja no depenen nicament del transport privat o del tren i de l'autobs a Castell i del seu posterior enlla amb el TRAM, sin que es desplacen de manera directa amb la universitat", tal com assenyala la regidora de Participaci Ciutadana i de Joventut, Gemma Gil, qui destaca "l'agilitat, comoditat i seguretat del servei". "Desprs del primer trimestre, valorarem el funcionament d'aquest servei pioner i les possibles ampliacions d'horaris o parades, el preu oficial o els abonaments que puguen llanar-se", apunta l'edil, qui es mostra satisfeta de l'acord aconseguit amb l'empresa i la universitat i del funcionament aquestes primeres setmanes.

Leer ms...
 
L'Escola de Formaci de la Policia Local, guardonada amb el Premi a la formaci en seguretat... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 07 de octubre de 2017

L'Escola de Formaci de la Policia Local de Vila-real (Efopol) ha estat guardonada amb el Premi a la formaci en seguretat vial, atorgat per la Fundaci Espanyola per a la Seguretat Viria (Fesvial). El cos municipal ha estat triat entre les ms de 80 candidatures presentades de tot Espanya a les diferents categories dels premis, que celebren la seua cinquena edici i que es lliuraran durant la II Convenci Nacional de Seguretat Viria per a Policies Locals, entre els dies 24 i 27 d'octubre al pavell d'Ifema de Madrid.

L'Efopol va ser creada al gener del 2003 amb l'objectiu de formar no noms a membres del cos vila-realenc, sin tamb d'altres organismes de diferents mbits geogrfics que desitgen complementar la seua formaci o que manquen de plans formatius propis. Entre les funcions de l'Efopol estan l'organitzaci de cursos, congressos, jornades i seminaris, la creaci d'una intranet legislativa prpia, dinmica i actualitzada a la disposici de tots els seus policies, aix com l'elaboraci de protocols i instruccions i la creaci d'espais de formaci interns i propis denominats acadmies.

Des del seu inici s'han realitzat 193 accions formatives relacionades amb el trnsit i la seguretat vial que han arribat a 7.000 policies. A ms, la seua intranet prpia es composa de legislaci relacionada amb el trnsit i la seguretat viria, protocols relacionats amb el tema i circulars i instruccions de diferents organismes que estan sempre actualitzats per a la seua consulta pels agents. A ms, l'Efopol ha elaborat diferents protocols en la matria i els seus membres sn formadors i formats en l'mbit dins de les denominades acadmies. 

Per la seua banda, Fesvial s una fundaci per a la seguretat viria presidida pel catedrtic i doctor en Educaci Vial Luis Montoro. Tots els anys, concedeix aquests guardons a les bones prctiques amb la collaboraci d'entitats com la Uni Nacional de Caps i Directius de Policia Local, la Direcci General de Trnsit, la Federaci Espanyola de Municipis i Provncies, la Fundaci CNAE, Ifema i el comit organitzador del Saln Trafic.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, felicita pblicament la Policia Local de Vila-real per "aquest reconeixement que posa de manifest davant els ciutadans de tot el pas la gran tasca dels seus professionals, no noms en l'mbit local, sin tamb en l'autonmic i estatal, a travs del treball de formaci que ha ests a altres cossos de seguretat". "L'Escola de Formaci de la Polica Local de Vila-real s un referent que, amb 14 anys de trajectria, ha servit per a difondre i promoure la seguretat viria i per a mereix el reconeixement i agrament per part de tota la ciutadania", afirma.

Leer ms...
 
Vila-real implica el jove talent local en l'estratgia DUSI i crea un equip de treball amb els... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 06 de octubre de 2017
Vila-real implica el jove talent local en l'estratgia DUSI i crea un equip de treball amb els 55 joves dels programes Avalem

L'Ajuntament de Vila-real ha comenat a preparar l'Estratgia de Desenvolupament Urb Sostenible Integrat (EDUSI) per a concrrer a la nova convocatria d'ajudes de fons europeus. Per a a, el consistori compta amb un equip de treball en el qual s'ha volgut implicar els 55 joves treballadors municipals a travs dels programes d'ocupaci Avalem Joves. L'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, ha mantingut aquesta setmana una primera reuni de treball amb els beneficiaris d'aquests plans, tcnics municipals i la consultora que elaborar el document per a fixar les bases de la nova convocatria de subvencions europees.

"A travs dels programes d'ocupaci Avalem Joves de la Generalitat, que, per primera vegada, han perms la contractaci de 55 joves vila-realencs amb diverses titulacions i especialitats, comptem a l'Ajuntament de Vila-real amb un grup de professionals, joves i amb talent que, sumats a l'experincia i valia dels nostres tcnics, configuren un equip amb un gran potencial que no podem desaprofitar", destaca Benlloch. Per aquest motiu, els beneficiaris dels programes Avalem Joves s'han integrat en els grups de treball municipals que, amb el suport d'una consultora externa, prepararan el document amb el qual la ciutat de Vila-real concorrer a la tercera convocatria d'ajudes europees per a implementar l'estratgia DUSI local.

"L'EDUSI s el full de ruta compartit i participat per tota la societat que volem seguir per a fer front als reptes del futur; un estratgia de futur que passa per una Vila-real generadora d'oportunitats i de desenvolupament des d'una perspectiva sostenible i integradora. El suport d'altres administracions, i en particular dels fons europeus, s clau per a poder portar endavant aquest full de ruta. Per aix, anem a seguir treballant i batallant per a no desaprofitar ni una sola oportunitat i rebre unes ajudes que, estem segurs, els vila-realencs i vila-realenques mereixem", valora Benlloch. 

L'equip de treball parteix del document aprovat pel Ple, amb la unanimitat de tots els grups, al desembre de 2016, per a concrrer a la segona convocatria d'ajudes EDUSI, que va ser desestimat pel Govern central. En aquesta estratgia es detallaven 23 lnies d'actuaci estratgica amb una injecci econmica prevista de 13.036.000 euros, subvencionada al 50% amb fons Feder. La setmana passada, el Ministeri d'Hisenda i Funci Pblica va publicar al Butllet Oficial de l'Estat les bases de la tercera convocatria d'ajudes europees.

Leer ms...
 
La programaci cultural tanca l'any amb msica, teatre, poesia, i la V Setmana Trrega PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 06 de octubre de 2017

La programaci cultural d'octubre, novembre i desembre que prepara la Regidoria de Cultura torna carregada d'activitats per a tots els pblics, amb exposicions, teatre per a majors i xiquets i concerts. A aquestes activitats se sumen la poesia i dos actes propis d'aquest perode de l'any, com la Setmana Trrega, que arriba a la cinquena edici, i els diferents actes i actuacions de Nadal, que tornen a prendre tamb dels carrers.

El mes d'octubre comena amb les exposicions de Vicent Carda, El silenci de l'horitz, al Convent, i la mostra Blasco Ibez i el rostre dels lletres, a la Casa de Polo. La prxima activitat ser la representaci de Comedia Multimedia, que forma part de l'Abonament, juntament amb el concert Cervantes des del Mediterrani i la xarrada La cultura exiliada, a crrec de Llus Meseguer. Li segueix en el calendari del Mercadet Solidari a favor de Mans Unides ala Casa de Polo i la gala del 50 Aniversari de COPE Castell a l'Auditori. Aquest mateix mes tamb es representaran dues obres de teatre, com Las madres presas i Libertino -l'ltima, a l'Abonament- i els sainets El organista de Sollana i De sacrist a torero, a crrec de Tabola. A ms, se celebrar un concert de msica sacra a crrec del Cor Ciutat de Vila-real i del Cor Amics de l'pera de Castell.

Al novembre obrir les seues portes l'exposici Nucs i amarratges, en la Casa de l'Oli, i la titulada Norman Bethune. La huella solidaria, a la Casa de Polo. Tamb tindran lloc noves obres de teatre, com La orionauta, Les aventures de T. Sawyer, Eroski Paraso i Les solidries. Tanmateix, l'Auditori acollir el concert Records de viatge, d'Eugeni Muriel, i el concert en honor a Santa Ceclia. Una de les principals activitats del mes s la V Setmana Trrega, que es desenvolupar del 6 al 12 de novembre, amb el concert de la integral de Trrega i la Gala Trrega, que reunir grans guitarristes internacionals.

Desembre tornar amb dues noves mostres, com Geometra Gris, d'Ana Gutirrez, en la Casa de l'Oli o la de marqueteria artesanal de Jos Luis Balsa. En l'mbit teatral, arriben les obres Sofa -dins de l'Abonament- i El fabuloso viaje de Christian Andersen. A aquests actes se suma una nova sessi de la revista parlada Camino i el cicle de poesia Polidrica. Potiques convergents, a ms de la sessi Tiempos de poesa. Tamb tindr cabuda la msica, amb el concert de Tulam Duo, Un viatge amb la Trrega, Zarzuela de mujeres, una audici acadmica de guitarra en homenatge a Francesc Trrega i una altra de piano o la gala lrica a benefici de l'ONG Amor en acci.

Amb motiu de les festes nadalenques, l'Auditori acollir un concert de nadales dels alumnes del conservatori, la cantata El Naixement, el concert de Nadal de la Banda Jove de la Uni Musical La Lira i el XXV Festival Coral Ciutat de Vila-real, amb una sessi de Cant al carrer i la XXIV Trobada de Nadal.

Leer ms...
 
Vila-real s'enfronta ja al pagament de cinc milions d'euros per reclamacions urbanstiques PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 05 de octubre de 2017
Vila-real s'enfronta ja al pagament de cinc milions d'euros per reclamacions urbanstiques

Les ltimes "maades de l'herncia urbanstica del PP" estan comenant a arribar a l'Ajuntament de Vila-real en forma de reclamacions que es preveu ascendisquen, amb interessos, a uns cinc milions d'euros. L'alcalde, Jos Benlloch, ha comparegut aquest mat per a donar compte de la situaci, que, assenyala, "colloca a la ciutat de Vila-real en un moment molt complicat". L'equip de govern est cercant les frmules per a poder fer front a aquests pagaments, encara que, adverteix Benlloch, "de moment, noms podem demanar disculpes als propietaris perqu no podem pagar".

Una de les possibilitats que barreja l'executiu municipal per a fer front a aquests cinc milions d'euros s poder fer s dels 789.000 euros de supervit de 2016 per a comenar a arribar a acords amb els propietaris. "Tenim uns estalvis de l'any passat que, segons la legislaci, podem utilitzar per a inversions financerament sostenibles, sempre que es complisquen una srie de condicionants. Havem reservat aquests estalvis per a poder escometre qestions com la tan necessria millora de la neteja urbana, la millora de camins rurals, el sanejament o la reordenaci del trnsit amb dues noves rotondes en el cam vell Castell-Onda i el cam Les Voltes. Ara, grcies als empastres i la gesti urbanstica del PP, ja no ser possible, perqu anem a veure si podem destinar-lo a pagar als propietaris pels seus drets", argumenta l'alcalde. No obstant a, el primer edil adverteix que potser ni tan sols puguen usar-se aquests estalvis, si, tal com exigeix la llei del Govern central, el consistori es veu obligat a destinar el supervit a deute amb els bancs. "Aquesta situaci es produeix quan s'incompleix el perode mitj de pagament i l'estabilitat pressupostria, cosa bastant probable tenint en compte que en pocs dies hem de procedir al pagament d'altres 759.000 euros per la sentncia pels terrenys de darrere del collegi Jos Soriano, que, de nou a conseqncia de la gesti dels anteriors governs del Partit Popular, ens veiem obligats a pagar", avisa.

Els cinc milions de reclamacions urbanstiques corresponen als expedients resolts ja pel jurat d'expropiaci, que ha donat la ra a l'Ajuntament de Vila-real en la seua valoraci del preu dels terrenys. "Els propietaris demanaven ms i poden fins i tot recrrer a els jutjats aquestes valoracions, per hem aconseguit que s'accepte el nostre criteri per tenir en compte el valor actual dels terrenys i no el del moment de l'expropiaci", detalla. Aix i tot, les reclamacions que ja han arribat al consistori ascendeixen a 2,8 milions d'euros i es preveu que en els prxims dies arriben als cinc milions que representen els expedients ja valorats pel jurat d'expropiaci. Al marge d'aquests casos ja resolts, el risc urbanstic per contingncies urbanstiques dels governs del Partit Popular suma 51 milions d'euros.

"El Partit Popular va fer un 'simpa' als vila-realenques i les vila-realenques, deixant darrere d'ell un deute milionari -18 milions pagats ja en sentncies, 9 milions de factures en els calaixos, 16 milions d'euros pagats ja als bancs-. Si noms ens dedicrem a pagar l'herncia del PP, prcticament haurem de tancar la persiana de l'Ajuntament. Per no podem permetre que Vila-real pague l'empastre del PP a costa de deixar de ser una ciutat competitiva, amb qualitat de vida, que no abandona les persones i que genera oportunitats", conclou Benlloch. Per aquest motiu, el primer edil va a sollicitar informes tcnics sobre la possibilitat d'utilitzar el supervit de 2016 per a fer front a les reclamacions urbanstiques, amb l'objectiu de cercar frmules que permeten arribar a acords amb els propietaris per a pagar-los el que s seu "sense posar en risc el futur i el projecte de ciutat de Vila-real".

Leer ms...
 
L'Ajuntament reclama un finanament just per a la Comunitat Valenciana PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 05 de octubre de 2017
L'Ajuntament reclama un finanament just per a la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament ha exhibit una pancarta amb motiu del 9 d'Octubre per a reclamar un finanament just per a la Comunitat Valenciana. L'alcalde i diversos regidors de l'equip de govern han exposat el cartell a la porta de l'ajuntament i aix ho faran tots els dilluns desprs de les juntes de govern, amb concentracions de cinc minuts al carrer, per deixar clara aquesta reivindicaci. L'equip de govern lamenta que la pancarta no s'haja pogut penjar al balc del consistori degut a que la moci recentment presentada per PSPV i Comproms per a demanar un finanament just no es va aprovar amb unanimitat. Per aix, lamenten la "falta d'unanimitat per part de l'oposici a l'hora de reivindicar aquesta necessitat de tots els valencians i dels vens de Vila-real, que tenen tot el dret a rebre una inversi ajustada a la realitat actual". "Nosaltres s tenim un comproms amb els ciutadans i per aix seguirem lluitant i reclamant on siga necessari", conclouen.

Leer ms...
 
Presentaci V Marxa AECC Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 05 de octubre de 2017
Presentaci V Marxa AECC Vila-real

Divendres 6 d'octubre tindr lloc en l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner la presentaci de la V Marxa AECC Vila-real, a les 20.30 h. Entrada amb invitaci.

Presentaci als mitjans de comunicaci i entitats de la V Marxa Solidria contra el Cncer de la Junta Local de Vila-real. Exposici dels objectius d'AECC a Vila-real i exhibici de collaboradors de la V Marxa. Comptarem amb l'actuaci de Vicent Colonques, que interpretar diverses canons.

Organitza: AECC Junta Local de Vila-real

Collabora: Cultura


Durada divendres, 6 d'octubre de 2017
Lloc: Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner
Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 148 - 168 de 33498
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software