Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Consell de Xiquets i Xiquetes acomiada el curs PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 19 de junio de 2019
El Consell de Xiquets i Xiquetes acomiada el curs

L'alcalde, Jos Benlloch, i la regidora de Participaci Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca, han clausurat hui el Consell de Xiquets i Xiquetes del curs 2018-2019, en una sessi en la que tamb ha pres part la regidora fins ara de l'rea, Gemma Gil. Els xiquets i xiquetes han exposat a l'alcalde la tasca realitzada durant el curs, durant el qual han pogut aprofundir en valors com la igualtat o la sostenibilitat. El Consell ha acomiadat els 15 consellers que acaben el mandat.

Leer ms...
 
Benlloch dissenya un nou govern municipal per a guanyar en agilitat i eficcia i consolidar el... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de junio de 2019
Benlloch dissenya un nou govern municipal per a guanyar en agilitat i eficcia i consolidar el model de ciutat

El govern municipal de Vila-real descansar sobre quatre grans rees de coordinaci i 17 regidories, reduint significativament el nombre de delegacions respecte a la passada legislatura per a guanyar en agilitat i eficcia. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha desgranat hui la composici del nou executiu local, del qual formaran part, a ms del primer edil, 12 regidors socialistes i l'edil d'Unides Podem. Aquesta estructura, defensa Benlloch, est enfocada a agilitar i millorar la gesti, a ms de consolidar el projecte estratgic de ciutat, basat en les marques de ciutat. 

El propi alcalde assumir directament les competncies en matria d'Hisenda i en Innovaci, tenint en compte tant el carcter "transversal" que se li vol imprimir a aquesta ltima rea com la rellevncia del departament d'Hisenda per a fer front "a l'herncia rebuda i la defensa de la ciutat en qestions com el cas Piaf, equilibrar el pressupost i millorar els protocols i els pagaments". En la resta de delegacions, Benlloch ha apostat per un plantejament "conservador", en el sentit de mantindre bona part de les competncies en els regidors i regidors que les venien exercint fins ara. "A excepci dels edils nous, existeixen arguments importants per a mantindre la distribuci de delegacions com en l'anterior legislatura: d'una banda, el fet que tenim el pressupost en vigor en plena execuci i molts dels projectes en marxa han sigut impulsats pels regidors de les corresponents rees; per, a ms, aquest acompliment de competncies ha rebut l'aval del 47% de l'electorat de Vila-real que, si el sumem al suport a Unides Podem, suposa un suport de ms de 50% al futur govern municipal", valora l'alcalde.
Sota aquestes premisses, el govern municipal per al mandat 2019-2023 queda configurat de la segent manera.

Les 17 delegacions de govern s'emmarcaran en dues grans rees de coordinaci: rea de govern ciutat, coordinada per Silvia Gmez, i rea de govern poble, que dirigir Jess Madrigal, amb l'objectiu de mantindre i reforar "la dicotomia poble gran-ciutat xicoteta que caracteritza Vila-real i que s'ha constitut com una de les nostres principals fortaleses", defensa Benlloch. A ms, es mantenen les rees de coordinaci d'Oportunitats (Emilio M. Obiol) i Persones (Francisco Valverde) que englobaran les diferents comissions informatives en les quals s'estructura el consistori, a les quals s'afegir una nova comissi per a donar cabuda a totes les mocions poltiques que suposen instar a altres administracions.

Leer ms...
 
El Patronat de la Fundaci Globalis aprova els comptes de 2018 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de junio de 2019
El Patronat de la Fundaci Globalis aprova els comptes de 2018

El Patronat de la Fundaci Globalis s'ha reunit aquest divendres 14 de juny a la sala de reunions annexa a les oficines de Globalis, a l'avinguda de la Mur, entresol, 3B de Vila-real, i ha aprovat la memria d'activitats anuals i els comptes de 2018. Entre altres punts, a ms de la memria econmica, el balan i el compte de prdues i guanys de l'exercici econmic de l'any passat, s'ha fet un reps dels diferents projectes i lnies d'actuaci que es van dur a terme el 2018 i els que s'estan duent a terme en 2019.

El 2019, la Fundaci Globalis continua apostant per activitats que giren al voltant de l'educaci en valors d'emprenedoria i innovaci, pel foment del talent i l'ocupabilitat dels joves de la regi. A ms, des de Globalis com a punt de la xarxa PI+d+i s'aposta per la prestaci d'ajudes a empreses i emprenedors per a fer crixer el seu negoci.

En aquest 2019, Globalis obri una nova via de serveis ja que les empreses o entitats poden sollicitar a la fundaci que els dissenyen i elaboren el Pla d'igualtat, incls el diagnstic previ d'igualtat al costat de la consultora Arse's Consultec, que compta amb mplia experincia en aquest camp i amb qui Globalis ha signat un conveni de collaboraci.

En la reuni s'ha ratificat la necessitat de continuar apostant pels projectes ms destacats, com els Premis Globalis, les bases dels quals eixiran publicades en breu, o el Frum Nacional d'Innovaci que enguany es dedicar a Big Data i Intelligncia Artificial.

Leer ms...
 
Cursos de la 68a campanya de la Universitat Popular 2019 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de junio de 2019
Cursos de la 68a campanya de la Universitat Popular 2019

Per a informar-vos del curs i terminis de matriculaci, consulteu el document adjunt.

Organitza: Universitat Popular de Vila-real


Durada del 25 de juny de 2019 fins al 15 de desembre de 2019
Lloc: Universitat Popular, Casa dels Mundina - Carrer Major Sant Jaume, 37
Leer ms...
 
Benlloch reconeix la tasca de l'arxiver municipal, Vicent Gil, i l'acomiada en la seua jubilaci PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 17 de junio de 2019
Benlloch reconeix la tasca de l'arxiver municipal, Vicent Gil, i l'acomiada en la seua jubilaci

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha rebut hui a l'arxiver municipal, Vicent Gil, amb motiu de la seua jubilaci. Benlloch li ha lliurat un gravat de la planta de Viciana en reconeixement a la seua tasca i dedicaci a la ciutat, amb ms de 29 anys de trajectria a l'Ajuntament de Vila-real. "La tasca de Gil ha estat fonamental per a modernitzar i consolidar l'Arxiu Municipal, hui dia un referent en l'mbit documental de tota la Comunitat Valenciana i eina fonamental per a conixer millor el nostre passat i salvaguardar la nostra histria", valora Benlloch.

Leer ms...
 
El Villarreal femen es proclama campi de la IV Girl's Cup PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 17 de junio de 2019
El Villarreal femen es proclama campi de la IV Girl's Cup

El Villarreal femen ha pujat al podi de la IV Girl's Cup, seguides del Joventut Almassora (segon) i l'Espanyol, que ha quedat en tercer lloc. La IV Girl's Cup ha tingut lloc durant tot el cap de setmana a la CEM (Ciutat Esportiva Municipal) i ha estat organitzada per l'empresa local Pinosport lite amb el patrocini del Servei Municipal d'Esport de l'Ajuntament de Vila-real.

Leer ms...
 
Les polseres d'emergncia arriben ja a un centenar d'usuaris i modifiquen l'horari de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 16 de junio de 2019

Les polseres d'emergncia, impulsades per la Regidoria d'Innovaci, la Fundaci Caixa Rural Vila-real i desenvolupades per l'empresa local Sevi Systems, han arribat ja a un centenar d'usuaris. En concret, sn 99 els dispositius distributs (56 a dones i 43 a homes), tant a menors com a persones amb algun tipus de malaltia o trastorn. Les polseres continuen repartint-se a les dependncies de Fundaci Caixa Rural amb un nou horari a partir d'aquesta setmana i durant tot el mes de juny: dimecres i dijous, d'11.00 a 14.00 hores (al juliol i agost no hi haur repartiment de dispositius). 

Els terminals faciliten a les forces de seguretat la identificaci de collectius en risc mitjanant un codi QR en casos d'emergncia. D'aquesta manera, a travs de la informaci de contacte incorporada a una base de dades i accessibles a travs del codi QR, les forces de seguretat poden identificar rpidament a alguns collectius com xiquets, majors o persones amb capacitats especials en situacions d'emergncia. L'Ajuntament de Vila-real ha adquirit un miler d'aquestes polseres, desenvolupades per l'empresa guanyadora del Premi Globalis 2018, per a la seua distribuci a travs del projecte XiCaEs de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, en diverses fases. En la primera, vigent en l'actualitat i fins al 30 de juny, s'estan entregant dispositius a persones afectades amb demncies i problemes cognitius, tals com l'Alzheimer, persones amb capacitats especials i menors de 8 anys. Aquest ltim grup s, de moment, el ms nombrs. Tamb s'han repartit polseres a persones amb demncia (3), EPOC (1), Alzheimer (5), epilpsia (3), diabetis (3), autisme (10) i allrgies (2). 

En una segona fase, els terminals arribaran a persones amb medicacions crtiques, majors de 65 anys i membres d'associacions i entitats socials. La tercera i ltima fase obrir el repartiment de polseres a la poblaci en general.

Leer ms...
 
Benlloch participa en la festivitat del Sagrat Cor de Jess PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 15 de junio de 2019
Benlloch participa en la festivitat del Sagrat Cor de Jess

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, acompanyat de regidors i regidores de l'Ajuntament de Vila-real, ha participat en la celebraci del Sagrat Cor de Jess. La festivitat ha consistit en una missa a l'esglsia arxiprestal i una process eucarstica.

Leer ms...
 
El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars denuncia un nou abocament... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 14 de junio de 2019
El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars denuncia un nou abocament illegal

La Guarderia rural del Consorci riu Millars ha trobat un nou abocament illegal format per deixalles procedents d'un habitatge particular a la zona dels antics vivers. Entre les deixalles domstiques ha aparegut documentaci personal que permetr descobrir l'infractor de l'abocament illegal. El Consorci recorda que tots els abocaments illegals llanats al Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars sn perseguits i denunciats, tant per la Guarderia Rural, com pel Seprona de la Gurdia Civil o per les policies locals dels tres ajuntaments responsables com sn Borriana, Almassora i Vila-real. Els infractors s'enfronten a elevades multes econmiques per abocar illegalment qualsevol residu o enderrocs a una zona protegida com s el tram baix del riu Millars. 

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars recorda que als pobles i les ciutats ubicades al voltant del recorregut del riu existeixen ecoparcs on es poden dipositar gratutament enderrocs i altre tipus de deixalles.

Leer ms...
 
Benlloch felicita mossn Javier Aparici en el 25 aniversari del sacerdoci PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 14 de junio de 2019
Benlloch felicita mossn Javier Aparici en el 25 aniversari del sacerdoci

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, entre d'altres regidors i regidores de la corporaci municipal, ha acompanyat hui mossn Javier Aparici en la missa del 25 aniversari de la seua ordenaci com a sacerdot. L'alcalde li ha lliurat en nom de la ciutat una allegoria en reconeixement i felicitaci per l'aniversari.

Leer ms...
 
La IV Girl's Cup reuneix equips nacionals i internacionals de l'elit del futbol femen PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 14 de junio de 2019
La IV Girl's Cup reuneix equips nacionals i internacionals de l'elit del futbol femen

La Ciutat Esportiva Municipal acull aquest cap de setmana la IV edici de la Girl's Cup, un torneig patrocinat pel Servei Municipal d'Esports i que organitza l'empresa local Pinosport lite, amb equips nacionals i internacionals. El Valncia, l'Espanyol o el Villarreal i altres equips de la primera categoria del futbol femen es donen cita durant tot el cap de setmana.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 148 - 168 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software