Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real acomiada el primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 14 de junio de 2017
Vila-real acomiada el primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla

L'Ajuntament i la ciutat de Vila-real han acomiadat este mat el primer tinent d'alcalde i portaveu de Comproms, Pasqual Batalla. La capella ardent, installada de 10.00 a 12.00 hores al vestbul de Ca la Vila, ha rebut la visita de vens, associacions socials i culturals, autoritats autonmiques, provincials i locals, representants de partits poltics, companys, treballadors municipals, familiars i amics del regidor, que han deixat testimoni del seu pesar i homenatge en el llibre de signatures, obert tamb dem per qui desitge dedicar unes paraules en memria de Batalla. 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha acompanyat tamb la corporaci municipal, encapalada per l'alcalde, Jos Benlloch, i pel tinent d'alcalde de Comproms, Xavier Ochando, i la famlia de Pasqual Batalla en el funeral, que ha comptat amb la presncia del vicepresident segon de la mesa de les Corts, Alejandro Font de Mora, el secretari autonmic d'Inclusi, Alberto Ibez, la directora general d'Internacionalitzaci, Maria Dolores Parra, el director general de Poltica Lingstica, Rubn Trenzano, el vicepresident de la Diputaci Vicent Sales, diputats, senadors, alcaldes i regidors de poblacions venes, a ms dels Fills Predilectes de la ciutat, representants empresarials i d'entitats socials, culturals i ciutadanes. La Lira ha acompanyat el trasllat del fretre des de la plaa Major fins a l'esglsia Arxiprestal, on ha arribat a muscles d'amics i autoritats municipals, que l'han portat front a l'esttua del rei Jaume I mentre sonava la Marxa de la Ciutat. En arribar a l'esglsia, els gegants de la ciutat -figura que el mateix Pasqual Batalla va recuperar i potenciar des de la Regidoria de Tradicions- l'han rebut en reverncia a les portes de l'esglsia. Tamb han volgut participar en l'homenatge la Coral Sant Jaume i els dolainers i tabaleters de El Trull.

Leer ms...
 
SME assigna les places per a les activitats d'estiu de 2017 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 13 de junio de 2017
El Servei Municipal d'Esports publica l'assignaci de places per a la inscripci en les activitats esportives d'estiu, desprs del sorteig celebrat aquest mat.  

Per a confirmar la plaa s necessari realitzar el pagament seguint les instruccions del document adjunt abans del 21 de juny.  

Si transcorregut aquest termini no s'ha realitzat el pagament, s'entendr que es renuncia a la plaa assignada.

Leer ms...
 
L'Ajuntament manifesta el seu pesar per la defunci del primer tinent d'alcalde de Vila-real,... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 13 de junio de 2017
L'Ajuntament manifesta el seu pesar per la defunci del primer tinent d'alcalde de Vila-real, Pasqual Batalla

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la corporaci municipal lamenten profundament la prdua del primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla, qui va morir anit desprs de patir una llarga malaltia.

Amb motiu de la defunci, el primer edil ha decretat tres dies de dol oficial i ha susps tots els actes oficials. Dem dijous, 15 de juny, la capella ardent quedar installada en el hall de l'Ajuntament, de 10.00 a 12.00 hores, per la qual cosa el servei de Atenci i Trmits quedar susps, encara que s es prestar el servei de Registre Municipal, aix com el de la Generalitat, en horari de 8.30 a 13.30 hores a les dependncies del PROP, situades al carrer de Josep Ramon Batalla, 38. El funeral per Pasqual Batalla se celebrar a les 12.00 hores a l'esglsia Arxiprestal Sant Jaume.

"Amb la defunci de Pasqual Batalla, Vila-real perd un gran defensor de la nostra ciutat, perqu ning com ell ha representat la defensa dels nostres senyals d'identitat, els valors i la idiosincrsia vila-realenca, les nostres tradicions i la nostra llengua, en definitiva, el nostre poble", valora l'alcalde. "Lamentem profundament la prdua d'un company que, a ms d'un gran poltic, ha sigut una bona persona i un gran amic, un mestre per a tots nosaltres, que es va convertir en una pea clau en el pacte de progrs signat el 2011 i en la tasca de fer que la nostra ciutat avance", afegeix Benlloch.

Per la seua banda, el tinent d'alcalde Xavier Ochando ha volgut manifestar el "gran buit que el nostre company deixa a l'Ajuntament". "Hem perdut a un gran amant de Vila-real, un home amb un comproms ferri en la defensa de valors molt necessaris per a la nostra societat i per a la nostra cultura, un treballador incansable fins als seus ltims dies, que va lluitar per a recuperar tradicions que hui sobreviuen grcies a ell, com la dels gegants de Vila-real, que dem tamb l'acompanyaran en el seu ltim adu", assegura Ochando, qui destaca que "va ser un gran poltic i, sobretot, quasi un pare per a tots els qui l'envoltvem. Ens ha deixat una empremta inesborrable".

Desprs de guardar un minut de silenci a la porta de l'ajuntament en la seua memria, al qual no han faltat companys de corporaci, vens i autoritats, com el conseller d'Educaci, Vicent Marz, o la vicialcaldessa de Castell, Ali Brancal, l'alcalde ha volgut traslladar als familiars i afins del mestre i regidor vila-realenc el ms sentit condol de tota la ciutat per la seua irreparable prdua.

Pasqual Batalla, qui va ser mestre de Primria de manera ininterrompuda des de 1976 fins a la seua jubilaci en 2011, ha format part de la corporaci municipal des de 1999 en diferents responsabilitats, primer com a regidor del Bloc, desprs com a portaveu del grup municipal i des de 2011 com a primer tinent d'alcalde i portaveu del grup municipal de Comproms. Vinculat a diferents moviments associatius i implicat en la defensa de les tradicions, ha sigut president d'Apaval i vicepresident de l'Associaci Europea de Caces Tradicionals. A ms, ha sigut membre de moviments socials com Els Llusos, Acci Cultural del Pas Valenci, membre fundador de la penya L'embolic i confrare d'honor de la Molt Illustre Confraria de la Purssima Sang del nostre Senyor Jesucrist i Verge de la Soledat. Batalla va ser l'encarregat de crear fa dues dcades la Regidoria de Normalitzaci Lingstica i tamb va ser collaborador en diversos mitjans de comunicaci, sobretot en Poble, a travs de la seua secci A cau d'orella, la recopilaci de la qual li va servir recentment per a publicar el llibre Histries de Molins.

Leer ms...
 
Vila-real destina 1,5 milions de romanents per a "avanar" en persones i oportunitats i reserva... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 12 de junio de 2017
Vila-real destina 1,5 milions de romanents per a

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real incorporar els romanents de l'any 2016 al pressupost vigent, amb 1,5 milions d'euros a distribuir entre les diferents rees municipals, a ms de suplementar fins a un mili d'euros la partida de no classificats, amb l'objectiu de poder fer front en el futur a projectes nascuts de la collaboraci amb la societat civil que encara no estan preparats per a la seua execuci. La regidora d'Hisenda, Sabina Escrig, ha explicat aquest mat els detalls de les modificacions de crdits que permetran incorporar els 2.975.945 euros de romanents de Tresoreria fruit "de l'estalvi i la gesti responsable" de l'equip de govern municipal.

D'aquesta quantitat, la major part (1,5 milions) es destinar "a fer que Vila-real seguisca avanant". Per a aix, est previst suplementar diferents partides municipals centrades en "les persones" i "en obrir oportunitats". Les rees de Medi ambient, Esports, Sanitat, Educaci, Vies pbliques, Parcs o Proximitat sn alguns dels departaments que es reforaran de cara a la segona meitat de l'exercici, a ms de l'rea d'ocupaci, amb inversions com la destinada a implantar el Pla de garantia juvenil promogut per la Generalitat per a facilitar l'ocupabilitat dels joves. 

"A ms d'aquest refor en poltiques per les persones i les oportunitats, amb responsabilitat i previsi de futur, incrementarem la partida de no classificats fins a arribar a un mili d'euros, per a poder fer front a projectes de futur fruit de la collaboraci i l'aliana amb la societat civil, que encara estan en gesti", explica Escrig. "No podem destinar directament partides econmiques a aquests projectes perqu encara no estan tancats, per som previsors i responsables i guardem els diners ara per poder portar-los endavant quan siga possible", agrega. En aquesta situaci es troben projectes com el prquing de camions de l'Associaci de transportistes, el futur centre d'inserci social de la Fundaci Manantial, el nou alberg de Critas, l'adquisici de l'Hostal del Rei o un programa d'habitatge social.

Una altra part dels romanents, els 786.845 euros procedents de supervit, haur de destinar-se al deute amb els bancs. "Podrem tenir ms diners per a destinar-lo a poltiques que facen que Vila-real avance, per el PP i els seus acompanyants de la dreta, Ciutadans, ens impedeixen de nou utilitzar el supervit per a millorar la vida de les persones i generar oportunitats. El PP i Ciutadans ens obliguen a pagar als bancs abans que a les persones", denuncia la regidora d'Hisenda. 

"L'equip de govern de Vila-real hem treballat sempre de manera responsable i coherent, fent front a l'herncia lapidria de la gesti del Partit Popular, amb un endeutament del 74% el 2011 que hem aconseguit reduir al 46,94% actual, nou milions d'euros en els calaixos que vam pagar en assumir el govern local o els 16 milions que hem hagut de pagar de sentncies, convenis i empastres del PP", recorda Escrig. A aquesta "herncia" se suma el prstec de 20 milions d'euros subscrit pel Partit Popular "amb dos anys de carncia, per la qual cosa no van pagar ni un cntim, i unes clusules que no ens permeten amortitzar el crdit". De moment, s'han abonat 7,5 milions d'amortitzaci i altres 4,5 milions d'euros d'interessos. "I encara ens queda per pagar ms de 12 milions d'euros, a ms dels interessos corresponents, per la irresponsabilitat i els capritxos del PP", agrega. 

"Enfront de totes aquestes dificultats, l'equip de govern de Vila-real seguirem treballant perqu Vila-real avance. En aquesta lnia aprovem dem un modificaci de crdit, perqu Vila-real continue mirant al futur amb oportunitats i uns serveis de qualitat per a les persones", conclou Escrig.

Leer ms...
 
Vila-real tanca la cinquena edici Spotfer amb el lliurament de premis als millors espots... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 12 de junio de 2017
Vila-real tanca la cinquena edici Spotfer amb el lliurament de premis als millors espots publicitaris contra les drogues

El concurs de creaci d'anuncis publicitaris per a sensibilitzar els joves sobre els riscos del consum de substncies addictives Spotfer posa el punt i final a la cinquena edici amb el lliurament de premis als millors espots.

La iniciativa, convocada per la Regidoria de Sanitat, a travs de la Unitat de Prevenci Comunitria i Conductes Addictives (UPCCA), ha celebrat una jornada de cloenda a la sala de plens de l'Ajuntament que ha comptat amb la participaci de la cap de secci del Servei de Gesti de Drogodependncies i Altres Trastorns Addictius de la Direcci General d'Assistncia Sanitria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica, Lourdes Cardona; la regidora de Sanitat, Silvia Gmez; el regidor de Joventut, Xavier Ochando, i el tcnic de l'UPCCA, Jos Gisbert. 

Fins a 2.500 estudiants de vuit centres educatius han participat en aquesta edici, en la qual han rebut un total de 60 classes d'escriptura de gui i llenguatge publicitari d'una hora cadascuna, a crrec d'un tcnic audiovisual de l'empresa El Peatn juntament amb Gisbert. En total es van preparar prop de 200 guions, dels quals quatre han sigut escollits finalment per a convertir-se en un autntic anunci. Els ttols sn Qu camino escoges?, de Sopha Bodi i Salvador Ferrando, que cursen tercer de l'ESO en l'IES Francesc Trrega; Drogues + alcohol + tabac = no futur, de Mario Pallars i Pedro Pina, de primer de l'ESO a l'IES Broch i Llop; Ests dispuesto a jugar?, d'Andrea Fernndez i Isabel Prez, de quart de l'ESO a Fundaci Flors, i Soy el ms guay, d'Alba Ballester i Claudia Villar, que cursen tercer de l'ESO a Fundaci Flors.

Els guanyadors, acompanyats per personal docent dels centres educatius, han sigut premiats amb un smartphone i desprs de les vacances d'estiu viuran l'experincia de participar en tot el procs perqu els seus guions es convertisquen en anuncis per a televisi i internet. Per a fer-ho, treballaran al costat dels professionals d'El Peatn en tot el perode de filmaci i edici dels anuncis.

La regidora de Sanitat, Silvia Gmez, ha recordat que Spotfer, que se celebra cada dos anys, va ser creat amb l'objectiu "d'encoratjar els ms joves al fet que llancen els seus missatges preventius contra el consum de drogues de forma creativa posant-se en el lloc dels espectadors als qui van dirigits aquests missatges". "La campanya afavoreix en ells l'afici per la creaci audiovisual i pel treball en equip, al mateix temps que aprenen que a fora d'esfor i dedicaci fins i tot les coses que semblen difcils poden tirar endavant, com per exemple, aquests vdeos", afegeix.

Gmez ha agrat als directius i docents de cada centre educatiu participant "la seua collaboraci i treball per a fer partcips i implicar els joves d'aquest projecte en el qual es promocionen i fomenten els hbits saludables, d'una manera didctica i propera". Abans que acabe l'any es presentar el resultat final del concurs, amb l'emissi dels quatre anuncis guanyadors.

Leer ms...
 
Les Ames de Casa acomiaden el curs amb el tradicional dinar al Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 12 de junio de 2017
Les Ames de Casa acomiaden el curs amb el tradicional dinar al Termet

L'Associaci d'Ames de Casa ha tancat el curs d'activitats amb la tradicional missa i dinar a l'ermita de la Mare de Du de Grcia. La regidora de Famlia, Rosario Royo, juntament amb altres regidors de la corporaci municipal, ha participat en la jornada.

Leer ms...
 
Els alumnes del collegi Jos Soriano reben els carnets de 'ciberexperts' PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 12 de junio de 2017
Els alumnes del collegi Jos Soriano reben els carnets de 'ciberexperts'

Els alumnes del collegi Jos Soriano han rebut els carnets ciberexperts, un programa impulsat per la Direcci General de la Policia aquest curs 2016-2017 a tot Espanya dins del marc del Pla director per a la convivncia i la millora de la seguretat als centres educatius i els seus entorns. La formaci, dirigida a alumnes d'11 i 12 anys, s'ha centrat a informar i alertar sobre els riscos d'internet i de les xarxes socials. Els alumnes han rebut els carnets de ciberexperts en una jornada on han participat, entre d'altres, el subdelegat del Govern a Castell, David Barelles, aix com el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i la regidora d'Educaci, Mnica Maas.

Leer ms...
 
El programa Invattur Emprn presenta 10 projectes turstics innovadors a Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 12 de junio de 2017
El programa Invattur Emprn presenta 10 projectes turstics innovadors a Vila-real

El programa Invattur Emprn, promogut per l'Agncia Valenciana de Turisme, ha clausurat les sessions, impartides al llarg dels ltims tres mesos al centre de negocis Efecte Vila-real, de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, per a oferir formaci i tutelar una desena de projectes innovadors i de base tecnolgica en l'mbit turstic. Els 10 projectes que han finalitzat el programa s'han presentat en una jornada que ha comptat amb la participaci del director de la xarxa Business Angels InnoBAN de Valncia i de l'Associaci Larga vida a las startups, Pedro Bisbal. Cada projecte ha tingut 10 minuts per a exposar el seu model de negocis i respondre les preguntes del comit tcnic del programa. El lliurament de diplomes per part de la coordinadora del programa, M. Jos Portals, el president de la Fundaci Caixa Rural, Enric Portals, i la regidora d'Innovaci, Mnica Maas, ha clausurat el programa, celebrat per primera vegada a la provncia de Castell.

Leer ms...
 
El I Torneig Ciutat de Vila-real cita dissabte als millors valors del fisicoculturisme amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 11 de junio de 2017
El I Torneig Ciutat de Vila-real cita dissabte als millors valors del fisicoculturisme amb vocaci de consolidar-se en  el calendari local d'esdeveniments esportius

Els principals valors del fisicoculturismo i fitness de la Comunitat Valenciana i Mrcia es donaran cita dissabte que ve a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, en la primera edici del Torneig Ciutat de Vila-real d'una disciplina esportiva "minoritria i poc coneguda, per que a Vila-real compta amb excellents representants". La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, acompanyada dels organitzadors de l'esdeveniment, Juanjo Nares i Jos Palomares, ha anunciat el campionat, d'abast regional, que naix amb la vocaci de consolidar-se i fer el pas a categoria nacional en futures edicions.

La competici, organitzada pel Servei Municipal d'Esports, Inlinia, Actual Gim i Vitobest, arrancar a les 8.00 hores amb el pesatge dels participants i es perllongar durant tot el mat. De moment, i a falta de tancar les inscripcions dijous que ve, ja hi ha previstos uns 30 participants, que posaran a prova fora i mscul en una dotzena de disciplines i categories. "Estem segurs que va a tenir molt bon registre de participants, perqu comptem tamb amb importants premis grcies als establiments i entitats collaboradores", assenyala Nares, qui destaca que el torneig s el primer d'aquestes caracterstiques que s'organitza a Vila-real. "Comencem ara amb un torneig regional, organitzat per primera vegada per gent de Vila-real, i anem a intentar en un futur poder ampliar-lo a l'mbit nacional", agrega. "Anem de deb i tenim voluntat que aquesta convocatria, en un esport molt desconegut encara per a la gent, vaja a ms a Vila-real, on comptem amb grans referents com Juanjo Nares o Karina Milane", puntualitza Palomares. 

"Un dels pilars sobre els quals assentem la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport s, precisament, l'organitzaci d'esdeveniments d'aquest tipus, que permeten donar suport i rellevncia a disciplines esportives minoritries per igualment importants i interessants per a la salut, la qualitat de vida i el foment de l'esport com a motor econmic. Qu millor per a fer-ho, a ms, que de la m d'empreses locals", assenyala Gmez. Els organitzadors han volgut agrair tant a l'Ajuntament com als establiments collaboradors la seua participaci en l'esdeveniment i han animat a tots els vila-realencs i visitants a acostar-se dissabte a l'Auditori Municipal a "conixer millor un esport del qual moltes vegades s'ha donat una imatge equivocada".

Leer ms...
 
El I Torneig Ciutat de Vila-real cita dissabte els millors valors del fisioculturisme amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 11 de junio de 2017
El I Torneig Ciutat de Vila-real cita dissabte els millors valors del fisioculturisme amb vocaci de consolidar-se en el calendari local d'esdeveniments esportius

Els principals valors del fisioculturisme i fitness de la Comunitat Valenciana i Mrcia es donaran cita dissabte que ve a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, en la primera edici del Torneig Ciutat de Vila-real d'una disciplina esportiva "minoritria i poc coneguda, per que a Vila-real compta amb excellents representants". La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, acompanyada dels organitzadors de l'esdeveniment, Juanjo Nares i Jos Palomares, ha anunciat el campionat, d'abast regional, que naix amb la vocaci de consolidar-se i fer el pas a categoria nacional en futures edicions.

La competici, organitzada pel Servei Municipal d'Esports, Inlinia, Actual Gim i Vitobest, arrancar a les 8.00 hores amb el pesatge dels participants i es perllongar durant tot el mat. De moment, i a falta de tancar les inscripcions dijous que ve, ja hi ha previstos uns 30 participants, que posaran a prova fora i mscul en una dotzena de disciplines i categories. "Estem segurs que tindr molt bon registre de participants, perqu comptem tamb amb importants premis grcies als establiments i entitats collaboradores", assenyala Nares, qui destaca que el torneig s el primer d'aquestes caracterstiques que s'organitza a Vila-real. "Comencem ara amb un torneig regional, organitzat per primera vegada per gent de Vila-real, i anem a intentar en un futur poder ampliar-lo a l'mbit nacional", agrega. "Anem de deb i tenim voluntat que aquesta convocatria, en un esport molt desconegut encara per a la gent, vaja a ms a Vila-real, on comptem amb grans referents com Juanjo Nares o Karina Milane", puntualitza Palomares. 

"Un dels pilars sobre els quals assentem la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport s, precisament, l'organitzaci d'esdeveniments d'aquest tipus, que permeten donar suport i rellevncia a disciplines esportives minoritries per igualment importants i interessants per a la salut, la qualitat de vida i el foment de l'esport com a motor econmic. Qu millor per a fer-ho, a ms, que de la m d'empreses locals", assenyala Gmez. Els organitzadors han volgut agrair tant a l'Ajuntament com als establiments collaboradors la seua participaci en l'esdeveniment i han animat a tots els vila-realencs i visitants a acostar-se dissabte a l'Auditori Municipal a "conixer millor un esport del qual moltes vegades s'ha donat una imatge equivocada".

Leer ms...
 
El Festival solidari de la salut d'Amor en Acci recapta fons per a un hospital en Burkina Faso PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 10 de junio de 2017
El Festival solidari de la salut d'Amor en Acci recapta fons per a un hospital en Burkina Faso

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, han acompanyat aquest mat l'ONG Amor en Acci i la seua coordinadora d'esdeveniments, Ana Claramonte, en la inauguraci del II Festival solidari de la salut fsica, mental i espiritual, que recapta fons per a la construcci d'un hospital a Burkina Faso, a travs d'activitats fsiques com estiraments, pilates, ioga, msica o meditaci. Durant tota la jornada tamb hi ha hagut xarrades, activitats infantils o terpies, a ms de la presentaci de l'ONG Amor en Acci.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 169 - 189 de 33062
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software