Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Exposici titolada "Blasco Ibez i el rostre de les lletres" PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 04 de agosto de 2017
Exposici titolada

Del 31 d'agost al 22 d'octubre, podrem vore en el MUSEU DE LA CIUTAT Casa de Polo l'exposici titolada Blasco Ibez i el rostre de les lletres.

Inauguraci: dijous 31 d'agost a les 18.00 h. Entrada lliure

Horari:  * de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Blasco Ibez i el rostre de les lletre, vol mostrar una imatge fotogrfica del gran escriptor valenci, junt amb els ms notables escriptors espanyols del seu temps, amb ocasi del 150 Aniversari del seu naixement.

Organitzen: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, ACE i Generalitat Valenciana. Collabora: Museus.


Durada del 31 d'agost de 2017 fins al 22 d'octubre de 2017
Lloc: MUSEU DE LA CIUTAT Casa de Polo
Leer ms...
 
Benlloch trasllada el projecte de Ciutat del Futbol al president d'Argentina per a obrir noves... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 03 de agosto de 2017
Benlloch trasllada el projecte de Ciutat del Futbol al president d'Argentina per a obrir noves oportunitats a Vila-real

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha aprofitat la visita a Argentina amb el Villarreal CF i la recepci a la delegaci institucional per part del president argent, Mauricio Macri, per a estrnyer llaos amb el pas i traslladar alguns dels projectes en els quals treballa la ciutat que podrien resultar d'inters per a les relacions entre tots dos territoris, particularment en tot all referent a la marca de Ciutat del Futbol. "Quan el projecte de Ciutat del Futbol estiga ms madur, pot resultar molt interessant per a un pas de la tradici futbolstica d'Argentina, amb la possibilitat d'organitzar campus i tecnificacions; aix li ho he traslladat tant al president Macri com a l'Ambaixada espanyola en el pas", detalla Benlloch.

El primer edil ha participat aquesta setmana, convidat pel Villarreal CF, en la visita del club groguet a Buenos Aires. Durant la seua estada, ha pogut estrnyer llaos amb les autoritats argentines i espanyoles en el pas, amb representants de LaLiga. "Des de fa ja sis anys, hem fet una aposta molt important per la marca de Ciutat de la Salut i de l'Esport, amb l'objectiu de posicionar Vila-real en l'mbit del turisme esportiu i de tecnificaci, obrint noves oportunitats econmiques en la ciutat vinculades a un dels nostres grans valors, l'esport, amb el Villarreal CF com a ambaixador d'excellncia", argumenta Benlloch, qui ha agrat al club groc i al seu president, Fernando Roig, la slida aliana de l'equip amb la ciutat.

En la reuni amb Macri, a ms de Benlloch i Roig, van participar tamb el vicepresident del club, Jos Manuel Llaneza; el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles; la consellera del Villarreal CF, Elena Roig i el seu marit, Pepe Castro, i l'adjunt a la presidncia de LaLiga, Carlos del Campo. La trobada va servir per a traslladar a Macri, durant anys president del Boca Juniors, les iniciatives que donen forma a les marques de Ciutat de la Salut i l'Esport i de Ciutat del Futbol.

"En els ltims anys, grcies al Villarreal CF, hem multiplicat per tres els camps de futbol, situant-nos en la rtio per habitant ms alta d'Europa. Aquest valor, unit a la potncia del club groguet, el foment de l'esport base i escolar i la dotaci d'infraestructures esportives avalen una marca que dna els seus fruits i que, estem segurs, en donar molts ms en el futur", agrega Benlloch, qui valora l'oportunitat que obri el projecte per al futur de la ciutat. "Encara queda treball per fer, per, tal com hem acordat, quan el projecte estiga ms madur, el farem arribar a l'agregat comercial i a l'Ambaixada espanyola a Argentina, perqu pot resultar molt interessant per a organitzar intercanvis amb jugadors i campus de tecnificaci en la nostra ciutat", detalla l'alcalde.

La reuni amb Macri va abordar tamb les possibilitats inversores que ofereix la Repblica Argentina per a les empreses espanyoles, en particular per a la indstria cermica. En aquesta lnia, el president argent va traslladar a la delegaci espanyola les oportunitats que s'obrin en el pas amb la modificaci legislativa que permetr incrementar les importncies. "El Govern argent est promovent projectes de reconstrucci i regeneraci de barris i assentaments illegals en la capital que, tal com va indicar el president, necessitaran un important volum d'obra i de materials cermics, cosa que pot suposar una oportunitat per al nostre principal sector econmic, el taulellet", conclou.

Leer ms...
 
El Ple prorroga dos anys el contracte de recollida de residus i gesti de l'Ecoparc desprs de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 03 de agosto de 2017
El Ple prorroga dos anys el contracte de recollida de residus i gesti de l'Ecoparc desprs de l'ampliaci i millora del servei

L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat en un Ple extraordinari una nova prrroga del contracte de gesti del servei pblic de recollida domiciliria i transport de residus slids urbans i voluminosos i d'explotaci de l'Ecoparc per dos anys. La regidora de Contractaci, Sabina Escrig, ha explicat que l'acord subscrit amb la UTE Recogida Vila-real ha perms introduir fins al moment nombroses millores per a adaptar-se a l'evoluci de la ciutat.

"Hem aconseguit la incorporaci de nous contenidors de residus urbans, a ms d'ampliar la zona d'installaci i retirada de dipsits en la zona centre, el servei d'ecoparc mbil o la recollida de taps solidaris", assenyala Escrig. L'ampliaci del nombre de contenidors per a la recollida d'oli usat, l'edici de trptics informatius i l'ampliaci de dos a cinc dies per a la recollida de voluminosos i la poda a particulars sn altres de les millores introdudes. Entre els objectius a complir prximament est incrementar el nombre de contenidors de reciclatge i canviar-los progressivament per uns altres amb un nou sistema per a facilitar el seu s. El punt s'ha aprovat amb els vots a favor de PSPV, Comproms i Ciutadans i l'abstenci del PP.

D'altra banda, el Ple ha aprovat per unanimitat la modificaci de la redacci d'un apartat de les bases d'execuci del pressupost del 2017, que ha perms incrementar de 9.000 a 12.000 euros el conveni amb l'associaci d'ajuda al poble sahrau Smara Vila-real i tamb redistribuir diners de la partida de convenis a l'apartat d'activitats en l'rea de Joventut. Aquesta modificaci possibilitar el patrocini de Joventut a l'equip UJI Motorsport FS Team, format per joves vila-realencs que, assenyala el regidor Xavier Ochando, "porten el nom de Vila-real arreu del mn".

Leer ms...
 
Serveis Pblics millora la seguretat de solars i camins rurals amb un pla de xoc de neteja i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 02 de agosto de 2017
Serveis Pblics millora la seguretat de solars i camins rurals amb un pla de xoc de neteja i posada a punt

La Regidoria de Serveis Pblics de Vila-real acaba d'iniciar un pla de xoc de neteja i posada a punt de solars i camins rurals que servir per a millorar la seguretat i la imatge de nombrosos punts del terme municipal. El regidor de l'rea, Francisco Valverde, explica que el pla es recolza sobre tres potes: el treball del personal de l'Inem-agrari, la collaboraci d'una empresa local i la coordinaci i supervisi de l'Ajuntament. Amb quest objectiu, l'SPV ha invertit 10.000 euros per a la contractaci de la companyia local, que aporta la maquinria pesada i suport de personal, que se suma als 12 treballadors de l'Inem-agrari, tots coordinats pels tcnics dels Serveis Pblics.

"Amb aquest equip anem a passar 15 dies dedicats exclusivament a la tasca de desbrossament i neteja de solars propietat de l'Ajuntament i de cunetes de les principals vies de comunicaci i camins rurals del terme municipal, des de l'entorn de la Florida fins a la zona sud de la ciutat, passant per rees com la de Botnic Calduch, l'avinguda d'Europa o l'entorn d'Alaplana, on els solars amb brossa alta i seca suposen un important risc d'incendi", explica Valverde. El pla de xoc es completar amb un servei de neteja d'escombraries per a eliminar el fem que s'est trobant per sota la brossa.

"Sn treballs molt necessaris i la inversi dels quals s mnima, per els seus resultats sn molt efectius", assegura, al mateix temps que recorda als vens que "tot i que des de l'equip de govern estem pendents que tot el terme municipal estiga en estat de revista, si alg veu o sap d'un solar que no est en les millors condicions, no t ms que dir-ho i, sempre que siga de titularitat municipal, estarem encantats de respondre a la seua petici procedint a la neteja i condicionament de l'espai", conclou.

Leer ms...
 
L'alcalde i el Villarreal promocionen Vila-real com a Ciutat del Futbol i de la Salut i de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 01 de agosto de 2017
L'alcalde i el Villarreal promocionen Vila-real com a Ciutat del Futbol i de la Salut i de l'Esport a Argentina

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, acompanya aquests dies al Villarreal CF en el seu viatge a Argentina, on aquesta vesprada ser rebut pel president argent, Mauricio Macri. Benlloch ha destacat, durant la seua participaci en l'acte d'homenatge als jugadors argentins que han passat pel club groc, l'excellent relaci del club amb la ciutat i la importncia del Villarreal per a la internacionalitzaci i la consolidaci de la marca de Ciutat de la Salut de l'Esport i Ciutat del Futbol, amb 11 camps de futbol i el major rtio d'aquestes installacions per habitant d'Europa. "Aquest viatge a Argentina ens permet seguir reforant aquestes dues marques, com sempre de la m i grcies al nostre principal ambaixador, el Villarreal CF", assenyala el primer edil.

"La histria dels ltims 20 anys de Vila-real no s'entendria sense la histria del nostre equip de futbol; un Villarreal que ha sigut un excellent ambaixador per a la promoci de la ciutat i per a la seua dinamitzaci econmica. En particular, per a la creaci d'eixa marca Ciutat de la Salut i de l'Esport a travs de la qual estem impulsant la construcci d'infraestructures i esdeveniments esportius que atrauen molta gent a la nostra ciutat, constituint-se en un motor econmic indiscutible", detalla Benlloch. "En els ltims sis anys", agrega, "l'impuls de l'esport i d'aquesta marca de ciutat ha sigut una de les nostres principals apostes, multiplicant les infraestructures esportives i facilitant als ciutadans la prctica esportiva".

"L'aliana amb el Villarreal CF ha sigut fonamental en aquest objectiu, multiplicant per tres en els ltims sis anys el nombre de camps de futbol, amb la construcci de la Ciutat Esportiva Pamesa i la Ciutat Esportiva Municipal, el pla de recuperaci del Termet, etc", detalla Benlloch, per a qui la collaboraci amb el club tamb ha resultat clau en l'mbit urbanstic. "El Villarreal CF ens est ajudant a canviar l'urbanisme de la ciutat, per exemple amb la construcci de l'Estadi de la Cermica fa molt poc, amb la creaci d'una gran plaa difana en el seu entorn, aix com la reforma que s'est fent enguany", afegeix. 

La intervenci de l'alcalde es va emmarcar en l'acte d'homenatge als jugadors argentins que han passat pel club groguet; un esdeveniment que va congregar a 16 dels 34 jugadors argentins que han vestit la samarreta del Submar al llarg de la histria. L'acte, amb la collaboraci de LaLiga, va comptar amb una taula redona a crrec de l'exfutbolista Juampi Sorn, Arruabarrena, Gonzalo Rodrguez, Juan Antonio Pizzi, tots ells part de la histria grogueta, a ms del president del Villarreal, Fernando Roig, i Carlos del Campo, adjunt a la presidncia de LaLiga. En l'acte han pres part tamb els segents exjugadors argentins del Villarreal: Javier Claut, Diego Cagna, Gustavo Fangs Schelotto, Juan Romn Riquelme, Fabricio Coloccini, Sebastin Battaglia, Gonzalo Rodrguez, Mariano Barbosa, Fabricio Fuentes, Marco Ruben, Gonzalo Castellani, Hctor Picapedrers i Leo Surez.

Leer ms...
 
Els treballadors de l'INEM-Agrari s'incorporen a l'Ajuntament en un pla de xoc per a la neteja... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 01 de agosto de 2017
Els treballadors de l'INEM-Agrari s'incorporen a l'Ajuntament en un pla de xoc per a la neteja preventiva de camins i barrancs

Els 35 primers treballadors del programa INEM-Agrari, finanat pel Servei Pblic d'Ocupaci Estatal (SEPE), s'han incorporat aquesta setmana a les seues funcions en el departament de Serveis Pblics. Els beneficiaris de les contractacions, juntament amb una empresa local, s'encarregaran, entre altres tasques, de dur a terme un pla de xoc de neteja preventiva de ponts, barrancs i camins rurals per a minimitzar els efectes de les pluges de la tardor.

El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha rebut els beneficiaris, que ja estan distributs en brigades. Enguany, a ms, el pla de xoc compta amb el suport d'una empresa local, contractada expressament per a ajudar en les tasques ms costoses d'esbrosse i adequaci de barrancs. Els operaris centraran tamb la feina en zones urbanes, com el collector de la desembocadura del Barranquet o les confluncies d'alguns camins amb barrancs, a causa del risc d'obstrucci que presenten alguns, en retenir canyes i materials que baixen amb el corrent.

Valverde destaca l'important paper que juguen aquests operaris, ja que "reforcen el treball que durant tot l'any es realitza per part de l'SPV en aquesta matria". "Els mesos d'agost i setembre sn crucials per a acabar de deixar preparades al 100% les infraestructures d'evacuaci d'aiges i evitar possibles inundacions, especialment en el nucli urb", agrega l'edil.

L'Ajuntament compta amb una subvenci de ms de 100.000 euros del Servei d'Ocupaci Pblica Estatal, canalitzada a travs de la Regidoria d'Economia, que donar treball a 70 treballadors en total repartits en dos torns al llarg de l'estiu.

Leer ms...
 
Vila-real lidera una campanya de difusi del Fons Valenci de la Solidaritat per a reforar la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 01 de agosto de 2017
Vila-real lidera una campanya de difusi del Fons Valenci de la Solidaritat per a reforar la xarxa de cooperaci a la provncia

El regidor de Cooperaci i Integraci, lvaro Escorihuela, ha inaugurat, en representaci del Fons Valenci de la Solidaritat, la mostra "Municipis valencians compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible", que visitar diferents poblacions de la provncia dins de la campanya de difusi empresa per l'entitat per a impulsar la implantaci a les comarques castellonenques. L'exposici, de carcter itinerant, arranca aquesta setmana a Morella per recrrer una quinzena de municipis de la provncia; entre ells, Vila-real, on recalar a l'octubre, coincidint amb la Fira de la Solidaritat.

"L'Ajuntament de Vila-real hem apostat sempre per la cooperaci internacional, un mbit en el qual som un referent provincial i autonmic, amb mesures efectives com destinar el 0,7% del pressupost a l'ajuda al desenvolupament o la participaci al Fons Valenci de la Solidaritat, fins i tot dins de la seua junta directiva", recorda Escorihuela. "Dins d'aquesta aposta per la cooperaci", incideix el regidor, "estem treballant per reforar la xarxa de municipis solidaris i que ms ajuntaments i institucions de Castell puguen incorporar-se al Fons autonmic, tenint en compte l'escassa presncia de municipis castellonencs en la xarxa autonmica". La campanya "Promovent els Objectius de Desenvolupament Sostenible des dels municipis de Castell", que compta tamb amb la collaboraci de la Diputaci, s'emmarca en aquest lnia i en l'objectiu a mitj termini d'implantar una seu provincial del fons autonmic. "Des de Vila-real anem a treballar, amb l'aval de la nostra experincia, perqu cada vegada siguem ms els municipis integrats en una xarxa amb la qual volem contribuir a construir un mn millor i superar les desigualtats", conclou Escorihuela.

Leer ms...
 
Vila-real refora l'impuls al comer local amb una exclusiva targeta de fidelitzaci i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 01 de agosto de 2017
Vila-real refora l'impuls al comer local amb una exclusiva targeta de fidelitzaci i descomptes a una trentena d'establiments

L'Ajuntament de Vila-real segueix implementant noves mesures per a reforar i promocionar el comer local i ho fa, una vegada ms, de la m de la Uni de Comer de Vila-real (Ucovi), amb el llanament de la primera targeta de fidelitzaci del comer local. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, i la secretria d'Ucovi, Tere Esteve, han presentat la targeta de fidelitzaci i-ms, que sota el lema Vila-real, yo encantad@, compta tamb amb el patrocini de la Confederaci de Comerciants i Autnoms de la Comunitat Valenciana (Covaco) i amb el suport de l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indstria de la Generalitat Valenciana (Impiva) i de la Uni Europea.

"La situaci econmica, el canvi d'hbits de consum i la competncia amb les grans superfcies sn reptes als quals han de fer front els xicotets establiments de la ciutat i, davant aquest panorama, les associacions com Ucovi juguen un paper determinant, ajudant els comeros a impulsar iniciatives collectives que permeten reactivar el consum i reforar al sector mitjanant la implantaci de plans de fidelitzaci", assegura Ochando. Per a, destaca l'augment del conveni signat amb Ucovi des de la Regidoria d'Economia, pel qual s'ha passat d'aportar 18.700 a 20.000 euros per a l'engegada d'accions estratgiques, com la targeta i-ms.

"s una eina pensada per a beneficiar tant al client com als comeros", explica Tere Esteve, qui afirma que ja hi ha una trentena de locals adherits i s'espera que seguisquen augmentant al llarg del temps. "Els compradors identificaran quines sn les tendes que ofereixen aquests avantatges grcies a un vinil que s'installar a la faana del negoci", indica Esteve, "i noms amb aportar les seues dades personals, podran disposar immediatament d'aquesta targeta gratuta que els oferir mltiples descomptes".

A ms de descomptes, aquesta eina permet als clients acumular punts per aconseguir nous avantatges. No obstant a, tamb els comeros se'n beneficien, ja que "els descomptes no es perden, sin que es converteixen en noves compres en el mateix establiment". A ms, grcies a la targeta, les empreses obtenen dades molt importants sobre la seua clientela, com els seus gustos i hbits de compra, de manera que els facilita la tasca d'adaptar la seua estratgia de venda i, fins i tot, els permet realitzar campanyes especfiques i individualitzades per a cada client de manera exclusiva.

Els negocis adherits disposen d'un programari especfic de fcil maneig que ofereix mltiples possibilitats per a obtenir el major rendiment de la targeta, que compta tamb amb el web http://www.tarjetaimas.com/ i una aplicaci mbil perqu els usuaris entren a consultar el saldo de punts i descomptes. Les tendes que ja s'han unit a la iniciativa van des de moda i complements fins a floristeries, passant per informtica, roba interior i llar. A ms, per primera vegada, s'oferir la possibilitat d'adquirir targetes regal amb l'import que es desitge per a comprar a qualsevol comer adherit, "de manera que s'evita que se'n vagen fora de la ciutat a fer les seues compres", assenyala Esteve.

"La targeta i-ms s el futur, s fer un pas endavant en el foment del nostre comer, ajudant Ucovi a potenciar la seua marca i la cultura associativa i aconseguint una sinergia entre l'Ajuntament i l'entitat amb compradors i venedors a travs d'un instrument vertebrador i dinamitzador econmic", assenyala Ochando.

Leer ms...
 
Msica i esport es donen la m en la segona edici de les activitats de l'Arenal Sound a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 01 de agosto de 2017
Msica i esport es donen la m en la segona edici de les activitats de l'Arenal Sound a Vila-real

La ciudad de Vila-real acoge por segundo ao consecutivo una extensin de uno de los festivales de mayor envergadura del verano, con actividades tanto deportivas como musicales. El torneo deportivo Arenal Sound Cup ha enfrentado por la maana a cerca de 200 equipos en las disciplinas de ftbol sala, balonmano y baloncesto , para ceder el testigo por la tarde a la msica, de la mano de los grupos locales Friedrich, Montefuji y Plum, adems de los valencianos Polock.

Leer ms...
 
Vila-real impulsa un Banc de Micorizes de referncia a la Comunitat que millorar la producci i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 31 de julio de 2017
Vila-real impulsa un Banc de Micorizes de referncia a la Comunitat que millorar la producci i qualitat dels ctrics

L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Regidoria d'Agricultura, Medi ambient i Canvi Climtic, lidera un projecte experimental que suposar la creaci d'un innovador Banc Mediterrani de Micorizes, amb l'objectiu d'investigar l'efecte positiu d'aquests fongs sobre els ctrics i afavorir la competitivitat de l'agricultura i la millora de la qualitat i els processos de producci. El projecte, impulsat en collaboraci amb el Fundaci Institut d'Agricultura Ecolgica i Sostenible (FIAES) i la Conselleria d'Agricultura, es desenvolupar durant tres anys i suposa la implantaci en vivers dels fongs, amb la creaci d'una finca de referncia en citricultura que permeta transferir els resultats als productors de tota la Comunitat. 

L'alcalde, Jos Benlloch, i el regidor d'Agricultura, Josep Pasqual Sancho, van mantenir recentment una reuni amb el president de FIAES, el doctor en Enginyeria Agrnoma de la Universitat Politcnica de Valncia, Jos Luis Porcuna, i amb el tcnic de la Conselleria Alberto Garca, per a abordar els detalls del projecte, en marxa des de fa ja algunes setmanes. "Els ctrics sn la primera espcie fruitera en importncia econmica i social a Vila-real i a la Comunitat Valenciana", explica Benlloch, "per a volem seguir ajudant a introduir innovacions que beneficien els productors i tamb el medi ambient". "Aquest projecte", agrega, "torna a collocar Vila-real com a referent en un rea tan important per a la nostra economia com s l'agricultura, introduint innovacions en un sector tradicional pel qual hem apostat de manera decidida i en la recuperaci del qual seguirem treballant, en collaboraci amb institucions, entitats i empreses, per a garantir la seua competitivitat i el seu futur. Com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci, no podem oblidar el nostre sector agrari, collaborant en projectes i recerques dels resultats de les quals poden dependre qestions com la minimitzaci d's de fertilitzants, la reducci en el consum d'aigua i la millora de la qualitat dels nostres ctrics", argumenta Benlloch. 

El projecte suposar tamb l'optimitzaci dels processos d'inoculaci de les micorizes. "Aquest terme", detalla Sancho, "defineix la simbiosi entre un fong i l'arrel d'una planta, en una relaci en la qual ambdues parts obtenen beneficis, ja que mentre la planta rep del fong nutrients minerals i aigua, aquest obt hidrats de carboni i vitamines que per ell mateixa s incapa de sintetitzar". D'aquesta manera, la introducci de les micorizes en viver permet millorar la qualitat de les plantes, optimitzar els mtodes d'inoculaci del fong i millorar la salut del plant.

"La recerca que estem impulsant aborda amb un enfocament multidisciplinari l'aplicaci d'un mtode innovador que ofereix solucions sostenibles als principals problemes del cultiu, a ms de proporcionar resultats a curt termini transferibles als agricultors de tota la Comunitat, als qui l'estudi ajudar a millorar la producci i la qualitat mediambiental dels sistemes de cultiu", explica el regidor d'Agricultura. Un dels principals resultats previstos s l'optimitzaci de les quantitats d'aigua utilitzades en el reg. "Es tracta d'un important avan al qual se sumen altres dos, ja que grcies a les micorizes es minimitzen els requeriments de fertilitzants i tamb es rebaixa la dependncia de fitosanitaris", agrega l'edil, qui destaca la rellevncia d'una recerca els resultats de la qual es traslladaran a la citricultura de tota la Comunitat.

Leer ms...
 
Tots Units lliura els diplomes dels alumnes dels tallers prelaborals PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 31 de julio de 2017
Tots Units lliura els diplomes dels alumnes dels tallers prelaborals

La Fundaci Tots Units ha clausurat el curs del taller prelaboral impartit enguany, que ha comptat amb la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real, a travs del conveni de 54.000 euros signat per la Regidoria d'Economia amb el entitat. Dels participants al Servei de Formaci Prelaboral, tres han trobat feina i altres 10 han finalitzat el curs i ja estan buscant ocupaci activament o s'han matriculat en estudis d'ESO i altre tipus de formaci per a seguir millorant el seu currculum. D'altra banda, s'ha realitzat un taller de formaci i millora de l'ocupabilitat per a joves en l'especialitat de Gesti d'aparells elctrics i electrnics subvencionat per la Fundaci La Caixa, amb 19 participants, dels quals quatre han trobat feina abans de finalitzar el curs, dos ms s'han matriculat per a finalitzar l'ESO i la resta segueixen amb la recerca activa d'ocupaci i amb altres formacions. 

Tant el regidor d'Economia, Xavier Ochando, com el president de Tots Units, Enric Reverter, i la gerent Charo Castell, han destacat que "a no s un punt i final, ja que formar-se i treballar forma part d'un procs que ens acompanya fins al final de les nostres vides i amb aquesta experincia els participants ja porten la bossa una poc ms plena per a continuar el viatge". El regidor d'Economia, a ms, ha destacat valors com "l'experincia, la confiana en u mateix i l'actitud" a l'hora d'inserir-se en el mercat laboral i els ha animat a "seguir endavant per a aconseguir qualsevol meta".

Les imatges del lliurament de diplomes, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 169 - 189 de 33265
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software