Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real ret homenatge a Pascual Font de Mora amb una nova plaa, construda pel Villarreal PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 12 de junio de 2019
Vila-real ret homenatge a Pascual Font de Mora amb una nova plaa, construda pel Villarreal

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha inaugurat la nova plaa Pascual Font de Mora, construda pel Villarreal CF al carrer de Blasco Ibez, davant de l'estadi de la Cermica, en record de qui va ser jugador, directiu i president del Villarreal, Pascual Font de Mora. Benlloch ha recordat a qui va ser una figura clau en la histria del club i de la ciutat, juntament amb els seus fills, Mara Jos i Joaqun Font de Mora, i el president del Villlarreal, Fernando Roig. La inauguraci de la plaa s'ha celebrat en el marc de la presentaci de la campanya d'abonaments del club per a la prxima temporada.

Leer ms...
 
Joventut Antoniana descobreix la placa del centenari PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 12 de junio de 2019
Joventut Antoniana descobreix la placa del centenari

La Joventut Antoniana ha descobert la placa commemorativa del centenari de l'entitat, celebrat en 2018. L'acte s'emmarca dins la programaci per la festivitat de Sant Antoni de Pdua.

Leer ms...
 
Vila-real ret homenatge a Pascual Font de Mora amb una nova plaa, construda pel Villarreal CF PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 12 de junio de 2019
Vila-real ret homenatge a Pascual Font de Mora amb una nova plaa, construda pel Villarreal CF

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha inaugurat la nova plaa de Pascual Font de Mora, construda pel Villarreal CF al carrer de Blasco Ibez, davant de l'Estadi de la Cermica, en record de qui va ser jugador, directiu i president del Villarreal, Pascual Font de Mora. Benlloch ha recordat a qui va ser una figura clau en la histria del club i de la ciutat, juntament amb els seus fills, Mara Jos i Joaqun Font de Mora, i el president del Villarreal, Fernando Roig. La inauguraci de la plaa s'ha celebrat en el marc de la presentaci de la campanya d'abonaments del club per a la prxima temporada.

Leer ms...
 
Nova convocatria EMPUJU-EMCUJU 2019/2020 - Treballa a l'Ajuntament PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 12 de junio de 2019
Nova convocatria EMPUJU-EMCUJU 2019/2020 - Treballa a l'Ajuntament

La Regidoria d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real en collaboraci amb LABORA realitzar una sessi informativa el prxim 28 de juny a la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) a partir de les 12.00 hores per a presentar l'edici segent del programa AVALEM JOVES amb les seues dos lnies (EMPUJU i EMCUJU) per a la contractaci de joves menors de 30 anys, beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil d'acord amb l'Ordre 7/2017 (DOCV 8019 del 11/04/2017).

En cas que aquests programes siguen aprovats, l'Ajuntament de Vila-real pretn contractar joves per a treballar en les diferents dependncies municipals durant 12 mesos.

L'oficina de LABORA de Vila-real far una preselecci entre les persones joves inscrites com a aturades i que compleixen els requisits de Garantia Juvenil, els quals podeu revisar:

Requisits de Garantia Juvenil

Durant aquesta Jornada informativa, es faran pblics els perfils joves (titulacions i llos de treballs a ocupar) que l'Ajuntament buscar entre els inscrits en LABORA i Garantia Juvenil. Tamb s'explicaran els passos i intruccions que hauran de seguir els joves per a participar i poder ser seleccionats en aquests programes.

Les persones interessades a asistir a aquesta sessi informativa s'hauran d'inscriure a l'enlla segent:

Inscripcions

Termini d'inscripcions: del 12 fins al 27 de juny

El lloc de la reuni formativa s el dia 28 de juny a les 12.00 hores a la Biblioteca Universitria del Coneixement. Es necessria la inscripci.

Organitza: Regidoria d'Economia

Collabora: LABORA


Durada del 12 al 28 de juny de 2019
Lloc: Biblioteca Universitria del Coneixement
Leer ms...
 
El Ple acomiada els regidors i regidores que no formaran part de la corporaci 2019-2023 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de junio de 2019
El Ple acomiada els regidors i regidores que no formaran part de la corporaci 2019-2023

L'ltim Ple de la legislatura ha servit per a aprovar totes les actes pendents del mandat 2015-2019 i tamb com a comiat dels regidors i regidores que no formaran part de la corporaci que es constituir dissabte que ve. Ana Riera (Ciutadans), Jaume Llorens i Alejo Font de Mora (PP), Gemma Gil i Xavier Ochando (Comproms), M Carmen Pesudo, Eduardo Prez i Mnica Maas (PSPV-PSOE) s'han acomiadat amb un discurs d'agrament a la ciutat i als companys de corporaci, aix com el personal municipal. Tampoc estaran en la corporaci 2019-2023 la regidora socialista Sabina Escrig i la regidora del Partit Popular Marisa Mezquita, que no han pogut assistir a la sessi per trobar-se en les Corts, en la seua qualitat de diputades autonmiques.

L'alcalde, Jos Benlloch, ha agrat el "to" dels discursos i la tasca realitzada per tots els regidors i regidores, tant en govern com en tasques d'oposici. "Per damunt de tot, hem treballat des de la humilitat i l'estima al nostre poble, cadasc en la feina que ens correspon, i tenim tamb la important tasca de prestigiar la poltica com a l'eina que pot fer millor la vida de les persones", ha assenyalat Benlloch, qui ha volgut tindre, igual que altres regidors de la corporaci, un record especial per a Pasqual Batalla.

Leer ms...
 
La campanya de la Policia Local per al control d'alcohol i drogues al volant se salda amb 179... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de junio de 2019

La Policia Local de Vila-real ha realitzat un total de 146 proves d'alcoholmia i 33 de drogues, durant la campanya especial de vigilncia i control del consum d'alcohol i substncies durant la conducci. D'elles, tan sols s'han produt dos positius per alcohol i cinc per consum de drogues, que han derivat en aquest cas en la corresponent denncia. La campanya s'ha desenvolupat del 3 al 9 de juny, amb la collaboraci de la DGT. 

"Aquest tipus de campanyes s'han demostrat efectives per a la prevenci del consum de substncies i, per tant, per a previndre la sinistralitat. Prova d'aix s que cada vegada sn menys els positius en els diferents controls que realitzen els agents de la Unitat de Trnsit de la Policia Local", valora la regidora de l'rea, Silvia Gmez.

Leer ms...
 
La Casa de la Dona facilita informaci i assessorament per a la sollicitud d'ajudes per a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de junio de 2019

La Casa de la Dona facilita la informaci i assessorament necessaris perqu les xicotetes i mitjanes empreses i altres entitats puguen tramitar les ajudes per a l'elaboraci i implantaci de plans d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, corresponents a 2019. Les subvencions es destinen a entitats de 30 i 49 persones treballadores en plantilla, que per primera vegada elaboren i implanten plans d'igualtat, amb una quantia mxima per ajuda de 6.000 euros. 

"Els plans d'igualtat en les empreses sn fonamentals per aconseguir una igualtat efectiva d'oportunitats entre dones i homes en l'mbit laboral, d'accs a l'ocupaci i les condicions de treball. Per aix, el personal especialitzat de la Casa de la Dona est a la disposici de totes les persones interessades, per a assessorar i orientar en la tramitaci", valora la regidora d'Igualtat, Rosario Royo.

Leer ms...
 
Benlloch avana l'estructura de l'Ajuntament amb els nous grups i obri el govern a Podem,... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de junio de 2019

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha mantingut hui una primera ronda de contactes amb els representants dels grups poltics que, a partir del dissabte que ve, conformaran la corporaci municipal del mandat 2019-2023. Les reunions han perms avanar en l'estructura institucional del consistori del prxim perode, a ms de la possibilitat d'arribar a acords amb les formacions poltiques per a treballar per la ciutat des de la responsabilitat de la gesti. 

"Hem esperat una setmana per a poder celebrar aquestes primeres reunions, a l'espera que es dissipen tamb algunes dels dubtes que encara no s'han resolt en diferents institucions que sn tamb claus per al futur de Vila-real, com el nou Consell o la nova Diputaci Provincial. No es tracta tant d'arribar a acords puntuals, com de compartir un projecte poltic que va ms enll de l'mbit local", explica Benlloch, qui ha estat acompanyat en les reunions per la secretria general del PSPV-PSOE i coordinadora d'Alcaldia, Silvia Gmez. Amb aquest objectiu, Benlloch s'ha reunit al llarg de tot el mat amb els cap de llista del Partit Popular (Hctor Folgado), Comproms (Josep Pasqual Sancho), Ciutadans (Domingo Vicent), Jos Ramn Ventura Chalmeta (Podem) i Irene Herrero (Vox), acompanyats per membres dels respectius partits. "En la lnia que he vingut manifestant en les ltimes setmanes, no tenim inters a governar en solitari els prxims quatre anys. Per aix, els hem traslladat tant a Podem com a Ciutadans i Comproms, als qui els he tornat a fer la reflexi malgrat el comunicat que van emetre la setmana passada, que poden tindre en el prxim consistori un espai per a treballar per Vila-real, des de diferents llocs de responsabilitat de gesti", detalla l'alcalde. 

De tots ells, la formaci que ha mostrat "voluntat d'avanar en un acord" ha sigut Podem, qui ha emplaat a l'alcalde a una consulta interna del partit per a determinar la seua implicaci en el prxim govern municipal. La proposta de Benlloch a la formaci liderada per Chalmeta passa per entrar a formar part de l'executiu local amb una tinena d'alcaldia, a ms de responsabilitats de govern en rees com la Sostenibilitat i el Canvi Climtic, Inclusi social i Cooperaci. 

A ms dels possibles acords, les reunions han perms avanar tamb en la futura estructura institucional de l'Ajuntament, en qestions com la necessitat d'incrementar els despatxos per als partits -donada l'ampliaci a sis de formacions poltiques representades-, participaci en comissions informatives, crrecs de portaveu o assignacions als grups municipals. "Hem vist bona voluntat de tancar tota aquesta estructura amb un acord que ens permeta, tal com hem fet en les dues ltimes legislatures, aprovar aquestes qestions per unanimitat", conclou Benlloch.

Leer ms...
 
Vila-real condemna l'assassinat masclista de Beatriz en Port Saplaya PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de junio de 2019
Vila-real condemna l'assassinat masclista de Beatriz en Port Saplaya

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la regidora d'Igualtat, Rosario Royo, juntament amb regidors i regidores de la corporaci municipal i societat civil han mostrat, amb un minut de silenci, la repulsa de la ciutat contra la violncia de gnere i l'assassinat d'una dona en Port Saplaya. La jove Beatriz s la quarta vctima de la violncia masclista en la Comunitat en 2019.

Leer ms...
 
Creu Roja commemora el Dia contra el Maltractament als Majors amb una exposici PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de junio de 2019
Creu Roja commemora el Dia contra el Maltractament als Majors amb una exposici

Creu Roja Vila-real exposa a la BUC una collecci de fotografies sota el ttol "Bon tracte a les persones majors". La mostra, en commemoraci del "Dia Mundial de Presa de Conscincia de l'Abs i Maltractament a les Persones Majors", ha estat inaugurada pel regidor de Serveis Socials, Alvaro Escorihuela, juntament amb la presidenta de Creu Roja, Maria Arrufat.

Leer ms...
 
L'EOI de la Plana Baixa obri el procs d'admissi i matrcula per al curs 2019-2020 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de junio de 2019
L'EOI de la Plana Baixa obri el procs d'admissi i matrcula per al curs 2019-2020

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la Plana Baixa, situada a Vila-real, i la resta d'EOI de la Generalitat Valenciana han iniciat el primer perode d'admissi i matrcula per al curs 2019 - 2020, per a l'alumnat actual i per a l'alumnat de nou ingrs. La novetat d'enguany s que tot el procediment es far per via telemtica i l'alumnat que actualment cursa estudis en una EOI tamb haur de participar en el procs d'admissi i matrcula, tot i que es respectaran les preferncies de l'alumnat actual sobre les de l'alumnat de nou ingrs, d'acord amb les instruccions de la Conselleria d'Educaci.

L'EOI Plana Baixa ha habilitat un enlla directe al procediment d'admissi i matrcula des de la seua pgina web. L'adjudicaci de vacants ser centralitzada, cada alumne/a far una nica sollicitud en qu podr triar ms d'una EOI o secci i un mxim de tres idiomes, amb diferents possibilitats horries. Posteriorment, el dia 15 de juliol, l'alumnat adms rebr una notificaci de l'assistent telemtic perqu procedisca a matricular-se fins al dia 10 de setembre, d'acord amb les seues preferncies i les vacants existents en els centres, idiomes i horaris sollicitats.

En el mes de setembre s'habilitar un segon perode per al procediment telemtic d'admissi i matrcula centralitzat, del 16 al 19 de setembre, per a l'alumnat que estiga pendent de les proves de certificaci de setembre i per a aquelles persones que no hagen participat, o no hagen estat admeses, en el perode d'admissi de juny. Finalment, a partir del dia 1 d'octubre les EOI oferiran totes les vacants disponibles, per a la matrcula de les persones que ho desitgen, en les secretaries dels centres de forma presencial i sense cap tipus de preinscripci, fins que s'exhaurisquen les places.

L'EOI Plana Baixa, amb seu a Vila-real, compta amb sis seccions: Borriana, la Vall d'Uix, Onda, Nules, Segorbe i l'Alcora. Actualment ofereix cinc idiomes (angls, francs, valenci, itali i alemany), es va crear en setembre de 2018 i enguany espera superar els 2.000 alumnes.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 169 - 189 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software