Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Innpulso premia el treball de Vila-real i nomena Benlloch jurat per a la incorporaci a la xarxa... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 13 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha sigut nomenat membre del jurat que decidir la incorporaci de noves poblacions a la xarxa nacional Innpulso de Ciutats de la Cincia i la Innovaci, distintiu que Vila-real ostenta des de l'any 2011. El jurat, designat per la Secretaria General de Cincia i Innovaci del Ministeri d'Economia, Indstria i Competitivitat, est format per cinc persones de les quals tan sols dues (Vila-real i Mlaga) sn alcaldes de municipis integrats en la xarxa. 

"Formar part d'aquest comit s un honor i tot un orgull, perqu significa, sobretot, posar en valor l'enorme treball que hem vingut fent en els ltims anys a Vila-real per a consolidar la nostra aposta per un model productiu basat en el coneixement i en la innovaci", assenyala Benlloch, qui recorda que, desprs de la concessi de la marca en 2011, la ciutat de Vila-real "va tornar a superar l'examen amb nota i vam aconseguir revalidar la distinci en 2015". Ara, aquest reconeixement va un pas ms enll collocant Vila-real com un dels dos municipis que decidiran l'entrada de noves ciutats innovadores a la xarxa. "s de destacar que, a ms de Vila-real, l'altre alcalde que formar part de jurat ser el de Mlaga, una ciutat de ms de 500.000 habitants que acull cada any una de les trobades ms importants del sector, el Frum Europeu per a la Cincia, Tecnologia i Innovaci, Transfiere", incideix l'alcalde. "Tamb a Vila-real, amb la Fira Destaca, que collabora amb el frum malagueny de manera contnua, comptem amb referncies en el sector tecnolgic i de la innovaci que, sens dubte, han pesat a l'hora de decidir la composici del jurat d'Innpulso de 2017", agrega.

La composici del comit que decidir la incorporaci de nous municipis a la xarxa Innpulso va ser dictada per resoluci de la Secretaria General de Cincia i Innovaci el passat 3 de mar, sobre la base de l'ordre que va aprovar a l'octubre les bases reguladores de la distinci Ciutat de la Cincia i la Innovaci, que estipulen la designaci d'una jurat de cinc membres "entre persones de reconegut prestigi, pertanyents als mbits municipal, de la innovaci i de la cincia". En aquesta convocatria, el jurat est compost per l'alcalde de Mlaga, Francisco de la Torre Prados; l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch Fernndez; el periodista d'Innovaspain Elias Ramos Corrales i el director general de Fons Comunitaris del Ministeri d'Hisenda i Administracions Pbliques, Jorge Garca Reig. El president del tribunal s el secretari general de Cincia i Innovaci, Juan Mara Vzquez Rojas, i actua com a secretari el subdirector general de Foment de la Innovaci, Juan Manuel Garrido Moreno, amb veu per sense vot.

La reuni del jurat per a incorporar noves ciutats a la xarxa en la convocatria de 2016 tindr lloc dimecres que ve al Ministeri d'Economia, Indstria i Competitivitat, a Madrid. El comit tornar a reunir-se en el mes d'octubre per a decidir sobre la segona renovaci de les distincions Ciutat de la Cincia i la Innovaci 2010. 

"La xarxa Innpulso est formada per 62 municipis de tot l'Estat. D'ells, s'ha escollit Mlaga i Vila-real per a participar en una decisi tan rellevant com quines poblacions s'incorporaran enguany a la xarxa. Una designaci que rebem amb responsabilitat i orgull i que posa de manifest, una vegada ms, el reconeixement al treball que la poblaci de Vila-real est duent a terme en els ltims anys per a consolidar la nostra marca com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci", conclou.

Leer ms...
 
Vila-real descentralitza l'art i trasllada l'escultura de la plaa d'Els Llusos a un espai... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 13 de marzo de 2017

La Regidoria de Territori ha decidit traslladar l'escultura situada a la plaa de Mossn Ballester, al costat d'Els Llusos i davant de la Casa de la Festa i la Casa de l'Oli, a un espai obert al barri de l'Hospital, amb l'objectiu de descentralitzar l'art a la via pblica i compatibilitzar l'espai d'oci. Aix ho ha manifestat el regidor de l'rea, Emilio M. Obiol, qui indica que aquesta intervenci es troba dins del Pla d'Embelliment Urb, que des de fa algun temps s'ha centrat, entre altres iniciatives, a acostar el patrimoni local a la poblaci. 

Per aix, Obiol explica que la figura, que representa una dona, obra de l'escultor Octavio Vicent, es traslladar a un nou enclavament per a dotar-la de major visibilitat. "La imatge es troba actualment en un espai on queda encaixonada i invisibilitzada, degut a la dinmica de treball dels dos locals de restauraci que se situen ala mateixa plaa, per la qual cosa no compleix amb l'objectiu inicial d'acostar l'art als ciutadans", indica, al mateix temps que destaca que, amb aquesta actuaci "s'ajuda a compatibilitzar el dret a l'oci dels ciutadans i es facilita a tots dos negocis el muntatge de les seues terrasses a la zona, en la qual ja es va intervenir fa algun temps des de l'rea de Patrimoni, amb la installaci de les marques per on discorria la muralla".

L'escultura d'Octavio Vicent es portar ara a la placeta resultant entre l'avinguda de Pius XII i els carrers de Nules i El Tancat, en un espai convertit fa poc en zona parcialment reservada a vianants. "La figura quedar situada en el lloc ms visible de la plaa i miraria cap a l'est, just cap a l'empresa Herarbo, quedant a la vista tant de vianants com de conductors, ja que es va a alinear la vorera de manera que es tanque el buit existent on fins fa poc hi havia uns contenidors de reciclatge", explica el regidor

"L'objectiu no s un altre que fer compatible el dret dels vens a gaudir de les places, la contemplaci artstica i l'oci", assenyala Obiol, qui destaca que "d'aquesta manera, donem l'oportunitat a tots els ciutadans de contemplar aquesta obra, deslocalitzant-la i acostant-la a altres zones menys cntriques que tamb mereixen la nostra atenci", destaca Obiol. Dins del Pla d'Embelliment Urb ja s'han realitzat altres intervencions en la mateixa lnia, amb obres de Jos Ortells i amb "actuacions senzilles, modestes, per que pretenen posar en valor, no noms l'art i el patrimoni de la ciutat, sin tamb la vida en els diferents barris".

Leer ms...
 
El sacerdot Manuel Martn Nebot ser el mantenidor en el Preg de Festes i presentaci de la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 13 de marzo de 2017

El sacerdot vila-realenc Manuel Martn Nebot ser el mantenidor de les festes patronals de sant Pasqual, en l'acte del Preg de Festes i presentaci de la reina i dames de 2017. Martn Nebot, que durant anys ha exercit el seu ministeri sacerdotal a la Pobla Tornesa, d'on s Fill Adoptiu, s en l'actualitat rector de la parrquia de Sant Vicent Ferrer d'Almassora i, entre els motius per a la seua elecci, ha pesat la seua contribuci a la cultura local a travs d'una srie de reportatges a la revista Poble, en els quals ha recorregut diferents punts de la geografia nacional on es venera al patr de Vila-real. "Un motiu ms per a commemorar el Centenari del Patronatge de sant Pasqual sobre la nostra ciutat", ha manifestar l'alcalde, Jos Benlloch, qui ha destacat la implicaci de Martn Nebot amb la ciutat. 

L'acte del Preg de Festes i Imposici de Bandes a la reina de les festes de 2017, Vernica Fortuo Espinosa, i la seua cort d'honor, formada per Danae Navarro Arjona, Afra Rubio Bonet, Isabel Carda Navarro i Mnica Font Garca, se celebrar a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner el dissabte 29 d'abril a les 21.00 hores.

Leer ms...
 
Vila-real descentralitza l'art i trasllada l'escultura de la plaa dels Llusos a un espai obert... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 13 de marzo de 2017

La Regidoria de Territori ha decidit traslladar l'escultura situada a la plaa de Mossn Ballester, al costat dels Llusos i davant de la Casa de la Festa i la Casa de l'Oli, a un espai obert al barri de l'Hospital, amb l'objectiu de descentralitzar l'art a la via pblica i compatibilitzar l'espai d'oci. Aix ho ha manifestat el regidor de l'rea, Emilio M. Obiol, qui indica que aquesta intervenci es troba dins del Pla d'embelliment urb, que des de fa algun temps s'ha centrat, entre altres iniciatives, a acostar el patrimoni local a la poblaci. 

Per aix, Obiol explica que la figura, que representa una dona, obra de l'escultor Octavio Vicent, es traslladar a un nou enclavament per a dotar-la de major visibilitat. "La imatge es troba actualment en un espai on queda encaixonada i invisibilitzada, a causa de la dinmica de treball dels dos locals de restauraci que se situen a la mateixa plaa, per la qual cosa no compleix amb l'objectiu inicial d'acostar l'art als ciutadans", indica, al mateix temps que destaca que, amb aquesta actuaci "s'ajuda a compatibilitzar el dret a l'oci dels ciutadans i es facilita a tots dos negocis el muntatge de les seues terrasses a la zona, en la qual ja es va intervenir fa algun temps des de l'rea de Patrimoni, amb la installaci de les marques per on discorria la muralla".

L'escultura d'Octavio Vicent es portar ara a la placeta resultant entre l'avinguda de Pius XII i els carrers de Nules i El Tancat, en un espai convertit fa poc en zona parcialment reservada a vianants. "La figura quedar situada en el lloc ms visible de la plaa i miraria cap a l'est, just cap a l'empresa Herarbo, quedant a la vista tant de vianants com de conductors, ja que es s'alinear la vorera de manera que es tanque el buit existent on fins fa poc hi havia uns contenidors de reciclatge", explica el regidor

"L'objectiu no s un altre que fer compatible el dret dels vens a gaudir de les places, la contemplaci artstica i l'oci", assenyala Obiol, qui destaca que "d'aquesta manera, donem l'oportunitat a tots els ciutadans de contemplar aquesta obra, deslocalitzant-la i acostant-la a altres zones menys cntriques que tamb mereixen la nostra atenci", destaca Obiol. Dins del Pla d'embelliment urb ja s'han realitzat altres intervencions en la mateixa lnia, amb obres de Jos Ortells i amb "actuacions senzilles, modestes, per que pretenen posar en valor, no noms l'art i el patrimoni de la ciutat, sin tamb la vida en els diferents barris".

Leer ms...
 
La Policia Local inicia una nova campanya de control del cintur de seguretat i els sistemes de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 11 de marzo de 2017

La Policia Local de Vila-real iniciar el dilluns, 13 de mar, una nova campanya de vigilncia i control del cintur de seguretat i dels sistemes de retenci infantil (SRI) en els vehicles, que finalitzar el diumenge, dia 19. La Unitat de Trnsit de la Policia Local, amb la collaboraci de la Direcci General de Trnsit (DGT), s'encarregar de comprovar que tots els ocupants dels vehicles circulen amb el corresponent sistema de retenci i de reiterar el missatge que "el cintur de seguretat s una assegurana de vida que cal portar sempre cordat", tal com explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo. 

L'edil recorda que la sanci per no portar cintur o SRI s una infracci greu de 200 euros de multa i la prdua de 3 punts i explica que "l'objectiu no s sancionar, sin evitar morts, ja que segons fonts de la Direcci General de Trnsit, en 2015 va augmentar un 7% el nombre d'accidents amb vctimes, assolint els 97.756, per la qual cosa no podem baixar la gurdia", explica, "ja que el 22% dels morts i el 10% dels ferits hospitalitzats no portaven el cintur". "El cintur de seguretat redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident", afirma Serralvo, i recorda que "els pares hem de donar exemple als nostres fills utilitzant el cintur i utilitzant correctament els sistemes de retenci infantil, perqu grcies a ells les lesions en cas d'accident es redueixen fins en un 75%".

Leer ms...
 
SPV installar punts de recarrega de mbils en un projecte pilot per a generar energia... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 11 de marzo de 2017
SPV installar punts de recarrega de mbils en un projecte pilot per a generar energia elctrica a travs de la xarxa d'aigua potable

Vila-real implantar un innovador sistema de generadors d'energia elctrica a partir de la circulaci de cabals en la xarxa d'aigua potable, que posar a la disposici de la ciutadania a travs de ttems on poder recarregar, de manera gratuta, dispositius com telfons mbils. Aix ho ha anunciat el regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, qui ha assistit al Sal Internacional de l'Aigua i del Reg SMAGUA que organitza Fira de Saragossa, d'on ha tornat amb "moltes i bones idees per a posar els ltims avanos tecnolgics en matria d'aigua potable al servei de la poblaci, algunes d'elles ja en marxa". 

En aquest sentit, destaca la recent implantaci de telecomptadors d'aigua en un sector de la ciutat. "La tecnologia que estem implantant a la zona del carrer Cord, els comptadors intelligents, s'est revelant com la ms capdavantera i ja es desenvolupa tamb en les principals ciutats del mn en aquests moments, tal com hem pogut comprovar en la fira de Saragossa", assenyala Valverde. 

No obstant a, la principal novetat detectada en la trobada tecnolgica ms important sobre gesti de l'aigua de l'Estat s el desenvolupament d'un innovador sistema per a produir energia elctrica a partir de les xarxes d'aigua potable. El sistema consisteix en la installaci de microturbines en les conduccions d'aigua, que, al pas del cabal, produeix electricitat que se subministra a ttems installats a la via pblica. La idea del responsable de Serveis Pblics s testar aquesta tecnologia en un pla pilot que es desenvoluparia a la zona nord de l'avinguda de Francesc Trrega per a, en funci dels resultats, estendre-ho a altres rees de la ciutat.

"Hem tancat un acord amb Facsa, l'empresa concessionria del servei d'aigua potable a Vila-real, per a implantar aquest sistema en un projecte pilot que tornar a collocar la ciutat en l'avantguarda de la gesti de l'aigua potable, aprofitant els recursos que disposem i posant la tecnologia a la disposici de la ciutadania. En aquest cas, podrem aprofitar la xarxa d'aigua potable per a generar energia elctrica gratuta que els vila-realencs podran usar per a recarregar els seus dispositius mbils en dos ttems a la via pblica. Una aplicaci prctica i innovadora que demostra, una vegada ms, l'aposta de Vila-real com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci", argumenta Valverde. En concret, les primeres microturbines s'installaran a l'avinguda de Francesc Trrega, a l'altura del collegi Escultor Ortells i en la zona per als vianants de Pere Gil. En aquests dos punts es preveu installar els ttems que, a ms d'estar illuminats amb leds, comptaran amb dos connectors USB 3.0 de crrega rpida, aix com un punt Qi de crrega Wireless, tal com explica Valverde, qui aclareix que "aquesta substancial millora est inclosa dins del contracte que ja tenim actualment amb companyia que gestiona el servei". 

"Segons el pas de l'aigua, les turbines produiran electricitat que subministrar aquests dos ttems en la via pblica perqu, els qui ho necessiten, recarreguen els seus telfons mbils de manera absolutament gratuta", expressa l'edil. "Segons el funcionament que tinga el projecte pilot, valorarem l'opci d'estendre-ho a altres punts de la ciutat en futures ampliacions del servei", avana.

Leer ms...
 
La 5K Animatemps convoca 300 corredors pels carrers de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 11 de marzo de 2017
La 5K Animatemps convoca 300 corredors pels carrers de Vila-real

Ms de 300 corredors han participat en una nova edici de la 5K Animatemps, inclosa en el Circuit de Carreres Populars de Vila-real. scar Gonzlez i Chantal Pitarch han sigut els guanyadors absoluts en les categories masculina i femenina. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha acompanyat els atletes durant la carrera.

Ls imatges del lliurameng de trofeus, en el Flickr de l'Ajuntament

Consulteu les classificacions, en aquest enlla

Leer ms...
 
El brasiler Leonardo Finkler s'emporta el XI Memorial Joan Baptista Llorens, que tanca el Trofeu... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 11 de marzo de 2017
El brasiler Leonardo Finkler s'emporta el XI Memorial Joan Baptista Llorens, que tanca el Trofeu Vctor Cabedo amb podi per a Carlos Garca

El brasiler Leonardo Finkler (Cartagena-Esetec) ha pujat aquest diumenge al podi del XI Memorial Joan Baptista Llorens, en una ltima etapa del Trofeu Vctor Cabedo que ha portat Carlos Garca, del Polartec-Comptador, a la primera posici de la general de la prova castellonenca. Els 117 quilmetres del Memorial vila-realenc, organitzat pel Club Ciclista Campi Llorens, tanquen el trofeu i arranquen la Copa d'Espanya Jnior Cofidis.

Consulta tota la informaci i classificacions, en el web del Trofeu Vctor Cabedo

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Benlloch porta a la Junta de Portaveus el nomenament de la dissenyadora i empresria Dolores... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 10 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha elevat a la Junta de Portaveus municipal la proposta d'honors i distincions de la ciutat a concedir enguany, en la qual destaca el nomenament de la dissenyadora i empresria Dolores Corts com a Filla Predilecta de Vila-real. "Dolores Corts s l'exemple de dona emprenedora i visionria, innovadora en el seu moment, que ha fet de la seua empresa un referent internacional i del seu nom una marca de prestigi que colloca Vila-real en el mapa del mn", assenyala Benlloch. "Motius ms que suficients per a reconixer la seua trajectria i la seua aportaci a la construcci del Vila-real de hui amb l'honor de ser nomenada Filla Predilecta de la nostra ciutat", agrega. 

"Que Vila-real siga considerada Ciutat de la Cincia i la Innovaci no s per casualitat; s grcies a gent com a Dolores Corts que, en una poca en qu les dones tenien moltes dificultats per a accedir a l'mbit de l'empresa i els negocis, va saber veure una necessitat i donar-li resposta amb imaginaci i valentia, introduint innovacions en la moda de bany que l'han convertit en una referncia indiscutible del sector", assenyala l'alcalde. El primer edil recorda, a ms, que d'aquella xicoteta merceria i els primers vestits de bany elstics elaborats artesanalment va sorgir "una empresa familiar que s'ha convertit en una de les ms importants i internacionals del nostre entorn, contribuint a generar economia, creant ocupaci a la ciutat i obrint sempre nous mercats de la m de la seua filla, Dolores Font Corts". 

Per tot a, el primer edil ha traslladat als diferents grups amb representaci en el consistori una proposta per a concedir a la dissenyadora el ttol de Filla Predilecta de la ciutat. La concessi de la distinci s'abordar en la Junta de Portaveus que el primer edil ha convocat per a dijous que ve, 16 de mar, en la qual es debatran tamb altres propostes de medalles a entitats i personalitats del municipi.

"s important que, com a Administraci i com a societat, siguem capaces de reconixer les aportacions de persones i collectius que, amb el seu treball, han marcat el cam de l'evoluci local i contribueixen a fer de Vila-real la ciutat avanada que s hui. Cap societat es construeix sense les aportacions individuals de les persones que la conformen; reconixer-les i retre homenatge a aquestes contribucions s un deure i serveix, a ms, d'exemple i estmul per a tots", agrega Benlloch. Dolores Corts se sumar, d'aquesta manera, a l'elenc de Fills Predilectes de Vila-real, que en els ltims anys ha incorporat a personalitats com el msic i compositor Rafael Beltrn Moner i els empresaris Manuel Colonques, Hctor Colonques i Jos Gmez Mata.

Leer ms...
 
La prova pilot per a la recollida selectiva de bioresidus arreplega 3.380 quilos de matria... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 10 de marzo de 2017

El projecte pilot 'Vila-real orgnica', per a la recollida selectiva de bioresidus a la zona nord de la ciutat, ha finalitzat amb un total de 3.380 quilos de matria orgnica arreplegats durant les 12 setmanes de funcionament. El programa, finanat per l'empresa pblica Reciplasa i desenvolupat a travs de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, va tenir lloc entre els mesos d'octubre i desembre en un nucli poblacional de 1.700 vens de la zona nord, amb l'objectiu de testar les possibilitats d'implantar la recollida selectiva de la fracci orgnica dels residus domstics i afavorir la conscienciaci sobre la importncia de separar el fem per al seu tractament posterior. 

"Considerem que s una xifra important i que demostra que els ciutadans estan cada vegada ms interessats a aprendre i posar en prctica tcniques per a protegir el medi ambient", valora l'edil de l'rea, Josep Pasqual Sancho. "Els resultats detallats mes a mes sostenen que cada dia hi ha ms conscienciaci i des de l'Administraci pblica hem de posar eines al seu abast", assenyala l'edil.

La prova pilot s'ha desenvolupat entre un total de 1.700 vens en la zona compresa entre les avingudes de Francesc Trrega, Mediterrnia, Frana i Grcia, on es van repartir 25 contenidors de color marr, aix com 20.000 bosses biodegradables i dptics explicatius sobre com separar els residus orgnics d'aquells que no ho sn i com fer s del sistema de reciclatge. En aquest nou contenidor marr havien de dipositar-se tant restes de menjar, com vegetals, residus de paper com tovallons, mocadors i paper de cuina, bosses d'infusi, taps de suro, serradures, escuradents, excrements d'animals i bosses biodegradables. Per la seua banda, el vidre ha seguit en els contenidors verds de tipus igl; el paper i cartr en el blau, i els plstics, envasos i brics, en el groc. La resta de deixalles, considerades no orgniques, com el txtil sanitari, les tovalloletes, bolquers, compreses, cermica, residus de cendres o burilles, entre uns altres, han anat al contenidor habitual.

"En el primer mes es van arreplegar 1.480 quilos de deixalles; al novembre 1.200 i al desembre 700", explica Sancho, qui atribueix aquest descens gradual a l'habituaci dels vens al sistema de recollida. "El primer mes es van trobar bastants productes no orgnics, com paper, cartr o plstics, barrejats dins de les bosses de residus", detalla l'edil, "no obstant a, al novembre i desembre la quantitat de restes va descendir, per la seua puresa va augmentar, s a dir, la quantitat de matria exclusivament orgnica va arribar a aconseguir valors del 80%". "s un detall molt important a tenir en compte", indica Sancho, "ja que es va arreplegar menys quantitat, per estava millor separada pels vens, que en sols dos mesos van entendre molt millor el funcionament del projecte". A a se suma tamb, segons l'estudi, que desembre "s un mes peculiar, ja que hi ha ms dies festius que en la resta de mesos i la tendncia canvia". "El resultat s satisfactori i ens fa seguir endavant en la nostra lluita per ajudar al medi ambient", valora Sancho, qui no descarta estudis similars en altres punts de la ciutat.

Leer ms...
 
El Polartec-Fundaci Contador s'emporta la crono del Trofeu Vctor Cabedo a Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 10 de marzo de 2017
El Polartec-Fundaci Contador s'emporta la crono del Trofeu Vctor Cabedo a Vila-real

L'equip Polartec-Fundaci Contador ha sigut el guanyador de la tercera etapa del Trofeu Vctor Cabedo de ciclisme, celebrada a Vila-real. El trofeu provincial culmina diumenge amb el XI Memorial Joan Baptista Llorens, puntuable per a la Copa d'Espanya juvenil. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha acompanyat els ciclistes en el lliurament de trofeus.

Ms informaci sobre la prova en http://www.trofeovictorcabedo.org/

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 169 - 189 de 32659
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software