Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Consell de Xiquets i Xiquetes s'implica en la presentaci de propostes per als Pressupostos... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 14 de octubre de 2019
El Consell de Xiquets i Xiquetes s'implica en la presentaci de propostes per als Pressupostos Participatius

El Consell de Xiquets i Xiquetes ha recollit el guant llanat per la Regidoria de Participaci Ciutadana per a implicar-se en el procs de Pressupostos Participatius, que ha arrancat aquesta setmana amb l'obertura del termini per a la presentaci de propostes. La regidora responsable de l'rea, Miriam Caravaca, s'ha reunit amb una representaci dels alumnes que formen part d'aquest Consell, els qui han mostrat la seua predisposici a elevar els projectes i idees que consideren necessaris per a la ciutat amb l'objectiu que siguen tinguts en compte per l'equip de govern de cara a l'elaboraci dels comptes municipals de 2020.

Caravaca s'ha mostrat satisfeta amb la resposta que ha tingut per part aquest rgan, en el qual estan representats els alumnes dels diferents centres educatius, i ha recordat que "des de l'equip de govern creiem en la participaci i estem convenuts que els ms joves tamb tenen molt a dir sobre quins projectes sn necessaris perqu Vila-real continue avanant cap a un model de ciutat inclusiva i d'oportunitats".

En la reuni, la regidora ha explicat el calendari per a l'elaboraci dels Pressupostos Participatius, que aquesta mateixa setmana ha obert el termini de presentaci de propostes, fins al diumenge 20 d'octubre. Desprs d'una primera selecci de projectes, el 26 d'octubre tindr lloc la jornada de debat i defensa de les propostes a la qual Caravaca espera que tamb acudisquen els xiquets i xiquetes que hagen presentat les seues iniciatives, "perqu les puguen explicar i defensar". La presentaci de propostes i el seguiment del procs de Pressupostos Participatius es poden realitzar a travs de l'enlla pressupostosparticipatius.vila-real.es

Leer ms...
 
L'Associaci de Tcnics d'Informtica de l'Administraci Local debat a Vila-real sobre la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 14 de octubre de 2019
L'Associaci de Tcnics d'Informtica de l'Administraci Local debat a Vila-real sobre la digitalitzaci de l'Administraci pblica

L'Associaci de Tcnics d'Informtica de l'Administraci Local (ATIAL) ha celebrat a Vila-real una jornada de debat sobre diferents aspectes de la digitalitzaci de l'Administraci Pblica. El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, i el president d'ATIAL, Fernando Torregrosa, han obert la jornada, que ha comptat amb ponncies com la governana intelligent, ciutat digital i smart cities o personal TIC del sector local. La jornada ha estat organitzada per ATIAL, amb la collaboraci del departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vila-real. Valverde ha destacat la implantaci i consolidaci de l'Administraci electrnica a Vila-real i el treball desenvolupat per la ciutat en els ltims anys com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci.

Leer ms...
 
VIII Pressupostos Participatius 2019 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 14 de octubre de 2019
VIII Pressupostos Participatius 2019

Tots decidim

Per vuit any, l'Ajuntament de Vila-real convida la ciutadania a decidir en qu volem que s'invertisca una part del Pressupost Municipal.

Asfaltatge, transport pblic, jardins, reciclatge, enllumenat, accessibilitat, voreres, seguretat viria, campanyes de conscienciaci...

Aporta'ns les teues idees! Presenta les teues iniciatives del 14 al 20 d'octubre.

El 26 d'octubre se celebrar el VIII Frum dels Pressupostos Participatius on les associacions vila-realenques seleccionaran les propostes per a ser sotmeses a votaci pblica.

Si ests empadronat a Vila-real i tens ms de 16 anys, del 4 al 10 de novembre pots consultar les propostes i votar les tres que tu cregues prioritries per a fer de Vila-real una ciutat millor.

On?

 PARTICIPA-HI! TOTS DECIDIM!


Durada del 14 d'octubre de 2019 fins al 15 de novembre de 2019
Leer ms...
 
L'Ajuntament de Vila-real facilitar el pagament fraccionat de l'IBI fins a cinc terminis sense... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 13 de octubre de 2019

La modernitzaci de l'ordenana fiscal de l'Impost de Bns immobles (IBI) que ha plantejat l'equip de govern de l'Ajuntament de Vila-real inclour entre les modificacions per a facilitar el pagament la possibilitat de fraccionament fins a cinc terminis sense interessos. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, que en aquesta legislatura ha assumit les competncies en matria d'Hisenda, ultima la proposta abans d'elevar-la a la comissi informativa i el ple, amb els canvis anunciats per a facilitar que vens i empreses abonen aquest impost necessari perqu l'Ajuntament puga continuar prestant serveis als ciutadans.

Aix, a ms de les bonificacions anunciades pel primer edil per a incentivar l'activitat econmica i la creaci d'ocupaci, tamb s'incorpora una novetat que permetr als vens triar entre pagar l'IBI en un nic rebut o fraccionar l'abonament d'aquest impost, tamb conegut com a contribuci, fins a cinc terminis sense que aix supose el pagament d'interessos. En l'actualitat, el fraccionament mxim previst per l'ordenana est fixat en tres terminis. Benlloch ha detallat que la proposta de modificaci de l'ordenana fiscal contempla que "els contribuents podran sollicitar el pagament dels seus rebuts domiciliats en cinc fraccions del mateix import cadascuna d'elles tenint el seu venciment carcter mensual", que es reportaran a partir del mes de juny durant cinc mesos consecutius, fins al mes d'octubre. L'alcalde ha destacat que "inicialment vam plantejar la possibilitat d'incloure quatre terminis per finalment hem pogut ampliar-lo a cinc, sent sensibles amb aquells vens i empreses que es troben en situaci de dificultat per a fer front a les seues obligacions fiscals".

La modificaci de l'ordenana fiscal de la contribuci tamb introdueix millores en la gesti administrativa interna d'algunes de les bonificacions contemplades en l'ordenana com la de famlies nombroses, aix com altres reduccions als immobles d'organismes pblics d'investigaci i universitats tant pbliques com privades o als immobles destinats a lloguer d'habitatge, sempre que el preu del lloguer no supere els lmits que s'establiran a travs d'una ordenana, entre d'altres bonificacions.

L'Ajuntament de Vila-real aprovar en el ple d'aquest mes el canvi en l'ordenana, que inclou tamb la modificaci del tipus impositiu de l'IBI per a incrementar la recaptaci d'aquest impost un 10% amb l'objectiu de fer front a les "enormes dificultats econmiques" per les quals travessa el consistori degut a la caiguda dels ingressos, l'augment de despeses i "sobretot, l'herncia dels 'empastres' urbanstics del PP", tal com remarca l'alcalde, "que ja suma ms de 28 milions d'euros pagats per l'actual equip de govern des de 2011, a ms d'altres 10 milions del prstec de 20 milions" que tamb van sollicitar els 'populars'. Benlloch ha recordat que durant els ltims huit anys Vila-real ha mantingut l'IBI congelat i ha recalcat que la pujada del 10% suposa un increment "moderat" tenint en compte que Vila-real s un dels municipis de la provncia amb la pressi fiscal ms baixa, segons el "Informe sobre taxes i quantificaci d'impostos municipals de ciutats de l'entorn de Vila-real i de ciutats de la Comunitat Valenciana amb una poblaci similar a Vila-real" elaborat per Germn Orn Moratal, catedrtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat Jaume I i Diego Gonzlez Ortiz, professor titular de Dret Financer i Tributari de la Universitat Jaume I, amb data de febrer de 2019. En aquest sentit, Benlloch incideix en qu la pujada del 10% equival a l'IPC acumulat des de 2011.

Leer ms...
 
L'Ajuntament agilita el pagament dels patrocinis als clubs esportius i reparteix 145.000 euros... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 12 de octubre de 2019

L'Ajuntament de Vila-real ha abonat ja les subvencions corresponents als patrocinis esportius de la temporada 2018-2019, unes ajudes amb les quals el consistori contribueix al foment de l'esport base en la ciutat. La Regidoria d'Esports i Salut ha agilitat enguany el procs de tramitaci d'aquestes subvencions que han repartit un total de 145.000 euros entre 29 clubs esportius locals.

El regidor delegat de l'rea, Javier Serralvo, ha explicat que, desprs que en anteriors convocatries es produren alguns retards en la tramitaci d'aquestes ajudes, "enguany s'ha millorat el sistema de gesti, establint el 30 de juny com a data lmit perqu els clubs presentaren la documentaci, la qual cosa ha perms avanar un parell de mesos l'abonament dels patrocinis".

Serralvo recorda que aquestes subvencions s'atorguen en un procs de concurrncia competitiva, de manera que les entitats esportives reben una quantitat econmica en funci del nombre d'esportistes que t cada club i de l'impacte de la promoci que han realitzat de l'Ajuntament de Vila-real i el Servei Municipal d'Esports en les seues activitats i competicions. Per aix, l'assignaci dels patrocinis a cada club i el pagament de la subvenci comena a tramitar-se el mes de juliol, una vegada finalitzada la temporada, tal com ha recordat l'edil. Serralvo ha incidit en qu "enguany hem intentat accelerar al mxim tot el procs i que els clubs d'esport base disposen d'aquestes ajudes que sabem sn fonamentals perqu puguen continuar desenvolupant la seua labor de promoci de l'esport entre els joves".

Leer ms...
 
Alumnes d'Arquitectura Tcnica de la UJI s'interessen per les obres del Gran Casino i el Teatre... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 12 de octubre de 2019
Alumnes d'Arquitectura Tcnica de la UJI s'interessen per les obres del Gran Casino i el Teatre Tagoba

Alumnes del Grau d'Arquitectura Tcnica de la Universitat Jaume I han visitat les obres de rehabilitaci del Gran Casino i el Teatre Tagoba, que es porten a terme amb finanament de la Uni Europea. Els alumnes de primer curs, que estan estudiant l'arquitectura tradicional de Vila-real, han estat acompanyats pel tinent d'alcalde i regidor d'Economia, Xus Madrigal.

Leer ms...
 
Alumnes d'Arquitectura Tcnica de l'UJI s'interessen per les obres del Gran Casino i el Teatre... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
sbado, 12 de octubre de 2019
Alumnes d'Arquitectura Tcnica de l'UJI s'interessen per les obres del Gran Casino i el Teatre Tagoba

Alumnes del grau d'Arquitectura Tcnica de la Universitat Jaume I han visitat les obres de rehabilitaci del Gran Casino i el Teatre Tagoba, que es porten a terme amb finanament de la Uni Europea. Els alumnes de primer curs, que estan estudiant l'arquitectura tradicional de Vila-real, han estat acompanyats pel tinent d'alcalde i regidor d'Economia, Xus Madrigal.

Leer ms...
 
L'alcalde i la presidenta de Creu Roja reforcen la collaboraci i aborden el trasllat de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 11 de octubre de 2019
L'alcalde i la presidenta de Creu Roja reforcen la collaboraci i aborden el trasllat de l'entitat a la nova seu de la Panderola

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha mantingut una trobada amb Creu Roja Vila-real que ha servit com a primera presa de contacte amb la nova presidenta de l'entitat, Carmen Galindo, qui substitueix a Mara Arrufat al capdavant de l'assemblea local de l'ONG. La reuni, a la qual ha assistit tamb el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, s'ha realitzat en la seu que l'entitat encara ocupa al carrer Calvari, per que en breu abandonar per a estrenar el nou espai que l'Ajuntament ha cedit en l'edifici de l'antiga Estacioneta de la Panderola.

L'alcalde ha tingut paraules d'agrament cap a Carmen Galindo, pel seu comproms social en assumir la presidncia de Creu Roja Vila-real, i tamb ha reconegut la labor que durant els ltims anys ha realitzat la seua predecessora, Mara Arrufat. Benlloch, qui ha reiterat la voluntat de collaboraci de l'Ajuntament amb l'ONG, ha repassat al costat de les responsables de Creu Roja Vila-real els principals projectes que aquesta duu a terme de la m del consistori i ha recordat que "Creu Roja s una pea clau en l'aliana social que l'equip de govern mant amb la ciutat per a donar resposta als collectius ms vulnerables".

Aix mateix, en la reuni tamb s'ha abordat el procs per al trasllat de la seu de Creu Roja a les noves dependncies de l'edifici de l'Estacioneta de la Panderola, desprs de la reforma duta a terme en l'immoble. Tant l'Ajuntament com l'entitat ultimen els trmits perqu l'entitat puga ocupar en breu les noves installacions, que permetran a Creu Roja comptar amb un espai en millors condicions per a desenvolupar el seu treball.

Leer ms...
 
Participaci obri aquest dilluns la recollida de propostes per a la huitena edici dels... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 11 de octubre de 2019

L'Ajuntament de Vila-real convoca als vens i venes a plantejar les seues propostes per a la ciutat en la huitena edici dels Pressupostos Participatius. A partir d'aquest prxim dilluns 14 d'octubre i fins al dia 20 estar obert el termini per a plantejar les idees i projectes amb la finalitat que siguen inclosos en els comptes municipals del prxim any 2020.

La Regidoria de Participaci Ciutadana que dirigeix Miriam Caravaca ha tancat ja el calendari que marcar el procs participatiu i que, una vegada recollides les propostes, continuar amb una primera selecci tcnica d'aquestes. Aix, del 21 al 25 d'octubre es realitzar aquesta anlisi en la qual "es descartaran els projectes que no siguen viables legal o econmicament i es fusionaran aquelles idees que siguen similars o complementries", assenyala la regidora. El segent pas ser la celebraci d'una jornada per al debat i defensa de les propostes, que s'ha programat el dia 26 d'octubre, i a la qual es convidar a les entitats i ciutadans que hagen plantejat projectes perqu puguen exposar-los i defensar-los davant la resta de participants.

La regidora de Participaci Ciutadana far extensiva aquesta invitaci als representants del Consell de Xiquets i Xiquetes amb els qui t previst reunir-se aquest prxim dilluns. "Volem que els ms joves tamb s'impliquen en l'elaboraci dels pressupostos municipals i ens aporten la seua visi de futur per a la ciutat", remarca Miriam Caravaca, qui aquest dilluns traslladar personalment al Consell de Xiquets i Xiquetes la invitaci perqu s'impliquen en el procs de Pressupostos Participatius "i que se sumen a la jornada de debat del prxim 26 d'octubre".

Els projectes que resultaran triats en aquesta jornada se sotmetran a una votaci oberta a la ciutadania del 4 al 10 de novembre. Aquesta votaci es realitzar per via telemtica i podran participar tots els vens i venes majors de 16 anys. Finalment, el 15 de novembre es far pblic el resultat de les propostes que hagen obtingut major nombre de vots i que es tindran en compte de cara a l'elaboraci dels pressupostos municipals de 2020. Finalment, la regidora de Participaci Ciutadana ha animat als vens i venes a involucrar-se en el procs dels comptes participatius i ha recordat que "des de l'Ajuntament creiem a donar veu a les entitats venals i als propis ciutadans perqu de la seua m podem treballar per a anar millorant la nostra ciutat dia a dia".

Leer ms...
 
Els vens del barri del Pilar mostren la seua devoci per la Verge PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 11 de octubre de 2019
Els vens del barri del Pilar mostren la seua devoci per la Verge

Els vens del barri del Pilar han eixit al carrer per a festejar a la seua patrona. Amb motiu de la festivitat de la Verge del Pilar, s'ha celebrat la tradicional missa i process, que ha comptat amb la participaci de nombrosos vens, aix com de regidors de la corporaci municipal i la reina de les festes, Carmen Rubert, i les seues dames.

Leer ms...
 
Els vens del barri del Pilar mostren la seua devoci per la Mare de Du PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 11 de octubre de 2019
Els vens del barri del Pilar mostren la seua devoci per la Mare de Du

Els vens del barri del Pilar han eixit al carrer per a festejar la seua patrona. Amb motiu de la festivitat de la Mare de Du del Pilar, s'ha celebrat la tradicional missa i process, que ha comptat amb la participaci de nombrosos vens, aix com de regidors de la corporaci municipal i la reina de les festes, Carmen Rubert, i les seues dames.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 22 - 42 de 36173
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software