Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Simpsium de Fotografia i Naturalesa obri les portes a un cap de setmana cientfic amb ms de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 20 de abril de 2017
El Simpsium de Fotografia i Naturalesa obri les portes a un cap de setmana cientfic amb ms de 30 ponents i experts

El Simpsium de Fotografia i Naturalesa de Vila-real ha obert aquesta vesprada una nova edici, per la qual passaran ms de 30 ponents i experts de reconegut prestigi en l'mbit internacional. Les conferncies, audiovisuals i tallers s'imparteixen hui i el diumenge al CEA El Termet, mentre que dissabte es traslladen a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, on tindr lloc per la vesprada la gala EDC Natura de lliurament dels premis de fotografia i honorfics. Entre les activitats programades, destaca la presentaci del llibre Paisatge protegit de la desembocadura del Millars. Fauna, de Julio Garca, o conferncies sobre el canvi climtic o el descobriment de noves espcies, entre d'altres.

Leer ms...
 
L'encesa de l'enllumenat obri la V Fira d'Abril de Vila-real a la Panderola PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 20 de abril de 2017
L'encesa de l'enllumenat obri la V Fira d'Abril de Vila-real a la Panderola

La tradicional encesa de l'enllumenat i degustaci de mananilla ha obert la cinquena edici de la Fira d'Abril, organitzada per l'Associaci Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real, amb la collaboraci de l'Ajuntament. Durant tot el cap de setmana, el parc de la Panderola 'viatja' a Sevilla per a albergar una nova convocatria de la popular fira. Actuacions musicals, una desfilada de moda flamenca, degustacions o un espectacle eqestre sn algunes de les activitats que se succeiran fins a la cloenda de la fira, diumenge a les 20.00 hores.

Leer ms...
 
Vila-real se suma al Pla de Garantia Juvenil del Consell i redefinir el programa Vilabeca per a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 20 de abril de 2017
Vila-real se suma al Pla de Garantia Juvenil del Consell i redefinir el programa Vilabeca per a lluitar contra l'atur

L'Ajuntament de Vila-real treballa ja perqu la ciutat siga una de les beneficiries del Pla de Garantia Juvenil que la Generalitat Valenciana acaba de convocar. Un programa d'ajudes que, juntament amb la Vilabeca, permetr seguir lluitant contra l'atur juvenil a la ciutat. Aix ho ha anunciat l'alcalde, Jos Benlloch, qui assegura que el pla autonmic servir "per ajudar molts dels 700 menors de 30 anys de Vila-real que encara necessiten una oportunitat per no haver de marxar a treballar fora del nostre pas". 

El Pla de Garantia Juvenil, que compta amb el suport del Fons Social Europeu i amb un pressupost global de 15 milions d'euros, garantir la contractaci en prctiques de joves menors de 30 anys en situaci d'atur. Per a a, els beneficiaris han d'estar inscrits en el programa i en el Servef com a demandants d'ocupaci, a ms de comptar amb formaci prvia. 

"Des de la nostra arribada a l'equip de govern en 2011, vam detectar un drama que requeria solucions i, per desgrcia, no comptvem amb cap ajuda externa, per vam lluitar per tirar endavant", explica Benlloch. "Ara, amb el canvi de govern valenci, tenim un important suport en la lluita contra la fugida de cervells i l'atur juvenil, que ja vam intentar frenar amb la creaci del programa Vilabeca", apunta. Per a a, la Regidoria d'Economia treballa ja en la documentaci necessria per optar a les ajudes del Pla de Garantia Juvenil, aix com al prxim programa de subvencions a la contractaci que publicar en breu la Generalitat, dirigit a joves sense qualificaci professional. "No anem a deixar passar cap ajuda", assenyala Benlloch. 

Grcies a aquest nou programa, es calcula que podrien incorporar-se una vintena de joves en prctiques, "cobrant sous dignes i amb seguretat social". "s per aquest motiu pel qual ara, tant el regidor d'Economia, Xavier Ochando, com jo i els tcnics del departament hem de veure com encaixem el programa Vilabeca amb aquest nou pla, ja que tenim 140.000 euros reservats i volem plantejar una alternativa digna i que no supose crear grans desigualtats entre els participants", argumenta. 

L'objectiu s redefinir la iniciativa local perqu, en combinaci amb el Pla de Garantia Juvenil, puga arribar a unes 30 o 40 persones amb diferents perfils, que treballarien entre sis i 12 mesos a l'Ajuntament. "La idea s que puguen aprofitar l'oportunitat per a formar-se cobrant i tenir alternatives en el sector privat en acabar, per tamb per ajudar-nos i seguir impulsant el projecte de ciutat que volem", puntualitza l'alcalde. 

La desocupaci juvenil se situa a Vila-real en un 16,10%, per baix de la mitjana espanyola i de la provncia de Castell. L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Regidoria d'Economia, treballa en diferents programes "perqu no es perda cap ajuda i aconseguir que aquesta xifra seguisca baixant". Entre ells, destaca la recent concessi de tres escoles taller, que permetran ocupar i formar 30 persones. Els tallers s'impartiran al centre cvic de Maria de Luna, que ha sigut homologat, igual que altres espais de la ciutat. "Volem que els joves vila-realencs spien que ac tenen una oportunitat", conclou Benlloch.

Leer ms...
 
El Simposi de Fotografia i Naturalesa obri les portes a un cap de setmana cientfic amb ms de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 20 de abril de 2017
El Simposi de Fotografia i Naturalesa obri les portes a un cap de setmana cientfic amb ms de 30 ponents i experts

El Simposi de Fotografia i Naturalesa de Vila-real ha obert aquesta vesprada una nova edici, per la qual passaran ms de 30 ponents i experts de reconegut prestigi en l'mbit internacional. Les conferncies, audiovisuals i tallers s'imparteixen hui i diumenge al CEA El Termet, mentre que dissabte es traslladen a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner, on tindr lloc a la vesprada la gala EDC Natura de lliurament dels premis de fotografia i honorfics. Entre les activitats programades, destaca la presentaci del llibre Paisatge protegit de la desembocadura del Millars. Fauna, de Julio Garca, o conferncies sobre el canvi climtic o el descobriment de noves espcies, entre d'altres.

Leer ms...
 
Vila-real incorpora al pressupost actual 785.000 euros de supervit i 2,4 milions de romanents... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 19 de abril de 2017
Vila-real incorpora al pressupost actual 785.000 euros de supervit i 2,4 milions de romanents de l'exercici 2016

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat ja la liquidaci dels romanents del 2016, que suposen agregar a l'actual pressupost 3.185.000 euros aproximadament, dels quals 785.000 corresponen a supervit i 2,4 milions sn romanents disponibles. D'aquests 2,4 milions, puntualitza el primer edil, "1,7 milions corresponen als diners que el nou Consell valenci ens va fer efectiu al desembre per a complir amb el conveni de construcci de la Biblioteca Universitria del Coneixement, que el PP ens devia des d'abans de 2011 i que mai va arribar a pagar".

L'equip de govern estudia ara a qu es destinaran aquestes quantitats, tot i que al voltant de 200.000 euros es destinaran a pagar a alguns dels propietaris que fa cinc anys no van acceptar el cobrament de la ronda Sud-oest. "Hi havia molts afectats, ms de 200", indica Benlloch, "la gran majoria va acceptar, per alguns van tenir problemes amb els mesuraments o fins i tot relacionats amb herncies, ja que en molts casos el terreny era de diversos propietaris que no van arribar a posar-se d'acord". "Ara hi ha cinc persones que estan en disposici de signar l'acord, per la qual cosa reservarem immediatament aquest import", afirma l'alcalde.

La resta dels diners es destinar a "projectes que la ciutat necessita per a seguir avanant". "En primer lloc, la nostra prioritat s quadrar els pressupostos del 2017, ja que han sorgit dos xicotets problemes, com s el descens de la recaptaci prevista amb l'ajust de l'IBI -en rebaixar la quota als propietaris amb finques urbanes on no s'ha desenvolupat cap projecte, que suposar un impacte de 400.000 euros- i l'ingrs de 170.000 euros menys dels previstos amb la venda de quatre parcelles de la carretera d'Onda, de les quals noms s'han materialitzat dues", detalla l'alcalde.

"Una vegada realitzats els ajustos corresponents, anem a fer que tot all pressupostat en 2017 tire endavant, com s la creaci de la nova seu de Creu Roja, la pista d'atletisme, la installaci de graderies al pavell Melilla o l'arribada d'un alberg social juntament amb Crites, aix com la collaboraci amb la Fundaci Manantial o la ubicaci del prquing de camions", assenyala Benlloch. "En cap moment es va a utilitzar aquests diners a pagar sentncies, ja que suposaria una gran prdua d'oportunitats per a la ciutat i no anem a permetre que l'herncia del PP ens seguisca suposant noves traves", agrega.

La resta del pressupost es podr utilitzar, tal com detalla el primer edil, per a completar la despesa corrent, "per a pagar millor als provedors" i per a "seguir madurant i fer realitat alguns projectes nous que arriben de la societat civil".

Leer ms...
 
L'empresa pblica Reciplasa renova imatge i llana una campanya per conscienciar del tractament... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 19 de abril de 2017

L'empresa pblica de reciclat i tractament de residus de la Plana Reciplasa, de la qual forma part l'Ajuntament de Vila-real, renova la seua imatge corporativa per a millorar el coneixement de la seua activitat i afavorir la conscienciaci en la ciutadania sobre els processos de tractament i reciclatge dels residus i els seus costos per als municipis. Amb aquest objectiu, Reciplasa ha presentat una nova imatge, acompanyada de canvis en la pgina web, una pgina de Facebook i un vdeo corporatiu. Aquestes accions aniran acompanyades d'una campanya en mitjans.

Leer ms...
 
L'empresa pblica Reciplasa renova imatge i llana una campanya per a conscienciar del... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 19 de abril de 2017

L'empresa pblica de reciclatge i tractament de residus de la Plana Reciplasa, de la qual forma part l'Ajuntament de Vila-real, renova la imatge corporativa per a millorar el coneixement de la seua activitat i afavorir la conscienciaci en la ciutadania sobre els processos de tractament i reciclatge dels residus i els seus costos per als municipis. Amb aquest objectiu, Reciplasa ha presentat una nova imatge, acompanyada de canvis en la pgina web, una pgina de Facebook i un vdeo corporatiu. Aquestes accions aniran acompanyades d'una campanya en els mitjans.

Leer ms...
 
Vila-real valora l'estudi logstic de la CEOE com a base per a determinar la ubicaci de la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de abril de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha valorat l'estudi Propuestas en materia de transportes y logstica para la legislatura 2016-2020, elaborat per la CEOE, que advoca per reduir les connexions dels ports amb el corredor mediterrani a una sola o com a mxim dues per comunitat autnoma, com un dels documents a tenir en compte en l'estudi de viabilitat de l'Estaci Intermodal que elabora la Generalitat Valenciana per a decidir el seu emplaament. Referent a a, el consistori recorda que la ubicaci de la infraestructura en el terme de Vila-real suposa la seua localitzaci en el mateix eix ferroviari, sense necessitat de desplaar-la a una zona secundria.

Vila-real ha vingut defensant de manera unnime en els ltims anys la construcci de l'Estaci Intermodal en el terme municipal, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos econmics i ser ms eficients en la logstica i transport de mercaderies, de manera particular de la indstria cermica. L'emplaament a Vila-real, a ms, permetria donar servei en diferents ports, tant el de Castell com el port principal de Valncia.

"La construcci del corredor mediterrani amb ample internacional s transcendental per al futur de la indstria i l'economia castellonenca, com ho s tamb l'execuci de l'Estaci Intermodal de mercaderies en el propi eix ferroviari. Estem segurs que l'estudi que elabora la Generalitat Valenciana per a decidir la millor ubicaci i viabilitat del projecte tindr en compte el document elaborat per la CEOE i valorar la proposta de Vila-real com aquella que millor defensa els interessos del clster de la cermica, motor econmic de la nostra terra", argumenta el consistori.

Leer ms...
 
Vila-real fomenta la facturaci electrnica per a agilitar pagaments i llana una campanya amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de abril de 2017
Vila-real fomenta la facturaci electrnica per a agilitar pagaments i llana una campanya amb l'edici de 3.000 trptics

Reduir els terminis de pagament a empreses, autnoms, entitats socials i ONG que treballen amb l'Ajuntament s un dels principals objectius de l'equip de govern de Vila-real en aquests primers mesos de l'any. Per a a, i dins del Pla d'agilitaci de pagaments a provedors, les regidories d'Hisenda i Proximitat han iniciat una campanya per a fomentar la facturaci electrnica, amb l'edici de 3.000 trptics.

"Amb la factura electrnica, tot sn avantatges, tant per als provedors com per a l'Ajuntament", assenyala la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. La principal d'elles s la reducci dels temps. "Quan es presenta una factura a travs d'una plataforma electrnica no hi ha horaris, per la qual cosa es pot presentar durant les 24 hores del dia els 365 dies de l'any i sense necessitat d'eixir de casa", indica.

A ms dels temps de presentaci, la facturaci electrnica agilita tamb el termini de pagament, "ja que la tramitaci s ms rpida i el document entra abans al circuit de validaci i gesti del departament d'Hisenda". Un altre dels principals avantatges s la possibilitat de fer un seguiment en temps real de l'estat de les factures, amb informaci detallada sobre la comptabilitzaci i pagament. La reducci de l's de paper, amb l'estalvi de costos ambientals i econmics, s un altre dels punts a favor.

En aquests moments, la facturaci telemtica s obligatria per a les societats annimes, les limitades, les unions temporals d'empreses i les agrupacions d'inters econmic, a ms d'aquells provedors que superen els 5.000 euros de facturaci en un sol treball. No obstant a, la voluntat del departament d'Hisenda s la d'estendre aquest sistema a la resta de provedors. "L'objectiu s aconseguir que el major nombre de provedors opten per aquesta modalitat, ja que el termini de cobrament es pot reduir en uns 15 dies", argumenta Escrig.

Per a aconseguir-ho, la Regidoria d'Hisenda enviar una carta amb el trptic als provedors que treballen amb major assidutat per a l'Ajuntament, en la qual els informar sobre tots els avantatges que ofereix el sistema digital. Per la seua banda, la Regidoria de Proximitat informar i lliurar el trptic a tots els provedors que acudisquen al Registre de l'Ajuntament a presentar una factura en paper.

Escrig recorda que en 2015 es van presentar un total de 13.604 factures, de les quals 1.461 van ser electrniques, un 10,74% del total, mentre que en 2016, de les 13.037 factures, 2.054 es van presentar de manera telemtica (15,76%). En el que portem d'any, fins al 10 d'abril, s'han presentat 3.398 factures, de les quals 1.041 han entrat de manera digital, la qual cosa suposa un 30,64%. "Sn dades molt positives que demostren que cada vegada hi ha ms informaci i inters; esperem que les xifres seguisquen creixent, ja que facilita i agilita tots els trmits tant als provedors com al consistori", conclou.

Leer ms...
 
L'Aplec de Pasqua promou la conciliaci i la cobertura als menors durant les vacances PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de abril de 2017
L'Aplec de Pasqua promou la conciliaci i la cobertura als menors durant les vacances

El regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, ha visitat els xiquets i xiquetes que participen a l'Aplec de Pasqua, que se celebra durant les vacances escolars als collegis Botnic Calduch i Jos Soriano. En aquesta edici s'han posat a disposici dels vila-realencs un centenar de places, on els xiquets de tres a 16 anys gaudeixen de tot tipus d'activitats d'oci i temps lliure fins dilluns que ve. La iniciativa ofereix, a ms, servei de menjador i desdejuni per a facilitar la conciliaci familiar i laboral i assegurar la cobertura als menors amb accions de carcter inclusiu. Escorihuela recorda que aquest Aplec se suma als d'Estiu i de Nadal, de manera que es completa de manera pionera l'oferta de cursos per a garantir la cobertura en totes les poques de vacances escolars.

Leer ms...
 
Un taller de cuina apropa el Mercat Central als xiquets i xiquetes de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 18 de abril de 2017
Un taller de cuina apropa el Mercat Central als xiquets i xiquetes de Vila-real

Una vintena de xiquets i xiquetes d'entre 5 i 12 anys han participat en la primera edici del Taller de cuina de mercat, programat per les regidories d'Economia, Joventut i Esports i Salut per tal de fomentar l'educaci en hbits alimentaris saludables i dinamitzar el Mercat Central. El regidor d'Economia i Joventut, Xavier Ochando, ha estat present a la primera sessi per conixer de primera m la iniciativa, que permet ensenyar els ms menuts a seleccionar els productes a les parades per a desprs cuinar amb aquests ingredients. "s una oportunitat ideal perqu el Mercat Central siga durant diversos dies el punt neurlgic en el qual famlies amb adults i xiquets es donen cita per a gaudir dels millors productes de qualitat i proximitat i per a seguir generant economia", assegura Ochando.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 22 - 42 de 32657
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 6 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software