Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Curs de redacci dels documents ms habituals en la Policia Local PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 09 de agosto de 2019

ADREAT: exclusivament al personal de la Policia Local en actiu

PROFESSORAT: scar Lpez lvarez, oficial de la Policia Local de Vila-real PROGRAMA:

1. LA DILIGNCIA

a. Concepte

b. Diligncia de prevenci

c. Requisits de lloc i temps

d. Regles de forma i fons

2. L'ACTA

a. Concepte i parts

b. Tipus d'actes

3. L'INFORME POLICIAL

a. Concepte i elaboraci

 4. LA MINUTA

a. Concepte

b. Aplicaci en la prctica policial

5. L'OFICI

a. Concepte

b. Elements i regles de redacci

INSCRIPCI


Durada dijous, 12 de setembre de 2019
Lloc: Sala de formaci EFOPOL
Leer ms...
 
Les obres d'emergncia en Escultor Ortells donen soluci tcnica segura i efica a la detecci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 08 de agosto de 2019
Les obres d'emergncia en Escultor Ortells donen soluci tcnica segura i efica a la detecci de ciment alumins en el collegi

En noms cinc dies naturals, l'Ajuntament de Vila-real i la Conselleria d'Educaci han donat soluci a la detecci de ciment alumins en el forjat sanitari de l'edifici de Primria del collegi Escultor Ortells. Les obres d'emergncia en el centre docent, en el qual cursen estudis actualment 437 alumnes, van arrancar dimecres passat i estaran finalitzades abans del 2 de setembre, garantint d'aquesta manera l'inici del curs escolar amb normalitat i seguretat. L'empresa Vijosa est duent a terme els treballs, amb un pressupost de 440.000 euros. 

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el director territorial d'Educaci, Robert Roig, han donat hui complida informaci dels problemes detectats en el centre i les obres d'emergncia en marxa, desprs de mantindre una reuni amb la direcci del centre i representants de l'AMPA. Benlloch ha agrat la "sensibilitat" de la directora i de les mares i pares del collegi, aix com la diligncia de la Conselleria per a donar resposta a una situaci que, en qualsevol cas, no ha suposat un risc imminent per a la seguretat. 

"s important que quede clar que les obres s'estan executant com a mesura preventiva i que, en el cas que haguera existit algun tipus de risc, impossible de mesurar, l'estem atallant amb rapidesa i eficcia", puntualitza l'alcalde. El problema no afecta a l'estructura de l'edifici ni al mdul d'Infantil.

La presncia de ciment alumins i una xicoteta afecci d'aluminosi en el forjat sanitari de l'edifici va ser detectada en l'inici d'unes obres de menor envergadura per a la reparaci de filtracions i grcies a la tasca realitzada per l'arquitecte de la Conselleria Alfonso Serra, qui va alertar de la possible presncia de ciment alumins el divendres 2 d'agost durant la revisi del projecte. Eixe dia es van fer les cates i dilluns ja es disposava de l'informe que confirmava la presncia d'aquest material. El dimarts 6, la Conselleria decretava les obres d'emergncia, que van comenar finalment el dimecres. "Els mecanismes i protocols han funcionat i, grcies sobretot a la professionalitat i la diligncia de l'arquitecte Alfonso Serra, hem pogut donar soluci a un problema que, d'una altra forma, hauria sigut molt difcil de detectar, ja que el forjat sanitari -l'espai en el subsl de noms 1,15 metres pel qual discorren les canalitzacions- s una zona d'impossible accs", detalla Benlloch. 

La soluci tcnica adoptada ara consisteix en la injecci d'un formig especial en el subsl que refora la zona i garanteix la seua solidesa. "s una soluci absolutament segura i efica, que ja s'ha utilitzat en altres centres amb xit", valora el director territorial d'Educaci. L'elecci d'aquesta tcnica en lloc de la installaci d'aules prefabricades obeeix a tres motius principals: la falta de temps material per a installar-les abans de l'inici de curs i que haurien suposat inhabilitar el pati i un trastorn innecessari per als alumnes. "Les aules prefabricades mai sn la soluci. Si tenim una opci tcnica segura i efica com aquesta, s sens dubte el millor", agrega. 

Desprs de donar soluci tcnica a aquesta problemtica, tant la Conselleria com l'Ajuntament coincideixen en la convenincia de construir un nou centre, aprofitant la lnia d'ajudes del programa Edificant. "No s que la reparaci no siga segura, al contrari; per aprofitarem la sensibilitat del Consell i el programa Edificant per a construir un nou Escultor Ortells, datat en 1978 i amb 41 anys", matisa l'alcalde. Robert Roig, per part seua, avana que l'amplitud de la parcella obri diferents opcions a futur: o construir el nou centre en l'espai que ocupa l'actual o canviar l'orientaci i construir-lo al pati.

Leer ms...
 
El Frum Nacional d'Innovaci de Globalis porta a Vila-real al CEO de Pinchaaqui.es, Vctor... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 08 de agosto de 2019

L'emprenedor i fundador de Pinchaaqui.es, Vctor Rodrguez, far una conferncia interactiva amb el ttol Omnichannel, esborrem les fronteres entre l'on i l'off, en el Frum Nacional de la Innovaci que organitza la Fundaci Globalis el 26 de setembre. El CEO d'aquesta empresa situada a Vila-real explicar com s possible oferir als clients una experincia omnicanal mitjanant la integraci de la tecnologia en el punt de venda, en un mn cada vegada ms connectat, en el qual els consumidors interactuen amb les marques a travs de diferents canals i dispositius, en qualsevol moment i lloc.

Vctor Rodrguez s expert en mrqueting digital. Va comenar aquesta etapa de la m d'idealista.com i el 2010 va comenar el projecte Pinchaaqui.es a la localitat de Vila-real. A ms, s professor associat a l'ESIC Business & Marketing School des de l'any 2015. Segons Rodrguez, un dels reptes del sector del mrqueting intelligent s entendre qu funciona i com arribar al client en cada punt de contacte o com comunicar-se amb ell de forma efectiva i sense ser intrusius.

Rodrguez oferir aquesta ponncia el 26 de setembre de 2019 al Teatre Els XIII, en el VII Frum Nacional d'Innovaci que enguany est dedicat al Big Data i a la intelligncia artificial. La cita pretn donar continutat als frums dedicats a la innovaci que la Fundaci Globalis impulsa anualment amb la collaboraci de diferents entitats com l'Agncia Valenciana de la Innovaci de la Generalitat, la Diputaci de Castell, l'Ajuntament de Vila-real i la Red Innpulso. Enguany, el frum pretn mostrar una radiografia de les tendncies de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perqu empreses, organitzacions i professional siguen capaos d'avanar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, de la mida de l'organitzaci, la formaci o l'experincia professional. 

L'entrada al Frum Nacional d'Innovaci ser lliure fins a completar l'aforament. La inscripci prvia es far a travs del web de la Fundaci Globalis www.fundacionglobalis.org.

Leer ms...
 
Les obres d'emergncia a l'Escultor Ortells donen soluci tcnica, segura i efica a la detecci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 08 de agosto de 2019
Les obres d'emergncia a l'Escultor Ortells donen soluci tcnica, segura i efica a la detecci de ciment alumins en el collegi

En noms cinc dies naturals, l'Ajuntament de Vila-real i la Conselleria d'Educaci han donat soluci a la detecci de ciment alumins en el forjat sanitari de l'edifici de primria del collegi Escultor Ortells. Les obres d'emergncia en el centre docent, en el qual cursen estudis actualment 437 alumnes, van arrancar dimecres passat i estaran finalitzades abans del 2 de setembre, d'aquesta manera es garanteix l'inici del curs escolar amb normalitat i seguretat. L'empresa Vijosa porta a terme els treballs, amb un pressupost de 440.000 euros. 

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el director territorial d'Educaci, Robert Roig, han donat hui complida informaci dels problemes detectats en el centre i les obres d'emergncia que han posat en marxa, desprs de mantindre una reuni amb la direcci del centre i representants de l'AMPA. Benlloch ha agrat la sensibilitat de la directora i de les mares i els pares del collegi, aix com la diligncia de la Conselleria per a donar resposta a una situaci que, en qualsevol cas, no ha suposat un risc imminent per a la seguretat. 

"s important que quede clar que les obres s'executen com a mesura preventiva i que, en el cas que haguera existit algun tipus de risc, impossible de mesurar, l'hem atallat amb rapidesa i eficcia", puntualitza l'alcalde. El problema no afecta ni a l'estructura de l'edifici ni al mdul d'infantil.

La presncia de ciment alumins i una xicoteta afecci d'aluminosi en el forjat sanitari de l'edifici va ser detectada en l'inici d'unes obres de menor envergadura per a la reparaci de filtracions grcies a la tasca realitzada per l'arquitecte de la Conselleria, Alfonso Serra, qui va alertar de la possible presncia de ciment alumins el divendres 2 d'agost durant la revisi del projecte. El mateix dia es van fer les proves i dilluns ja es disposava de l'informe que confirmava la presncia d'aquest material. El dimarts 6, la Conselleria decretava les obres d'emergncia, que van comenar finalment dimecres. "Els mecanismes i protocols han funcionat i, grcies sobretot a la professionalitat i la diligncia de l'arquitecte Alfonso Serra, hem pogut donar soluci a un problema que, d'una altra forma, hauria sigut molt difcil de detectar, ja que el forjat sanitari -l'espai en el subsl de noms 1,15 metres pel qual discorren les canalitzacions- s una zona d'impossible accs", detalla Benlloch. 

La soluci tcnica adoptada ara consisteix en la injecci d'un formig especial en el subsl que refora la zona i garanteix la seua solidesa. "s una soluci absolutament segura i efica, que ja s'ha utilitzat en altres centres amb xit", valora el director territorial d'Educaci. L'elecci d'aquesta tcnica en lloc de la installaci d'aules prefabricades obeeix a tres motius principals: la falta de temps material per a installar-les abans de l'inici de curs, que haurien suposat la inhabilitaci del pati i que sn un trastorn innecessari per a l'alumnat. "Les aules prefabricades mai sn la soluci. Si tenim una opci tcnica segura i efica com aquesta, s sens dubte la millor", agrega. 

Desprs de donar una soluci tcnica a aquesta problemtica, tant la Conselleria com l'Ajuntament coincideixen en la convenincia de construir un nou centre, aprofitant la lnia d'ajudes del programa Edificant. "No s que la reparaci no siga segura, al contrari; per aprofitarem la sensibilitat del Consell i el programa Edificant per a construir un nou Escultor Ortells, datat el 1978 i amb 41 anys", matisa l'alcalde. Robert Roig, d'altra banda, avana que l'amplitud de la parcella obri diferents opcions de futur: o b construir el nou centre en l'espai que ocupa l'actual o b canviar l'orientaci i construir-lo al pati.

Leer ms...
 
L'alliberament de l'AP7 en 2020 reduir els ingressos municipals en ms de 180.000 euros a l'any... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 07 de agosto de 2019

El prxim alliberament del peatge de l'autopista AP7, prevista per a l'any que ve, suposar un nou revs per a les arques municipals: ms de 180.000 euros menys que es deixaran d'ingressar per l'IBI que, en l'actualitat, paga l'empresa concessionria pel tram d'autopista que discorre en terme de Vila-real. "Si tot segueix el seu curs com est previst, i sembla que aix ser, la concessi de l'AP7 acabar el 31 de desembre de 2019 i el Govern ha iniciat ja els trmits necessaris per a la reversi a l'Estat. Una notcia que aplaudim, per que suma un nou minvament d'ingressos a la ja delicada situaci econmica municipal", valora el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

En l'actualitat, els ingressos en concepte d'IBI de l'autopista AP7 superen els 180.000 euros anuals. "Quan la carretera passe de nou a ser de l'Estat, deixar d'estar subjecta al pagament d'aquest impost, per la qual cosa a les previsions pressupostries de l'any que ve haurem de restar-li aquesta quantitat", detalla. En aquest sentit, l'alcalde, Jos Benlloch, recorda que "aquesta circumstncia se suma a altres importants caigudes d'ingressos que est patint el pressupost municipal en els ltims anys". L'actualitzaci del padr d'IBI d'urbana per a resoldre la situaci de les parcelles en sl no detallat o la caiguda de la recaptaci en plusvlues, amb entre 500.000 i 600.000 euros menys del que es preveia, sn algunes de les partides que es veuran minvades. A elles s'afegeixen els 300.000 euros menys previstos en les transferncies de l'Estat i la devoluci de 200.000 euros de la Participaci en els Ingressos de l'Estat (PEU) avanada en 2018. 

"El futur alliberament de l'autopista s una notcia que portvem reivindicant anys i per la qual, evidentment, ens felicitem. Per s important que siguem conscients que tot t les seues conseqncies i el seu cost. En aquest cas, 180.000 euros menys per als pressupostos de Vila-real, que se sumen a la difcil situaci per la qual ja travessen els comptes municipals, desprs del pagament de 44 milions d'euros per l'herncia del PP en empastres urbanstics, els 10 milions que ja hem pagat del prstec milionari o els 9 milions que trobem en factures en els calaixos", lamenta.

Leer ms...
 
Vila-real collaborar en la substituci de la porta dels Evangelistes, greument afectada per... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 07 de agosto de 2019

L'Ajuntament de Vila-real collaborar amb la parrquia dels Sants Evangelistes i el Bisbat de Sogorb-Castell per a poder substituir la porta d'accs a l'esglsia, greument afectada per corc i filtracions. L'ltim Ple municipal va aprovar la modificaci de crdits necessria per a destinar una partida de 6.000 euros a un conveni amb el Bisbat que, sumades a les aportacions de la prpia dicesi i a les donacions recaptades per la parrquia, faran possible finanar els 11.000 euros que, aproximadament, costar la installaci d'una nova porta. 

"En els ltims anys, l'Ajuntament de Vila-real hem fet un gran esfor per reforar la nostra aliana amb la societat civil, amb convenis directes que superen els tres milions d'euros per a fer possible que les nostres associacions puguen desenvolupar les seues activitats, que fan de Vila-real una ciutat referent, solidria i dinmica. s una de les caracterstiques de Vila-real que ms ens identifica i de la qual ms orgullosos ens sentim, en una dicotomia contnua poble-ciutat que ens fa nics", valora el coordinador de l'rea de govern Poble, Xus Madrigal. En aquest mbit, agrega, s'insereix l'acord de collaboraci per a substituir la porta de l'esglsia. "Els Evangelistes s una parrquia molt activa i solidria, en un barri humil i treballador, en un clar exemple de la nostra nima de poble. Amb aquesta xicoteta aportaci, volem contribuir al manteniment d'aquesta activitat, en condicions de seguretat i garantint la correcta conservaci del patrimoni", conclou Madrigal.

Leer ms...
 
L'alliberament de l'AP-7 reduir, el 2020, els ingressos municipals en ms de 180.000 euros a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 07 de agosto de 2019

El prxim alliberament del peatge de l'autopista AP-7, prevista per a l'any que ve, suposar un nou revs per a les arques municipals: ms de 180.000 euros menys que es deixaran d'ingressar per l'IBI que, en l'actualitat, paga l'empresa concessionria pel tram d'autopista que discorre pel terme de Vila-real. "Si tot segueix el seu curs com est previst, i sembla que aix ser, la concessi de l'AP-7 acabar el 31 de desembre de 2019 i el Govern ja ha iniciat els trmits necessaris per a la reversi a l'Estat. Una notcia que aplaudim, per que suposa una nova minva d'ingressos a la ja delicada situaci econmica municipal", valora el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

En l'actualitat, els ingressos en concepte d'IBI de l'autopista AP-7 superen els 180.000 euros anuals. "Quan la carretera passe de nou a ser de l'Estat, deixar d'estar subjecta al pagament d'aquest impost, per la qual cosa a les previsions pressupostries de l'any que ve haurem de restar-li aquesta quantitat", detalla. En aquest sentit, l'alcalde, Jos Benlloch, recorda que "aquesta circumstncia se suma a altres caigudes importants d'ingressos que pateix el pressupost municipal en els ltims anys". L'actualitzaci del padr d'IBI d'urbana per a resoldre la situaci de les parcelles en sl no detallat o la caiguda de la recaptaci en plusvlues, entre 500.000 i 600.000 euros menys del que es preveia, sn algunes de les partides que es veuran minvades. A elles s'afegeixen els 300.000 euros menys previstos en transferncies de l'Estat i la devoluci de 200.000 euros de la Participaci en els Ingressos de l'Estat (PEU) avanada el 2018. 

"El futur alliberament de l'autopista s una notcia que portvem reivindicant anys i per la qual, evidentment, ens felicitem. Per s important que siguem conscients que tot t les seues conseqncies i el seu cost. En aquest cas, 180.000 euros menys per als pressupostos de Vila-real, que se sumen a la difcil situaci per la qual ja travessen els comptes municipals, desprs del pagament de 44 milions d'euros per l'herncia del PP en empastres urbanstics, els 10 milions que ja hem pagat del prstec milionari o els 9 milions que trobem en factures als calaixos", lamenta.

Leer ms...
 
El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars confirma la presncia... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 06 de agosto de 2019
El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars confirma la presncia continuada de lldries al tram baix

La guarderia rural del Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars ha trobat nous rastres de lldries al tram baix fluvial. En aquesta ocasi, tornen a ser excrements dipositats per un o diversos exemplars de lldria (Lutra lutra) damunt d'unes roques ubicades al costat del riu, concretament en la zona anomenada carnissers on les aiges del Millars travessen diverses gorges on aquests mamfers carnvors s'alimenten principalment de crancs rojos americans. 

Aquesta zona concreta ubicada al marge dret del riu Millars, en el terme de Borriana, rep un cabal constant procedent de l'Estaci Depuradora d'Aiges Residuals d'Almassora (EDAR). La localitzaci dels excrements ha ocorregut en el transcurs d'una inspecci rutinria del servei de vigilncia de la guarderia rural del Consorci riu Millars. Les lldries solen utilitzar els mateixos punts per a defecar. Un lloc conegut pels bilegs i naturalistes com a latrina, s a dir, espais on aquests animals defequen per a marcar el territori de manera reiterada.

Els primers rastres de lldria van aparixer al Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars fa vora 5 anys, concretament l'octubre de l'any 2015. Des d'aleshores la Guarderia rural del Consorci juntament amb la Conselleria de Transici Ecolgica de la Generalitat Valenciana realitza un seguiment actiu d'aquesta espcie que fa tan sols 5 anys era molt rara i escassa no sols al Millars sin tamb en els trams baixos dels rius valencians. Hi ha un aspecte curis pel que fa al territori fluvial on s'estableixen les lldries. Aquests mamfers carnvors sn animals fortament territorials i expulsen immediatament els visons americans del riu. Per tant la presncia de lldries al Millars s un fre natural contra l'expansi dels visons americans que cal recordar que sn una espcie invasora introduda des dels Estats Units en la dcada dels 60 del segle passat per a nodrir granges pelleteres.

Leer ms...
 
La futura pista d'atletisme i ciclisme avana amb l'avantprojecte de necessitats per a un... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 06 de agosto de 2019
La futura pista d'atletisme i ciclisme avana amb l'avantprojecte de necessitats per a un complex de 40.000 metres quadrats

La futura pista d'atletisme i de ciclisme de Vila-real va prenent forma. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, s'han reunit recentment amb el ciclista olmpic i campi del Mn vila-realenc, Sebastin Mora, i l'equip tcnic d'Erre Arquitectura, en la presentaci de l'avantprojecte de necessitats del futur complex, que donar resposta als clubs i esportistes locals amb un circuit homologable i completament equipat per a la prctica esportiva, l'entrenament i la competici. L'avantprojecte contempla un complex d'uns 40.000 metres quadrats amb un cost previst de quatre milions d'euros. 

"Tal com ens vam comprometre amb els esportistes i clubs locals, continuem avanant en l'objectiu de dotar a Vila-real de la pista d'atletisme i de ciclisme que una ciutat com la nostra, que posa la salut i l'esport com a eix estratgic de desenvolupament, mereix", assenyala Benlloch. "El projecte dissenyat per l'estudi Erre Arquitectura, de la m del nostre campi Sebastin Mora, planteja clarament quines sn les necessitats del complex esportiu que necessita Vila-real, amb tots els avals tcnics i les dotacions requerides. Aquest era el principal objectiu: saber quines necessitats tenim per a, a partir d'ac, treballar per buscar tant el sl com el finanament per a fer-lo possible; cosa que sabem -i els clubs tamb ho saben- que, per la situaci econmica municipal, no ser rpid ni senzill", argumenta l'alcalde. 

L'avantprojecte contempla una pista d'atletisme i una de ciclisme integrades en un mateix complex, garantint en tot moment la compatibilitat de tots dos espais i la seguretat dels usuaris. En els prop de 40.000 metres quadrats que preveu el projecte, uns 27.000 es destinen a zona esportiva, amb una pista d'atletisme de 400 metres de corda i completament homologable, i una pista de ciclisme de 500 metres de corda. "Hem consensuat i treballem perqu aquests recintes puguen ser tamb compatibles per a la prctica d'activitats com la Biciescola, impulsada per Sebastin Mora, i l'esport escolar", puntualitza Benlloch. 

El disseny de l'avantprojecte, que es presentar tamb als clubs i esportistes locals, ha sigut realitzat per l'estudi de Valncia Erre Arquitectura, responsable tamb de projectes com la Alqueria del Basket de Valncia, la Marina d'Empreses impulsada per Juan Roig o del futur complex Valncia Arena. "A partir d'ara, hem de treballar per buscar les frmules que facen possible aquest ambicis projecte. No ser fcil, per som conscients de la importncia de la iniciativa per als nostres clubs i per al projecte de ciutat d'oportunitats que s Vila-real; i estem illusionats per poder portar-ho endavant", valora el primer edil. Els dos principals esculls que es plantegen en aquest moment es refereixen a la localitzaci d'un emplaament adequat amb disponibilitat de sl i el finanament del projecte. "Fa a penes unes setmanes hem hagut d'aprovar un prstec de 3,2 milions d'euros per a fer front a noves resolucions i sentncies que encara s'arrosseguen de la gesti del PP, per la qual en aquests quatre anys ja hem pagat 44 milions d'euros, i, lamentablement, sabem que no seran les ltimes. Aix i tot, no podem permetre que Vila-real deixe d'avanar", conclou.

Leer ms...
 
Vila-real millora la mobilitat urbana amb la reordenaci de prquing en l'avinguda d'Alemanya i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 05 de agosto de 2019

El departament de Mobilitat emprn aquest mes d'agost un srie de treballs per a millorar la seguretat en els desplaaments i els estacionaments de la ciutat. Amb un import global de 14.000 euros aproximadament, els treballs se centren en la reordenaci de l'aparcament en l'avinguda d'Alemanya, l'habilitaci d'un nou prquing al carrer de Jaume Roig i la reubicaci d'una de les parades d'autobs al carrer de Vicente Sanchiz. "Es tracta de xicotetes actuacions, per molt necessries per a continuar avanant en una mobilitat urbana ms segura, sostenible i adequada a les condicions d'una ciutat moderna com s Vila-real", assenyala el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. 

La primera de les actuacions, ja en marxa, s el canvi en el tipus d'estacionament en un tram de l'avinguda d'Alemanya, concretament el comprs entre els carrers Senda Pescadors i d'Onda. En aquest punt, on fins ara els vehicles estacionaven en bateria, envaint vorera i calada, l'estacionament passa a ser en cord. "En aquest tram de via, el tipus d'estacionament estava sense senyalitzar, per els cotxes aparcaven en bateria, en un punt on l'espai era insuficient, amb la qual cosa els extrems dels vehicles envaen tant la vorera com la calada, reduint de fet els dos carrils disponibles a noms un, amb el que aix suposa de minva per a la seguretat viria", detalla Obiol. La reordenaci de l'aparcament, a ms, s'ha realitzat sense eliminar places i incorporant al vial dos espais reservats PMR. 

Un altre dels projectes que s'emprendran aquest estiu dotar al barri de Cervantes d'un nou aparcament per a 52 vehicles al carrer de Jaume Roig, en un solar tancat amb el propietari del qual la Regidoria de Territori ha arribat a un acord d's. El recinte inclour quatre places PMR, aparcament per a motos i per a bicicletes, a ms d'entrades i eixides degudament senyalitzades. Aquests treballs se sumen a altres actuacions realitzades per l'equip de govern en el Pla d'optimitzaci de solars, buscant acords amb els propietaris de parcelles sense s per a l'habilitaci de places de prquing. El nou aparcament en el Termet, obert tots els dies a l'estiu, el carrer de Sant Cristbal o el prking enfront del collegi Jos Soriano, a ms de la recent creaci d'altres 70 places en la plaa de la Panderola, al costat de la futura seu comarcal de Creu Roja, sn algunes de les actuaciones. "L'aparcament de Jaume Roig donar servei a una zona amb alta demanda, on se situen, a ms, importants serveis com la piscina Yurema Requena i el pavell Bancaixa", valora Obiol.

L'ltima de les accions de millora de la mobilitat que s'emprendran aquest estiu s el canvi d'ubicaci de la parada de l'autobs urb del carrer de Vicente Sanchiz, per a donar soluci als problemes de trnsit i de seguretat que ocasionava la ubicaci inicial. En concret, la parada que fins ara est situada enfront del carrer del Cronista Traver -al costat d'un encreuament d'incorporaci de trnsit al vial- es recular uns metres per a situar-se al costat del carrer d'Onda. "s una xicoteta reculada, que no afecta a la lnia ni als usuaris del bus, per que estem segurs que contribuir a millorar la seguretat i el servei", conclou el regidor.

D'altra banda, les obres de la nova rotonda de regulaci de trnsit al carrer Encarnaci avancen a un bon ritme, amb l'objectiu que la nova glorieta est completament finalitzada el cap de setmana del 31 d'agost, en la jornada de Lliga que enfrontar el Villarreal CF amb el Real Madrid. "Estem treballant amb la mxima celeritat perqu els treballs estiguen finalitzats i garantir d'aquesta manera la seguretat en un punt que veu incrementat notablement el trnsit en dies de partit", agrega.

Leer ms...
 
Vila-real millora la mobilitat urbana amb la reordenaci de prquing a l'avinguda d'Alemanya i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 05 de agosto de 2019

El Departament de Mobilitat emprn aquest mes d'agost una srie de treballs per a millorar la seguretat en els desplaaments i els estacionaments de la ciutat. Amb un import global de 14.000 euros aproximadament, els treballs se centren en la reordenaci de l'aparcament a l'avinguda d'Alemanya, l'habilitaci d'un nou prquing al carrer de Jaume Roig i la reubicaci d'una de les parades d'autobs al carrer de Vicente Sanchiz. "Es tracta de xicotetes actuacions, per molt necessries per a continuar avanant en una mobilitat urbana ms segura, sostenible i adequada a les condicions d'una ciutat moderna com s Vila-real", assenyala el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. 

La primera de les actuacions, ja en marxa, s el canvi en el tipus d'estacionament en un tram de l'avinguda d'Alemanya, concretament el comprs entre els carrers de la Senda Pescadors i Onda. En aquest punt, on fins ara els vehicles estacionaven en bateria, envaint vorera i calada, l'estacionament passa a ser en cord. "En aquest tram de via, el tipus d'estacionament estava sense senyalitzar, per els cotxes aparcaven en bateria, en un punt on l'espai era insuficient, amb la qual cosa els extrems dels vehicles envaen tant la vorera com la calada i reduen de fet els dos carrils disponibles a noms un, amb el que aix suposa de minva per a la seguretat viria", detalla Obiol. La reordenaci de l'aparcament, a ms, s'ha realitzat sense eliminar places i incorporant al vial dos espais reservats PMR. 

Un altre dels projectes que s'emprendran aquest estiu dotar el barri de Cervantes d'un nou aparcament per a 52 vehicles al carrer de Jaume Roig, en un solar tancat amb el propietari del qual la Regidoria de Territori ha arribat a un acord d's. El recinte inclour quatre places PMR, aparcament per a motos i per a bicicletes, a ms d'entrades i eixides degudament senyalitzades. Aquests treballs se sumen a altres actuacions realitzades per l'equip de govern en el Pla d'optimitzaci de solars, buscant acords amb els propietaris de parcelles sense s per a l'habilitaci de places de prquing. El nou aparcament al Termet, obert tots els dies a l'estiu, el carrer de Sant Cristfol o el prquing enfront del collegi Jos Soriano, a ms de la recent creaci d'altres 70 places a la plaa de la Panderola, al costat de la futura seu comarcal de Creu Roja, sn algunes de les actuacions. "L'aparcament de Jaume Roig donar servei a una zona amb alta demanda, on se situen, a ms, importants serveis com la piscina Yurema Requena i el pavell Bancaixa", valora Obiol.

L'ltima de les accions de millora de la mobilitat que s'emprendr aquest estiu s el canvi d'ubicaci de la parada de l'autobs urb del carrer de Vicente Sanchiz, per a donar soluci als problemes de trnsit i de seguretat que ocasionava la ubicaci inicial. En concret, la parada que fins ara est situada enfront del carrer del Cronista Traver -al costat d'un encreuament d'incorporaci de trnsit al vial- es recular uns metres per a situar-se al costat del carrer d'Onda. "s una xicoteta reculada, que no afecta la lnia ni els usuaris del bus, per que estem segurs que contribuir a millorar la seguretat i el servei", conclou el regidor.

D'altra banda, les obres de la nova rotonda de regulaci de trnsit al carrer de l'Encarnaci avancen a un bon ritme, amb l'objectiu que la nova glorieta estiga completament finalitzada el cap de setmana del 31 d'agost, en la jornada de Lliga que enfrontar el Villarreal CF amb el Real Madrid. "Estem treballant amb la mxima celeritat perqu els treballs estiguen finalitzats i garantir d'aquesta manera la seguretat en un punt que veu incrementat notablement el trnsit en dies de partit", agrega.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 22 - 42 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software