Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Maiorasga posa a prova la fora i habilitat de cavalls i carreters en el Concurs de Tir i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de mayo de 2017
La Maiorasga posa a prova la fora i habilitat de cavalls i carreters en el Concurs de Tir i Arrossegament

El jard de la Maiorasga s'ha convertit de nou en l'escenari del Concurs de Tir i Arrossegament de Vila-real, organitzat per l'Associaci Cultural i Esportiva de Tir i Arrossegament, amb la collaboraci de la Regidoria de Tradicions i el Servei Municipal d'Esports. El concurs ha posat a prova la fora dels cavalls i l'habilitat dels carreters en vuit categories durant tot el cap de setmana.

Leer ms...
 
FitCarrer converteix el cap de setmana Vila-real en un gran escenari urb per a les arts de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de mayo de 2017
FitCarrer converteix el cap de setmana Vila-real en un gran escenari urb per a les arts de carrer ms avantguardistes

El Festival Internacional de Teatre al Carrer de Vila-real, FitCarrer, viu el seu 30 aniversari amb prop d'una trentena d'espectacles de teatre, dansa o arts circenses que converteixen tot el cap de setmana la ciutat en un gran escenari urb. Una quinzena de localitzacions, des de la plaa Major al Llaurador, la Panderola o la Glorieta, s'omplin fins al diumenge de les arts de carrer ms avantguardistes i crtiques. FitCarrer s'acomiadar diumenge a la nit, desprs d'exhibir les produccions de 22 companyies nacionals i internacionals i una previsi d'assistncia de ms de 20.000 persones. 

Ms imatges de FitCarrer, en el Flickr municipal

Leer ms...
 
L'Aplec d'Estiu obri les inscripcions amb 800 places per a cobrir totes les vacances escolars... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de mayo de 2017

L'Aplec d'Estiu obri dem el termini d'inscripci de la 29a edici, amb 800 places en cinc torns, amb els quals l'Ajuntament de Vila-real garanteix la cobertura d'oci educatiu i menjador escolar durant tota l'poca de vacances, des del 21 de juny al 31 d'agost. En aquesta ocasi, les activitats es desenvoluparan als collegis Pius XII i Cervantes en els tres primers torns i noms a Pius XII en el cas de les vacances d'agost.

"L'Aplec de Temps Lliure s un dels eixos de l'rea de Serveis Socials, ja que ens permet atendre les necessitats de les famlies amb un programa d'activitats d'oci inclusiu que afavoreix la conciliaci familiar i garanteix la cobertura als menors amb menjador escolar durant totes les poques de vacances", recorda el regidor lvaro Escorihuela. Amb aquest objectiu, l'Aplec ha anat reforant-se amb ms serveis i ampliant l'oferta fins a cobrir no sols l'estiu, sin tamb Nadal i Pasqua. "L'Ajuntament de Vila-real ha sigut pioner a oferir servei de menjador en vacances i fer-ho, a ms, en totes les poques de l'any, vinculat a un programa d'activitats d'oci educatiu per a tots els xiquets, amb independncia de la situaci familiar. Per a, l'Aplec seguir sent una prioritat", agrega.

En aquesta ocasi, l'Aplec d'Estiu ofereix 800 places, distribudes en quinzenes, de les quals 200 estan reservades a educaci infantil. D'aquesta manera, les activitats del programa -tallers, jocs esportius o eixides, entre altres- abasten una mplia franja d'edats, des dels 3 fins als 16 anys. Per a optar a alguna de les places de l'Aplec s necessari formalitzar prviament la sollicitud, des del 8 fins al 28 de maig, a travs del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es. El 30 de maig es far el sorteig pblic per a l'ordre de la matrcula, que es formalitzar del 5 al 13 de juny al Centre Social. 

El preu de l'activitat s de 20 euros, a ms de menjador i desdejuni, amb importants bonificacions i tarifa gratuta en el cas de famlies que no superen els 6.390 euros de renda per cpita o estiguen incloses en programes de Serveis Socials.

Leer ms...
 
Prop de 600 corredors i patinadors competeixen en la 5KSME i 10K patins de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de mayo de 2017
Prop de 600 corredors i patinadors competeixen en la 5KSME i 10K patins de Vila-real

Prop de 600 corredors i patinadors han participat en una nova edici del 5K SME i 10K patins, que organitza el Servei Municipal d'Esports dins del Circuit de Carreres Populars de Vila-real. scar Gonzlez i Chantal Pitarch han sigut els guanyadors mascul i femenina de la general a peu, mentre que la carrera sobre patins ha anat a parar a Vicente Climent i Blanca Torl. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha felicitat els participants i ha lliurat els trofeus en les diferents categories d'ambdues proves.

Consulta les classificacions del 5KSME i del 10K patins

Les imatges del lliurament de premis, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Prop de 600 corredors i patinadors competeixen en la 5K SME i 10K patins de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 05 de mayo de 2017
Prop de 600 corredors i patinadors competeixen en la 5K SME i 10K patins de Vila-real

Prop de 600 corredors i patinadors han participat en una nova edici del 5K SME i 10K patins, que organitza el Servei Municipal d'Esports dins del Circuit de Carreres Populars de Vila-real. scar Gonzlez i Chantal Pitarch han sigut els guanyadors mascul i femenina de la general a peu, mentre que la carrera sobre patins ha anat a parar a Vicente Climent i Blanca Torl. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha felicitat els participants i ha lliurat els trofeus en les diferents categories d'ambdues proves.

Consulta les classificacions del 5K SME i del 10K patins

Les imatges del lliurament de premis, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
FitCarrer lliura el Ramon Batalla a la companyia Trapu Zahara en una primera jornada de debat i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 04 de mayo de 2017
FitCarrer lliura el Ramon Batalla a la companyia Trapu Zahara en una primera jornada de debat i espectacles en l'espai urb

El Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real, FitCarrer, ha lliurat este mat el premi Ramon Batalla a la companyia basca Trapu Zahara, molt vinculada al FitCarrer des dels seus inicis. El regidor de Cultura, Eduardo Prez, i el director artstic del festival, Pau Ayet, han lliurat el reconeixement a Santi Ugalde, representant de la compaa, en el marc de les jornades professionals de FitCarrer, que han fet balan dels 30 anys de festival a partir de les vivncies dels seus directors. Fins al diumenge, 22 companyies de l'escena nacional i internacional representen els seus espectacles de carrer en una quinzena d'escenaris urbans.

Leer ms...
 
El Consorci del Millars neteja l'antic assut dels Corrents del segle XVII PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 04 de mayo de 2017
El Consorci del Millars neteja l'antic assut dels Corrents del segle XVII

El Consorci de la desembocadura del Millars ha finalitzat els treballs de desbrossament, neteja i recuperaci de l'histric assut dels Corrents, ubicat al terme de Vila-real, en el marge dret del riu, davall del pont de l'antiga carretera N340. La construcci hidrulica del segle XVII est formada per un antic mur de pedra que servia per a contenir, elevar i desviar a travs d'una squia les aiges del riu Millars. 

A partir de hui es pot contemplar l'obra de l'antic patrimoni fluvial del riu. La retirada d'una gran quantitat de plantes ha perms descobrir la construcci, on es fcil observar el mur, la squia per on desviava l'aigua i diversos arcs de mig punt. El seu dess histric i aband posterior va possibilitar que el lloc fra envat completament per la vegetaci riberenca fins a l'extrem que tota la primitiva construcci desapareguera de la mirada dels visitants o excursionistes que transiten pel cam de l'aigua. La brigada de manteniment del Consorci ha estat treballant durant quatre dies per la construcci i els seus voltants. "Desprs de quatre jornades, la zona ha quedat neta d'esbarzers i altra vegetaci. Hem respectat les plantes autctones del riu. Ara l'assut es pot veure com era i s el torn dels investigadors", ha assenyalat Samuel Basevi, operari de la brigada de manteniment del Consorci.

El passat 21 d'abril l'Ajuntament de Vila-real, a travs de la regidoria de Territori, va presentar un projecte de recuperaci d'aquesta histrica construcci de l'arquitectura hidrulica del Millars. Per al regidor de l'rea, Emilio M.Obiol, els Corrents s un element molt significatiu del patrimoni hidrulic vinculat al Millars i a l'aprofitament histric de les seues aiges, una construcci desconeguda per de gran importncia i valor etnolgic. La primera fase del pla d'actuaci ja ha culminat. 

Durant la primera inspecci es van trobar vestigis formats per una squia coberta construda per maoneria, dues portes amb arc de rajola i altres suports constituts per pedra. D'ac a uns mesos, quan la construcci estiga restaurada totalment, formar part del patrimoni hidrulic de la ruta verda del Millars juntament amb altres construccions com canals, molins, assuts i squies.

Leer ms...
 
El Gran Premi Vila-real de ciclisme arriba a Morella amb victria d'etapa per a Lpez-Czar PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 04 de mayo de 2017
El Gran Premi Vila-real de ciclisme arriba a Morella amb victria d'etapa per a Lpez-Czar

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, han donat l'eixida del 71 Gran Premi Vila-real de ciclisme. Els 16 equips participants de la cursa han enfilat la primera etapa cap a Morella des de la plaa Major, en una competici histrica que enguany centra la mirada en la campanya 'Pintando el camino en rosa', per a la lluita contra el cncer infantil de l'associaci Aspanion. Juan Antonio Lpez-Czar, del Fundacin Euskadi, ha creuat la meta de la capital dels Ports en primer lloc, adjudicant-se d'aquesta manera la primera epata del 71 Gran Premi Vila-real.

Leer ms...
 
Vila-real s'adhereix al conveni amb la Generalitat per al foment de la rehabilitaci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 04 de mayo de 2017
Vila-real s'adhereix al conveni amb la Generalitat per al foment de la rehabilitaci d'habitatges i la regeneraci urbana

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la consellera d'Habitatge, Obres Pbliques i Vertebraci del Territori, Mara Jos Salvador, signaran en els prxims dies de manera oficial un conveni pel qual ambdues entitats es comprometen a fomentar la rehabilitaci edificativa i la regeneraci urbana. El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha anunciat el conveni, que, assenyala, persegueix "el foment de la comunicaci i la informaci entre ciutadans, empreses, tcnics i administracions, amb la finalitat de promoure iniciatives que impulsen la rehabilitaci del parc d'habitatges i, d'aquesta manera, ajudar tamb els professionals del sector". 

El document contempla la creaci d'una xarxa d'Oficines d'Informaci de Rehabilitaci (OIR), composta pels diferents punts d'informaci que cada Ajuntament haur de crear i que a Vila-real se situar en l'edifici consistorial. "Es tracta de punts d'informaci per a ciutadans, professionals i empreses que, a ms, serviran per difondre la cultura de la rehabilitaci a travs de campanyes de conscienciaci, sessions informatives sobre ajudes i jornades especfiques", assegura Obiol.

A ms, l'Ajuntament es compromet a subministrar tota la informaci que s'arreplegue a travs d'aquesta oficina a l'Observatori d'Habitatge que preveu crear prximament la mateixa Conselleria d'Habitatge. La creaci d'una Taula de rehabilitaci, en la qual estaran els diferents consistoris participants en el conveni, s una altra de les mesures previstes, a ms de la implantaci de l'Informe d'Avaluaci d'Edificis (IEE). 

L'IEE s un informe tcnic d'obligat compliment per a tots els immobles de ms de 50 anys, conegut com la ITV dels edificis. Per a afavorir la implantaci d'aquest informe i el compliment de la llei, el consistori treballa en la redacci d'una ordenana municipal, que haur d'estar operativa abans del 28 de juny de 2018. "La Generalitat crear un registre d'informes d'avaluaci d'aquests edificis que compartir amb les corresponents oficines per portar un millor control i es crear una comissi de seguiment amb una durada de dos anys prorrogables", detalla Obiol.

"s un conveni que no implica cap obligaci econmica, ja que la Generalitat formar els tcnics que s'encarreguen d'aquestes funcions i adquireix un comproms tcnic i professional, per ser l'Ajuntament qui aporte els recursos materials, tal com ocorre en molts altres casos", conclou l'edil.

Leer ms...
 
Fundaci Flors reconeix l'esfor i la trajectria d'alumnes i antics alumnes del centre PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 04 de mayo de 2017
Fundaci Flors reconeix l'esfor i la trajectria d'alumnes i antics alumnes del centre

Fundaci Flors de Vila-real ha celebrat un acte en reconeixement als alumnes del centre, antics i actuals, aix com al personal, que han destacat pel seu esfor en diferents activitats i disciplines. Per a fer-ho, el centre ha lliurat un premi a aquelles alumnes que han estat reconeguts per altres entitats, en diferents concursos de redacci, debat escolar o altres certmens. A ms, Fundaci Flors tamb ha volgut reconixer el periodista Ral Puchol, antic alumne del centre vila-realenc. 

Per a l'acte de lliurament de premis, unes estatuetes dissenyades pels mateixos alumnes, el Cor de Primria i el Cor de Secundria de Fundaci Flors han entonat el Concert de Primavera, amb un repertori basat amb bandes sonores de pellcules.

Leer ms...
 
La Regidoria de Joventut se suma al BeeRЯock Fest amb la final del concurs de Grups... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 03 de mayo de 2017

La Regidoria de Joventut de Vila-real collabora amb el BeeRЯock Fest Vol.III, que organitza l'Associaci Conquistando Escalones per recaptar fons per a la recerca de la distrfia muscular i el VIH. La cita, que tindr lloc el 18 de maig, en plenes festes en honor a sant Pasqual, inclour la final del concurs de Grups Musicals de Vila-real, desprs de les semifinals de les quals han ixit guanyadors Friedrich i FullResistance. Ambdues formacions protagonitzaran un duel per decidir qui s'ala amb el premi, actuaci a la qual tamb se sumar l'estrena del grup local Kharma.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha animat els vens a participar en l'esdeveniment, que se celebrar des de les 18.00 hores, amb entrada lliure, al pati del collegi Escultor Ortells, on "la cervesa artesana, la msica en directe i la solidaritat seran els principals atractius". "La distrfia muscular de cintures 1F s una malaltia degenerativa la mutaci gentica de la qual s nica al mn, ja que aquells que la pateixen sn immunes al VIH, que tants milions de persones pateixen al mn, per la qual cosa ajudar en la recerca s molt important", explica.

El cartell del festival compta tamb amb les actuacions de Gigatrn (en la versi acstica amb el cantant Charly Glamur i la guitarra Dave Dimoni) i Los Gandules com a cap de cartell, aix com amb el cantautor i humorista Toni de l'Hostal. A ms, hi haur un estand on es podran adquirir les samarretes edici limitada commemoratives del festival i les novelles d'ngel Gil Cheza, marxandatge del Villarreal CF Soccer Hunters, parades de msica i artesania solidria.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Siguiente > Final >>

Resultados 211 - 231 de 32924
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software