Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El govern local xifra en 44 milions la quantitat pagada al cap de vuit anys per "empastres,... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 31 de julio de 2019
El govern local xifra en 44 milions la quantitat pagada al cap de vuit anys per

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat aquest mat dos expedients de modificaci de crdits per valor de 470.000 euros, procedents dels romanents de 2018 i destinats, en la seua major part, a dotar les partides pressupostries i el pagament a provedors, afectades pel pagament de contingncies urbanstiques i prstecs heretats dels governs del PP. En concret, l'equip de govern xifra en 44 milions d'euros la quantitat pagada en els ltims vuit anys. 

"Aquest expedient de suplement de crdit ens permet positivar les partides que en aquests moments estan en negatiu i dotar-les mnimament per a poder gestionar els prxims mesos i cobrir les necessitats de la ciutat en qestions com el manteniment de collegis o installacions esportives, activitats d'associacions, etc.", valora el president de la Comissi d'Hisenda, Xus Madrigal, que incideix que aquesta operaci permetr tamb fer front a alguns pagaments pendents a provedors "desprs de les dificultats econmiques, fruit dels empastres, sentncies i prstecs heretats de l'anterior etapa del Partit Popular". Referent a aix, Madrigal ha xifrat en 44 milions d'euros la quantitat pagada per l'Ajuntament de Vila-real en els ltims vuit anys en factures en els calaixos (9 milions), sentncies, convenis i altres contingncies urbanstiques (25,2 milions) i els 10 milions amortitzats ja del prstec de 20 milions d'euros subscrit pel Partit Popular l'any 2009. "Ms de 7.300 milions de les antigues pessetes; una mitjana de 5,5 milions d'euros cada any que deixem de destinar a altres qestions", lamenta el regidor. 

A ms d'aquest suplement de crdits, s'ha aprovat tamb un expedient de crdits extraordinaris en el qual s'inclouen 10.945 euros per a crear aparcament al carrer de Jaume Roig. "Aquesta modesta inversi ens permetr dotar de prquing una zona amb molta necessitat, prxima tamb a la piscina municipal Yurema Requena", valora. L'altra dotaci de l'expedient, 6.000 euros, es destinar a un conveni amb el Bisbat de Sogorb-Castell per a la substituci de la porta de l'esglsia dels Sants Evangelistes, afectada per corc. Aquesta quantitat se sumar a la recollida per la mateixa parrquia i a l'aportaci del Bisbat per a fer possible aquesta acci. 

Leer ms...
 
L'Hospital de la Plana avana en la humanitzaci del part amb nous paritoris integrats en la... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 30 de julio de 2019
L'Hospital de la Plana avana en la humanitzaci del part amb nous paritoris integrats en la fisiologia del naixement

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha acompanyat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pblica, Ana Barcel, en la visita inaugural als nous paritoris de l'Hospital Universitari de la Plana, un espai arquitectnic integrat en les necessitats fisiolgiques del part que torna a collocar el centre vila-realenc com a pioner i referent en la humanitzaci dels naixements. La regidora de Sanitat, Silvia Gmez, el gerent del departament de salut de la Plana, Miquel Rovira, i el director territorial de Sanitat, Edelmiro Sebastin, han participat tamb en la visita, guiada per la cap de Ginecologia i Obstetrcia, Ana Bold, i la matrona supervisora del paritori, Soledad Carregu.

"Una vegada ms, l'hospital de la Plana torna a posar Vila-real en l'avantguarda en un tema, a ms, especialment sensible i important com s el naixement d'un fill", assenyala Benlloch. "Podem estar orgullosos, perqu moltes vegades no som conscients del que tenim a casa: un hospital referent en qualitat assistencial i en humanitzaci del part, amb un equip de professionals que aposta per l'excellncia, tant en assistncia com en tracte al pacient", agrega l'alcalde, qui recorda que la vila-realenca Paula Bonet, premi 20 de Febrer i 9 d'Octubre de la Generalitat, ha collaborat en el projecte, amb els seus dibuixos murals. 

El projecte ha consistit en la reforma de 162 metres quadrats que s'han destinat a la construcci de noves sales de naixement creades com a unitats integrades de dilataci-part. "Aquestes sales, de ms de 20 metres quadrats cadascuna, afavoreixen la mobilitat i intimitat de l'embarassada, fomenten la seua autonomia durant el procs i s'adapten a la fisiologia de cada part, contribuint aix a la humanitzaci assistencial de la dona i dotant de qualitat al treball diari de l'equip de professionals sanitaris", agrega la consellera.

Desprs d'aquesta actuaci, el paritori de l'Hospital de la Plana compta amb cinc sales provedes de lavabo privat, mobiliari ergonmic i equips d'electromedicina d'ltima generaci, integrats en l'espai de forma subtil, amb l'objectiu de crear un entorn amable per al naixement que aporta a la mare intimitat, privacitat i autonomia, per amb seguretat clnica. Del total de cinc sales, dues estan equipades amb banyera especial de parts i una est adaptada a persones amb mobilitat reduda. L'execuci de les obres ha comptat amb un pressupost de 190.000 euros i est en funcionament des del mes d'abril.

Leer ms...
 
Les obres del polgon Mol Nou arranquen i tallen al trnsit l'avinguda de Castell en sentit... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 30 de julio de 2019

El projecte de millora del polgon Mol Nou, incls en el finanament de l'Ivace dins del Pla de Reindustrialitzaci Local, ha comenat les obres d'execuci hui mateix. Els treballs obligaran a tallar la circulaci del trnsit en l'avinguda de Castell durant els prxims tres mesos, desviant els vehicles en sentit Castell per l'avinguda de Grcia i l'avinguda de Frana. 

Les obres afectaran el tram de via entre l'avinguda de Grcia i el cam Vell Castell-Onda. Els vehicles que circulen en direcci Castell seran desviats per l'avinguda de Grcia cap a l'avinguda de Frana, d'eixida cap a la capital de la Plana. L'entrada Nord a la ciutat des de la N-340 estar garantida en tot moment.

El projecte del Mol Nou, adjudicat per 642.000 euros, abasta 402.490 metres quadrats de superfcie, en una zona en la qual conviuen usos industrials i residencials. Les actuacions inclouen la creaci d'un carril per a vianants i ciclistes, millora de voreres i de sanejament en la zona industrial, a ms de senyalitzaci o la renovaci de la illuminaci. El projecte es completa amb la installaci d'una pantalla vegetal que separe els usos industrials i residencials de la zona. "Es tracta d'un projecte molt important que dotar de millor serveis al polgon i afavorir la integraci urbana. Demanem pacincia i disculpes per les molsties que aquest tall viari puga ocasionar, per s necessari, per seguretat i per a poder portar endavant aquest projecte de reindustrialitzaci amb totes les garanties", diu el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

Leer ms...
 
Msica i esports es donen la m en l'Arenal Sound a Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 30 de julio de 2019
Msica i esports es donen la m en l'Arenal Sound a Vila-real

L'Arenal Sound ha tornat a fer parada a Vila-real, amb la combinaci de msica i esports en les jornades prvies a l'inici oficial del festival de Borriana. La plaa del Llaurador ha acollit dimarts el concert de Bombai, precedit dels locals Rockstein, Etruria i Summer Ends. L'esport ha pres el relleu de la festa dimecres, amb una nova edici de l'Arenal Sound Cup, al pavell Bancaixa.

Leer ms...
 
Tots Units incorpora en 2018 a 388 persones als seus programes de suport, formaci i inserci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de julio de 2019
Tots Units incorpora en 2018 a 388 persones als seus programes de suport, formaci i inserci contra l'exclusi

La Fundaci Tots Units va oferir ajuda, orientaci i formaci a un total de 733 persones, de les quals 388 van acudir per primera vegada als recursos de l'entitat per a la inserci sociolaboral de collectius en risc d'exclusi. El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha acompanyat 3ls seus responsables -el seu president, Enric Reverter, i la gerent, Charo Castell- en la presentaci de la memria anual de Tots Units i de l'empresa d'inserci Reciplana. Un document que, assenyala Madrigal, revela el "paper importantssim i insubstituble de l'entitat per a servir de suport a les persones que ms dificultats tenen i ajudar-los a eixir de l'exclusi".

"A Vila-real estem molt orgullosos de la labor de Tots Units, amb qui mantenim un conveni de collaboraci de 54.000 euros, en el marc de l'aliana amb la societat que hem establert en els ltims anys amb ms de tres milions d'euros en ajudes directes a entitats", agrega el regidor d'Economia. Grcies a aquest conveni, recursos propis i l'ajuda d'altres administracions, Tots Units ha pogut atendre per primera vegada en l'ltim any a un total de 388 usuaris, aproximadament un 30% ms que l'exercici anterior, i ha facilitat la inserci laboral de 115 persones. 

"Les nostres lnies de treball es basen en l'acollida i orientaci, aix com en la formaci ocupacional per a dotar de competncies a les persones i en l'acompanyament i intermediaci en l'accs al mercat laboral", explica Reverter, qui recorda el naixement de Tots Units com a instrument, dins de Critas Diocesana, per a afavorir la inserci de persones amb dificultats, ja siga collectius procedents de l'exclusi com persones en atur de llarga durada expulsades del mercat laboral per la crisi. Per a aix, cobren especial rellevncia les accions formatives -tallers prelaborals, certificats de professionalitat, POEJ-, amb 205 usuaris i 64 insercions al mercat de treball desprs de la formaci. Aquests programes han perms a 101 alumnes realitzar prctiques no laborals en empreses. Per part seua, els serveis d'intermediaci laboral han ats 189 persones i han collaborat amb 83 empreses. "En aquesta rea, fem de pont entre les necessitats del mercat laboral i les persones que acudeixen a nosaltres a la recerca de treball", agrega.

En el cas concret de Vila-real, Tots Units ha ats a un total de 198 persones amb primera alta en el servei (el 60% del total) i ha oferit formaci a 143 vila-realencs (70%), amb l'obtenci de 100 carnets de professionalitat. Quant a la borsa de treball, dels 189 inscrits en 2018, un total de 115 sn de la ciutat, amb 87 insercions en el mercat laboral de les 115 aconseguides durant l'any passat. 

"En Tots Units tenim una doble missi: d'una banda, assessorar i acompanyar a persones amb dificultats o en exclusi en itineraris que els porten a l'autonomia personal a travs de l'ocupaci; per ho fem tamb a travs de programes i projectes de cura del medi ambient", recorda Castell. Referent a aix, la gerent ha desgranat tamb les dades del balan de serveis a la comunitat prestats per l'entitat, amb la gesti de voluminosos, joguets, envasos o roba, amb la qual s'aconsegueix un 80% de recuperaci dels residus.

En la lnia de gesti ambiental, cobra especial rellevncia Reciplana Recuperacions, l'empresa d'inserci de Tots Units i primera empresa d'economia social de la Comunitat Valenciana. En el seu informe d'activitat, Reciplana va gestionar la recollida d'1.142.000 quilos de txtil, 364.600 de paper i cart i 203.020 de residus RAEE, entre altres. L'empresa compta amb 15 contractes d'inserci i un 100% d'incorporacions a l'ocupaci ordinria, en finalitzar els contractes. "Aix permet trencar els circuits de l'exclusi i acabar amb totes les etiquetes", conclou Castell.

Leer ms...
 
La convocatria per als 'Premis Globalis' 2019 romandr oberta fins al 13 d'octubre PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de julio de 2019

La Fundaci Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la sisena edici dels Premis Globalis a travs dels quals volen identificar, reconixer, promoure i divulgar l'esfor dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores. Els guardons pretenen valorar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors que mostren exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

Com a novetat, en aquesta edici es lliurar un primer premi valorat en 1.500 € i un accssit de 500 € a empreses que aposten per la innovaci i s'atorgar un altre accssit de 500 € a una jove empresa, s a dir, aquelles empreses o empresaris individuals que hagen iniciat la seua activitat econmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2012 en territori nacional. Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Vila-real concedir el guard Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representar la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Cincia i la Innovaci i la Xarxa Valenciana de la Innovaci. Tamb es lliurar el Premi Trajectria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectria i creixement.

En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comeros i establiments, independentment de la seua forma jurdica, situats a Espanya. El termini de presentaci de candidatures finalitza el 13 d'octubre a les 23.59 hores, encara que podr prorrogar-se un mxim d'un mes si l'organitzaci ho considera. Els projectes guanyadors es coneixeran el 8 de novembre de 2019 en el lliurament de premis.

Les persones interessades que s'animen a participar-hi podran realitzar la preinscripci a travs d'un formulari en lnia en el web de Fundaci Globalis, www.fundacionglobalis.org, en el qual tamb es troben les bases de la convocatria i el formulari complet de participaci.

Leer ms...
 
La convocatria per als Premis Globalis 2019 romandr oberta fins al 13 d'octubre PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de julio de 2019

La Fundaci Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la sisena edici dels Premis Globalis a travs dels quals volen identificar, reconixer, promoure i divulgar l'esfor dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores. Els guardons pretenen valorar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors que mostren exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

Com a novetat, en aquesta edici es lliurar un primer premi valorat en 1.500 € i un accssit de 500 € a empreses que aposten per la innovaci i s'atorgar un altre accssit de 500 € a una jove empresa, s a dir, aquelles empreses o empresaris individuals que hagen iniciat l'activitat econmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2012 en territori nacional. Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Vila-real concedir el guard Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representar la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Cincia i la Innovaci i la Xarxa Valenciana de la Innovaci. Tamb es lliurar el Premi Trajectria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectria i creixement.

En els Premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comeros i establiments, independentment de la seua forma jurdica, situats a Espanya. El termini de presentaci de candidatures finalitza el 13 d'octubre a les 23.59 hores, encara que podr prorrogar-se un mxim d'un mes si l'organitzaci ho considera. Els projectes guanyadors es coneixeran el 8 de novembre de 2019 en el lliurament de premis.

Les persones interessades que s'animen a participar-hi podran realitzar la preinscripci a travs d'un formulari en lnia en el web de Fundaci Globalis, www.fundacionglobalis.org, en el qual tamb es troben les bases de la convocatria i el formulari complet de participaci.

Leer ms...
 
Tots Units incorpora el 2018 un total de 388 persones als seus programes de suport, formaci i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de julio de 2019
Tots Units incorpora el 2018 un total de 388 persones als seus programes de suport, formaci i inserci contra l'exclusi

La Fundaci Tots Units va oferir ajuda, orientaci i formaci a un total de 733 persones, de les quals 388 van acudir per primera vegada als recursos de l'entitat per a la inserci sociolaboral de collectius en risc d'exclusi. El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha acompanyat els seus responsables -el president, Enric Reverter, i la gerent, Charo Castell- en la presentaci de la memria anual de Tots Units i de l'empresa d'inserci Reciplana. Un document que, assenyala Madrigal, revela el "paper importantssim i insubstituble de l'entitat per a servir de suport a les persones que ms dificultats tenen i per a ajudar-los a eixir de l'exclusi".

"A Vila-real estem molt orgullosos de la labor de Tots Units, amb qui mantenim un conveni de collaboraci de 54.000 euros, en el marc de l'aliana amb la societat que hem establert en els ltims anys amb ms de tres milions d'euros en ajudes directes a entitats", agrega el regidor d'Economia. Grcies a aquest conveni, recursos propis i l'ajuda d'altres administracions, Tots Units ha pogut atendre per primera vegada en l'ltim any un total de 388 usuaris, aproximadament un 30% ms que l'exercici anterior, i ha facilitat la inserci laboral de 115 persones. 

"Les nostres lnies de treball es basen en l'acollida i orientaci, aix com en la formaci ocupacional per a dotar de competncies les persones i en l'acompanyament i intermediaci en l'accs al mercat laboral", explica Reverter, que recorda el naixement de Tots Units com a instrument, dins de Critas Diocesana, per a afavorir la inserci de persones amb dificultats, ja siga collectius procedents de l'exclusi com persones en atur de llarga durada expulsades del mercat laboral per la crisi. Per a aix, cobren especial rellevncia les accions formatives -tallers prelaborals, certificats de professionalitat, POEJ-, amb 205 usuaris i 64 insercions al mercat de treball desprs de la formaci. Aquests programes han perms a 101 alumnes realitzar prctiques no laborals en empreses. Per part seua, els serveis d'intermediaci laboral han ats 189 persones i han collaborat amb 83 empreses. "En aquesta rea, fem de pont entre les necessitats del mercat laboral i les persones que acudeixen a nosaltres a la recerca de treball", agrega.

En el cas concret de Vila-real, Tots Units ha ats un total de 198 persones amb primera alta en el servei (el 60% del total) i ha oferit formaci a 143 vila-realencs (70%), amb l'obtenci de 100 carnets de professionalitat. Quant a la borsa de treball, dels 189 inscrits el 2018, un total de 115 sn de la ciutat, amb 87 insercions en el mercat laboral de les 115 aconseguides durant l'any passat. 

"En Tots Units tenim una doble missi: d'una banda, assessorar i acompanyar persones amb dificultats o en exclusi en itineraris que els porten a l'autonomia personal a travs de l'ocupaci; per ho fem tamb a travs de programes i projectes de cura del medi ambient", recorda Castell. Referent a aix, la gerent ha desgranat tamb les dades del balan de serveis a la comunitat prestats per l'entitat, amb la gesti de voluminosos, joguets, envasos o roba, amb la qual s'aconsegueix un 80% de recuperaci dels residus.

En la lnia de gesti ambiental, cobra especial rellevncia Reciplana Recuperacions, l'empresa d'inserci de Tots Units i primera empresa d'economia social de la Comunitat Valenciana. En el seu informe d'activitat, Reciplana va gestionar la recollida d'1.142.000 quilos de txtil, 364.600 de paper i cart i 203.020 de residus RAEE, entre d'altres. L'empresa compta amb 15 contractes d'inserci i un 100% d'incorporacions a l'ocupaci ordinria, en finalitzar els contractes. "Aix permet trencar els circuits de l'exclusi i acabar amb totes les etiquetes", conclou Castell.

Leer ms...
 
CINEMA D'ESTIU - Tadeu Jones 2 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 29 de julio de 2019
CINEMA D'ESTIU - Tadeu Jones 2

Dijous 22 d'agost, tindr lloc en les escales del Termet el cinema d'estiu amb la pellcula titolada Tadeu Jones 2, a les 22 h.

Idioma: valenci

Duraci: 85 min

Tadeu Jones viatja fins a Las Vegas per a assistir a l'ltim descobriment de la seua amiga Sara Lavroff: un papir que demostra l'existncia del collar mgic del rei Mides. El malvat Jack Rackham roba el papir i segresta Sara per a obligar-la a trobar el collar. Tadeu i els seus amics, la mmia, Belzoni i el seu gos Jeff, es posen en marxa per a rescatar-la.

Organitza: Normalitzaci Lingstica


Durada dijous, 22 d'agost de 2019
Lloc: Escales del Termet
Leer ms...
 
El govern municipal promou una declaraci institucional en rebuig a la publicitat sexista en els... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 28 de julio de 2019

La Junta de Coordinaci del govern local, formada per PSPV-PSOE i Podem, ha acordat aquest mat presentar una proposta a la resta de grups poltics amb representaci municipal per a manifestar el rebuig del consistori a l's sexista de la imatge de la dona amb finalitats publicitries per part d'una empresa austraca de transports amb seu social a Vila-real. La Regidoria d'Igualtat traslladar la proposta als diferents grups municipals, amb l'objectiu de pactar una posici comuna que puga aprovar-se en un prxim Ple extraordinari aquesta setmana. 

"En ple segle XXI, amb tot el que suposadament hem avanat en la lluita contra el masclisme, amb totes les campanyes de conscienciaci i recursos que destinem a l'educaci en valors d'igualtat i contra qualsevol tipus de sexisme, s inconcebible que encara hgem d'assistir a aquest tipus de prctiques que denigren a la dona, i que associen a ms el nom de la nostra ciutat amb una actitud que no ens representa en absolut", lamenta l'alcalde, Jos Benlloch. L'alcalde ha volgut agrair una vegada ms la labor del Grup de Dones de Vila-real, que la setmana passada va denunciar pblicament a aquesta empresa de transport de mercaderies per les seues prctiques sexistes.

"Tamb resulta inconcebible", agrega el primer, "que aquesta empresa tinga un expedient obert per publicitat sexista des de fa ms d'un any, sense que ning, fins al moment, haja respost ni actuat". Per aquest motiu, la proposta inclour l'exigncia a Generalitat i Govern, perqu agiliten i resolguen l'expedient, que va obrir l'Observatori autonmic de Publicitat Sexista al febrer de 2018. Benlloch ha animat els grups municipals a sumar-se a aquesta reivindicaci. "Contra el masclisme, no valen mitges tintes. s important sumar forces per a acabar amb aquestes prctiques", conclou.

Leer ms...
 
Normalitzaci Lingstica remet els diplomes acreditatius als 22 voluntaris i aprenents del... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 28 de julio de 2019

El programa Voluntariat pel valenci, impulsat per la Regidoria de Normalitzaci Lingstica en collaboraci amb Escola Valenciana i l'Associaci Cultural Socarrats, ha rems els diplomes de l'edici de 2019 a les 22 parelles lingstiques formades en aquesta campanya. La regidora de l'rea, Noelia Sambls, els agraeix la participaci en el programa i els anima a seguir en contacte i parlant en valenci. 

"Com que el final de l'edici actual ha coincidit amb les eleccions municipals i la constituci d'una nova corporaci a l'Ajuntament de Vila-real, no hem pogut organitzar un acte de cloenda", explica la regidora en la carta enviada juntament amb els diplomes. "De tota manera, esperem que hgeu gaudit de l'experincia de conversar en valenci durant almenys les deu setmanes recomanades pel programa del Voluntariat i de la visita al Trinquet Municipal que vam realitzar en l'equador d'aquesta campanya", afegeix.

En aquesta edici han sigut 20 les parelles lingstiques formades de manera presencial i dues ms, a travs de plataformes virtuals com ara Skype, Hangouts o WhatsApp. A totes elles, la Regidoria els ha fet arribar el diploma acreditatiu i els anima a seguir participant en prximes edicions. "Algunes de les parelles lingstiques d'aquesta campanya ja es coneixien i han continuat juntes; d'altres, han repetit l'experincia amb una parella nova i altres s'han estrenat b com a aprenentes, b com a voluntries. En qualsevol dels casos, el Voluntariat pel valenci s'ha demostrat una iniciativa enriquidora com a element de convivncia, aprenentatge i socialitzaci en valenci, eines fonamentals per a la completa normalitzaci de la nostra llengua per les que, atesa la resposta del programa, seguirem treballant en prximes edicions", conclou Sambls.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 43 - 63 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software