Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real invertir 83.000 euros en la pavimentaci i posada a punt dels carrers de les Corts... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 12 de julio de 2017

L'Ajuntament de Vila-real invertir 83.256 euros en els projectes dels carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magnnim, obertes de manera provisional en la passada legislatura, per que requereixen d'una actuaci integral de pavimentaci i posada a punt per a donar resposta a una demanda histrica dels vens del barri de Botnic Calduch, amb la qual l'equip de govern est comproms.

El regidor de Territori, Emilio Obiol, afirma que es tracta de dos treballs diferents. D'una banda, el carrer de les Corts Valencianes comptar amb un pressupost de 43.583 euros per a la seua pavimentaci i illuminaci, mentre que el carrer d'Alfons el Magnnim disposar de 39.673 euros per al seu asfaltat.

"Va ser aquesta la Regidoria que va obrir amb molt esfor els carrers de manera provisional per a facilitar l'accs als vens, deixant arrere un caos tercermundista i perills que ve de l'poca del Partit Popular", assenyala Obiol, qui lamenta que "malgrat aquesta primera actuaci, no es va poder asfaltar per a permeabilizar la zona".

No obstant a, assegura que "tamb ser aquesta Regidoria qui complisca i actue per a deixar la zona presentable, responent aix a les demandes dels vens". "Aquesta intervenci que es desenvolupar abans de finalitzar l'any tamb ser provisional", explica l'edil, "per servir per a pavimentar i millorar tots dos vials quant a seguretat i condicionament de l'entorn", assenyala i recorda que "en cap cas es pot urbanitzar ni actuar de manera definitiva en l'espai perqu els terrenys no sn de l'Ajuntament, encara que hem aconseguit arribar a un acord amb els propietaris per a, almenys, poder aplicar una capa d'asfalt i millorar la zona".

Va ser el passat 19 de juny quan el Ple va aprovar la incorporaci d'1,4 milions d'euros al pressupost en un expedient de crdits extraordinaris que servir per a escometre aquestes actuacions, "per a les quals ja s'est treballant, amb l'objectiu que siguen una realitat al ms aviat", destaca el responsable de Territori.

L'alcalde, Jos Benlloch, que recentment va reprendre la campanya L'alcalde al barri, va visitar en la seua primera sessi de presa de contacte amb els vens el barri de Botnic Calduch, on va poder explicar millor als residents en quin punt es troba el cas i va reiterar el comproms de l'equip de govern de donar resposta a aquesta petici histrica.

Leer ms...
 
Vila-real obri el termini per a installar-se en la Fira de Santa Caterina PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 12 de julio de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha publicat la convocatria perqu les persones interessades a participar en la prxima Fira de Santa Caterina, que se celebrar el 26 de novembre, puguen presentar la seua sollicitud d'autoritzaci. El termini vigent s'incrementa fins al 31 d'octubre i les parades disponibles per al mercat tamb augmenten fins a les 290, 10 ms que fa un any.

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha animat vens i comerciants de tots els punts del pas a "seguir participant com ho han fet durant tots aquests anys perqu aquesta Fira continue sent un referent" i destaca l'impacte que suposa aquest esdeveniment per a l'economia de Vila-real.

"Malgrat ser un mercat d'un sol dia s un important motor econmic, sense oblidar que compta amb un gran valor sentimental i histric per a la ciutat i els seus vens i tamb per als visitants, que any rere any segueixen acudint a Vila-real per a gaudir d'aquesta tradici tan nostra que es mant tan viva", apunta. Com en ocasions anteriors, el consistori valorar les peticions sobre la base de la idiosincrsia del mateix esdeveniment i prioritzar els productes tpics nadalencs, aix com els productes artesanals tradicionals i les joguines i podr desestimar aquelles sollicituds que oferisquen a la venda productes que es considere que no s'identifiquen amb la Fira.

"En Santa Caterina podrem trobar des de pesebres i decoraci nadalenca, fins a torrons, fruita seca i productes artesanals o joguines, passant per altres productes tamb acceptats com els d'alimentaci o els complements personals, sempre que no desvirtuen l'esperit tradicional de la Fira", explica Ochando, qui recorda que "no s'acceptaran roba, sabates, txtil i cuir de procedncia no artesanal i complements personals de venda generalista, ni productes alimentaris sense autoritzaci sanitria".

Aix mateix, la Fira oferir un espai perqu les ONG i associacions "puguen donar difusi a les activitats que realitzen" i "com en anys anteriors, promour la recuperaci de tot all tpic de la ciutat, com la mocadorada o el xiulet i la pilota".

Les sollicituds hauran de ser remeses al registre de l'Ajuntament mitjanant model normalitzat acompanyat de declaraci responsable sobre el compliment dels requisits, que es podr obtenir en l'oficina municipal d'Atenci i Trmits o a travs de la web municipal www.vila-real.es, juntament amb una cpia del document d'identitat.

Leer ms...
 
Vila-real rep 150.000 euros de la Generalitat per a contractar 150 usuaris de Serveis Socials en... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de julio de 2017
Vila-real rep 150.000 euros de la Generalitat per a contractar 150 usuaris de Serveis Socials en risc d'exclusi social

La Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha concedit a Vila-real una ajuda de 148.828,48 euros, que servir per a contractar, durant un termini mnim de tres mesos, 150 usuaris dels Serveis Socials municipals que es troben en situaci o risc d'exclusi social.

Els regidors d'Economia, Xavier Ochando, i de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, han donat a conixer els detalls d'aquesta subvenci, que arriba desprs de les gestions realitzades de manera conjunta per ambdues regidories.

"Durant molt temps algunes administracions ens han donat l'esquena amb excuses pelegrines a l'hora de rebre ajudes per als nostres vens", explica Ochando, "les coses han canviat i ara tenim una Generalitat que no concedeix les ajudes d'ocupaci a dit i que valora, barema i estudia cada cntim que reparteix, de manera que, una vegada ms, ha tornat a tenir en compte els mrits de Vila-real, els tcnics dels quals han fet una gran tasca perqu la nostra ciutat siga mereixedora de tal subvenci".

L'edil d'Economia recorda que el 2017 va comenar amb ajudes a la contractaci per a collectius vulnerables (en la seua majoria dones o majors de 45 anys), aix com amb la concessi de tres Escoles Taller per a menors de 30 anys, "desprs de 10 anys sense passar per Vila-real", ajudes a les quals se sumen el programa Avalem Joves, per a 61 joves amb titulaci, el programa Inem Agrari o la Llanadora d'Ocupaci, sense oblidar els convenis amb Tots Units o Adavi.

"Hem oferit una oportunitat laboral a ms de 200 vens en els ltims mesos, sempre intentant abastar tots els collectius possibles, grcies a que comptem amb un govern de la Generalitat progressista, encapalat per PSPV i Comproms, que no ens tanca la porta, al contrari que uns altres van fer", assenyala Ochando, qui agraeix al secretari autonmic vila-realenc Alberto Ibez "tot el treball realitzat que ara es materialitza en aquesta ajuda per a persones en situaci o risc d'exclusi social".

L'edil de Serveis Socials ha explicat que la subvenci, que compta amb finanament del Fons Social Europeu, es destinar a 150 usuaris de Serveis Socials que siguen receptors de la Renda de Garantia Ciutadana i que es troben en edat laboral, "sense excloure cap franja d'edat i prioritzant les dones aturades i amb major dificultat d'accs al mercat laboral, aix com les vctimes de la violncia de gnere".

No obstant a, Escorihuela apunta que de no cobrir aquestes places, l'ajuda tamb ser extensible a altres usuaris de Serveis Socials que ho puguen necessitar per les caracterstiques de la seua situaci personal i afig que el pla tamb preveu reforar, d'una manera indirecta, la plantilla de Serveis Socials, mitjanant la contractaci de cinc professionals de l'mbit social.

"Un d'ells ser un psicleg, un altre un treballador social i els altres tres podran ser del perfil d'un educador social o psicopedagog, ja que la intenci que tenim s intensificar l'atenci a aquestes persones i, ms que donar ajudes temporals, volem treballar amb els beneficiaris des de la base, oferint-los una orientaci laboral, millorant les seues habilitats socials i els hbits en la seua vida quotidiana".

El projecte compta amb una durada inicial de tres mesos, tot i que, tal com indica Ochando, "estem estudiant amb la Conselleria la possibilitat d'ampliar-ho", al mateix temps que assenyala que "esperem que el programa siga de profit per als usuaris i que, una vegada finalitzat, compten amb les eines i el suport suficient com per a trobar una ocupaci i enfrontar-se al mercat laboral amb majors garanties", conclou.

Leer ms...
 
L'Ajuntament recorda la figura de Miguel ngel Blanco PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de julio de 2017
L'Ajuntament recorda la figura de Miguel ngel Blanco

L'Ajuntament de Vila-real ha commemorat aquest 12 de juliol els 20 anys de l'assassinat del regidor d'Ermua Miguel ngel Blanco a mans de la banda terrorista ETA. La corporaci municipal, encapalada per l'alcalde, Jos Benlloch, ha guardat dos minuts de silenci a la porta del consistori.

Leer ms...
 
La Generalitat condecora 16 policies locals i la UMEPOL de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de julio de 2017
La Generalitat condecora 16 policies locals i la UMEPOL de Vila-real

La Policia Local de Vila-real s'ha desplaat a la seu de l'IVASPE, a Cheste, per a rebre, per part de la Generalitat les distincions i condecoracions a diversos membres del cos. L'acte ha estat presidit pel director de l'Agncia de Seguretat i Resposta a les Emergncies, Jos Mara ngel, i el regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo. Setze policies locals, entre els quals es troba l'intendent general cap, Jos Ramn Nieto, i la inspectora Rosa Ana Gallardo, juntament amb quatre oficials i vuit agents i la Unitat de Mediaci (UMEPOL), han estat guardonats. Serralvo ha felicitat els membres del cos local de policia i ha destacat la seua trajectria i l'important tasca que realitzen dia rere dia.

Leer ms...
 
Teatre Valenci - Grup Tabola PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de julio de 2017
Teatre Valenci - Grup Tabola

Dissabte 15 de juliol, tidr lloc en la plaa del Pastoret el Teatre Valenci organitzat per l'AC Grup de Teatre Tabola, a les 22.30 h.

Es representaran els sainets valencians: * Polvos venenosos de Josep M. Garrido i * Ara s que va de veres d'Antonio Virosque.

Collabora: Cultura 


Durada dissabte, 15 de juliol de 2017
Lloc: Plaa del Pastoret
Leer ms...
 
Cinema d'estiu - Kingsman, Servicio Secreto PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 11 de julio de 2017
Cinema d'estiu - Kingsman, Servicio Secreto

Dijous 13 de juliol, tindr lloc en el Termet el Cinema d'estiu amb la pellcula Kingsman, Servicio Secreto, a 22.30h. Entrada gratut                                                                         Idioma: Castell

Un veter agent secret angls (Colin Firth) ha d'entrenar un jove sense refinar (Taron Egerton), per que promet convertir-se en un competitiu agent grcies a un ultraprograma d'entrenament, al mateix temps que una amenaa global emergeix procedent d'un geni retorut. Adaptaci del cmic de Mark Millar i Dave Gibbons.

Organitza: Cultura


Durada dijous, 13 de juliol de 2017
Lloc: El Termet
Leer ms...
 
Serveis Pblics executa un ambicis pla d'asfalt amb continutat en el temps per a millorar vies... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de julio de 2017
Serveis Pblics executa un ambicis pla d'asfalt amb continutat en el temps per a millorar vies urbanes i rurals de Vila-real

La Regidoria de Serveis Pblics de Vila-real executa ja un nou i ambicis pla d'asfalt global que en els prxims mesos i anys millorar diferents vies urbanes i rurals de la ciutat que necessiten d'una actuaci rutinria o que presenten danys pels ltims episodis de pluges registrats.

El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha explicat que aquesta mateixa setmana finalitzaran els treballs de la primera intervenci que s'ha realitzat, aprofitant l'estiu, per a repavimentar els carrers Xtiva i Mestral, part del carrer del Pinar, l'avinguda de Castell i de Frana, el carrer de Sagunt i la rotonda de sant Manuel. Una actuaci amb un cost de 60.000 euros i que "s'ha executat en un tram urb, tot i que no per a totes les tasques es van a centrar en el nucli metropolit".

En aquest sentit, Valverde recorda que l'Ajuntament compta amb l'ajuda de la Diputaci, dins del Pla Castell 135, que destina 210.000 euros per a actuar en vies rurals. Aquest apartat del pla global d'asfalt permetr millorar fins a 10 quilmetres d'un total de 16 camins rurals del terme municipal.

"L'Ajuntament ja treballa en el reasfaltat i posada a punt de molts vials des de fa temps, per aquesta part del projecte suposa un complement molt necessari per a anar ms enll en la millora de vies rurals, especialment desprs de les fortes pluges de principis d'any", indica l'edil.

Aix mateix, Valverde anuncia que el consistori est en procs d'adjudicar un contracte d'asfalt per valor de 200.000 euros anuals fins al 2019 per a la posada a punt de tot tipus de vies urbanes i rurals que necessiten d'una millora i condicionament pels efectes del pas del temps i del desgast i tamb pels efectes dels ltims episodis de precipitacions.

"Desprs de comprovar els danys en molts d'aquests vials, hem considerat mereixen ser presos com una prioritat per al departament que dirigisc", explica el responsable de Serveis Pblics, qui indica que "anem a actuar perqu la intervenci que finalitza aquesta setmana siga noms el principi d'un llarg i fructfer pla d'asfalt que permeta seguir millorant contnuament les vies que aix ho requereixen", conclou.

Leer ms...
 
La Polica Local det una persona amb 195 grams d'haixix en dues plaques amagades al seu vehicle PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de julio de 2017
La Polica Local det una persona amb 195 grams d'haixix en dues plaques amagades al seu vehicle

La Policia Local de Vila-real va detenir en la nit d'ahir un ve de la ciutat, que respon a les sigles A.L.G., per un presumpte delicte contra la salut pblica. Els fets van ocrrer en l'avinguda d'Europa, on un dispositiu especial del cos de seguretat realitzava controls de trnsit i drogues.

Durant el control, els agents van interceptar un vehicle en el qual s'havien amagat dues plaques d'haixix en parts ocultes de la carrosseria, que van ser localitzades grcies a l'actuaci de la gossa Zoe, pertanyent a la Unitat Canina de la Policia Local (UCAN). A ms, el conductor va ser sotms a una prova de detecci de drogues en l'organisme, que va resultar positiva, motiu pel qual tamb va ser denunciat. El pesatge de les substncies intervingudes va revelar un total de 195,200 grams d'haixix.

Leer ms...
 
Serveis Pblics executa un ambicis pla d'asfaltatge amb continutat en el temps per a millorar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 10 de julio de 2017
Serveis Pblics executa un ambicis pla d'asfaltatge amb continutat en el temps per a millorar vies urbanes i rurals de Vila-real

La Regidoria de Serveis Pblics de Vila-real executa ja un nou i ambicis pla d'asfaltatge global que en els prxims mesos i anys millorar diferents vies urbanes i rurals de la ciutat que necessiten una actuaci rutinria o que presenten danys pels ltims episodis de pluges registrats.

El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha explicat que aquesta mateixa setmana finalitzaran els treballs de la primera intervenci que s'ha realitzat, aprofitant l'estiu, per a repavimentar els carrers de Xtiva i Mestral, part del carrer del Pinar, l'avinguda de Castell i de Frana, el carrer de Sagunt i la rotonda de Sant Manuel. Una actuaci amb un cost de 60.000 euros i que "s'ha executat en un tram urb, tot i que no per a totes les tasques se centraran en el nucli metropolit".

En aquest sentit, Valverde recorda que l'Ajuntament compta amb l'ajuda de la Diputaci, dins del Pla Castell 135, que destina 210.000 euros per a actuar en vies rurals. Aquest apartat del pla global d'asfaltatge permetr millorar fins a 10 quilmetres d'un total de 16 camins rurals del terme municipal.

"L'Ajuntament ja treballa en el reasfaltatge i posada a punt de molts vials des de fa temps, per aquesta part del projecte suposa un complement molt necessari per a anar ms enll en la millora de vies rurals, especialment desprs de les fortes pluges de principis d'any", indica l'edil.

Aix mateix, Valverde anuncia que el consistori est en procs d'adjudicar un contracte d'asfaltatge per valor de 200.000 euros anuals fins al 2019 per a la posada a punt de tot tipus de vies urbanes i rurals que necessiten una millora i condicionament pels efectes del pas del temps i del desgast i tamb pels efectes dels ltims episodis de precipitacions.

"Desprs de comprovar els danys en molts d'aquests vials, hem considerat que mereixen ser presos com una prioritat per al departament que dirigisc", explica el responsable de Serveis Pblics, que indica que "actuarem perqu la intervenci que finalitza aquesta setmana siga noms el principi d'un llarg i fructfer pla d'asfaltatge que permeta seguir millorant contnuament les vies que aix ho requereixen", conclou.

Leer ms...
 
Una quinzena d'associacions configura la programaci d'estiu de l'Espai Jove, amb formaci i oci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 09 de julio de 2017

L'Espai Jove no tanca per vacances i un trimestre ms compta amb la collaboraci d'un total de 16 associacions juvenils de la ciutat per a l'organitzaci de nombroses activitats, entre les quals destaquen, com cada edici, les activitats d'oci, per tamb els cursos i tallers formatius per a l'ocupaci.

Al marge de les activitats ja realitzades a inicis d'aquest mes, com el concurs-exhibici Esprai, la primera de les activitats que destaquen al juliol s la celebraci de la segona edici del Last Day Zombie, el proper dissabte 15 a partir de les 23.00 hores.

Tots els dimarts i dijous de juliol i setembre, l'Espai Jove acollir noves sessions de capoeira i els diumenges d'aquest mes, la gran protagonista ser la cultura japonesa, de la m d'OtakUniverse.

La festa de finalitzaci de curs de les Filles de Maria del Rosari, que se celebrar a la plaa del Pastoret el dia 29 o els Tallers per la Igualtat, que aquest mes proposen ioga creatiu, per a treballar les emocions mitjanant jocs, respiracions i manualitats, completen l'agenda els dijous de juliol i setembre.

No obstant a, el Dia de la Joventut tamb tindr un especial protagonisme, el 12 d'agost, al Termet, amb mltiples activitats durant tot el dia, igual que la festa d'Els Llusos, ja al setembre, durant 11 dies, o la roda de capoeira, que se celebrar el 2 de setembre, entre altres propostes, en aquest cas formatives, com una nova edici del curs de Manipulador d'aliments hortofructcoles, que s'organitza el 24 d'agost a l'Espai Jove, o el de Recursos psicopedaggics dels monitors de temps lliure en els menjadors dels centres educatius, del 28 al 30 d'agost, sense oblidar els nous cursos de Valenci exprs, que tornen a partir del 18 de setembre, i el de Llengua de signes nivell A1, tamb a partir de la mateixa data i fins al desembre.

En l'mbit formatiu, els afeccionats a la rdio i a la msica tornaran a comptar amb cursos d'iniciaci a les ones radiofniques, a la producci amb Ableton Live i a la msica amb diferents controladors, que s'imparteix en els locals Volum-en-Zero.

A la programaci se suma un altre dels grans esdeveniments que cada any es realitza al setembre i que ja es pot avanar, com s el Correllengua, organitzat per la Regidoria de Normalitzaci Lingstica i per Acci Cultural del Pas Valenci, que arribar als collegis els dies 27, 28 i 29, quan se celebre la tradicional cercavila i manifest, amb l'actuaci posterior de Mireia Vives i Borja Penalba.

"Esperem que els joves de Vila-real i tamb de localitats venes troben motius suficients com per a quedar-se en la ciutat aquest estiu i gaudir de tota l'oferta d'oci i de formaci que des de la Regidoria de Joventut els hem preparat per a aquest trimestre", afirma el regidor de Joventut, Xavier Ochando.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 43 - 63 de 33062
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software