Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Concert de LIZA COLBY SOUND PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 08 de octubre de 2019
Concert de LIZA COLBY SOUND

Divendres 11 d'octubre, tindr lloc en la Sala Rock Japan de Vila-real (c/ Miralcamp, 51) el concert de LIZA COLBY SOUND, a les 23 h.

Preu: 12 € (socis 6 €)

Organitza: Associaci Cultural Orange City Rocks

Collabora: Cultura


Durada del 11 al 12 d'octubre de 2019
Lloc: Sala Rock Japan de Vila-real
Leer ms...
 
15 Mes de la Sostenibilitat PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 08 de octubre de 2019
15 Mes de la Sostenibilitat
Organitza: Regidoria d'Agricultura, Sostenibilitat, Transici Ecolgica, Energtica i Medi Ambient.
Durada de l'1 al 31 d'octubre de 2019
Leer ms...
 
Matricules definitives II Escola d'Igualtat Municipal PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 08 de octubre de 2019
Matricules definitives II Escola d'Igualtat Municipal
Es trova publicada al Tauler d'Anuncis de la Seu Electrnica de la web municipal la llista de matricules definitives de la II Escola d'Igualtat municipal per al curs 2019/2020.
Durada del 2 d'octubre de 2019 fins al 6 de maig de 2020
Lloc: Les clases es farn a la Casa dels Mundina els dimecres alterns de 18 a 20 hores.
Leer ms...
 
El mercat ambulant es mant aquesta setmana en dimecres i dissabte tot i ser dies festius PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 07 de octubre de 2019

El mercat ambulant de Vila-real installar les seues parades aquesta setmana, tant dimecres com dissabte, a pesar de tractar-se de dies festius. Dimecres, les parades s'installaran, com s habitual, a la plaa Major i la plaa Bayarri. Dissabte, aquestes dues localitzacions se sumaran a les habituals del raval del Carme i Cardenal Tarancon. L'obertura del mercat ambulant en festiu es va implantar per primera vegada l'any passat, a petici dels mateixos venedors del mercat, que, d'aquesta manera, adapten tamb la seua oferta als nous temps, tot facilitant les compres a la ciutadania i oferint un producte de proximitat.

Leer ms...
 
Vila-real modificar l'ordenana de l'IBI per a incentivar l'activitat econmica i facilitar el... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 07 de octubre de 2019
Vila-real modificar l'ordenana de l'IBI per a incentivar l'activitat econmica i facilitar el pagament

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha anunciat la modernitzaci de les ordenances fiscals de l'Ajuntament de Vila-real per a incorporar incentius i bonificacions que "ajuden vens i empreses" a fer front al pagament dels impostos necessaris per al funcionament de la ciutat i els serveis pblics. Aquests canvis afectaran l'ordenana fiscal que regula l'Impost de Bns immobles (IBI) aix com a l'ordenana de l'Impost de Vehicles de Tracci Mecnica i tenen com a principals objectius "incentivar l'activitat econmica i la creaci d'ocupaci, beneficiar a les persones o famlies amb ms dificultats, aix com diversificar l'economia per a caminar cap a un model basat en la tecnologia i el coneixement".

Per a aix, Benlloch ha subratllat que, en el cas de l'IBI, la proposta de l'equip de govern contempla, a ms de mantindre totes les exempcions previstes per llei, "incloure ms bonificacions, fins a convertir-nos en el municipi amb ms beneficis fiscals a l'IBI de tota la provncia". 

El primer edil ha destacat de manera especial tres incentius: d'una banda, es bonificar un 95% l'IBI als immobles d'organismes pblics d'investigaci i universitats tant pbliques com privades. La segona de les bonificacions ser del 50% i es podran beneficiar els immobles destinats a lloguer d'habitatge, sempre que el preu del lloguer no supere els lmits que s'establiran a travs d'una normativa municipal.

Aix mateix, la modernitzaci de l'ordenana de l'IBI tamb incorporar una bonificaci, que l'alcalde ha destacat de manera especial, de fins al 95% per als immobles subjectes a activitats econmiques declarades d'especial inters o utilitat municipal decidides pel ple, per concrrer causes socials, culturals, histric-artstiques o de foment de l'ocupaci. L'alcalde ha posat com a exemple la possibilitat de bonificar l'IBI a projectes d'economia social que donen ocupaci a persones amb diversitat funcional o collectius vulnerables.

En relaci a la possibilitat d'ajornar el pagament de la contribuci, Benlloch ha descartat la possibilitat d'un pagament a la carta perqu "l'Ajuntament no t capacitat econmica" per s ha avanat que s'ampliar el fraccionament sense interessos, que actualment est en tres terminis i amb la modificaci de l'ordenana fiscal passar a quatre terminis, a ms de "millorar els plans de pagament especials i els ajornaments, sempre sent sensibles amb les situacions de dificultat d'algunes famlies o empreses".

Respecte a l'Impost de Vehicles de Tracci Mecnica, l'alcalde ha recordat que a Vila-real "s dels ms baixos de la provncia", per malgrat aix s'aprovaran bonificacions en la lnia de premiar la "sostenibilitat i el respecte pel medi ambient". Aix, els vehicles elctrics o d'emissions zero podran accedir a una reducci del 75% en l'impost, mentre que en el cas dels vehicles amb baixes emissions la bonificaci ser del 50%.

Finalment, Benlloch ha incidit en qu aquestes mesures busquen oferir facilitats i incentius a vens i empreses en un moment d'especial dificultat econmica per a l'Ajuntament, que ha portat a l'equip de govern a haver de plantejar una pujada de l'IBI de cara a 2020. Aix, ha posat sobre la taula les quantitats econmiques a les quals l'equip de govern ha hagut de fer front des de 2011 a causa del "desastre de la gesti urbanstica del PP", que superen els 28 milions d'euros, "als quals cal sumar altres 10 milions que ja s'han pagat del prstec de 20 milions" que van demanar els populars. Aix ha portat al fet que "no hi haja una altra alternativa ms que pujar l'IBI". 

Leer ms...
 
Vila-real impulsa la primera Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia com a referent de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 07 de octubre de 2019
Vila-real impulsa la primera Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia com a referent de l'esport i la integraci

El municipi de Vila-real comptar amb la primera Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia grcies al projecte que ha llanat el Club d'Atletisme de Vila-real en collaboraci amb el projecte Relevo Paralmpico i la Regidoria d'Esports i Salut. El regidor de l'rea, Javier Serralvo, ha presentat aquesta escola, que comenar a funcionar a partir de novembre, i que s el fruit de dos anys de treball del Club d'Atletisme de Vila-real en collaboraci amb la iniciativa Relevo Paralmpico, nascuda del Comit Paralmpic Espanyol, que a la Comunitat Valenciana est impulsada per la Fundaci Trinidad Alfonso.

Serralvo ha comparegut al costat de la presidenta del club, Carmina Petit, el coordinador, Dani Angls, i la coordinadora de Relevo Paralmpico, Celia Maestre. L'edil ha posat l'accent que aquest projecte naix amb la vocaci de ser una escola a nivell provincial i que, tal com ha constatat el coordinador del club, "en l'actualitat, a la provncia de Castell no existeix cap iniciativa dedicada a l'esport adaptat". Dani Angls ha detallat que el projecte va sorgir en entrar en contacte amb el programa Relleu Paralmpic, que va permetre que un jove atleta amb diversitat funcional s'incorporara fa ja tres anys al club. "A partir d'ac vam veure la necessitat de donar resposta a joves i adults amb diversitat funcional perqu tinguen l'oportunitat de practicar un esport en condicions i de poder competir", ha recalcat Angls.

Per part seua, la presidenta del Club d'Atletisme de Vila-real, Carmina Petit, ha explicat que l'Escola de Atletisme Adaptat s'ha anat gestant durant els ltims dos anys i que la intenci s promoure tamb la integraci d'aquests esportistes amb la resta d'atletes del club. En aquest sentit, Celia Maestre, coordinadora de Relevo Paralmpico, apunta que "la integraci d'aquesta mena de projectes a les escoles d'atletisme s la millor manera de potenciar la base d'esportistes adaptats que no s tan gran com ens agradaria". Per, a ms d'apostar pels grups integrats, "tamb vam veure que era necessari crear un grup adaptat", la qual cosa ha donat peu a posar en marxa l'Escola d'Atletisme Adaptat de Vila-real, que ja compta amb diversos participants interessats.

El regidor d'Esports i Salut ha animat a participar en el projecte als xiquets i xiquetes, joves i adults que estiguen interessats a practicar aquest esport. Les activitats comenaran a partir de novembre, per el 26 d'octubre s'ha programat un clnic en les installacions de la pista d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal al qual es convidar a collegis i centres especialitzats de tota la comarca amb l'objectiu de donar a conixer el projecte.

Leer ms...
 
Vila-real impulsa la I Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia com a referent de l'esport i... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 07 de octubre de 2019
Vila-real impulsa la I Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia com a referent de l'esport i la integraci

El municipi de Vila-real comptar amb la I Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia grcies al projecte que ha llanat el Club d'Atletisme de Vila-real en collaboraci amb el projecte Relleu Paralmpic i la Regidoria d'Esports i Salut. El regidor de l'rea, Javier Serralvo, ha presentat aquesta escola, que comenar a funcionar a partir de novembre, i que s el fruit de dos anys de treball del Club d'Atletisme de Vila-real en collaboraci amb la iniciativa Relleu Paralmpic, nascuda del Comit Paralmpic Espanyol, que a la Comunitat Valenciana est impulsada per la Fundaci Trinidad Alfonso.

Serralvo ha comparegut al costat de la presidenta del club, Carmina Petit, el coordinador, Dani Angls, i la coordinadora de Relleu Paralmpic, Celia Maestre. L'edil ha destacat que aquest projecte naix amb la vocaci de ser una escola provincial i que, tal com ha constatat el coordinador del club, "en l'actualitat, a la provncia de Castell no existeix cap iniciativa dedicada a l'esport adaptat". Dani Angls ha detallat que el projecte va sorgir en entrar en contacte amb el programa Relleu Paralmpic, que va permetre que un jove atleta amb diversitat funcional s'incorporara fa ja tres anys al club. "A partir d'ac vam veure la necessitat de donar resposta a joves i adults amb diversitat funcional perqu tinguen l'oportunitat de practicar un esport en condicions i de poder competir", ha recalcat Angls.

Per part seua, la presidenta del Club d'Atletisme de Vila-real, Carmina Petit, ha explicat que l'Escola de Atletisme Adaptat s'ha gestat durant els ltims dos anys i que la intenci s promoure tamb la integraci d'aquests esportistes amb la resta d'atletes del club. En aquest sentit, Celia Maestre, coordinadora de Relleu Paralmpic, apunta que "la integraci d'aquesta mena de projectes a les escoles d'atletisme s la millor manera de potenciar la base d'esportistes adaptats que no s tan gran com ens agradaria". Per, a ms d'apostar pels grups integrats, "tamb vam veure que era necessari crear un grup adaptat", la qual cosa ha donat peu a posar en marxa l'Escola d'Atletisme Adaptat de Vila-real, que ja compta amb diversos participants interessats.

El regidor d'Esports i Salut ha animat a participar en el projecte als xiquets i xiquetes, joves i adults que estiguen interessats a practicar aquest esport. Les activitats comenaran a partir de novembre, per el 26 d'octubre s'ha programat un clnic a les installacions de la pista d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal al qual es convidar a collegis i centres especialitzats de tota la comarca amb l'objectiu de donar a conixer el projecte.

Leer ms...
 
MIRA SI HEM CORREGUT TERRES... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
lunes, 07 de octubre de 2019
MIRA SI HEM CORREGUT TERRES...

Diumenge 13 d'octubre, tindr lloc en l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner l'actuaci de Spanish Brass i Carles Dnia "Mira si hen corregut terres", a les 19 h.

Preu: 3€

Carles Dénia i Spanish Brass havien recorregut moltes terres abans què els seus camins es creuaren dalt d'un escenari per a gaudir de la música.

Mira si hem corregut terres... és un projecte basat, d'una banda, en cançons que tenen el seu origen en l'etapa històrica en la qual la cultura àrab estava arrelada en la península Ibèrica o que procedeixen de la tradició musical de la Corona d'Aragó. Aquesta fusió de cultures va donar com a resultat cançons que barrejaven elements vitals en la música com el ritme, que en la majoria de les vegades és ternari, i les melodies que tenen un clar tint morisc. D'altra banda, en temes contemporanis però molt populars de Raimon, Joan Manel Serrat o La Gossa Sorda.

A tot això cal unir els magnífics arranjaments de Ramon Cardo, un dels músics i compositor de jazz més reconeguts en l'àmbit nacional; ell va començar la seua carrera musical a través del folklore valencià de mans de sa mare, que va ser una gran intèrpret d'alguns dels pals que compilen el folklore valencià.

Després de Metalls d'Estil, aquest espectacle és una evolució en el qual s'ha volgut fer-li un volt i enfocar-lo des d'un punt de vista més modern, actual i més ampli.

Organitza: Cultura


Durada diumenge, 13 d'octubre de 2019
Lloc: Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner
Leer ms...
 
Benlloch signa els primers cinc pisos del banc d'habitatge pont per a situacions d'emergncia... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 06 de octubre de 2019
Benlloch signa els primers cinc pisos del banc d'habitatge pont per a situacions d'emergncia social de Vila-real

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat ja la compra dels cinc primers habitatges del banc de pisos pont amb els quals l'Ajuntament podr donar millor resposta a situacions d'emergncia social derivades de la prdua d'un habitatge. La compravenda i lliurament de claus s'ha formalitzat aquest mat, amb els tres propietaris de les cinc residncies adquirides: tres de Fundaci Flors, una de Caixa Rural Vila-real i una cinquena d'un propietari particular. Les tres operacions sumen un total de 232.000 euros.

"La creaci d'aquest banc d'habitatge pont social era una de les assignatures pendents d'aquest equip de govern que ms ens han dolgut. Finalment, desprs de molt batallar i superar moltes traves administratives i problemes, podem formalitzar hui la compra d'aquests cinc habitatges, els primers del banc municipal de pisos pont amb el qual volem donar una resposta ms gil i digna a les famlies que s'enfronten al drama de perdre el seu habitatge", valora Benlloch. Els pisos pont es plantegen, d'aquesta manera, com una alternativa residencial de carcter temporal, mentre es tramita l'ajuda o la soluci definitiva a la problemtica concreta de cada famlia.

El banc d'habitatge per a emergncia social arranca amb tres habitatges al carrer de Sant Joan Bosco, adquirits a la Fundaci Flors per 19.000, 24.000 i 19.000 euros, respectivament; una altra residncia al carrer de Pere III, adquirida a un particular per 62.000 euros; i un pis de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, situat a la plaa de Sant Ferran, la compra de la qual s'ha tancat per 108.000 euros.

"Amb aquests cinc pisos, podem oferir ja un banc d'habitatge en condicions per a donar resposta als problemes habitacionals de les famlies de manera ms digna, adequada i sostenible que l'allotjament en hostals al qual hem hagut de recrrer fins ara davant la manca de pisos de propietat municipal", valora Benlloch, qui avana la intenci de l'equip de govern de continuar ampliant el banc amb nous pisos a mitj termini. "Malgrat les dificultats econmiques, gravssimes, que travessa el consistori, el problema de l'habitatge en situacions d'emergncia social s apressant, a causa de les condicions del mercat immobiliari actual, amb molt poca oferta de lloguer, i la manca d'alternatives per a donar resposta a situacions imprevistes", valora Benlloch. 

Durant la signatura de la compravenda, el director de Fundaci Flors, Silverio Prez, el director general de Caixa Rural Vila-real, Manuel Cubertorer, i el tercer propietari dels pisos adquirits han entregat les claus dels habitatges a l'alcalde de Vila-real.

Leer ms...
 
Cultura programa cinc propostes d'arts escniques per a la recta final d'any a l'espera de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 06 de octubre de 2019
Cultura programa cinc propostes d'arts escniques per a la recta final d'any a l'espera de reprendre l'Abonament al gener

La Regidoria de Cultura ha dissenyat una programaci d'arts escniques amb cinc propostes fins a final d'any que inclouen teatre, msica i dansa per al Auditori Municipal. La regidora de l'rea, Rosario Royo, ha defensat la "aposta clara de l'equip de govern per la cultura" malgrat les dificultats econmiques per les quals travessa l'Ajuntament i que han impedit en aquesta ocasi oferir l'habitual Abonament incloent els cinc espectacles a un preu ms redut, un abonament que es reprendr a partir de gener.

Royo ha comparegut per a explicar la nova programaci d'octubre i novembre acompanyada pel programador cultural del Auditori, Toms Ibez, i ha destacat l'esfor per a "encaixar" propostes de qualitat dins de les limitacions econmiques. La regidora ha demanat "disculpes" als usuaris de l'Abonament -als qui ja se'ls ha rems una carta per a explicar-los la situaci- perqu "travessem un moment molt complicat a nivell econmic a l'Ajuntament, amb la baixada d'ingressos, la pujada de despeses com el tractament de residus i sobretot l'herncia de l'urbanisme del PP que cada setmana ens porta noves sentncies que s'han de pagar".

"Demanem la comprensi dels ciutadans", ha remarcat Royo, qui ha subratllat que al gener es reprendr l'Abonament per a la programaci del segent trimestre i "es donar la possibilitat als abonats que puguen canviar d'ubicaci al pati de butaques del Auditori, si aix ho desitgen". De moment, per a les cinc obres programades el pblic haur d'adquirir les entrades per a cada espectacle per separat, encara que la regidora incideix en qu s'ha procurat que "el preu siga el ms redut possible, amb un mxim de 15 euros per entrada".

L'obra L'Electe, de l'Horta Teatre, pujar el tel del Auditori el 12 d'octubre, amb els actors Josep Manel Casany i Alfred Pic, una proposta que, segons Ibez, s "una de les grans obres de la temporada"; el 26 d'octubre prendr el relleu Accident, un muntatge de dansa a crrec de la companyia madrilenya Carabdanza; una adaptaci del clssic Antgona ser la segent proposta en el calendari (2 de novembre), de la m de Compaa Ferroviaria; la comdia No hay papel pujar a l'escenari del Auditori a les actrius ngeles Martn i Beatriz Bergamn el 9 de novembre; finalment la programaci d'arts escniques baixar el tel el 30 de novembre amb l'espectacle de dansa i msica Moments Camut, de la companyia Camut Band.

Toms Ibez ha apuntat que a aquesta programaci s'uneix l'Escena Familiar, el cicle dedicat al pblic infantil, aix com concerts de Spanish Brass i Supramsica tamb durant aquesta tardor. "Cal agrair que l'Ajuntament de Vila-real continue apostant per la cultura per a tots els pblics i donant cabuda a totes les arts escniques", ha afegit el programador, qui recorda que si Vila-real pot accedir a obres de qualitat s grcies als convenis de collaboraci amb institucions com el Institut Valenci de Cultura, la Acadmia Valenciana de la Llengua o el Ministeri de Cultura, a travs del programa Platea.

En aquest sentit, la regidora ha recordat que "la despesa en l'rea de Cultura s de quasi un mili d'euros any", una xifra que no sols inclou la contractaci de companyies professionals sin tamb el "suport a la creativitat local" i els convenis amb entitats per a "tindre una ciutat viva". Un exemple s el concert aquest divendres 11 d'octubre de la Coral Sant Jaume i June a benefici de l'Associaci Espanyola contra el Cncer o l'espectacle de playbacks solidaris de la penya L'Esquella, el 25 d'octubre, a favor de Pintando el camino en rosa.

Leer ms...
 
El Mes de la Sostenibilitat 'sembra' conscincia sobre la importncia de l'agricultura amb art... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
domingo, 06 de octubre de 2019
El Mes de la Sostenibilitat 'sembra' conscincia sobre la importncia de l'agricultura amb art urb de gran format

Aquest dilluns s'ha inaugurat l'exposici #HortAttack Reloaded que romandr pels carrers de Vila-real fins el 20 d'octubre amb motiu del Mes de la Sostenibilitat. L'objectiu d'aquesta mostra s convidar als ciutadans a pujar una foto amb les escultures de l'exposici (un selfie, per exemple) a les xarxes amb el #HortAttack #HortAttackVilareal i reivindicar aix la producci agrcola i les persones que ho fan possible.

Aquestes fruites i verdures gegants als espais pblics han estat pintades per artistes urbans com Julieta XLF, Beln Segarra, Lolo, E1000 i Animalitoland. El regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transici Ecolgica, Energtica i Medi Ambient, Jos Ramn Ventura Chalmeta, ha estat l'encarregat d'inaugurar aquesta exposici.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 43 - 63 de 36173
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software