Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch: "Els empastres dels PP ens poden obligar a actualitzar la contribuci, desprs de vuit... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de julio de 2019
Benlloch:

Els "empastres del PP" podrien abocar l'Ajuntament de Vila-real a una actualitzaci de la contribuci. Aix ho avanat hui l'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, en la valoraci feta de la situaci econmica municipal desprs de l'aprovaci d'un nou prstec de 3,2 milions d'euros, aquesta setmana, per a fer front a noves sentncies i resolucions derivades de contingncies urbanstiques heretades dels governs del Partit Popular. En aquests moments, el govern i tcnics municipal treballen en l'estudi d'accions correctores a implementar per a complir la llei d'estabilitat, per Benlloch adverteix: "Tenint en compte l'increment de les despeses i la caiguda d'ingressos que es preveu en el prxim pressupost, no veiem una altra eixida que actualitzar els rebuts de l'IBI, desprs d'haver-los mantingut els ltims vuit anys congelats".

"El prstec que hem aprovat aquesta setmana se suma a altres subscrits recentment, que hem de comenar a pagar l'any que ve i no podem pagar un prstec demanant-ne un altre; l'hem de pagar de recursos propis. Si a aix li afegim l'increment de despeses que hem patit en qestions com la gesti dels residus o les nmines dels funcionaris i l'abaixada d'ingressos prevista, per plusvlues, aportacions de l'Estat o l'IBI d'urbana no pormenoritzat, ens colloca en una situaci molt complicada", argumenta l'alcalde. "Una situaci a la qual noms podem fer front de dues maneres: reduint despesa o incrementant els ingressos. I no tenim ms marge per a reduir despesa, perqu aix significar retallar en serveis i qualitat de vida i renunciar a un model de ciutat d'oportunitats lder, que ens ha tornat a situar com a la ciutat amb menys atur de la Comunitat, entre d'altres", afegeix. 

Quant a la disminuci d'ingressos prevista en el 2020, se centra en tres qestions fonamentals. En primer lloc, una menor aportaci de l'Estat, amb uns 300.000 euros menys pel menor creixement i l'obligaci de retornar uns altres 200.000 euros del PIE (Participaci en els Ingressos de l'Estat) avanats en 2018. A aix s'afegeix una recaptaci en plusvlues entre 400.000 i 500.000 euros per baix de la prevista. En tercer lloc, tamb ha afectat a la recaptaci municipal la situaci d'aquelles parcelles en zona urbana on no hi ha previst cap pla d'actuaci, en compliment de les directrius marcades per una sentncia recent del Tribunal Superior de Justcia d'Extremadura. 

A aquesta disminuci dels ingressos, s'afegeix tamb un increment de les despeses, centrat sobretot en dos aspectes: el tractament del fem, amb 600.000 euros ms de cost des de 2014, i un mili d'euros ms en els nmines del personal funcionari, desprs de la creaci de noves places "imprescindibles per a la prestaci de serveis o desbloquejar els expedients de la dependncia", a ms de l'aplicaci del 2,5% de millora salarial aprovada pel Govern central. A falta d'un estudi ms detallat, Benlloch calcula que caldrien entre 2 i 2,5 milions d'euros per a poder "quadrar els comptes".

Davant d'aquesta situaci, l'alcalde valora la dificultat de "quadrar els nmeros, sobretot quan de tant en tant arriben noves sentncies i resolucions urbanstiques". Per aquest motiu, s'est treballant en un estudi per a complir la llei d'estabilitat i aplicar les mesures correctores que demana la Intervenci municipal. "En este context, no veig ms soluci a mig termini que actualitzar la contribuci, desprs de vuit anys en qu l'hem mantinguda congelada i fins i tot la vam abaixar dos anys, per tal de poder seguir mantenint el nivell de serveis de qualitat i el model de ciutat d'oportunitats, aliana amb la societat i treball amb les empreses locals, i treballar per millorar el pagament a empreses i entitats", argumenta. 

Leer ms...
 
Vila-real habilita un solar per a aparcament al Termet amb horari d'obertura fins a les 22.00... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de julio de 2019

L'Ajuntament de Vila-real ha habilitat un nou espai d'aparcament al cam de l'Ermita, enfront del bar del Termet i al costat de la pineda, per a facilitar als vila-realencs i visitants l'accs al principal pulm verd de la ciutat; un espai particularment utilitzat en els mesos d'estiu, quan l'activitat de Vila-real es trasllada principalment a l'entorn de l'ermita de la Verge de Grcia. Aquest nou recurs se suma al servei d'autobs gratut -nic servei de transport pblic gratut del pas en les seues caracterstiques- amb una lnia reforada al Termet durant aquest estiu com a principals mesures per a afavorir el trasllat dels vens al paratge, a ms del carril bici que uneix la plaa del Llaurador i l'ermita.

El nou aparcament, aconseguit grcies a un acord amb els propietaris gestionat pel departament de Mobilitat, compta amb entre 40 i 50 places d'aparcament i un horari ests, des de primera hora del mat i fins a les 22.00 hores. L's de les installacions, senyalitzades convenientment, s completament gratut i estaran operatives tots els dies de la setmana. En breu, a ms, veur millorat l'allament de les cases confrontants.

Leer ms...
 
El programa de refugiats de Creu Roja viu una jornada de convivncia al Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de julio de 2019
El programa de refugiats de Creu Roja viu una jornada de convivncia al Termet

El programa de Persones Sollicitants de Protecci Internacional de Creu Roja Vila-real ha celebrat una jornada de convivncia al paratge de l'Ermita, amb l'elaboraci d'una paella. El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha acompanyat l'entitat en la jornada.

Leer ms...
 
Arenal Sound PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de julio de 2019
Arenal Sound
Per la realitzaci d'un acte de l'Arenal Sound a la plaa del Llaurador, es veur afectada la circulaci de vehicles pel carrer de l'Ermita des de Comte de Ribagora fins a Blasco Ibez.
Durada del 30 al 31 de juliol de 2019
Leer ms...
 
Triatl 2019 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 25 de julio de 2019
Triatl 2019
Per la realitzaci d'un triatl, es veur afectada la circulaci de vehicles: Plnol
Durada diumenge, 28 de juliol de 2019
Leer ms...
 
Vila-real se suma a la denncia del Grup de Dones contra la publicitat sexista d'una empresa amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 24 de julio de 2019

L'Ajuntament de Vila-real se suma a la denncia pblica del Grup de Dones de Vila-real per la prctica de publicitat clarament sexista i denigrant per a la imatge de la dona, per part d'una empresa de transports de nacionalitat austraca i amb seu a la localitat (Platzer). La coordinadora d'Alcaldia i primera tinent d'alcalde, Silvia Gmez, ha manifestat el rebuig de l'equip de govern a qualsevol tipus de masclisme. "Des de l'Ajuntament, a travs de la Regidoria d'Igualtat i sempre de la m de la societat civil, treballem i vetlem per eradicar aquest tipus de prctiques, que menyscaben la imatge de les dones", assenyala Gmez, qui ha volgut agrair de manera particular la implicaci del Grup de Dons en aquesta tasca.

Noms tenir coneixement de la situaci, el govern municipal es va posar en contacte amb l'Observatori autonmic de Publicitat No Sexista, que t atribuda la missi de vetlar per l'eradicaci de qualsevol tipus de masclisme en la publicitat, on aquesta empresa ja t obert un expedient des del mes de febrer de 2018. De moment, i davant la falta de resposta per part de la companyia als requeriments de l'Observatori, s'ha rems la queixa al Govern central i el Govern austrac, a l'espera de resposta. "Estem a l'espera que aquest expedient es resolga, per, si la resposta es demora, ens plantegem presentar una proposta per a la seua aprovaci com a declaraci institucional per a reclamar al Govern i la Generalitat una actuaci urgent i l'adopci de mesures cautelars per a acabar amb aquesta prctica masclista", conclou.

Leer ms...
 
Vila-real unificar els serveis de recollida de fems i neteja viria amb un contracte nic que... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 24 de julio de 2019
Vila-real unificar els serveis de recollida de fems i neteja viria amb un contracte nic que incorporar noves tecnologies per a una major eficcia i sostenibilitat

Els contractes de neteja viria i de recollida de fems s'unificaran en un de sol, sota la premissa de millorar l'eficincia i introduir l'aplicaci de les noves tecnologies en el que ser el primer contracte municipal en el marc de la nova normativa del Pla Integral de Residus de la Generalitat. Amb aquest objectiu, l'equip de govern aprovar en les prximes setmanes una prrroga del contracte de recollida de fems limitada a l'entrada en vigor de la nova plica. 

"Els contractes de neteja viria i de residus es remunten 20 anys arrere, amb uns plecs de condicions que no s'ajusten a les circumstncies actuals, per exemple, en l'mbit de la recollida selectiva, molt ms estesa hui dia que quan van ser licitats. Ara que el contracte de residus est a punt de ser prorrogat per dos anys, hem arribat a un acord amb l'empresa per a limitar la prrroga fins a l'aprovaci del nou adjudicatari", explica el regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde. "Ha arribat el moment", afegeix, "de fer un contracte global que englobe tant la neteja dels carrers com la recollida dels residus, qestions que moltes vegades van de la m".

En l'actualitat, el servei de recollida de residus urbans est adjudicat a l'empresa Fobesa, amb un contracte d'1,7 milions anuals. Per part seua, la neteja viria es presta a travs de l'empresa Cespa, del grup Ferrovial, amb un contracte d'un mili d'euros, aproximadament. La idea de Serveis Pblics, que va assumir recentment la gesti d'aquestes rees en el marc del pla Vila-real + neta, es unificar ambds serveis en un contracte integral.

"En els ltims mesos, a pesar de l'intent de l'oposici d'utilitzar la neteja de la ciutat com a arma electoral, s'han fet importants avanos. Per no s menys cert que encara ens queda molt per fer i millorar, tenint en compte que la neteja s tamb qualitat de vida per als vens i venes de Vila-real", assenyala. El nou contracte, en el plec del qual comenar a treballar l'rea de Serveis Pblics, podria estar en vigor en l'estiu de 2021 i una de les seues principals innovacions ser la incorporaci de les ltimes tecnologies per a la millora del servei, aix com l'aplicaci de les noves directrius del nou Pla Integral de Residus, en el qual es contempla tamb un cinqu contenidor de recollida selectiva de matria orgnica. 

"Volem posar en valor les noves tecnologies i les seues aplicacions urbanes, per a oferir als vila-realencs un servei del segle XXI", assenyala Valverde, qui recorda que ja s'est desenvolupant un pla pilot en alguns contenidors amb sensors que avisen quan el depsit arriba al 75%. "D'aquesta manera, recollim els residus quan el contenidor est ple, guanyant en eficcia", puntualitza. "Aquest nou contracte conjuminar no solament major rendibilitat econmica i millora del servei sin tamb una cosa que considerem tamb molt important: el respecte a l'entorn i el foment del reciclatge, en una proposta adaptada a la societat actual i sostenible", conclou el responsable de Serveis Pblics.

Leer ms...
 
El comer local installa la Fira d'Oportunitats al Termet PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 24 de julio de 2019
El comer local installa la Fira d'Oportunitats al Termet

La Uni de Comer de Vila-real (Ucovi) ha installat la 6a Fira d'Oportunitats al Termet de la Mare de Du de Grcia, amb la collaboraci de la Regidoria d'Economia. Una dotzena d'establiments han obert paradeta, amb productes de temporada amb descomptes de fins al 70%, a ms d'una apartat dedicat a la solidaritat i les ONG. El regidor d'Economia, Xus Madrigal, entre d'altres membres de la corporaci, ha visitat la fira juntament amb els representants d'Ucovi.

Leer ms...
 
Un documental posar en relleu els campaments d'estiu de les entitats locals PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 24 de julio de 2019
Un documental posar en relleu els campaments d'estiu de les entitats locals

Ms de 700 xiquets i xiquetes de Vila-real participen aquest estiu en algun de la desena de campaments que organitzen les entitats de Vila-real. L'alcalde, Jos Benlloch, el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, i la regidora de Joventut, Anna Vicens, estan realitzant una ronda de visites por tots aquests campaments, per a compartir una jornada de convivncia amb els xiquets i monitors. Les visites formen part tamb d'un projecte audiovisual per a posar en relleu, a travs d'un documental, aquest tipus d'accions ldiques i formatives que, a la vegada, constitueixen una frmula de conciliaci de les vacances escolars amb el treball per a moltes famlies vila-realenques.

Desprs d'un primera visita, la setmana passada, als campaments de la Consolaci a Alborache; Pintando el Camino en Rosa-Aspanion, a Navajas i Jrica, i el de JuCar a Viver, aquesta setmana Benlloch, Escorihuela i Vicens s'han desplaat fins a Montanejos, Cinctorres i Aiguaviva, on han compartit activitats amb els campaments de la Purssima, Animatemps i Els Llusos, respectivament. Noms en aquesta segona jornada, Benlloch ha fet ms de 400 quilmetres i sis hores de cotxe, des de les 8.00 fins a les 18.00 hores. En prximes setmanes, es completaran les visites als campaments d'estiu de les entitats de Vila-real.

Ms fotos, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
CINEMA D'ESTIU - Hotel Transsilvnia 3 PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 24 de julio de 2019
CINEMA D'ESTIU - Hotel Transsilvnia 3

Dijous 8 d'agost, tindr lloc en les escales del Termet el CINEMA D'ESTIU amb la pellcula Hotel Transsilvnia 3, a les 22 h.

Idioma: valenci

Duraci: 97 min

Drcula necessita unes vacances i la seua filla Mavis organitza un creuer amb la resta de la famlia. Tots s'ho passen pipa a bord fins que Drcula s'enamora d'Ericka, la misteriosa capitana humana del vaixell, la qual amaga un perills secret que podria acabar amb tots els monstres.

Organitza: Normalitzaci Lingstica


Durada dijous, 8 d'agost de 2019
Lloc: Escales del Termet
Leer ms...
 
Vols convertir-te en artista rupestre? PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 24 de julio de 2019
Vols convertir-te en artista rupestre?

Dimarts 30 de juliol, tindr lloc en el Centre d'Educaci Ambiental l'activitat Vols convertir-te en artista rupestre?, a les 19 h. Activitat impartida per l'A.C El Bressol.

Organitza: Cultura


Durada dimarts, 30 de juliol de 2019
Lloc: Centre d'Educaci Ambiental
Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 64 - 84 de 35925
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software