Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Holi Colours Run ompli de colors i animaci els carrers de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 07 de abril de 2017
L'Holi Colours Run ompli de colors i animaci els carrers de Vila-real

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha acompanyat l'organitzaci i participants de l'Holi Colours Run, que en aquesta edici ha destinat part dels beneficis a l'entitat sense nim de lucre ENACH. La jornada ldica, amb ms de mil persones inscrites, ha comptat amb animaci, espectacle i prop de mitja tona de plvores de colors. 

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
El VIII Trofeu Gim Vila-real de gimnstica artstica convoca ms de 160 gimnastes PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 07 de abril de 2017
El VIII Trofeu Gim Vila-real de gimnstica artstica convoca ms de 160 gimnastes

El Trofeu Gim Vila-real de gimnstica artstica ha celebrat la vuitena edici, amb ms de 160 gimnastes de 22 clubs de tot l'Estat. El trofeu, organitzat pel Club Gimnstica Vila-real i de carcter estatal, s'ha celebrat al pavell Sebastin Mora en els quatre aparells de gimnstica artstica femenina (salt, paralleles, barra i sl) i vuit nivells i categories. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha acompanyat les participants durant la jornada.

Leer ms...
 
El Memorial Democrtic recrea l'acollida de refugiats i l'exili desprs de la guerra a Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 07 de abril de 2017
El Memorial Democrtic recrea l'acollida de refugiats i l'exili desprs de la guerra a Vila-real

El Memorial Democrtic ha tornat a portar als carrers de Vila-real la memria de la guerra i la postguerra espanyola a la ciutat, a travs d'una pea de teatre document que en aquesta ocasi s'ha centrat en l'exili i els refugiats. La Ruta del Memorial, amb el ttol Exili i acollida: el cor obert d'una vila, s'ha representat a la plaa de la Vila, a crrec de la companyia La Medusa. La programaci continua al juny i tardor amb conferncies, teatre i una exposici.

Leer ms...
 
La Holi Colours Run ompli de colors i animaci els carrers de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 07 de abril de 2017
La Holi Colours Run ompli de colors i animaci els carrers de Vila-real

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha acompanyat l'organitzaci i participants de la Holi Colours Run, que en aquesta edici ha destinat part dels beneficis a l'entitat sense nim de lucre ENACH. La jornada ldica, amb ms de mil persones inscrites, ha comptat amb animaci, espectacle i prop de mitja tona de plvores de colors. 

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Vila-real 'reinventa' l'Aula Mentor i llana un innovador programa de mduls d'especialitzaci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de abril de 2017
Vila-real 'reinventa' l'Aula Mentor i llana un  innovador programa de mduls d'especialitzaci professional semipresencials en rees d'ocupaci en expansi

L'innovador programa de Mduls d'Especialitzaci de Formaci Professional de l'Aula Mentor de Vila-real ja s una realitat. L'alcalde, Jos Benlloch, acompanyat per la directora general de Formaci Professional del Ministeri d'Educaci, Cultura i Esport, Rosala Serrano, aix com pel secretari autonmic d'Educaci i Recerca, Miguel Soler, i pel president de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, Enric Portals, ha donat a conixer el llanament del projecte, que ofereix la possibilitat d'especialitzar-se en diferents matries lligades a sectors en expansi, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels alumnes. 

"L'Ajuntament de Vila-real est comproms amb una de les principals premisses d'aquest equip de govern, com s el foment de la formaci al llarg de la vida, perqu en una societat canviant i competitiva com aquesta el coneixement s t data de caducitat i no podem permetre'ns perdre cap tren", ha assegurat Benlloch, qui ha destacat la conjunci de treball entre el Ministeri, la Conselleria i l'Ajuntament, a ms de Caixa Rural. "Des de Vila-real apostem fort per convertir els problemes en oportunitats de desenvolupament i progrs i per a comptem amb el talent i la capacitat de la societat civil, per tamb amb entitats i administracions que poden ajudar a seguir fent crixer el nostre projecte de ciutat", indica el primer edil. 

En aquest sentit, destaca l'xit de l'Aula Mentor, des de la seua implantaci en 2013. "Aquest sistema de formaci a distncia homologat, dinmic i pioner ja comptava amb un tutor en l'aula, per ara inclou un important mats com s la semipresencialitat, per acompanyar encara ms els alumnes en aquest trajecte amb la finalitat de garantir major xit a tot aquell que es matricule", assenyala Benlloch. "Sabem com de dur s accedir al mercat laboral, especialment per als majors de 50 anys, i no podem permetre'ns que ning es quede fora; per a, aquests mduls estan oberts tant als qui ja tinguen formaci i es vulguen especialitzar, com als qui desitgen comenar de zero", agrega.

Les quatre modalitats dels mduls d'especialitzaci professional sn Desenvolupament d'Aplicacions Mbils en Android i IOS, Mrqueting i Gesti de Xarxes Socials, Atenci a Persones en Situaci de Dependncia i Disseny i Impressi Digital. Aquestes quatre rees sorgeixen de les necessitats detectades a travs d'una taula de Formaci Professional, creada en el marc de la xarxa de Ciutats Educadores, amb participaci de centres d'FP de la ciutat, Efecte Vila-real i la Regidoria d'Educaci. Els cursos tindran una periodicitat de tres a cinc mesos i un mes de prctiques en empreses.

La directora general de Formaci Professional ha destacat "la simbiosi entre la demanda del mercat laboral i l'mbit educatiu" que suposa aquest nou programa, per a aconseguir que "les persones que necessiten seguir formant-se compten amb facilitats i horaris adaptats; l'Aula Mentor i aquests nous mduls compleixen a la perfecci amb ambdues idees". En la mateixa lnia, el secretari autonmic d'Educaci assenyala que "l'aprenentatge no formal s una gran oportunitat per a seguir creixent i adaptant-se als canvis que exigeix el present i el futur". Tamb Portals ha volgut destacar la projecci de l'Aula Mentor com "una de les ms importants de l'Estat".

Leer ms...
 
Els Premis Sambori lliuren els guardons als escolars de la provncia PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de abril de 2017
Els Premis Sambori lliuren els guardons als escolars de la provncia

Els Premis Sambori han lliurat els guardons de la 19a edici en un acte celebrat a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner. El regidor de Normalitzaci Lingstica, Pasqual Batalla, ha acompanyat els escolars de la provncia en la recepci d'uns reconeixement que promouen el valenci en una activitat educativa consolidada ja a tota la Comunitat.

Leer ms...
 
La Casa de l'Oli exposa les pintures de Joaqun Garca PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de abril de 2017
La Casa de l'Oli exposa les pintures de Joaqun Garca

La Casa de l'Oli alberga, fins al prxim 23 abril, l'exposici Mundo surrealista de la mujer, una collecci de pintura mixta, olis i pastel en la qual Joaqun Garca ha volgut reflectir el mn fantstic de la dona. El regidor de Cultura, Eduardo Prez, ha acompanyat l'autor en la inauguraci de la mostra, que pot visitar-se de divendres a diumenge, de 10.00 a 13.00 hores, i de dimarts a diumenge, de 17.00 a 20.00 hores.

Leer ms...
 
Vila-real 'reinventa' l'Aula Mentor i llana un innovador programa de mduls d'especialitzaci... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de abril de 2017
Vila-real 'reinventa' l'Aula Mentor i llana un innovador programa de mduls d'especialitzaci professional semipresencials en rees d'ocupaci en expansi

L'innovador programa de mduls d'especialitzaci de formaci professional de l'Aula Mentor de Vila-real ja s una realitat. L'alcalde, Jos Benlloch, acompanyat per la directora general de Formaci Professional del Ministeri d'Educaci, Cultura i Esport, Rosala Serrano, aix com pel secretari autonmic d'Educaci i Recerca, Miguel Soler, i pel president de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, Enric Portals, ha donat a conixer el llanament del projecte, que ofereix la possibilitat d'especialitzar-se en diferents matries lligades a sectors en expansi, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels alumnes. 

"L'Ajuntament de Vila-real est comproms amb una de les principals premisses d'aquest equip de govern, com s el foment de la formaci al llarg de la vida, perqu en una societat canviant i competitiva com aquesta el coneixement s t data de caducitat i no podem permetre'ns perdre cap tren", ha assegurat Benlloch, qui ha destacat la conjunci de treball entre el Ministeri, la Conselleria i l'Ajuntament, a ms de Caixa Rural. "Des de Vila-real apostem fort per convertir els problemes en oportunitats de desenvolupament i progrs i per aix comptem amb el talent i la capacitat de la societat civil, per tamb amb entitats i administracions que poden ajudar a seguir fent crixer el nostre projecte de ciutat", indica el primer edil. 

En aquest sentit, destaca l'xit de l'Aula Mentor, des de la seua implantaci el 2013. "Aquest sistema de formaci a distncia homologat, dinmic i pioner ja comptava amb un tutor en l'aula, per ara inclou un important mats com s la semipresencialitat, per acompanyar encara ms els alumnes en aquest trajecte amb la finalitat de garantir major xit a tot aquell que es matricule", assenyala Benlloch. "Sabem com de dur s accedir al mercat laboral, especialment per als majors de 50 anys, i no podem permetre'ns que ning es quede fora; per aix, aquests mduls estan oberts tant als qui ja tinguen formaci i es vulguen especialitzar, com als qui desitgen comenar de zero", agrega.

Les quatre modalitats dels mduls d'especialitzaci professional sn Desenvolupament d'aplicacions mbils en Android i IOS, Mrqueting i gesti de xarxes socials, Atenci a persones en situaci de dependncia i Disseny i impressi digital. Aquestes quatre rees sorgeixen de les necessitats detectades a travs d'una taula de formaci professional, creada en el marc de la xarxa de Ciutats Educadores, amb participaci de centres d'FP de la ciutat, Efecte Vila-real i la Regidoria d'Educaci. Els cursos tindran una periodicitat de tres a cinc mesos i un mes de prctiques en empreses.

La directora general de Formaci Professional ha destacat "la simbiosi entre la demanda del mercat laboral i l'mbit educatiu" que suposa aquest nou programa, per a aconseguir que "les persones que necessiten seguir formant-se compten amb facilitats i horaris adaptats; l'Aula Mentor i aquests nous mduls compleixen a la perfecci amb ambdues idees". En la mateixa lnia, el secretari autonmic d'Educaci assenyala que "l'aprenentatge no formal s una gran oportunitat per a seguir creixent i adaptant-se als canvis que exigeix el present i el futur". Tamb Portals ha volgut destacar la projecci de l'Aula Mentor com "una de les ms importants de l'Estat".

Leer ms...
 
Laqvima Vere incorpora novetats en la cinquena edici i es consolida a Vila-real com a referent... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de abril de 2017
Laqvima Vere incorpora novetats en la cinquena edici i es consolida a Vila-real com a referent de la Setmana Santa

La representaci de l'acte sacramental Laqvima Vere, que tindr lloc Dijous Sant a les 21.00 hores a la plaa Major, continua evolucionant, creixent i incorporant novetats per a seguir consolidant-se com un referent no solament a l'mbit local i provincial, sin tamb estatal dins de la programaci de Setmana Santa. Aix ho ha afirmat el regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, qui ha presentat la cinquena edici de l'espectacle audiovisual, acompanyat per l'edil de Turisme, Emilio M. Obiol; el director de l'obra, Alfredo Sanz, i per la consellera delegada de Porcelanosa Grupo, que un any ms torna a patrocinar l'esdeveniment, Mara Jos Soriano.

"Parlem d'un espectacle que no solament ha crescut, sin que est en constant evoluci i que cada any innova i canvia per a seguir atraient al pblic", assenyala Sanz. En aquesta edici, una de les innovacions arriba amb la incorporaci de l'ngel de la mort, representat com un germ de Crist "per demostrar que no hi ha llum sense foscor i que s una vctima de la seua missi; una reinterpretaci amb un toc molt emotiu". La representaci comptar tamb amb una part audiovisual innovadora, creada per professionals de Vila-real en exclusiva per a l'esdeveniment, que torna a comptar amb la participaci d'artistes i cantants de primer nivell, com Vicente Ombuena, Javier Bovea, Marga Fernndez, Bonifaci Carrillo o el vila-realenc Vicente Colonques.

"s un orgull haver arribat fins ac amb la mateixa illusi del primer dia, fent partcips de l'espectacle als vens i amb la seguretat que anem a seguir transmetent emocions a travs d'una interpretaci musical, actoral i visual de gran nivell", afirma Sanz. El director ha agrat el treball de Pau Ayet al capdavant de la part actoral, i tamb a l'Ajuntament i a Porcelanosa la seua "aposta des del primer minut".

"Si la Setmana Santa de Vila-real s amb total seguretat la ms antiga de la provncia, des de fa cinc anys compta amb un motiu ms per a ser un referent a tots els nivells, grcies a aquesta obra en gran format en la qual participen tants actors, msics i tcnics alhora", assenyala Batalla. Aquesta representaci, agrega, "se suma a la resta de la programaci, en la qual els passos, que sn autntiques obres d'art, el silenci, les emocions i el sentiment dels vila-realencs fan d'aquesta una Setmana Santa nica".

Per la seua banda, l'edil de Turisme ha felicitat tot l'equip que fa possible Laqvima Vere per haver aconseguit "una obra majestuosa que marca un abans i un desprs en els esdeveniments que es programen durant aquestes dates, mostrant al mn el talent de Vila-real a l'hora de representar des del respecte histric aquesta obra de la passi, mort i resurrecci de Crist, que conjuga innovaci i tradici". En la mateixa lnia, la consellera delegada de Porcelanosa Grupo destaca el "resultat de qualitat de l'espectacle, que tan bona acceptaci ha tingut per part del pblic". "s un orgull contribuir perqu aquesta celebraci seguisca creixent, sent referent i un motiu d'uni de l'empresa amb la ciutat", conclou.

Leer ms...
 
El Ple aprova per unanimitat regular voladissos i sistemes d'evacuaci per millorar la seguretat... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de abril de 2017
El Ple aprova per unanimitat regular voladissos i sistemes d'evacuaci per millorar la seguretat en l'Estadi de la Cermica

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat aquest mat, amb la unanimitat de tots els grups municipals, la modificaci puntual del PGMOU en el seu article 260, punt 4, apartat 2, per millorar les condicions de seguretat i s del camp de futbol municipal mitjanant la regulaci de volades i sistemes d'evacuaci de l'estadi, a ms de l'alineaci del carrer de Blasco Ibez. La modificaci del pla general compta amb tots els informes tcnics favorables i, desprs de la seua aprovaci al Ple, se sotmet ara a informaci pblica per a l'aprovaci definitiva per la Generalitat.

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha explicat els detalls d'un canvi que permetr regular les condicions d'edificaci en l'Estadi de la Cermica, per "millorar la seguretat del recinte i les condicions de l'entorn, facilitant l'evacuaci de tribuna amb ms boques i una millora dels sistemes d'eixida". "A ms, amb l'increment de superfcie en tribuna, es guanyar espai a l'interior, amb la idea de situar un nou museu del Villarreal CF", assenyala Obiol. En aquest punt, l'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, recorda que la proposta de museu que es planteja recorrer la trajectria del club groguet des dels seus inicis, en "un homenatge tant a la histria de l'equip com del Madrigal com a nom histric de l'estadi". 

"Aquesta modificaci puntual va a significar, sobretot, una millora substancial en les condicions de seguretat del recinte, incorporant per primera vegada voladissos en espais pblics per atendre una necessitat especfica", assenyala Benlloch. L'alcalde valora la unanimitat aconseguida per tots els grups en una actuaci que s'emmarca en una voluntat a llarg termini de "anar esponjant l'estadi a poc a poc".

Leer ms...
 
El Consorci del Millars ofereix per a Pasqua una Escola de Natura al Termet de Vila-real PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de abril de 2017
El Consorci del Millars ofereix per a Pasqua una Escola de Natura al Termet de Vila-real

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars ha organitzat per als alumnes de les poblacions de Borriana, Almassora i Vila-real una Escola de Natura gratuta per Pasqua. La proposta que llana el Consorci est confeccionada per a un grup de 40 xiquets i xiquetes d'entre 10 i 13 anys complits d'aquestes poblacions, que podran participar de diverses activitats durant els primers quatre dies de Pasqua. El lloc escollit per a desenvolupar i gaudir dels diferents tallers, jocs i rutes s la seu permanent del Consorci del Millars ubicada al Centre de Natura del Termet.

L'Escola de Natura constar de diverses activitats ambientals que es realitzaran bsicament en dos espais importants com sn el Termet, pulm verd de Vila-real, i principalment el paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars. Els interessats podran gaudir de tallers relacionats amb les plantes, les aus, l'aigua, el reciclatge i el coneixement dels espais naturals protegits. L'Escola es desenvolupar durant els dies 18, 19, 20 i 21 d'abril al Centre d'Educaci Ambiental (CEA) entre les 9.00 i les 17 00 h. Els xiquets hauran de portar roba cmoda, esmorzar i dinar. Totes les persones interessades s'han d'apuntar a travs del correu electrnic: Esta direccin de correo electrnico est protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla o telefonant al 964525563 de 9.00 a 13.15 h del mat. L'Escola s totalment gratuta i es tindr en compte l'ordre d'inscripci.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 64 - 84 de 32659
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software