Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Ball Tradicional amb el "Grup de Danses El Raval" PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de julio de 2017
Ball Tradicional amb el

Diumenge 9 de juliol, es realitzar a la plaa del Pastoret, el ball tradicional de Danses El Raval a les 19.30 h.

Un any ms, els balls i la msica tradicional de m del Grup de Danses El Raval omplin les activitats de l'estiu.

Organitza: Grup de Danses El Raval

Collabora: Cultura


Durada diumenge, 9 de juliol de 2017
Lloc: Plaa del Pastoret
Leer ms...
 
La mgia de la msica, concert d'estiu de la Banda Jove PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de julio de 2017
La mgia de la msica, concert d'estiu de la Banda Jove

Dissabte 8 de juliol, tindr lloc en el ermitori de la Mare de Du de Grcia el concert d'estiu de la Banda Jove, baix el ttol La mgia de la msica, a les 20.00 h.

Espectacle musical on es mostrar La mgia de la msica a travs de les bandes sonores ms conegudes de les pellcules de Disney i Pixar.

Organitza: Uni Musical La Lira

Collaboren: Cultura, Tradicions i Fundaci Caixa Rural


Durada dissabte, 8 de juliol de 2017
Lloc: Ermita Mare de Du de Grcia
Leer ms...
 
VIII Romeria de la Verge del Roco PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de julio de 2017
VIII Romeria de la Verge del Roco

Dissabte 8 de juliol, VIII Romeria de la Verge del Roco, a las 18.30 h. Des de l'Associaci (c/ Conde de Ribagora) fins al Termet de la Mare de Du de Grcia, on la participaci est oberta per a totes les edats.

Organitzen: Turisme i Associaci Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real

Collabora: Generalitat Valenciana


Durada dissabte, 8 de juliol de 2017
Lloc: Eixida des de l'Associaci fins al Termet
Leer ms...
 
Capoira PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 06 de julio de 2017
Capoira

CAPOIRA - Plaa del Pastoret

JULIOL: Todos los jueves ( 6, 13, 20 i 27) a les 19.00 h.

AGOST: Los jueves 3 i 10 a les 19.00 h.

La capoira s un esport, s msica, s ball, s coordinaci, s diversi......Aquesta activitat est organitzada per Joventut i Associaci ACAHD Grup Capoira Brasil.


Durada del 6 de juliol de 2017 fins al 10 d'agost de 2017
Lloc: Plaa del Pastoret
Leer ms...
 
El centre de dia Llus Alcanys de Vila-real compleix 25 anys ajudant a trencar amb les... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de julio de 2017
El centre de dia Llus Alcanys de Vila-real compleix 25 anys ajudant a trencar amb les addiccions a ms de 3.000 persones

El centre de dia teraputic per a la deshabituaci, rehabilitaci i reinserci social Llus Alcanys de Vila-real compleix 25 anys ajudant a trencar amb les addiccions a ms de 3.000 persones. Concretament, el servei ha ats des de la seua posada en funcionament en 1992 a 3.164 persones, usuaris als quals s'incorporen les al voltant de 70 altes que s'han gestionat des de l'inici d'aquest 2017. 

La regidora de Sanitat, Silvia Gmez, ha fet balan de l'ltim any juntament amb el tcnic del servei, Santi Agost, i ha destacat la "gran tasca que realitzen els professionals del centre de dia, que tracten qualsevol tipus d'addicci, b siga de substncies com herona, cocana, alcohol, cnnabis, anfetamines, tabac o de productes, com el joc o una cosa que est molt de moda en els ltims temps, l'addicci al telfon mbil i les noves tecnologies". I s que, l'equip que treballa en l'rea s "multidisciplinari i treballa cada dia per adaptar-se a les noves circumstncies, que tamb afecten al perfil dels consumidors i, per tant, als tractaments i solucions que se'ls han de proporcionar".

En aquest sentit, el 2016 s'han obert 152 expedients de tractament a persones amb algun tipus d'addicci, una xifra similar a la de l'any anterior, amb 156 casos nous, una de les ms altes en la histria del servei, desprs de 1999, any en el qual va coincidir la derivaci de pacients de la sanitat pblica afectats per ludopatia. El perfil dels qui acudeixen per primera vegada a demanar ajuda continua sent el de consumidors d'alcohol (27%), cnnabis (18%) i cocana (13%), encara que destaca el perfil de politoxicman (24%) que combina ms d'una addicci.

Entre aquells que volen rehabilitar-se, Agost destaca un tipus de consumidor que, "desprs d'anys de relativa estabilitzaci, torna a registrar-se en el centre: el del cocainman". En aquest cas, Agost explica que "desprs d'un perode de forta crisi econmica, en el qual la gent se centrava en altres substncies, torna l'auge de la coca, per ara entre persones de classe mitjana, treballadora, amb edats compreses entre els 30 i 40 anys, majoritriament casats, amb fills i amb una imatge social impecable".

"El consum de la cocana est molt acceptat, igual que el cnnabis", indica, "la gent est molt familiaritzada, s una droga que s'ha tolerat molt en els ltims temps i que t un poder addictiu molt potent, per del que els consumidors no sn plenament conscients". "Aconseguir aquesta substncia s relativament fcil, ja no parlem d'un consum en l'mbit festiu o en una discoteca, ara es fa en l'mbit domstic, en un dinar o sopar amb amics o en parella i s ac on, desprs de creure que ho tenien controlat, s'adonen que se'ls va de les mans i no volen que la resta del seu entorn spien de la seua addicci, per la qual cosa acaben recorrent a nosaltres per a eixir del forat", assegura l'expert.

Per aquest motiu, en 2017 s'ha tornat a constituir un grup de terpia d'atenci a cocainmans que ja est ple i que no es convocava "des de la dcada del 2001 al 2010, quan es va produir l'auge de la cocana". Aix mateix, continua en marxa el grup de dones que es va obrir fa un any per a tractar a dones amb addiccions diverses i s'ha reprs el grup d'adolescents que consumeixen cnnabis, que enguany s'incrementa. "La gent canvia, malgrat arribar desmotivats i amb la sensaci de que han fallat a moltes persones, si s'enganxen a la terpia i a la vida, tornen a guanyar autoestima i a pensar que s es pot viure d'una altra manera", destaca Agost.

La regidora de Sanitat, qui ha felicitat al centre de dia pel seu "esfor per a arribar a tots els nivells de la societat per a seguir ajudant en aquesta important tasca", ha anunciat que a l'octubre se celebrar una jornada tcnica i de treball oberta a la ciutadania, a la Biblioteca Universitria del Coneixement, per a celebrar aquests 25 anys.

Leer ms...
 
El Centre de Dia Llus Alcanys de Vila-real compleix 25 anys ajudant a superar les addiccions a... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de julio de 2017
El Centre de Dia Llus Alcanys de Vila-real compleix 25 anys ajudant a superar les addiccions a ms de 3.000 persones

El centre de dia teraputic per a la deshabituaci, rehabilitaci i reinserci social Llus Alcanys de Vila-real compleix 25 anys ajudant a superar les addiccions a ms de 3.000 persones. Concretament, el servei ha ats des de la seua posada en funcionament el 1992 a 3.164 persones, usuaris als quals s'incorporen les prop de 70 altes que s'han gestionat des de l'inici d'aquest 2017. 

La regidora de Sanitat, Silvia Gmez, ha fet balan de l'ltim any juntament amb el tcnic del servei, Santi Agost, i ha destacat la "gran tasca que realitzen els professionals del Centre de Dia, que tracten qualsevol tipus d'addicci, b siga de substncies com ara herona, cocana, alcohol, cnnabis, amfetamines, tabac o de productes com el joc o una cosa que est molt de moda en els ltims temps, l'addicci al telfon mbil i a les noves tecnologies". I s que, l'equip que treballa en l'rea s "multidisciplinari i treballa cada dia per adaptar-se a les noves circumstncies, que tamb afecten el perfil dels consumidors i, per tant, els tractaments i solucions que se'ls han de proporcionar".

En aquest sentit, el 2016 s'han obert 152 expedients de tractament a persones amb algun tipus d'addicci, una xifra similar a la de l'any anterior, amb 156 casos nous, una de les ms altes en la histria del servei, desprs de 1999, any en el qual va coincidir la derivaci de pacients de la sanitat pblica afectats per ludopatia. El perfil dels qui acudeixen per primera vegada a demanar ajuda continua sent el de consumidors d'alcohol (27%), cnnabis (18%) i cocana (13%), encara que destaca el perfil de politoxicman (24%), que combina ms d'una addicci.

Entre aquells que volen rehabilitar-se, Agost destaca un tipus de consumidor que, "desprs d'anys de relativa estabilitzaci, torna a registrar-se en el centre: el del cocanman". En aquest cas, Agost explica que "desprs d'un perode de forta crisi econmica, en el qual la gent se centrava en altres substncies, torna l'auge de la coca, per ara entre persones de classe mitjana, treballadora, amb edats compreses entre els 30 i 40 anys, majoritriament casats, amb fills i amb una imatge social impecable".

"El consum de la cocana est molt acceptat, igual que el cnnabis", indica, "la gent est molt familiaritzada, s una droga que s'ha tolerat molt en els ltims temps i que t un poder addictiu molt potent, per del qual els consumidors no sn plenament conscients". "Aconseguir aquesta substncia s relativament fcil, ja no parlem d'un consum en l'mbit festiu o en una discoteca, ara es fa en l'mbit domstic, en un dinar o sopar amb amics o en parella i s ac on, desprs de creure que ho tenien controlat, s'adonen que se'ls escapa de les mans i no volen que la resta del seu entorn spien res de la seua addicci, per la qual cosa acaben recorrent a nosaltres per a eixir del forat", assegura l'expert.

Per aquest motiu, el 2017 s'ha tornat a constituir un grup de terpia d'atenci a cocanmans que ja est ple i que no es convocava "des de la dcada de 2001 a 2010, quan es va produir l'auge de la cocana". Aix mateix, continua en marxa el grup de dones que es va obrir fa un any per a tractar dones amb addiccions diverses i s'ha reprs el grup d'adolescents que consumeixen cnnabis, que enguany s'incrementa. "La gent canvia, malgrat arribar desmotivats i amb la sensaci que han fallat a moltes persones, si s'enganxen a la terpia i a la vida, tornen a guanyar autoestima i a pensar que s que es pot viure d'una altra manera", destaca Agost.

La regidora de Sanitat, que ha felicitat el Centre de Dia pel seu "esfor per a arribar a tots els nivells de la societat per a seguir ajudant en aquesta important tasca", ha anunciat que a l'octubre se celebrar una jornada tcnica i de treball oberta a la ciutadania, a la Biblioteca Universitria del Coneixement, per a celebrar aquests 25 anys.

Leer ms...
 
Tallers per la igualtat: taller de ioga creatiu PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de julio de 2017
Tallers per la igualtat: taller de ioga creatiu

Totes les persones tenim virtuts i capacitats, el ms important s saber trobar-les i desenvolupar-les en la nostra vida diria.

A crrec d'Ana Flor

De manera divertida i desinhibida i mitjanant jocs, respiracions i manualitats, treballarem les diferents emocions ajudant-nos del ioga.

Horari: tots els dijous, del 13 de juliol al 14 de setembre, de 10.00 a 11.30 hores


Durada del 13 de juliol de 2017 fins al 14 de setembre de 2017
Lloc: Espai Jove
Leer ms...
 
Festa f de curs de Filles de Maria del Rosari PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de julio de 2017
Festa f de curs de Filles de Maria del Rosari

Jornada ldica i familiar en la qual gaudirem al llarg de tot el dia d'activitats per a majors i menuts, amb ball, msica i jocs tradicionals.

A crrec de l'Associaci de Filles de Maria del Rosari


Durada dissabte, 29 de juliol de 2017
Lloc: Plaa del Pastoret (ermita de la Mare de Du de Grcia)
Leer ms...
 
Punt d'informaci i matrcula de l'Escola Oficial d'Idiomes "Aulari Vila-real" PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 05 de julio de 2017
Punt d'informaci i matrcula de l'Escola Oficial d'Idiomes

Per a ms informaci, consulteu a la web de l'Escola Oficial d'Idiomies


Durada del 30 de juny de 2017 fins al 17 de juliol de 2017
Lloc: Biblioteca Universitria del Coneixement, avinguda de Pius XII, nm. 43
Leer ms...
 
El documental 'Passos de sant Pasqual' consolidar Vila-real com a referent de turisme religis... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 04 de julio de 2017
El documental 'Passos de sant Pasqual' consolidar Vila-real com a referent de turisme religis a la Comunitat

Vila-real estrenar el 14 de novembre, coincidint amb el dia en qu, fa 100 anys, la Santa Seu va concedir a la ciutat el patronatge de sant Pasqual, el documental Passos de sant Pasqual. El vdeo, promogut per la Regidoria de Turisme, analitza i recorre de manera exhaustiva la vida del patr, amb motiu del centenari del patronatge, i consolida el posicionament de Vila-real com a referent de turisme religis de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha presentat hui, al costat dels responsables tcnics de l'obra, Abel Campos i Llus Puig, el primer teaser del documental, al que seguiran, fins al dia de l'estrena, una srie de vdeos curts sobre la histria i la figura del patr a partir dels testimoniatges arreplegats en l'audiovisual. "El documental forma part del full de ruta de l'Ajuntament en matria turstica i marcar un abans i un desprs des del punt de vista turstic i cultural, grcies a la imatge i al que representa sant Pasqual per a la ciutat", assenyala Obiol. El responsable municipal de Turisme detalla que es tracta d'un treball "formidable, molt professional, exhaustiu i totalment comproms amb el nostre principal objectiu, que s la promoci de Vila-real a travs del seu principal recurs, el religis, la figura indiscutible del qual s sant Pasqual". "Estem segurs que no defraudar ning", agrega.

La presentaci d'aquest projecte s'ha fet coincidir amb la petici de Vila-real de convertir a sant Pasqual en patr de la ciutat i la seua estrena tindr lloc en la data en qu la petici va ser concedida, el 14 de novembre. "Tal dia com hui, un 5 de juliol de 1917, l'Ajuntament de Vila-real sollicitava a la Santa Seu el patronatge del frare sobre la ciutat i obria el cam que ara seguim", assegura l'edil.

El documental utilitza l'ltima tecnologia audiovisual i esbossa, a travs de la figura del patr, els atractius de Vila-real. Abel Campos ha destacat el "gran repte" que ha suposat el treball, per al qual s'han necessitat al voltant de tres mesos de fase de documentaci entre arxius, llibres, biografies i testimoniatges d'experts, aix com visites a municipis per on va quedar constncia del pas de sant Pasqual. "Torrehermosa, Alconchel, Jumilla, Elx, Monforte i Valncia sn alguns dels punts on trobem referncies clares i directes al patr de Vila-real, que ens han servit per a completar un vdeo de 15 minuts que porta molt de treball darrere i que ens ha ocupat els ltims sis mesos", detalla. En el seu enregistrament, agrega Llus Puig, s'han utilitzat gran varietat de recursos, com drons dins de la baslica, cmeres estabilitzades i nombrosos enfocaments que, "units als testimoniatges i la recerca prvia, serviran per a crear un atractiu molt potent i aconseguir que, qui visualitze, el vdeo desitge venir i conixer cada rac en persona".

La presentaci del teaser de poc ms d'un minut de Passos de sant Pasqual donar pas en les prximes setmanes a xicotetes pinzellades i detalls del vdeo definitiu, que es presentar el 14 de novembre, coincidint amb la concessi oficial del patronatge fa 100 anys. "s ms que un vdeo i ms que un documental, que deixar bocabadats a tots", conclou Obiol.

Leer ms...
 
L'Ajuntament felicita els equips del Club Pat Ciutat de Vila-real pels resultats de la temporada PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
martes, 04 de julio de 2017
L'Ajuntament felicita els equips del Club Pat Ciutat de Vila-real pels resultats de la temporada

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, ha presidit hui l'acte de recepci als membres del Club Pat Ciutat de Vila-real i els ha felicitat pels bons resultats obtinguts en la temporada. El manteniment de l'equip femen en la Lliga Elit, el primer lloc al campionat de Lliga autonmica i la quarta posici en el campionat d'Espanya sub20, sn els principals xits de la campanya. Els prebenjamins, per la seua banda, han quedat tercers en la Lliga autonmica en el seu segon any en competici.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 64 - 84 de 33062
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software