Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Inicio
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El contracte de manteniment del paisatge del Millars incorpora vigilncia nocturna per atallar... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 03 de marzo de 2017
El contracte de manteniment del paisatge del Millars incorpora vigilncia nocturna per atallar el furtivisme i els abocaments illegals

L'alcalde de Vila-real i president del Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars, Jos Benlloch, ha signat el nou contracte de manteniment i vigilncia de l'entorn natural, adjudicat a l'oferta ms econmica, presentada per l'empresa Facsa, per un import de 109.000 euros. Una de les principals novetats del contracte, que engloba les tasques de conservaci i manteniment de tot l'entorn de la desembocadura, s la incorporaci de la vigilncia nocturna, amb l'objectiu d'atallar els abocadors illegals i els casos de furtivisme al paratge natural.

"En els ltims mesos, hem detectat alguns casos de furtivisme de pesca i caa i l'aparici d'abocaments incontrolats a l'entorn del paisatge protegit; per a, en l'adjudicaci del servei de manteniment, que suposa el principal contracte que gestiona el Consorci del Millars, hem incls aquesta nova clusula, perqu, en moments puntuals, i sempre en collaboraci i coordinaci amb els agents ambientals, es reforce la vigilncia a la nit", detalla Benlloch. "Estem posant tots els mitjans al nostre abast, tant des de les entitats que formem part del Consorci com des del propi organisme, per a protegir un entorn natural que s el pulm verd de la comarca; un rea de gran valor ecolgic i tamb emotiu per als municipis de l'entorn que, no obstant a, a voltes s sotmesa a l'actuaci de desaprensius que utilitzen zones de la desembocadura com a abocador o per a la caa o la pesca al marge de les condicions permeses, sense adonar-se moltes vegades del dany que aquestes accions poden suposar per a l'entorn natural", lamenta Benlloch. "Per a", agrega, "la incorporaci de vigilncia nocturna pot ser d'especial ajuda per atallar aquestes situacions i afavorir la conservaci i posada en valor del paratge".

El contracte de manteniment i vigilncia contempla, a ms, labors de divulgaci, inspecci, revisi, manteniment i conservaci de l'equipament, control d'accs de vehicles, labors de suport a les activitats ambientals o esbrosses de vegetaci, neteja preventiva i la retirada i eliminaci de residus i restes vegetals, entre uns altres.

Leer ms...
 
La pilota valenciana protagonitza el Campionat Multiesport PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 03 de marzo de 2017
La pilota valenciana protagonitza el Campionat Multiesport

El Campionat Multiesport Escolar ha celebrat la jornada dedicada a l'esport de pilota valenciana, amb una competici entre els collegis al Centre de Tecnificaci Esportiva. Un centenar de xiquets i xiquetes han jugat cinc partides de raspall per classificar-se per a la final.

Leer ms...
 
L'Ajuntament rep la Defensora del Poble, Soledad Becerril, descendent directa de Polo de Bernab PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 03 de marzo de 2017
L'Ajuntament rep la Defensora del Poble, Soledad Becerril, descendent directa de Polo de Bernab

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, juntament amb representants de tots els grups poltics municipals, ha rebut a l'Ajuntament la Defensora del Poble, Soledad Becerril Bustamante, descendent directa de Jos Polo de Bernab. Benlloch ha destacat la importncia del rebesavi de Becerril, com a una de les figures ms significatives del desenvolupament econmic i la histria de Vila-real, conegut per la introducci d'innovacions tecnolgiques en la producci agrria, per la introducci de la mandarina com a cultiu a la Plana Baixa i per l'impuls al comer de la taronja. Desprs de la recepci oficial a l'ajuntament, la rebesnta de Polo de Bernab ha pogut conixer els diferents espais que de la ciutat on la famlia Polo de Bernab ha tingut presncia al llarg de la histria de Vila-real, com la Casa dels Mundina, l'escultura de Jos Ortells davant la baslica de Sant Pasqual i el Museu de la Ciutat Casa de Polo.

Leer ms...
 
Assaltabarris estrena la nova edici amb una jornada de circ i activitats a la Maoirasga PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 03 de marzo de 2017
Assaltabarris estrena la nova edici amb una jornada de circ i activitats a la Maoirasga

L'Assaltabarris ha tornat a ocupar les places de la ciutat, en una nova edici del programa d'oci de la Regidoria de Participaci Ciutadana, que ha viscut la primera jornada a la plaa de la Maiorasga. Entre les activitats, destaca l'estrena de The Troupers, de La Finestra Nou Circ. Durant el mes de mar, Assaltabarris, coordinat per la companyia local La Fam, visitar tamb les places de Sant Ferran, Jaume I i del Llaurador.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
La VII Tamborada Provincial ressona pels carrers de la ciutat PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
viernes, 03 de marzo de 2017
La VII Tamborada Provincial ressona pels carrers de la ciutat

La VII Tamborada Provincial ha portat a Vila-real prop d'una vintena d'agrupacions de tota la provncia. Prop de mig miler de bombos i tambors han recorregut els carrers de la zona centre des de la baslica de Sant Pasqual fins la plaa Major, per a culminar la trobada amb un toc conjunt que anuncia la imminncia de la Setmana Santa local, declarada d'Inters Turstic.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms...
 
Vila-real afronta el pagament de quatre milions d'euros ms en 13 sentncies urbanstiques per... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
jueves, 02 de marzo de 2017
Vila-real afronta el pagament de quatre milions d'euros ms en 13 sentncies urbanstiques per expropiacions anteriors a 2011

L'Ajuntament de Vila-real haur de fer front al pagament d'altres quatre milions d'euros, corresponents a 13 resolucions judicials d'expropiacions urbanstiques derivades dels governs anteriors a 2011. Les sentncies, dictades pel Jurat d'Expropiaci, donen la ra a l'Ajuntament en els contenciosos per les reclamacions de propietaris, que ascendien inicialment a ms de 12 milions.

"Una vegada ms, hem de seguir lluitant contra el monstre dels empastres i la sagnia derivada de la gesti de l'urbanisme del Partit Popular, que quan contractava obres en determinats terrenys per a desprs inaugurar i fer-se la foto s'oblidava de pagar els solars als propietaris, als quals ara hem d'indemnitzar nosaltres", assenyala l'alcalde, Jos Benlloch, qui ha donat trasllat a la ciutadania d'aquests pagaments "que tornen a posar en risc l'economia local". "Lamentablement, els vila-realencs encara estem pagant, i molt car, el model de ciutat del Partit Popular", agrega. 

En aquesta lnia, l'alcalde recorda que l'estudi de les operacions anteriors a 2011 elaborat per professionals va valorar en 231 milions el risc urbanstic que planeja sobre les arques municipals. D'ells, el consistori ha abonat ja uns 20 milions. "Sempre intentem arribar a un acord amb els propietaris i defensar al mxim els interessos de la ciutat. Per aix, hem aconseguit reduir les quantitats i, en el cas d'aquestes noves resolucions judicials, que la justcia ens done la ra i actualitze els valors dels terrenys al preu actual del mercat". En concret, dels 12 milions reclamats en expropiacions pels propietaris, s'ha aconseguit reduir les quantitats a poc ms de quatre. "Aquesta xifra encara s'ha de certificar amb els propietaris, que, si estan d'acord, en un termini mxim de sis mesos hauran de ser compensats", explica Benlloch. En cas de no estar d'acord, poden allegar. "En tot moment, anem a dialogar per aconseguir arribar a un consens, tant en el preu com en la forma d'abonar aquesta quantitat, amb l'objectiu que no afecte els comptes i evitar endeutar-nos", puntualitza l'alcalde. 

"Els ciutadans han de saber que algunes de les zones urbanes on juguen els seus fills, practiquen esport, aparquen els seus cotxes o per on simplement transiten, no estan pagades", assegura el primer edil, "perqu era l'especialitat del PP, i ara ens toca a nosaltres fer front al rosari d'expedients que han deixat al seu pas". Entre les resolucions es troben la de l'aparcament al costat de l'avinguda de Frana, pel qual s'hauran de pagar ara 1,5 milions; el desdoblament de la carretera d'Onda en el tram enfront de l'associaci de la Mur, pel qual se sollicitaven 639.000 euros i que, grcies a la revaloraci dels terrenys, es rebaixa a 536.000 euros. Tamb entra en la llista el jard de Jaume I, en el qual dos dels 11 propietaris sollicitaven 924.000 euros i seran compensats amb 390.000. A ms, s'inclouen les obertures d'alguns carrers al barri de Melilla, aix com la d'Ignasi Vergara amb Pare Molina (160.000 euros); un tram de Santa Quitria (129.000 euros) o una zona del jard del Pilar, pel qual es demanaven 973.000 euros, que queden finalment en 217.000. 

"Anem a obrir un procs de negociaci per solucionar-ho sense haver de demanar prstecs, pagant a poc a poc, dialogant". "A no s una broma, ni sn opinions; sn fets reals, hem de gestionar a poc a poc la bomba que ens han deixat", indica. "Si durant aquests sis anys hagurem tingut en disposici els diners que ara dediquem a pagar a aquells als qui se'ls va desposseir dels seus terrenys en el seu moment, ara els vens podrien tenir ms oportunitats", conclou l'alcalde.

Leer ms...
 
Benlloch ordena el pagament d'1,2 milions d'euros a provedors locals i salda les factures... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 01 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat aquest mat les ordres de transferncia amb les quals l'Ajuntament liquida per complet els 1,2 milions d'euros en factures pendents de 2016 als provedors locals. Una vegada aprovat el pagament en el Ple extraordinari convocat expressament per a aix el 16 de febrer, s'han accelerat al mxim els trmits administratius necessaris per a procedir de manera immediata a l'abonament efectiu dels rebuts. 

"Amb aquests ingressos, saldem definitivament les factures que ens van quedar pendents en 2016 amb els provedors; un deute pel qual tornem a demanar disculpes a tots els afectats", assenyala Benlloch. "L'any passat va ser un exercici molt dur, en el qual vam acusar els efectes de la decisi de baixar la contribuci, a ms de les sentncies judicials derivades dels empastres urbanstics del PP, sobrecostos en el tractament del fem o el deute heretat de l'anterior govern. Tot a ha passat una greu factura a les arques municipals i ha acabat afectant de manera important els provedors, la majoria d'ells xicotetes empreses locals", recorda l'alcalde.

"Anem a seguir treballant perqu aquesta situaci no torne a produir-se, per recuperar l'estabilitat i reajustar el perode mitj de pagament, perqu en el nostre ADN est pagar. Per a, hem avanat al mxim el pagament de les factures pendents de l'any passat noms el pressupost de 2017 ha entrat en vigor i sense esperar a la liquidaci pressupostria de l'any passat, com fan la majoria dels ajuntaments", argumenta Benlloch. En total, les transferncies signades avui, que comenaran a ser efectives en els comptes beneficiares en els prxims dies, ascendeixen a 1,2 milions d'euros. Aquesta quantitat correspon a 1.003 factures d'uns 300 provedors. 

En els casos de factures que, per error o defecte de forma, no hagen pogut ser abonades, el consistori ha reservat una partida especfica per a poder fer front a aquests pagaments quan s'esmenen els errors. "El nostre objectiu s reajustar el perode mitj de pagament als provedors durant aquest exercici i treballar perqu les sentncies urbanstiques i l'herncia del PP que encara pesa en la gesti local no tornen a afectar les nostres empreses", conclou l'alcalde.

Leer ms...
 
La Policia Local inicia una nova campanya especial de vigilncia i prevenci de furts de taronges PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 01 de marzo de 2017

Els agents del Grup Rural i de la Unitat de Resposta Policial (URP) de la Policia Local de Vila-real iniciaran dilluns que ve, i fins al 24 de mar, una nova campanya de prevenci de furts en el camp, que incidir tant en el furt de taronges com en la sostracci de caixons. 

La campanya constar de dues fases, una dinmica i una altra esttica. En la primera, es revisar i controlar les quadrilles de recollida de taronja a les diferents partides del municipi, obtenint informaci de l'empresa recollectora, aix com de la contractista, ubicaci i propietari del camp recollectat i la varietat arreplegada. Tot a comprovat in situ, especialment a travs del cap de la quadrilla.

La fase esttica constar de controls de trnsit, conjuntament amb l'URP, per a comprovar sobre el terreny que no existeix irregularitat en la mercaderia, sollicitant tots els documents pertinents dels productes i tamb documentaci del vehicle. Aquests dispositius especials es desplegaran sobretot en les zones d'accs als horts, incidint en els controls a vehicles en punts estratgics de les partides, amb l'objectiu de comprovar que el producte transportat t un origen i una destinaci lcita. 

Durant la campanya, se sollicitar el Document d'Acompanyament i Traabilitat Agrcola (DATA), que acredita la procedncia i destinaci dels fruits per a evitar situacions d'aprofitament illcit que puguen tenir el seu origen en accions delictives de furt o robatori, facilitant un major control per part de la Policia. Davant qualsevol sospita que s'est cometent un delicte en els camps de ctrics, els vens poden contactar amb la Policia Local a travs del 092 o telefonant al 964 547 010.

Leer ms...
 
Ms de 30 comeros de Vila-real participen a la quarta edici de la Fira Outlet aquest diumenge... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 01 de marzo de 2017

La Uni de Comer de Vila-real (Ucovi), en collaboraci amb la Regidoria d'Economia de Vila-real, celebra aquest diumenge la quarta edici de la Fira Outlet, en la qual participaran un total de 33 comeros de la ciutat de diferents sectors. Moda, sabateria, llenceria, complements, floristeria i d'altres es donaran cita a la plaa Major, on oferiran productes de gran qualitat a preus competitius, tant en moda com esports, bijuteria, bosses i sabates, aix com articles per a la llar i neteja. 

"L'objectiu s ajudar les tendes, que sn un dels principals motors econmics de la ciutat, a desprendre's de l'estoc que tenen a baix cost i aconseguir que els vens s'interessen pels seus productes en una espcie de segones rebaixes, tot i que noms per un dia", assenyala el regidor d'Economia, Xavier Ochando. "s una oportunitat tant per als comeros com per als clients, que poden aprofitar un moment extraordinari per a gaudir dels descomptes que s'ofereixen", apunta, al mateix temps que destaca que "al marge dels atractius preus, hi ha un important incentiu, com s consumir en els negocis de la nostra ciutat, el principal valor dels quals s l'atenci personalitzada i de qualitat". La fira estar oberta de 10.00 a 20.00 hores de manera ininterrompuda i oferir activitats paralleles.

Leer ms...
 
Una delegaci municipal participa a la presentaci del 'Llibre Blanc de les infraestructures de... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 01 de marzo de 2017
Una delegaci municipal participa a la presentaci del 'Llibre Blanc de les infraestructures de l'Euroregi de l'Arc Mediterrani'

L'Ajuntament de Vila-real ha estat representat a la jornada L'hora dels decisions, organitzada per l'Institut Ignasi Vilallonga d'economia i empresa i el setmanari El Temps, que s'ha celebrat al Palau de Congressos de Valncia. El primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla; el regidor d'Economia, Xavier Ochando, i el regidor collaborador de Territori, lvaro Escorihuela, han assistit a la sessi, en la qual s'ha presentat el Llibre Blanc dels infraestructures i del finanament de l'Euroregi de l'Arc Mediterrani i en la qual s'han oferit ponncies sobre turisme, ocupaci, agroalimentaci, canvi climtic o infraestructures, entre altres temes.

Leer ms...
 
Vila-real marca l'eixida de la primera Setmana Ciclista Valenciana amb una crono per equips amb... PDF Imprimir E-Mail
El Periodic
mircoles, 01 de marzo de 2017
Vila-real marca l'eixida de la primera Setmana Ciclista Valenciana amb una crono per equips amb les millors ciclistes de l'elit internacional

Les dones seran les protagonistes el 8 de mar a Vila-real, amb l'etapa prleg de la primera Setmana Ciclista Valenciana, una contrarellotge per equips de 6,6 quilmetres que convocar a la ciutat ms de 160 ciclistes dones precisament en la jornada en qu se celebra del Dia Internacional de la Dona. 

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, i la d'Igualtat, Rosario Royo, han presentat la prova, juntament amb el president del Club Ciclista Escapada, Rubn Donet, encarregat d'organitzar l'acte, que compta amb la collaboraci d'entitats de tota la Comunitat Valenciana, entre elles, el Villarreal CF. "Com a Ciutat de la Salut i l'Esport, apostem per fomentar qualsevol tipus de prctica esportiva, per si d'una modalitat ens sentim realment orgullosos s del ciclisme, un esport molt arrelat a la ciutat amb figures com el campi Llorens, Sebastin Mora o Noel Gil", explica Gmez, per a qui "el foment de l'esport femen s una prioritat". 

En aquest sentit, la regidora d'Igualtat recorda la importncia de l'esport femen a la ciutat. "Vila-real s una ciutat molt afortunada, perqu, a pesar que les dones compten amb poca visibilitat en alguns esports, ac tenim equips en diverses modalitats, com l'hoquei, el futbol, la nataci o la gimnstica que ens estan donant moltes alegries", assenyala Royo.

Per a, ambdues representants municipals han agrat el Club Ciclista Escapada que "pensaren a Vila-real per acollir aquesta prova femenina, una de les poques que es realitzaran a la Comunitat i l'nica en tota la provncia". Una competici a la qual s'ha convidat a totes les regidores que han passat per l'Ajuntament al llarg de la democrcia, "perqu es veja tot el treball que s'ha fet a la nostra ciutat de mans de dones que han estat en diversos mbits de la poltica i que han deixat un important llegat", indica Royo.

La carrera tindr lloc dimecres que ve, 8 de mar, a les 15.00 hores, amb eixida des de l'Estadi de la Cermica per a recrrer la partida Madrigal i part del paratge natural del Termet, amb meta novament a l'estadi. "La Setmana Ciclista Valenciana s una volta per etapes que recalar a Vila-real amb 162 corredores de diferents nacionalitats que participaran en grups de sis, entre les quals es troba la vila-realenca Laia Escobedo i diverses campiones del mn", explica el president del Club Ciclista Escapada. La carrera est inclosa dins del calendari mundial femen, de la categoria Fmines Elit, i comptar amb la participaci de 27 equips, dels quals 22 sn estrangers. Entere ells, es troba la Selecci Espanyola Femenina de Ciclisme. Desprs la crono per equips a Vila-real, la volta es traslladar a Gandia i Alacant, per acabar a Valncia. 

"Volem demanar disculpes i pacincia per endavant, com sempre, a tots aquells vens als quals puga generar molsties aquesta carrera en un dia laborable, per no seran ms de dues hores amb el circuit tancat i esperem que se sumen, tant ells com visitants de tota la provncia i de la Comunitat, per animar les ciclistes", apunta Gmez.

Leer ms...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 85 - 105 de 32522
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software