Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Cooperaci obri una nova convocatria d'ajudes per a ONG amb 189.503 euros per a lluitar contra...
domingo, 02 de noviembre de 2014

La Regidoria de Solidaritat, Integraci i Cooperaci internacional ha publicat ja en el Butllet Oficial de la Provncia les bases de la convocatria de 2014 per a la concessi d'ajudes a les organitzacions no governamentals dedicades a la cooperaci i el desenvolupament. La quantitat global de les subvencions, que es podran sollicitar en el termini d'un mes, ascendeix a 189.503 euros. 

"Com tots els anys, en compliment del nostre comproms amb la cooperaci al desenvolupament i per la necessitat de combatre la pobresa mundial, hem publicat una nova ordre de subvencions per a ONG. Aquest comproms amb la cooperaci al desenvolupament, tal com hem vingut demostrant en els ltims anys, s compatible amb la poltica d'ajudes socials amb la qual enfrontem la crisi en l'mbit local, perqu la lluita contra la pobresa ha de lliurar-se tant des del plnol local com mundial", assenyala el regidor de l'rea, Alejandro Moreno. Per a aix, el departament de Solidaritat, Integraci i Cooperaci internacional ha obert una nova convocatria de subvencions a les quals poden concrrer les organitzacions no governamentals amb seu o delegaci a la provncia de Castell i que centren la seua activitat en la cooperaci. Les ONG que opten a les ajudes noms podran presentar una sollicitud per entitat. 

"Hem publicat la convocatria sobre la base de l'ordenana vigent, ja que, a pesar de la reforma de la Llei de Bases de Rgim Local i l'aplicaci de la de Racionalitzaci i Sostenibilitat, podem seguir mantenint el nostre comproms amb la cooperaci descentralitzada, encara que aquesta nova llei tracte d'impedir-la", argumenta Moreno. Aquest comproms es reflecteix tamb en l'increment, per tercer any consecutiu, de les ajudes destinades a aquest concepte. Aix, en 2012 les ajudes van ascendir a 162.000 euros, que es van incrementar fins als 170.848 euros en 2013. Enguany, la quantitat global de la convocatria torna a augmentar fins als 189.503 euros.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28763&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software