Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Vila-real crea les primeres ajudes en educaci infantil de 0 a 3 anys amb 16.000 euros per al...
domingo, 02 de noviembre de 2014

Vila-real crea les primeres ajudes en educaci infantil de 0 a 3 anys amb 16.000 euros per al curs 2014-2015

Les famlies amb fills de 0 a 3 anys de Vila-real podran acollir-se, per primera vegada, al nou programa d'ajudes econmiques en educaci infantil que ha posat en marxa la Regidoria d'Educaci, dirigida per l'edil Rosario Royo. En total, l'Ajuntament destina 16.000 euros per a la matrcula i les quotes corresponents per al curs 2014-2015, una quantitat que permetr ajudar 32 famlies, amb una subvenci de 500 euros per fill o filla, ja siguen usuaris de l'nica escola infantil municipal, El Solet, o d'algun dels vuit centres privats homologats per a impartir docncia infantil de Vila-real.

"Per a nosaltres, s una prioritat garantir la igualtat d'oportunitats", subratlla Royo, qui destaca que, "amb aquestes ajudes, el consistori fa una aposta decidida per la igualtat de condicions en l'accs al primer cicle d'infantil i canalitza adequadament la conciliaci entre la vida familiar i laboral dels pares, mares o tutors". D'aquesta manera, totes les famlies empadronades a Vila-real amb fills de 0 a 3 anys matriculats en algun dels nou centres d'educaci infantil no obligatria de la ciutat i que reunisquen les condicions contemplades en la subvenci, podran acollir-se a aquestes ajudes i presentar la sollicitud en el registre general del consistori del 10 al 20 de novembre.

"L'import d'aquesta beca, que vindr a subvencionar prop del 50% del desembors mig de les famlies amb fills, nicament es podr destinar al finanament dels costos corresponents a la matrcula i quotes relatives a l'escola d'educaci infantil, de manera que qualsevol altre s significaria la retirada d'aquesta ajuda", recorda l'edil. Els interessats hauran d'acreditar haver sollicitat plaa escolar i, en cas que s'haja efectuat el pagament de la matrcula o alguna de les mensualitats, tamb presentar les factures corresponents. La baremaci de les sollicituds tindra en compte la renda anual familiar a ms de la inscripci de l'alumne en una escola infantil autoritzada per la Conselleria.

"Amb aquesta ajuda, pretenem facilitar i afavorir l'escolaritzaci infantil dels ms menuts, independentment dels recursos econmics de les seues famlies, ja que considerem que s molt important el procs de socialitzaci en aquesta etapa. Per aix, com a Administraci ms propera a la ciutadania, hem dissenyat aquestes subvencions que permeten la lliure elecci del centre educatiu per part dels pares que tenen fills en edat d'accedir al primer cicle d'educaci infantil", assenyala Royo. La regidora recorda que les ajudes municipals sn complementries a les beques que atorga la Generalitat Valenciana, "que enguany destina 600.000 euros menys" en aquest concepte. 

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28765&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software