Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
La comissi mixta del CTE acorda convocar una jornada de portes obertes per a donar a conixer...
lunes, 03 de noviembre de 2014

La comissi mixta del CTE acorda convocar una jornada de portes obertes per a donar a conixer el Centre de Tecnificaci

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el director general de l'Esport, Mateo Castell, han presidit hui la primera reuni constitutiva de la comissi de seguiment del Centre de Tecnificaci Esportiva, que ha servit per a realitzar una primera aproximaci a l'estat de les installacions i l'avan en els trmits per a fer possible l'obertura de la infraestructura "com ms prompte possible i amb totes les garanties". La reuni, celebrada a Valncia, ha comptat tamb amb la participaci del sotsdirector general de l'Esport, Vicente Carratal; Jos Ricardo Vila, cap del Servei d'Esports de Competici i Entitats Esportives; i el cap del Servei Municipal d'Esports de Vila-real, Jos Ramn Cantavella. En la trobada, s'ha acordat organitzar una jornada de portes obertes perqu la ciutadania i els clubs coneguen les installacions. 

La comissi mixta de seguiment est formada per dos membres de l'Ajuntament i altres dos de la Generalitat, amb l'objectiu de facilitar el seguiment i compliment del conveni signat la setmana passada per l'alcalde i la consellera de l'rea, Mara Jos Catal. "L'acord estableix una periodicitat mnima de dues reunions a l'any, encara que ara les trobades seran ms freqents per a avanar al mxim", assenyala Benlloch. Un dels principals acords que s'han adoptat en aquesta primera comissi constitutiva ha estat la programaci d'unes jornades de portes obertes que se celebrarien abans de Nadal. "s interessant que les federacions esportives, els clubs locals i els vila-realencs en general puguen conixer de primera m unes installacions que han estat esperant tant temps, per aix hem decidit programar una jornada de portes obertes que, encara que no est tancada la data, se celebraria abans de Nadal", detalla l'alcalde. 

A ms, en la comissi s'ha donat compte de l'avan en els trmits i la valoraci de l'estat de les dependncies. "Desprs de la signatura del conveni, els tcnics municipals han pogut accedir ja plenament al CTE i iniciar tant la tramitaci de serveis i qestions administratives com els treballs de manteniment per a posar a punt la maquinria i valorar les installacions, a fi de determinar les actuacions necessries per a condicionar les dependncies i fer possible la seua obertura com ms prompte millor per sempre amb les mximes garanties per als ciutadans", apunta.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28767&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software