Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
La junta de portaveus aprova una declaraci institucional per a reivindicar major inversi...
martes, 04 de noviembre de 2014

La junta de portaveus de l'Ajuntament de Vila-real, formada per Javier Serralvo (PSPV), Pasqual Batalla (Bloc), Alberto Ibez (Iniciativa), Alejandro Moreno (EUPV) i Hctor Folgado (PP), s'ha reunit aquest mat per a aprovar una declaraci institucional per a reivindicar una major inversi per part del Govern central per a Vila-real. L'estaci intermodal de mercaderies, la construcci d'una nova comissaria per a la Policia Nacional, el pas subterrani de l'estaci de tren, el desdoblament de la N-340 al seu pas pel municipi i els seus accessos, la millora d'accs a la carretera Onda i la construcci d'un accs directe a la AP-7, sn algunes de les esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per a 2015 que els representants poltics de Vila-real han volgut plasmar en una declaraci que contempla les necessitats de la ciutat. 

La junta de portaveus ha acordat tamb treballar en un pla estratgic i de viabilitat per a reforar l'aposta perqu l'estaci intermodal siga assignada a Vila-real i exigir el deute histric que l'Estat t amb la Comunitat per a poder invertir en plans d'ocupaci, educaci i sanitat. La declaraci tamb contempla la millora en els plans de promoci lectora aix com una ajuda directa per a la ciutat de festivals com reclam turstic de Vila-real. 

Els portaveus s'han comproms a demanar als seus representants a Madrid que donen suport a aquestes esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat "per a garantir una inversi justa per a la ciutat". A ms, han decidit continuar treballant en aquesta mateixa lnia per a aconseguir tamb una declaraci institucional per a presentar esmenes als Pressupostos de la Generalitat per a 2015.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28779&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software