Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Serveis Pblics tanca l'anell de fibra ptica municipal amb una xarxa de 75 quilmetres que...
martes, 04 de noviembre de 2014

La Regidoria de Serveis Pblics ha completat l'anell de fibra ptica amb el qual queden enllaades totes les dependncies municipals a travs d'una xarxa de 75 quilmetres que garanteix el servei i una velocitat "prcticament illimitada". El regidor de l'rea, Francisco Valverde, ha presentat aquest mat la culminaci d'aquest anell, que ha estat possible desprs de l'estesa dels ltims tres quilmetres de fibra que enllacen l'edifici de la Policia amb la Casa de Polo pel carrer Calvari. A ms de millorar el servei i garantir el subministrament, la xarxa dota Vila-real d'una "infraestructura d'ltima tecnologia" per a abastir a tota la ciutat en un futur, tant en internet com en serveis, senyal de televisi i tot tipus d'aplicacions. 

"Amb un programa 'made in Vila-real', de la m de les brigades municipals i el departament de Telecomunicacions i amb una despesa mnima que es redueix al subministrament de la fibra, hem aconseguit tancar l'anell que, a travs d'una xarxa amb diferents ramificacions, integra tots els edificis municipals per a millorar l'eficincia del servei", detalla Valverde, qui ha explicat els detalls del projecte acompanyat del responsable tcnic de l'rea, Jos Hidalgo. "A ms de l'autosuficincia i la potncia de la xarxa, una qesti que ens sembla molt important s la seguretat que ofereix al servei, ja que en estar cada punt de la xarxa connectat des de dos nodes distints, encara que en algun moment es talle el subministrament en un punt, el servei no es perd", afegeix el regidor de Serveis Pblics. 

La xarxa s'ha anat estenent aprofitant treballs d'obertura o remodelaci de carrers i pot seguir ampliant-se a partir de l'anell principal quan siga necessari. A travs d'aquesta "autopista de la informaci" viatgen en l'actualitat dades de tot tipus, com els procedents d'edificis intelligents com la Policia Local o el Centre Social, de manera que "s possible controlar en temps real qestions com l'electricitat o la temperatura". El subministrament de xarxa wifi a tots els edificis municipals, el control dels semfors, el senyal de vdeo de les cmeres de trnsit o la gesti de les bases del Bicivila't sn altres de possibilitats que ja ofereix aquesta xarxa de fibra ptica, que tamb permet connectar telefnicament totes les dependncies municipals, de manera que les comunicacions internes es realitzen sense cap cost per a l'Ajuntament. 

"El que hem aconseguit s crear una gran autopista de la informaci, la infraestructura per la qual poden viatjar dades de tot tipus i a una velocitat illimitada, ja que els lmits a aquesta velocitat els posen nicament els dispositius. Tenim ja, doncs, la infraestructura que far possible en un futur, entre d'altres qestions, la implantaci d'internet en espais pblics, sense entrar en competncia amb les operadores del mercat, garantint d'aquesta manera que cap persona quede relegada de l'accs a internet en funci de la seua capacitat adquisitiva", conclou Valverde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28775&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software