Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Vila-real mostra el seu suport a l'Associaci de Familiars de Persones amb Alzheimer amb un nou...
martes, 04 de noviembre de 2014

L'Ajuntament de Vila-real ha tornat a renovar el seu comproms amb l'Associaci de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demncies a travs d'un nou conveni de collaboraci de 25.000 euros per al manteniment i finanament del centre Mol la Vila. L'acord, signat hui entre l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el president d'AFA Castell, Emilio Marmaneu, contempla aquesta subvenci al centre de dia, dedicat a la prestaci d'atenci sociosanitria a les persones afectades per Alzheimer i altres demncies a travs de l'estimulaci cognitiva, rehabilitaci i suport psicolgic, entre d'altres. A ms, l'acord tamb inclou una reserva de places per a usuaris derivats dels Serveis Socials municipals. 

L'alcalde, acompanyat de la regidora de Serveis Socials, Mnica Alvaro, a ms de la gerent d'AFA, Silvia Ramos, i el president local, Santiago Pesudo, ha valorat "molt positivament la formalitzaci del nou acord de collaboraci per a finanar part dels serveis i assistncia que presta AFA i que tant ajuda a les persones amb la malaltia d'Alzheimer i altres demncies i a les seues famlies en Vila-real".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28777&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software