Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
La Festa Nomepierdoniuna porta a Vila-real la msica de Trtel, Modelo de Respuesta Polar,...
mircoles, 05 de noviembre de 2014

La Festa Nomepierdoniuna porta a Vila-real la msica de Trtel, Modelo de Respuesta Polar, Snchez i Los Chicos de la Lluvia

Dues bandes valencianes que enguany s'han convertit en la sensaci de l'escena pop espanyola, Trtel i Modelo de Respuesta Polar; l'estrena en exclusiva d'un dels projectes locals ms prometedors, Snchez acompanyat del Grup d'Autoajuda; i un dels grups que han irromput amb ms fora en el hip-hop estatal, els salmantins Los Chicos de la Lluvia. Nomepierdoniuna celebra la seua festa anual divendres que ve, 7 de novembre, a l'Auditori Municipal de Vila-real, amb obertura de portes a les 20.00 hores i entrada lliure. L'objectiu: celebrar el sis aniversari del webzine castellonenc. 

La festa de Nomepierdoniuna arriba amb novetats. D'entrada, per primera vegada se celebrar fora de Castell ciutat com ho feia des de la seua primera edici en 2010, grcies al suport de les regidories de Cultura, Festes i Comunicaci. I, a ms, el cartell s'obri per primera vegada al rap, que entrar per la porta gran amb la participaci d'un dels grups que ms ha sorprs l'ltim any en l'escena hip-hop estatal, Los Chicos de la Lluvia, per la seua joventut i bon gust. La msica pop, no obstant aix, seguir sent la gran protagonista, amb els concerts de dues bandes valencianes que en 2014 han publicat sengles discos que els han posat en boca de tots, Trtel i Modelo de Respuesta Polar, i l'estrena en exclusiva del projecte en solitari del vila-realenc Flix Gimeno, Snchez, que estar acompanyat del Grup d'Autoajuda. 

Ms informaci en nomepierdoniuna

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28785&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software