Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
L'Ajuntament signa un conveni amb Critas de 52.600 euros per al programa d'atenci a persones...
mircoles, 05 de noviembre de 2014

L'Ajuntament signa un conveni amb Critas de 52.600 euros per al programa d'atenci a persones sense llar

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el director de Critas Diocesana Segorbe-Castell, Juan Manuel Aragons, han signat un conveni de collaboraci per a ajudar l'entitat social a portar a terme el seu programa d'atenci al transent i persones sense llar i, en concret, donar suport a la "important tasca que desenvolupa al centre social El Pati de Vila-real". La regidora de Serveis Socials, Mnica Alvaro, present tamb en la signatura del conveni, ha valorat molt positivament la formalitzaci d'aquest acord de collaboraci, que suposa l'aportaci de 52.624 euros anuals per part del consistori "per a la prestaci dels serveis i assistncia urgent i temporal que es dna en El Pati i que ajuda les persones sense llar i amb greus problemes de convivncia a normalitzar la seua situaci per a la seua reinserci i integraci social". 

L'alcalde assenyala que Vila-real, juntament amb Castell, s de les ciutats que compleix amb la llei que obliga les localitats amb ms de 20.000 habitants a disposar d'un servei per a persones sense llar, i destaca que, amb la formalitzaci d'aquest conveni, "encara reforcem ms el nostre comproms amb una associaci que resulta d'una gran ajuda a la ciutat, especialment en la situaci de crisi que estan vivint moltes famlies". En aquesta mateixa lnia, lvaro ha mostrat la seua gran satisfacci per aquest conveni de collaboraci i ha comentat que, amb aquesta signatura, s'est reconeixent formalment i sobretot agraint el treball i l'ajuda que realitza Critas a Vila-real. 

El centre de promoci social El Pati, que Critas Diocesana t des de fa 22 anys a Vila-real, forma part del programa de l'alberg de Castell, amb una capacitat de 15 places destinades a persones sense llar que troben ac allotjament temporal i manutenci, a ms de l'atenci d'un equip de voluntaris i personal tcnic.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28787&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software