Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Quasi la meitat de les resolucions de l'Oficina d'Atenci al Consumidor de Vila-real sn...
mircoles, 05 de noviembre de 2014

Quasi la meitat de les resolucions de l'Oficina d'Atenci al Consumidor de Vila-real sn favorables als ciutadans

La regidora d'Administraci Local i Proximitat, Sabina Escrig, ha presentat hui la memria de l'OMIC, l'Oficina Municipal d'Informaci al Consumidor, que assenyala que fins al 31 d'octubre han estat tramitats un total de 715 expedients. D'ells, 300 ha estat favorables al consumidor, 136 estan a l'espera de resoluci i els altres 279 encara estan en trmit. A ms, de totes les reclamacions presentades l'oficina ha gestionat, a travs de la mediaci, un total de 353 casos. 

Per sectors, el major nombre de reclamacions continua sent la telefonia (299), seguida de les entitats bancries (33) i les companyies d'assegurances (30). L'edil de l'rea ha volgut destacar que, entre els resultats "ms satisfactoris en el que portem d'any", est la devoluci de les conegudes com participacions preferents. Per primera vegada, han arribat a l'oficina del consumidor de Vila-real els vuit primers expedients de titulars d'aquests productes financers oferts per diferents entitats bancries i quatre d'ells han pogut recuperar els seus diners, dos estan a l'espera de resoluci i en els altres dos casos "ha hagut de ser denegat el trmit per la seua elevada quantia". 

A ms de donar servei als ciutadans de Vila-real, l'OMIC tamb ha ats i tramitat expedients de vens i venes de Betx, Onda, Almassora, Borriana, Nules, Alqueries, Benicssim, Artana, Moncofa i fins i tot de Castell, "encara que t la seua prpia oficina", detalla Escrig. 

L'assessorament jurdic i els trmits que fa l'OMIC, amb 857 reclamacions ateses l'any passat, sn gratuts. "Encara que les dades corresponen a les reclamacions que han estat formalitzades i que han donat lloc a una tramitaci continuada, hem d'assenyalar que sn moltes les consultes verbals que es formulen en el departament i sn resoltes de forma immediata", matisa l'edil, qui ha volgut destacar "l'extraordinari" treball que fa el departament en aquesta oficina. "Aquest treball el converteix en un dels serveis municipals ms eficaos i valorats pels consumidors", conclou Escrig.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28789&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software