Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Protecci Civil reprn els simulacres d'evacuaci als centres educatius de Vila-real amb l'inici...
mircoles, 05 de noviembre de 2014

Protecci Civil reprn els simulacres d'evacuaci als centres educatius de Vila-real amb l'inici del curs escolar

Amb l'inici del curs escolar, el Servei Municipal de Protecci Civil de Vila-real ha tornat a reprendre la programaci dels simulacres d'evacuaci als centres educatius de la ciutat. El primer collegi on s'ha recreat una situaci hipottica d'emergncia ha estat el Botnic Calduch, amb la participaci d'uns 420 escolars amb edats compreses entre els 3 i 12 anys. 

Els simulacres d'evacuaci sn organitzats pels centres escolars que solliciten l'ajuda i collaboraci de Protecci Civil. Aix, els responsables de Protecci Civil programen dos dies en cada centre que serviran per a formar a la comunitat educativa en els protocols d'emergncia que cal aplicar en cas d'incendi o altres emergncies i minimitzar les situacions de risc. 

El programa s'inicia amb les xarrades informatives a directors i professors dels centres per a ajudar-los a clarificar les funcions que cadasc ha d'assumir en aquest tipus de situacions. Posteriorment, ser el personal docent qui traslladar als alumnes les directrius de manera que els estudiants puguen identificar amb facilitat els passos a seguir en cas d'una emergncia que provoque la necessitat d'evacuar el centre. Tamb el servei del telfon 112 participa en els exercicis d'evacuaci per a comprovar el correcte funcionament de tots els protocols i verificar si les dades que es transmeten sn els correctes. Finalment, amb la direcci del centre, es concreten els resultats i es proposen les modificacions que s'estimen oportunes. Es comprova el temps d'alarma, el temps que dura l'evacuaci del centre, la resposta dels serveis externs i el temps que tarden a actuar una vegada s'arriba al lloc de l'emergncia. 

"Els simulacres permeten comprovar que professors i estudiants han aprs les directrius per tamb posen a prova els serveis d'emergncia i els temps de resposta davant aquest tipus d'eventualitats", recorda el tcnic de Protecci Civil, Ismael Solsona., qui anima els centres de la ciutat "a concertar les dates per a poder portar a terme aquestes sessions d'actuaci preventiva perqu el personal del centre tinga uns coneixements bsics i poder actuar d'una manera organitzada i ordenada davant una emergncia". 

El programa de simulacre d'evacuaci comena a desenvolupar-se als centres amb l'inici del curs escolar, a l'ltim trimestre de l'any, i finalitza abans de Nadal.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28791&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software