Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
La VII Mostra itinerant de cinema i vdeo indgena recala a Vila-real amb debats i projeccions...
jueves, 06 de noviembre de 2014

La VII Mostra itinerant de cinema i vdeo indgena recala a Vila-real amb debats i projeccions fins al dissabte

La VII Mostra itinerant de cinema i vdeo indgena de la Comunitat Valenciana, que organitza l'ONG d'ajuda al desenvolupament Perifries, visita de nou Vila-real, amb la collaboraci de la Regidoria de Solidaritat, Integraci i Cooperaci Internacional. Des d'ahir i fins al dissabte, la sala d'actes de la Fundaci Caixa Rural acull aquest cicle de projeccions i tertlies amb representants indgenes i de moviments locals. 'Dones indgenes i camperoles' s la temtica de la jornada de hui, que comenar a les 19.30 hores, amb la participaci de Cecilia Moreta, de Pluriversitat Amawtay Wasi, del poble qutxua otavalo d'Equador. Dem, la jornada se centrar en 'la Defensa dels bns naturals', amb Juan Dagua, del Consell Regional Indgena del Cauca de Colmbia, com a convidat principal. 

En cadascun dels blocs, es projecten diversos vdeos documentals sobre les realitats de diferents pobles indgenes d'Iberoamrica. Desprs de les projeccions, les persones assistents tindran l'oportunitat de comentar els audiovisuals amb representants de pobles indgenes. 

Ms informaci en http://www.periferies.org

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28799&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software