Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Vila-real promou les energies netes amb la bonificaci del 75% de l'impost de vehicles als...
viernes, 07 de noviembre de 2014

El ple de l'Ajuntament de Vila-real aprovar dilluns que ve una modificaci de l'ordenana fiscal reguladora de l'Impost sobre vehicles de tracci mecnica destinada a fomentar les energies netes en la ciutat, a travs de la bonificaci de l'impost de circulaci als cotxes elctrics i hbrids. La mesura, anunciada per l'alcalde, Jos Benlloch, s'inscriu en la poltica de reducci de la pressi fiscal a la ciutadania impulsada per l'equip de govern i en la marca de Ciutat de la Cincia i la Innovaci aconseguida al novembre de 2011. En concret, la modificaci de l'ordenana suposar la bonificaci del 75% per als vehicles que funcionen completament amb electricitat i del 50% en el cas dels cotxes hbrids. 

"Vila-real s una ciutat que aposta per la innovaci, amb un distintiu com el de Ciutat de la Cincia i la Innovaci que tenen poques poblacions en el pas i cap ms en la provncia. Una de les lnies que ms interessants ens semblen en aquest sentit s la referent a la promoci de noves fonts d'energia menys contaminants, combinant d'aquesta manera la nostra aposta per la innovaci amb el fort comproms de Vila-real amb la sostenibilitat", argumenta l'alcalde. "La possibilitat de bonificar significativament als vehicles elctrics s una mostra ms d'aquest comproms, a travs d'una iniciativa molt interessant que s'emmarca tamb en la nostra poltica de baixar els impostos als ciutadans, que venim aplicant des del principi de la legislatura, amb la congelaci i baixada de la contribuci urbana, l'exoneraci durant un any de l'Impost de Construccions, Installacions i Obres o fins i tot l'exoneraci del 100% de l'IVTM als cotxes histrics de ms de 25 anys", recorda Benlloch. 

La modificaci de l'ordenana de l'Impost de vehicles de tracci mecnica ser un dels punts d'un ple extraordinari que tamb donar llum verda a la declaraci institucional pactada per la Junta de Portaveus per a reclamar major inversi de l'Estat a Vila-real. La declaraci es refereix a inversions com la ubicaci de l'estaci intermodal de mercaderies en la ciutat, la construcci d'un pas subterrani per als vianants en l'estaci de tren que permeta eliminar la passarella elevada o una nova comissaria per al Cos Nacional de Policia en la ciutat, entre d'altres peticions. "Confiem ara que tots els diputats i senadors per la provncia donen el seu suport a aquestes reivindicacions quan es voten en el Parlament les esmenes que els diferents grups han presentat per a la seua inclusi en els pressupostos", apunta l'alcalde. 

A ms d'aquests dos punts, el ple extraordinari del dilluns tamb aprovar una modificaci de crdits encaminada, entre d'altres qestions, a "reforar el projecte de Vila-real com a Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments". Per a aix, la modificaci inclou l'habilitaci en els pressupostos municipals d'una partida destinada a l'adquisici de estands i equipament per a convertir l'actual Casal de Festes en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real. "Anem a aprofitar la prxima fira Destaca de la Ctedra d'Innovaci Cermica per a fer d'aquest recinte, que mantindr el seu carcter d'espai multifuncional, un Centre de Congressos, Fires i Trobades que ens permeta posicionar-nos en el sector dels congressos; una espcie de fira de mostres dimensionada a les caracterstiques de Vila-real i rendible per a la ciutat", conclou l'alcalde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28803&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software