Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes' programa noves eixides al balneari de Marina d'Or
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
La campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes' programa noves eixides al balneari de Marina d'Or
sbado, 08 de noviembre de 2014

La campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes' programa noves eixides al balneari de Marina d'Or

Les regidories d'Esports i Salut i Proximitat han tornat a programar una nova edici de la campanya 'Dedica't un dia, t'ho mereixes' amb l'objectiu d'oferir als vila-realencs l'oportunitat de gaudir d'un dia a les installacions de Marina d'Or. L'excursi inclou tres hores de balneari, xarrada nutricional i dinar per 15 euros. De moment hi ha previstes tres eixides abans de final d'any. La primera ser diumenge que ve, 16 de novembre, la segona el 23 i l'ltima el 21 de desembre. 

"Estem molt satisfets de la resposta de la ciutadania a aquesta proposta ldica i de salut a preus reduts i esperem superar l'xit de convocatria de les anteriors edicions", assenyala la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, qui recorda que el primer any van participar ms de 1.000 persones i el segon, ms de 1.200. En aquest sentit, l'edil d'Administraci Local i Proximitat, Sabina Escrig, destaca "no noms la bona acollida de les excursions sin l'alt ndex de satisfacci reflectit en les enquestes que es passen posteriorment a cadascun dels assistents". 

Per aix, les regidores han animat els interessats a presentar la instncia que trobaran a la pgina web municipal o a l'oficina d'Atenci i Trmits, situada a la planta baixa de l'Ajuntament de Vila-real. En cada instncia es podran inscriure dos persones i el preu, de 15 euros per assistent, s'abonar el mateix dia de l'excursi.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28815&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software