Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Una delegaci de la Mancomunitat Caari d'Equador visita Vila-real per a conixer el seu model...
jueves, 06 de noviembre de 2014

Una delegaci de la Mancomunitat Caari d'Equador visita Vila-real per a conixer el seu model de gesti turstica

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha rebut avui una delegaci de la Mancomunidad Caari d'Equador que es troba de visita a Vila-real per a conixer el funcionament i model de gesti turstica de la ciutat. La delegaci, formada per representants locals i tcnics de la Mancomunidad del Pueblo Caari, ha estat convidada a travs del Fons Valenci per la Solidaritat, amb la intenci de desenvolupar el projecte turstic Enfortiment institucional i dinamitzaci turstica de la Mancomunidad del Pueblo Caari per al desenvolupament socioeconmic. El projecte, cofinanat pel Fons Valenci, pretn millorar la qualitat de vida dels habitants dels municipis de Biblin, El Tambo, Suscal i Caar, que formen part de la Mancomunidad del Pueblo Caari, una de les regions ms pobres d'Equador.

"La zona del Caar t un potencial turstic molt elevat, amb les restes arqueolgiques ms importants de la presncia inca a Equador, aix com els atractius culturals propis del poble caari. No obstant aix, i tot i les seues potencialitats, la complexa problemtica socioeconmica de la regi fa que els molts atractius de la zona no representen una font d'ingressos econmics per als seus ciutadans i ciutadanes", explica el regidor de Solidaritat, Integraci i Cooperaci Internacional, Alejandro Moreno, qui juntament amb el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, i la regidora de Relacions Institucionals, Sabina Escrig, han acompanyat l'alcalde en aquesta trobada amb els representants d'Equador disposats a "prendre exemple" del model i estratgia turstica desenvolupada a Vila-real. 

En la trobada de treball, els representants locals han donat a conixer el patrimoni histric i cultural de Vila-real i les iniciatives i serveis posats en marxa per a promocionar tursticament la zona. Per la seua banda, els representants equatorians han recaptat tot tipus d'informaci sobre l'experincia i activitats de la ciutat. 

L'alcalde de Biblin i president de la Mancomunidad del Pueblo Caari, Guillermo Espinoza, el coordinador de la Mancomunidad del Pueblo Caari, Segundo Caguana, i la tcnica de Turisme de la Mancomunidad del Pueblo Caari, Luz Mara Pichasaca, juntament amb dos tcnics del Fons Valenci per la Solidaritat, han participat en aquesta jornada, que ha concls amb una visita a la ciutat.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28801&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software