Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Ms de 750 vila-realencs trien les propostes dels primers pressupostos participatius oberts a...
domingo, 09 de noviembre de 2014

Un total de 758 persones, segons les primeres estimacions provisionals, han pogut triar aquelles propostes venals que consideren ms importants per a la ciutat per a ser incloses als pressupostos participatius de 2015 que, per primera vegada, s'han obert a tots els vens i venes de Vila-real. "Estem molt satisfets de la participaci que hi ha hagut davant un sistema pioner, posat en marxa per primera vegada en la ciutat", expressa el regidor de Participaci Ciutadana, Xavier Ochando, qui concreta que, segons els estudis realitzats a l'inici d'aquest tipus de processos participatius, "estem per damunt de la mitjana d'altres localitats amb una una participaci que es considera ptima en un procs on la gent ha votat, per primera vegada, de manera individual". 

De les 758 persones que han votat, la majoria sn dones i la mitjana d'edat est en 43 anys. "Prcticament totes les votacions s'han fet per internet; noms dues persones han votat en Atenci i Trmits", detalla Ochando, qui ha volgut deixar clar que "de moment sn dades orientatives". "Ara queda verificar i comprovar b les dades i determinar si hi ha algun vot nul", afegeix.

El sistema de votaci popular es va posar en marxa el passat 27 d'octubre i ha estat obert fins al diumenge 8 de novembre, permetent que totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Vila-real pogueren triar les accions i obres a realitzar amb els recursos del pressupost participatiu de 2015. Aix, a travs d'un sistema de votaci presencial o en lnia, els ciutadans han pogut accedir a un resum detallat de les 32 propostes d'actuaci que havien plantejat les ms de 30 associacions i entitats que van participar en el IV Frum de Pressupostos Participatius.

El regidor ha incidit en la importncia "d'un procs que busca la participaci directa de la ciutadania per a enriquir el funcionament de la vida pblica". En aquest sentit, Ochando avana la intenci de l'equip de govern "de seguir donant passes i ampliant les eines de participaci per a acostar la gesti municipal a tots els vens de Vila-real".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28821&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software