Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Vila-real exigeix per unanimitat al Govern major inversi i l'Estaci Intermodal per a la ciutat
domingo, 09 de noviembre de 2014

Vila-real exigeix per unanimitat al Govern major inversi i l'Estaci Intermodal per a la ciutat

El ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat hui per unanimitat una declaraci institucional per a exigir al Govern central que incremente la inversi en la ciutat prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2015. Entre les peticions, pactades per consens en la Junta de Portaveus celebrada la passada setmana, figura la construcci de l'estaci intermodal de mercaderies en el terme de Vila-real, dotant-la a ms d'un pla estratgic i de viabilitat. L'alcalde, Jos Benlloch, ha felicitat tots els grups poltics per haver assolit un consens unnime per a reivindicar "infraestructures i poltiques tan necessries per a la nostra ciutat".

La declaraci institucional lamenta que els Pressupostos Generals de l'Estat "obliden" Vila-real i recorda la necessitat de modificar el finanament autonmic per a reconixer el deute histric de l'Estat, aix com "una millora del finanament de les administracions locals per a poder garantir els serveis pblics al conjunt de tota la ciutadania". "Vila-real ha assumit, de facto, la capitalitat de la comarca, dotant-se de serveis pblics bsics per a la ciutadania i enfortint aix el sector serveis com un motor econmic de la nostra ciutat. Aix mateix, som conscients de la importncia del motor industrial de la nostra ciutat i del paper clau de l'Estaci Intermodal, sense oblidar-nos d'altres sectors com l'agricultura o la societat del coneixement", argumenta el document. Amb aquest objectiu, el ple reclama al Govern la construcci de la intermodal, a ms d'altres infraestructures com la Comissaria de la Policia Nacional, la construcci d'un pas subterrani per als vianants en l'estaci de trens, el desdoblament de la N-340 al seu pas per Vila-real, la millora i condicionament del Pont Nou o l'activaci del polgon industrial de la carretera d'Onda i la construcci d'una accs a la AP-7.

El document pactat pels grups amb representaci municipal reclama tamb del Govern major suport al camp, amb lnies d'ajuda especfiques a la citricultura, augmentar les subvencions a les campanyes de promoci a la lectura i el suport al projecte de Vila-real com a ciutat de festivals, aix com l'adequaci i neteja de la llera i entorn protegit del Millars.

Per altra banda, el ple de hui tamb ha aprovat per unanimitat una modificaci de l'ordenana fiscal reguladora de l'Impost de Vehicles Tracci Mecnica per a establir bonificacions en els cotxes elctrics que fomenten l's d'aquest tipus de motors menys contaminants. En concret, la modificaci estableix una bonificaci del 75% en el cas dels motors completament elctrics i un 50% per als cotxes hbrids. La modificaci de crdits, aprovada per majoria, per a implementar 56.000 euros a la millora de les vies pbliques i 50.000 euros a incrementar la dotaci per a innovaci i el desenvolupament del Centre de Congressos, Fires i Trobades (Casal de Festes) completa l'ordre del dia del ple extraordinari.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=28819&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software