Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse





Recuperar clave?
Sindicar

El centre Efecte Vila-real de la Fundaci Caixa Rural se suma a la xarxa local...
viernes, 13 de marzo de 2015

El centre Efecte Vila-real de la Fundaci Caixa Rural se suma a la xarxa local d'infraestructures i serveis per a l'emprenedoria

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha inaugurat aquest mat, juntament amb el president de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, Enric Portals, i el director del CEEI Castell, Just Velln, el centre de negocis Efecte Vila-real. L'edifici empresarial, impulsat per la Fundaci Caixa Rural amb la collaboraci del consistori, suma un nou recurs a la xarxa d'infraestructures i serveis vinculats a l'emprenedoria i la innovaci disponibles en la ciutat, que compta ja amb dos vivers d'empreses de la Cambra de Comer, la Biblioteca Universitria del Coneixement, Vilabeca, la Fundaci Globalis, els programes ARA Treball i ARA Formaci, el Pacte per l'Ocupaci, la subseu de l'UJI o la Ctedra d'Innovaci Cermica, a ms de la prxima installaci en la ciutat de la seu de la Universitat Oberta de Catalunya. 

"El ms interessant de tots aquests recursos, com succeeix tamb amb Efecte Vila-real, s que sn iniciatives que procedeixen de la societat civil. Perqu s'est produint un canvi de filosofia en la relaci entre Administraci i administrats en la qual cal posar l'accent en una actitud, que s la d'escoltar. Les administracions tenim l'obligaci d'escoltar als ciutadans i prioritzar, en funci d'aix, la inversi. Aix hem fet en l'Ajuntament de Vila-real: escoltar i treballar per a atallar el que sens dubte s el primer problema de la nostra ciutat, que s l'atur", assenyala l'alcalde. En aquesta filosofia s'emmarquen les accions empreses pel consistori per a promoure un canvi de model econmic "que ens duga a una economia ms estable" i que ha perms, "amb la unanimitat de tots els grups", obtenir la marca de Ciutat de la Cincia i la Innovaci. Fruit d'aquesta cooperaci amb la societat es troba tamb l'Institut de la Innovaci en el qual l'Ajuntament, a travs de les regidories d'Innovaci i la d'Economia, est treballant per a coordinar els esforos de totes les entitats vinculades a la innovaci i l'emprenedoria a Vila-real. 

Benlloch ha volgut felicitar i agrair a la Fundaci Caixa Rural Vila-real la seua trajectria de suport i implicaci en els mbits cultural, social i econmic de la ciutat. Una trajectria a la qual ara se suma tamb el centre Efecte Vila-real, com "una acceleradora i un suport per als nostres emprenedors, perqu est demostrat que, quan es dna suport a les empreses en el moment de la seua creaci, les coses ixen, es crea ocupaci i es genera economia". 

El centre Efecte Vila-real s un servei de Caixa Rural Vila-real per a la prestaci de serveis empresarials i el lloguer de locals i despatxos. El centre est equipat i compta amb 13 despatxos, dos dels quals sn d's municipal, sala de reunions, sala de formaci i espai per a coworking, entre altres dependncies. L'Ajuntament de Vila-real ha collaborat per al seu posada en marxa amb un conveni a quatre anys pel qual s'aporten 150.000 euros al projecte. A ms dels dos despatxos reservats per al consistori, en un dels quals s'installar la seu de la Fundaci Globalis, l'rea municipal compta tamb amb una zona difana per a diferents usos i una sala de reunions. 

A ms de l'Ajuntament de Vila-real, tamb collabora amb Efecte Vila-real a travs d'un conveni el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI), que oferir serveis de formaci, mentoring i assessorament per a les noves empreses.

Leer ms en: http://vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=30283&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software