Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real ret homenatge als seus msics, cantants i compositors des dels anys 40 fins a...
viernes, 27 de marzo de 2015

Vila-real ret homenatge als seus msics, cantants i compositors des dels anys 40 fins a l'actualitat amb una exposici

Les sales d'exposicions de la Fundaci Caixa Rural Vila-real acullen, fins al 26 d'abril, l'exposici '(R) Coneixement dels msics, cantants i compositors relacionats amb Vila-real'. Una mostra, comissariada per Eduardo Sanz i organitzada pel departament de Tradicions amb la collaboraci de la Fundaci Caixa Rural, que ret homenatge als compositors, msics, intrprets i collaboradors musicals de Vila-real, des dels anys 40 fins a l'actualitat. El regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, ha estat l'encarregat d'inaugurar l'exposici.

"Aquesta iniciativa pretn ser un reconeixement i agrament a totes aquelles persones que, d'alguna forma, han estat vinculades amb la msica a Vila-real", indica l'edil, qui assenyala que "s evident que la nostra ciutat s molt coneguda pels seus tres compositors ms internacionals, Francesc Trrega, Jos Goterris i Rafael Beltrn". "No obstant aix, aquesta mostra resulta ser interessant perqu cobreix un espai que, fins ara, no s'havia abordat. s una exposici dedicada a totes aquelles persones annimes que, en algun moment de la seua vida, han format part de la histria de la msica de Vila-real", afegeix. En aquest sentit, Batalla destaca que "la mostra resulta curiosa perqu descobreix i dna a conixer facetes ocultes d'alguns personatges coneguts de la nostra ciutat". 

Aix, a travs d'imatges grfiques i msica, la mostra realitza un important recorregut per diverses dcades i artistes que han jugat un paper important en la vida sociocultural de Vila-real. En concret, en aquesta exposici el visitant trobar fotografies de cantants i bandes, psters, vinils, cartules de discos i maquetes "que formen part d'aquesta arqueologia del nostre patrimoni musical", detalla el comissari de l'exposici, Eduardo Sanz. A ms, en una de les sales s'han disposat ordinadors on es podr escoltar msica en mp3 i en una altra es projectaran imatges que han estat digitalitzades i ampliades perqu puguen ser apreciades amb major detall. 

Entre els noms que el pblic trobar estan Juanito Levante, Los Santos, Pascual Us, Los Juntos, Los Monjes, Llucifer fins a arribar a l'actualitat amb Rafael Beltrn, Alfredo Sanz, Almorranes Garrapinyaes, El Trull i una llarga llista d'intrprets. "L'exposici s noms una xicoteta representaci del llegat musical per dcades de la nostra histria", assenyala el comissari.

La iniciativa es completa amb dos concerts en directe protagonitzats per diversos grups musicals els dies 10 i 17 d'abril a les 20.00 hores a la Fundaci Caixa Rural. Posteriorment, aquesta exposici se sumar al material que est recopilant Sanz i que es plasmar en un llibre dedicat a les persones vinculades amb la msica de Vila-real "Per aquest motiu, anime a les persones que visiten l'exposici que ens ajuden tamb a aconseguir ms informaci i ms dades per a completar i enriquir aquest patrimoni annim sobre els msics, cantants i compositors relacionats amb Vila-real", conclou Batalla.

L'exposici es podr visitar fins al 26 d'abril a la Fundaci Caixa Rural. L'horari s de dijous a diumenge, de 18.00 a 21.00 hores.

Leer ms en: http://vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=30449&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software