Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real programa una nova edici del curs d'agricultura ecolgica que ja ha format a ms de...
jueves, 07 de julio de 2016

Vila-real programa una nova edici del curs d'agricultura ecolgica que ja ha format a ms de 100 persones

A partir de setembre, Vila-real tornar a acollir el curs d'agricultura ecolgica que des de fa cinc edicions organitza Temps de Sembra amb el patrocini de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, la Fundaci Caixa Rural Vila-real i la Cooperativa catlic-agrria.

Un taller "totalment consolidat" pel que ja han passat ms de 100 persones i que ja ha traspassat les fronteres de la ciutat a altres poblacions, tal com ha indicat el regidor Josep Pasqual Sancho, qui assegura que aquest "s'est convertint en un curs de referncia pel qual s'interessen vens d'altres municipis".

Pepe Barrachina, membre de Temps de Sembra i director i professor del curs, ha tornat a destacar les propietats de l'agricultura ecolgica, ja que "s ms respectuosa amb el medi ambient i saludable no noms amb les persones, sin amb la terra" i assegura que "moltes persones que han comenat a conrear d'aquesta manera, expliquen que se senten millor i que, fins i tot, s una forma de fer terpia, de prendre's les coses amb ms calma".

Per la seua banda, el president de la Fundaci Caixa Rural, Enric Portals, ha apuntat que aquest taller "brinda una oportunitat a aquelles persones que volen guanyar-se la vida en el sector agrcola, per tamb s molt adequat per als que tenen inquietud pel tema". Una metodologia que cada dia compta amb ms adeptes, a causa de la major conscienciaci dels ciutadans, per la qual cosa "com a instituci, no podem ms que seguir donant suport a aquesta iniciativa de futur a nivell laboral, per tamb mediambiental".

El curs, que comenar el 27 de setembre, compta amb cinc sessions teriques, que es desenvoluparan en el Centre Social, i cinc prctiques i est obert "a qualsevol persona interessada". Entre els continguts es troben pinzellades a nivell histric i temes com la microbiologia del sl, associacions i rotacions, abonaments verds, mulching, calendaris de sembra, dissenys de l'hort, planters i substncies adequades en cas de plagues, entre altres conceptes relacionats amb l'agricultura tradicional.

Els interessats a assistir poden inscriure's en la Fundaci Caixa Rural i obtindran ms informaci en el 964 539 125 i en el 600 700 892. El cost del taller s de 50 euros i ofereix un descompte del 50% a aturats, joves i jubilats. Els fons recaptats aniran, com cada any, a una associaci benfica, en aquest cas a l'associaci Conquistando Escalones. En finalitzar, tots els assistents rebran un diploma.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=37831&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software