Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Vila-real redueix l'endeutament municipal en 25 punts des de 2011 i el situa enguany en un 46,76%
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real redueix l'endeutament municipal en 25 punts des de 2011 i el situa enguany en un 46,76%
viernes, 27 de enero de 2017

Vila-real redueix l'endeutament municipal en 25 punts des de 2011 i el situa enguany en un 46,76%

L'endeutament municipal se situar en 2017 en un 46,76%, un percentatge que suposa una reducci de 25 punts des de l'any 2011, quan l'equip de govern actual va assumir les regnes del consistori. En concret, el deute financer municipal es va situar en 2011 en un 72%. "Amb molt esfor i responsabilitat, en els ltims anys hem aconseguit reduir l'endeutament progressivament fins a situar-lo en 2017 en una previsi del 46,76%, un percentatge que ens dna major seguretat i garanties per a afrontar els reptes del futur, com podria ser l'arribada de fons europeus per al desenvolupament de l'estratgia DUSI", valora la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig.

La reducci del deute amb les entitats financeres ha sigut gradual i contnua, passant del 72% al 65% en 2012 i el 59,46% en 2013. Els anys segents, l'endeutament es va reduir encara ms, fins al 50,49% (2014) i 47,04% (2015), mentre que en 2016 es va produir un lleuger repunt fins al 50,03% motivat per la baixada de la contribuci. Sobre aquest tema, Escrig recorda que el clcul de l'endeutament depn dels ingressos, per la qual cosa en eixe exercici, en reduir-se els ingressos municipals, el deute va augmentar lleugerament. Per a aquest exercici, les previsions sn novament a la baixa, amb una reducci de ms de tres punts pel que fa al 2016.

"s important recordar que aquestes xifres serien encara ms baixes si no hagurem de fer front cada any al prstec de 20 milions d'euros que va subscriure el Partit Popular en la seua ltima etapa al capdavant del consistori; un prstec milionari del que no van pagar ni un euro i que ara ens costa cada any a tots els vila-realencs quasi un mili d'euros en interessos als bancs, a ms dels dos milions d'amortitzaci anuals", incideix la regidora d'Hisenda, qui recorda tamb que, amb aquest prstec, el deute viu de l'Ajuntament de Vila-real va passar del 7% al 72% de 2011. "Quan vam arribar a l'executiu local vam heretar un endeutament histric i, amb molt esfor i en un exercici de mxima responsabilitat, el deixem ara en menys del 47%, molt per baix del lmit legal, la qual cosa ens dna un marge ampli de maniobra i ens permet tenir uns comptes sanejats, amb l'objectiu d'aconseguir en 2017 el reequilibri pressupostari", conclou Escrig.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40479&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software