Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Sanitat es dota d'un nou Pla Municipal d'Atenci de Drogodependncies per a seguir sent...
viernes, 27 de enero de 2017

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real aprovar dilluns que ve el Pla Municipal d'Atenci de Drogodependncies i altres Trastorns Addictius 2017-2020, que guiar en aquest perode l'assistncia i reinserci de persones amb conductes addictives i la lluita contra l'exclusi social. El document pretn ser un marc de referncia per a planificar les actuacions en un mbit en el qual, recorda la regidora de Sanitat, Silvia Gmez, "Vila-real ha sigut sempre pioner i referent".

Amb aquest objectiu, el Pla Municipal d'Atenci de Drogodependncies repassa algunes de les principals conclusions que els anys d'estudi i l'experincia en el tractament de conductes addictives aporten sobre les caracterstiques de la poblaci vila-realenca en la seua relaci amb aquest tipus de substncies, principalment el consum de begudes alcohliques i el tabac, les substncies addictives ms consumides en la ciutat. El major consum d'alcohol en festes, la presncia d'almenys un fumador en quasi la meitat de les llars o la localitzaci d'espais en els quals s ms freqent el consum de cnnabis sn algunes de les observacions del document, que repassa tamb l'evoluci del servei en els ltims anys, incorporant la perspectiva de gnere als tractaments i protocols especfics d'actuaci amb adolescents i preadolescents, a ms dels diferents programes de prevenci escolar implementats pel departament. 

"La Unitat de Prevenci Comunitria i el Centre de Dia Llus Alcanys, a travs de diferents campanyes i amb l'atenci diria als usuaris que acudeixen al servei, duen a terme un treball importantssim tant per a la rehabilitaci i reinserci social de les persones que pateixen addicions com per a la prevenci i promoci d'hbits de vida ms saludables. Des de la posada en funcionament de la primera unitat d'alcoholisme en 1984, l'evoluci ha sigut constant i els resultats es reflecteixen en una millor qualitat de vida i una major conscincia social sobre les addicions entre la poblaci", assenyala Gmez. "Per no podem quedar-nos noms amb a; hem de seguir treballant per millorar la qualitat del servei i fer front a nous reptes i realitats. Per a, aprovem ara aquest pla fins a 2020, que planteja tres objectius fonamentals: promoure la qualitat de vida dels usuaris i atendre les necessitats de deshabituaci i de reinserci", puntualitza la regidora. 

Amb aquest objectiu, el document estableix una srie d'actuacions a desenvolupar que passen per la promoci d'activitats d'oci i temps lliure per a la prevenci d'hbits no saludables, l'atenci i reinserci a travs del Centre de Dia Llus Alcanys, l'actuaci policial per a detectar el consum i tinena de drogues o el desenvolupament d'investigacions que permeten avanar en el coneixement de la realitat social, a travs de diferents tipus d'enquestes, entre altres mesures.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40477&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software