Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Maas denuncia que l'abstenci del PP en el consell escolar de Botnic Calduch impedeix els...
jueves, 26 de enero de 2017

Els consells escolars dels collegis pblics de Vila-real que havien decidit obrir el debat sobre la jornada escolar contnua han culminat hui amb set dels vuit collegis favorables a l'obertura d'un procs de votaci. L'nic centre contrari ha sigut Botnic Calduch, on l'abstenci de la representant de l'Ajuntament en el consell -la regidora del Partit Popular Marisa Mezquita-, ha acabat traduint-se en un "bloqueig de facto" del procs de votacions. La resta de collegis -Pius XII, Angelina Abad, Escultor Ortells, Pascual Ncher, Cervantes, Jos Soriano i Pintor Gimeno Barn- seguiran endavant amb la proposta, per a sotmetre-la a votaci dels pares.

La regidora d'Educaci, Mnica Maas, lamenta l'actitud de la representant popular i recorda que tots els grups en el consistori, incls el Partit Popular, van acordar, com a representants de l'Ajuntament en els consells, votar afirmativament per a evitar, precisament, bloquejar el procs "i deixar que siguen els pares i mares dels escolars els que decidisquen finalment amb el seu vot la implantaci o no de la jornada escolar el prxim curs". "La regidora Mezquita i el Partit Popular hauran de donar explicacions sobre la seua actitud en el consell de centre; un posicionament que, lluny de la neutralitat que podria suposar-se en una abstenci, significa de fet evitar que la comunitat educativa del Botnic Calduch puga pronunciar-se i triar com volen escolaritzar als seus fills i filles", denuncia Maas.

En aquesta lnia, la responsable d'Educaci explica que, per a seguir avant i sotmetre la jornada contnua a votaci dels pares i mares s necessari que almenys dos teros dels membres del consell escolar de centre -estiguen o no presents en la votaci- donen suport a la proposta. En el cas del Botnic Calduch, informa Maas, s'han produt 13 vots favorables per 2 contraris, altres 3 absncies i 2 abstencions, entre elles la de la representant popular. "D'aquesta manera, ens trobem que 13 membres del consell donen suport a seguir avant enfront de dos que ho rebutgen i, paradoxalment, s aquesta ltima opci la que acaba imposant-se", denuncia Maas. "Precisament per a evitar aquesta situaci", agrega l'edil, "entre tots els grups vam acordar quin havia de ser la posici del consistori en aquestes votacions: la de no interferir per a res en el procs, per a la qual cosa noms cabia un s. Era l'nica manera que la proposta de jornada contnua arribara a la Conselleria i, d'ac, se sotmetera a la votaci dels pares i mares, perqu siguen ells finalment els que decidisquen". 

"Desconeixem els motius que han portat la regidora Marisa Mesquita a bloquejar les votacions per a la jornada contnua, si ha sigut de manera intencionada per a evitar que els pares puguen pronunciar-se o per ignorncia. D'una o una altra forma, la seua actitud fa que ens qestionem la idonetat per a representar l'Ajuntament", argumenta Maas. Desprs de la situaci provocada per aquest vot, el consistori estudiar mesures, que podrien passar per la substituci de la regidora com a representant en el centre.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40473&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software