Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real inicia els trmits per a l'adhesi a la xarxa Alcaldes per la Pau i reafirma la seua...
jueves, 26 de enero de 2017

Vila-real inicia els trmits per a l'adhesi a la xarxa Alcaldes per la Pau i reafirma la seua aposta pel dileg i la mediaci

L'Ajuntament de Vila-real iniciar els trmits per a l'adhesi de la ciutat a la xarxa Alcaldes per la Pau, una vegada s'aprove en el Ple ordinari del dilluns que ve la declaraci institucional mitjanant la qual Vila-real comenar a formar part del grup de 7.000 municipis de 161 pasos de tot el mn que s'han manifestat a favor d'aconseguir l'eliminaci de les armes nuclears en 2020. 

La xarxa Mayors for Peace, que des de 1990 est registrada a Nacions Unides, va sorgir vuit anys abans, quan l'alcalde d'Hiroshima va proposar un nou programa per a promoure la solidaritat entre ciutats per a l'abolici total de les armes nuclears, al qual es va sumar immediatament l'alcalde de Nagasaki. Aquestes dues ciutats, que van patir els bombardejos atmics durant la Segona Guerra Mundial, sn les impulsores d'un moviment que compta ja amb 300 municipis espanyols adherits.

"Vila-real s una ciutat que aposta per la pau, pel dileg i per la mediaci, amb una mplia experincia en l'mbit policial i tamb escolar, i s per aquest motiu pel qual la xarxa ha mostrat el seu inters per incorporar a la nostra ciutat al projecte", explica l'alcalde, Jos Benlloch. El primer edil destaca que "els desafiaments als quals el mn s'enfronta en el present han de comptar amb una aliana de tots els actors amb responsabilitat per a aconseguir un mn en pau". 

Benlloch, qui recorda que la Casa de Polo va inaugurar el passat 12 de gener una exposici titulada Hiroshima-Nagasaki. Per un mn sense armes nuclears, assegura que "els governs locals tenen un paper crucial com a actors principals, no noms a l'escenari de prevenci de conflictes, en el qual cada vegada tenim ms rellevncia, sin tamb a la tasca de reconstrucci de les ciutats i en la tasca educativa al voltant de la cultura de pau". 

"Els atacs a Hiroshima i Nagasaki, que en 2020 compliran 75 anys, sn fets que ens avergonyeixen com a ssers humans i que hem de treballar per a evitar que mai tornen a repetir-se", assenyala Benlloch. En aquesta lnia, assegura que "la xarxa Alcaldes per la Pau, que actualment compta amb molt poca presncia de municipis valencians, realitza una tasca imprescindible per a enfortir el paper dels governs locals en l'mbit internacional i permet compartir recursos i experincies en l'mbit de la cultura de pau amb altres ciutats i entitats i organitzacions de tot el mn". 

Per aix, el primer edil agraeix a "tots els grups poltics la seua implicaci i collaboraci per a unir-se en aquesta declaraci institucional que, a ms de solidaritzar-se amb l'objectiu del desarmament nuclear, permet contribuir a la conscienciaci de la ciutadania". A ms, el document que s'aprovar en el Ple anima els alcaldes d'altres municipis a sumar-se a la xarxa. "Formar part d'aquest organisme amb presncia a tot el mn pot suposar un efecte multiplicador molt interessant per al treball en mediaci i cultura de pau pel qual Vila-real s tot un referent", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40471&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software