Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Assaltabarris enceta el disseny d'activitats per a 2017
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Assaltabarris enceta el disseny d'activitats per a 2017
jueves, 26 de enero de 2017

Assaltabarris enceta el disseny d'activitats per a 2017

La Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) ha acollit la primera reuni informativa per a comenar a dissenyar part de les activitats que s'inclouran a l'agenda d'Assaltabarris 2017. La regidora de Participaci Ciutadana, Gemma Gil, i el director de la companyia de teatre La Fam, Sergio Heredia, han mantingut una trobada amb diferents representants de les associacions de vens, amb els quals han comenat a treballar de manera conjunta en l'organitzaci dels actes que es realitzaran a les places de la ciutat els propers mesos, donant prioritat a aquells que se celebraran al llarg dels quatre dissabtes del mes de mar, que tindran lloc on decidisquen les associacions.

La regidora destaca la importncia de comptar amb aquest cicle a l'hora d'ampliar les fronteres de la Regidoria, "per tal d'arribar a tots els barris i convertir la ciutadania en protagonista activa". Aquestes activitats de dinamitzaci, canalitzades des de les associacions, serveixen per a "seguir descentralitzant les actuacions i activitats culturals i apropar les arts escniques i connectar-les a les diferents zones de la ciutat". 

El programa Assaltabarris permet als ciutadans una primera aproximaci a les diferents modalitats artstiques, de teatre, jocs i msica i proporciona un espai per a la formaci i l'intercanvi d'idees que impulsen la vida cultural i creativa en cada barri. "Amb aquesta edici seguim creixent i consolidant la programaci com una oferta ldica, la principal filosofia de la qual s que aquestes activitats puguen arribar a tots els racons", conclou la regidora responsable de l'rea.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40469&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software