Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Sergio Caballero, Vicent Colonques, Pepe Chiva i Teve4 reben el reconeixement de la ciutat amb...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Sergio Caballero, Vicent Colonques, Pepe Chiva i Teve4 reben el reconeixement de la ciutat amb...
domingo, 29 de enero de 2017

Sergio Caballero, Vicent Colonques, Pepe Chiva i Teve4 reben el reconeixement de la ciutat amb els premis 20 de Febrer 2017

L'actor vila-realenc Sergio Caballero, el cantant Vicent Colonques, el president del Grup de Teatre Tabola, Pepe Chiva, i la televisi local Teve4 seran reconeguts enguany amb els premis 20 de Febrer, que ha aprovat per unanimitat el Ple municipal aquesta mateixa vesprada. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha felicitat els premiats i ha elogiat la seua trajectria en els seus respectius mbits.

En aquesta edici, els 20 de Febrer volen destacar la trajectria de personalitats i entitats que collaboren activament en la producci i difusi de la cultura local des de diferents vessants. Amb aquest objectiu, els guardons de 2017 reconeixeran l'actor i director de teatre Sergio Caballero, amb una dilatada trajectria en cinema, televisi i teatre; el msic Vicent Colonques, conegut com Ray Colon, veu en formacions histriques com l'Orquestra Montesol o la Coral Sant Jaume; el president del Grup de Teatre Tabola, Pepe Chiva, amb una forta implicaci en la vida social vila-realenca; i el canal de televisi local Teve4, que celebra el 30 aniversari de l'inici de les seues emissions a la poblaci.

Els premis 20 de Febrer sn concedits per la corporaci municipal i sn un reconeixement a la trajectria d'entitats i persones rellevants del teixit associatiu, cultural i social de la ciutat. El lliurament dels guardons se celebrar el diumenge 19 de febrer a l'Auditori Msic Rafael Beltrn Moner, desprs de l'homenatge a la figura del rei Jaume I en el marc dels actes commemoratius de la fundaci de la ciutat.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40493&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software