Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real treballa amb Generalitat i municipis vens en un nou Consell de Policies Locals per a...
sbado, 28 de enero de 2017

Vila-real treballa amb Generalitat i municipis vens en un nou Consell de Policies Locals per a millorar la seguretat en la Plana

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, ha participat recentment en una reuni per a fixar les bases del futur Consell supramunicipal de Policia Local de l'rea metropolitana de Castell, del qual formar part la Policia Local de Vila-real amb l'objectiu de millorar la resposta i l'eficincia davant emergncies i qestions relacionades amb la seguretat ciutadana. El consell estar regulat per la nova Llei valenciana de Coordinaci de Policies Locals, l'avantprojecte de la qual ha estat aprovat aquest divendres passat pel Consell de la Generalitat.

"La creaci d'aquest organisme supramunicipal va a suposar una major coordinaci tant dels recursos com de les accions que duem a terme en els diferents municipis per a garantir la seguretat dels nostres vens i venes", explica Serralvo, qui detalla que en el consell metropolit estaran incloses tamb les policies d'Orpesa, Benicssim, Borriol, Castell, Almassora i Borriana, que sumen ms de 700 efectius per a un rea urbana superior als 300.000 habitants. La presentaci de l'organisme va comptar amb la participaci de representants dels municipis, a ms del director general de l'Agncia de Seguretat i Resposta a les Emergncies, Jos Mara ngel. 

El Consell supramunicipal de Policia Local persegueix coordinar les accions de seguretat pblica i optimitzar els serveis amb calendaris comuns d'actuaci, aix com compartir recursos humans i materials quan es requerisca. "Es tracta de fer possible el marc normatiu necessari perqu municipis vens, que tenim problemes de seguretat comuns, puguem collaborar ms i millor amb l'objectiu ltim d'assegurar el benestar dels nostres vens", conclou Serralvo.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40487&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software