Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Cooperaci collabora amb l'ONG Obrint Fronteres per a fer arribar la roba donada pels...
lunes, 30 de enero de 2017

Cooperaci collabora amb l'ONG Obrint Fronteres per a fer arribar la roba donada pels vila-realencs als refugiats de Sria

La Regidoria de Cooperaci i Integraci est collaborant amb l'ONG Obrint Fronteres Castell per a la recollida i enviament de roba i altres productes per a atendre les necessitats dels refugiats de Sria. El regidor de l'rea, lvaro Escorihuela, mant un contacte continu amb l'associaci per a facilitar-los el trasllat de la roba donada pels vila-realencs arran de la trucada de l'entitat solidria.

Amb aquest objectiu, personal de Serveis Pblics Vila-real ha procedit aquesta mateixa setmana al trasllat d'una xicoteta part dels materials arreplegats per a completar un contenidor que partir del port de Castell amb destinaci a Grcia i ha iniciat les gestions per a sufragar des de l'Ajuntament un segon contenidor propi. "La resposta de la societat vila-realenca a la petici d'ajuda d'Obrint Fronteres Castell va superar totes les expectatives en una nova mostra del carcter solidari que ha demostrat sempre la ciutat, del qual ens sentim absolutament orgullosos", recorda Escorihuela. "De fet", agrega, "la resposta ciutadana ha sigut tan important que la idea original de collaborar en l'enviament d'un contenidor s'ha quedat xicoteta i, per a, estem gestionant ja la contractaci d'un altre contenidor propi per a portar la roba a una de les ONG que treballen a la zona, canalitzant d'aquesta manera la solidaritat demostrada pels vens i venes de Vila-real i collaborant en la mesura de les nostres possibilitats a mitigar el drama hum dels refugiats de Sria".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40503&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software