Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La inversi en poltiques de Joventut creix en un 30% i refora els convenis i el suport a...
lunes, 30 de enero de 2017

La inversi en poltiques de Joventut creix en un 30% i refora els convenis i el suport a l'autogesti dels joves

L'Ajuntament de Vila-real ha augmentat el pressupost de la Regidoria de Joventut per a 2017 en un 30%, passant dels 244.984 euros de 2016 als 318.412 euros d'enguany. "Un increment de 37.000 euros que servir per a seguir consolidant la nostra mxima principal: Junts anem a ms", explica el regidor de responsable de l'rea, Xavier Ochando, qui ha donat a conixer tamb la memria de la Regidoria en 2016. En el balan de l'exercici destaca el creixement experimentat pels quatre pilars fonamentals de l'rea, com sn la formaci per a l'ocupaci i la lluita contra l'atur, la inclusi, donar veu als joves i l'autogesti.

En aquest ltim punt s'han registrat xifres que "demostren que per a nosaltres s important caminar cap a l'autogesti de la programaci, perqu els joves i les associacions siguen els protagonistes", assenyala. Aix, en 2016 la Regidoria ha ats 45.096 persones, que han passat per les activitats programades per part de 68 associacions -12 ms que en 2015-, la qual cosa suposa una mitjana mensual de 3.758. 

En la mateixa lnia, Ochando remarca que "les poltiques juvenils de Vila-real s'han convertit en un referent provincial i no s per a menys, ja que en 2015 vam oferir 411 activitats, cursos i formaci per a l'ocupaci, que en 2016 han crescut fins a les 454". D'aquesta manera, s'ha invertit en l'organitzaci de 224 cursos -enfront dels 160 d'un any abans-; d'aquests, 103 tenen titulaci homologada, 34 ms que en 2015. Tot a s'ha tradut en un major nombre de persones que han eixit de l'Espai Jove amb un ttol homologat sota el bra -d'idiomes i d'altres matries- i amb l'oportunitat d'incorporar-se al mn laboral, passant de 869 als 1.017 usuaris del 2016.

A aquestes dades se suma l'obertura de l'oficina Eurodesk, que ha perms a la ciutat collaborar amb l'Institut Nacional de la Joventut i amb la Comissi Europea i convertir-se en l'nica oficina d'aquest tipus existent entre Valncia i Barcelona i en una de les 54 de tot l'Estat. A travs d'aquest servei, s'han ats 192 persones i s'ha donat resposta a associacions i instituts d'altres ciutats de la provncia i de pasos com Turquia, Estats Units o Taiwan, en matries com voluntariat, ajudes per a estudiar o intercanvis.

Ochando destaca tamb la implicaci de la ciutat a l'hora d'integrar totes les persones, independentment de les seues capacitats, grcies als Tallers per la igualtat, que han atret ms de 300 usuaris en un any. Entre les iniciatives desenvolupades en 2016, remarca la importncia de donar veu als joves, a travs de la Rdio Espai Jove, que ha passat de tenir cinc programes en directe a comptar amb una graella de 14 espais, que es poden escoltar tamb a travs de plataformes com iVoox o MyRadioStream. 

"Sempre hem reivindicat que els joves sn el present i que sense ells no hi ha futur, paraules que nosaltres vam demostrar amb fets", apunta l'edil, qui assenyala l'increment global del pressupost per a enguany. En concret, els comptes de Joventut en 2017 experimentaran un augment per a l'rea de convenis, que passa de 84.500 euros a 122.273. "A suposa un 44,7% ms, que permetr seguir impulsant l'autogesti, amb la incorporaci d'un nou conveni amb JuCar i una partida per al conveni del bus a l'UJI, amb 18.400 euros", assenyala Ochando, qui recorda que "des de la nostra arribada a l'equip de govern, les ajudes generals es van augmentar un 68% i es van signar nous acords, a ms de crear una nova lnia de subvencions per a estudiants Erasmus, amb 10.000 euros". A totes aquestes accions s'incorpora la inversi que realitzar enguany el Servef per a homologar l'Espai Jove, "la qual cosa ens donar la possibilitat de convocar ms cursos amb eixida laboral no solament ac, sin tamb en qualsevol punt del territori espanyol", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40499&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software