Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La campanya Eliminant barreres inicia la seua 12a edici per a inculcar el respecte a les...
martes, 31 de enero de 2017

La campanya Eliminant barreres inicia la seua 12a edici per a inculcar el respecte a les persones amb mobilitat reduda

La Policia Local de Vila-real inicia dilluns que ve, 6 de febrer, de la m de l'associaci Acudim, l'edici nmero 12 de la campanya Eliminant barreres, l'objectiu de la qual s inculcar el respecte cap a les persones amb mobilitat reduda i l'accessibilitat urbana. La campanya, que es perllongar fins al dia 19, intensificar els controls sobre l'estacionament en rampes per a discapacitats, passos i zones per als vianants, aix com reserves per a persones amb mobilitat reduda, a ms de vigilar l's de la targeta de discapacitat, que a partir de hui comena a renovar-se amb un nou format. Vila-real s, de fet, la primera ciutat de Castell en la qual s'implantar la nova targeta.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, ha presentat la campanya juntament amb la presidenta d'Acudim, Fina Mora, a qui ha agrat la seua "implicaci per a seguir millorant l'accessibilitat de la ciutat". "Tots hem de respectar al mxim les persones amb problemes de mobilitat i fer els carrers de Vila-real ms accessibles. Les campanyes serveixen per a conscienciar i no haver de denunciar a ning i es demostra que cada dia sn ms efectives", apunta l'edil.

En aquest sentit, l'intendent general cap de la Policia Local, Jos Ramn Nieto, destaca que el nombre de denncies ha disminut drsticament des de la posada en funcionament de la campanya. En concret, en la primera edici d'Eliminant barreres es van registrar ms de 500 denncies, que han passat en 2016 a tan sol 57, en la seua majoria per estacionar sobre rampes de discapacitats o en zones per als vianants i voreres, encara que tamb en passos de vianants i en zones reservades.

En aquest ltim punt, Nieto ha explicat la recent entrada en vigor d'un nou decret que incorpora des de hui un nou format de targeta europea amb un holograma especial i lletres en braille per a evitar la falsificaci i seguir millorant l's. "A Vila-real comptem amb 155 places nominals i amb altres genriques per a discapacitats en zones especfiques on sempre es reserven espais", explica Nieto, "no obstant a, grcies a la vigilncia constant i al suport d'Acudim, hem detectat que hi havia persones que no feien un bon s de la targeta o que fins i tot la falsificaven, cosa que amb aquest nou format s'evitar".

La presidenta d'Acudim, per la seua banda, ha agrat la "important tasca de conscienciaci que fa la Policia Local" i ha assegurat que "igual que es demana una bona actitud als qui no tenen cap discapacitat, tamb es requereix a les persones amb mobilitat reduda que facen un bon s dels recursos al seu favor". "Hem de donar exemple i, si alg no necessita la reserva d'aparcament, que no s'aprofite de les circumstncies, ja que a fa mal a la resta del collectiu que, bviament, no hem buscat estar en una cadira de rodes", puntualitza. A ms, Mora destaca els "bons resultats de la campanya, passant d'una multitud de denncies a molt poques, perqu cada vegada estem tots ms sensibilitzats".

"Si tots complim les normes aconseguirem un millor entorn per a tots", assenyala Serralvo, qui matisa que, "al marge d'aquesta campanya, la collaboraci amb Acudim s diria i durant tot l'any es vigila el compliment d'aquestes normes bsiques".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40511&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software