Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Auditiva torna a Vila-real amb 13 bandes alternatives fins a juny que situen la ciutat "en el...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Auditiva torna a Vila-real amb 13 bandes alternatives fins a juny que situen la ciutat "en el...
mircoles, 01 de febrero de 2017

Auditiva torna a Vila-real amb 13 bandes alternatives fins a juny que situen la ciutat

El Cicle de Msica Emergent Auditiva torna aquest dissabte a Vila-real amb la quarta edici del programa, que portar a la ciutat 13 bandes independents i allunyades dels escenaris ms comercials. Desprs d'un primer concert al gener, el dissabte seran els de Jan Santo Rostro+Electric Belt i els castellonencs Gherkins els que desplegaran el seu rock ms psicodlic en dos concerts a la sala Japan Rock Club, a partir de les 19.00 hores. Fins al mes de juny, li seguiran altres quatre concerts, amb grups que van del post-rock electrnic al hardcore o noise experimental. 

"Auditiva ens portar cada primer dissabte de mes, fins a juny, grups procedents de diferents punts d'Espanya, de manera que el cicle es converteix en una manera de conixer les bandes espanyoles ms influents en el camp de la msica alternativa", assenyala el regidor de Cultura, Eduardo Prez. Bilbao, Valncia, Barcelona, Girona o Saragossa sn alguns dels llocs des dels quals arribaran les formacions emergents del panorama nacional, en un festival que es consolida com una de les cites imprescindibles en el calendari de la msica alternativa i independent del pas. En concret, per Vila-real passaran fins a juny bandes com Killerkume i Drga (mar), Meido, Please wait i Illinoise (abril), Nus (maig) i Drei Affen, Tano! i Hurfanxs (juny). La majoria de les actuacions tindran lloc a la Japan Rock Club, amb una entrada de 5 euros, encara que en aquesta edici s'han reservat tamb dues grans actuacions gratutes: Nus, que sonar en la mitjanit del 6 de maig dins de la programaci de FITCarrer i el concert del mes d'abril, que tindr lloc a l'Skate Park (1 d'abril, 19.00 hores).

"El Cicle de msica emergent de Vila-real, Auditiva, arriba a la seua quarta edici. Com en anys anteriors, la Regidoria de Cultura dna suport a aquesta iniciativa que posa a Vila-real en el mapa de la msica alternativa i emergent", conclou Prez.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40523&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software