Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Duatl Sprint Vila-real arriba a la cinquena edici com a campionat autonmic i a punt...
domingo, 12 de febrero de 2017

El Duatl Sprint Vila-real arriba a la cinquena edici com a campionat autonmic i a punt d'arribar al lmit d'inscrits

Vila-real acollir dissabte que ve, a partir de les 15.30 hores, el Duatl Sprint Vila-real, que arriba a la cinquena edici com a campionat autonmic i a punt d'aconseguir el nombre mxim d'inscrits. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, i el president del Club Triatl Vila-real, Roberto Bosquet, han presentat la competici, que, desprs de quatre anys d'xit, ha obtingut de la Federaci de Triatl de la Comunitat Valenciana "el premi de ser campionat autonmic". D'aquesta manera, a ms d'ampliar la procedncia dels participants, el nombre places de la prova s'incrementa a 350.

"s una recompensa a l'esfor que realitzen des del club Trivila tots els anys que, a ms, repercuteix de manera positiva en Vila-real, com a Ciutat de la Salut i l'Esport. Aquesta consideraci de campionat autonmic suposa donar un salt qualitatiu, a pesar que aquesta carrera ja era un referent des del seu naixement", explica Gmez, qui destaca que "ho demostra el nombre d'inscrits, que a pocs dies del tancament d'inscripcions ja va pels 300". En aquest sentit, Bosquet confia que s'aconseguisca el lmit de participants, la procedncia dels quals tamb s'ha diversificat, ja que es compta amb ms atletes procedents d'altres punts de la Comunitat, com Alacant.

La prova, organitzada pel club Trivila i el Servei Municipal d'Esports, consistir en cinc quilmetres a peu, que es realitzaran als voltants de l'Estadi de la Cermica i la plaa del Llaurador; 20 amb bici, que suposaran donar quatre voltes des del camp de futbol fins al paratge natural del Termet, passant pel Pou d'Amors; i 2,5 quilmetres ms a peu. "Seran al voltant de dues hores o dues hores i mitja en els quals aquesta part de la ciutat estar tancada al trnsit, per la qual cosa demanem comprensi als vens, ja que entenem que ser difcil transitar", indica Bosquet, qui agraeix a la Policia Local i a l'Ajuntament la seua collaboraci. Tamb Gmez ha animat els esportistes a inscriure's, demana "pacincia" als qui residisquen en la zona i que "isquen als carrers a gaudir de la carrera i a animar tots els atletes que vindran a visitar la nostra ciutat".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40649&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software