Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Serveis Pblics destinar ms de dos milions d'euros per a avanar en la millora, modernitzaci...
martes, 14 de febrero de 2017

Serveis Pblics destinar ms de dos milions d'euros per a avanar en la millora, modernitzaci i accessibilitat de la ciutat

L'Ajuntament de Vila-real destinar ms de dos milions d'euros al llarg d'enguany, a travs de la Regidoria de Serveis Pblics, per a avanar en la millora, modernitzaci i accessibilitat de la ciutat. El regidor responsable de l'rea, Francisco Valverde, ha detallat el pressupost d'un departament que es fixa tamb com a objectiu duplicar la xarxa d'empreses locals collaboradores. 

"Quan vam arribar a l'equip de govern en 2011, vam trobar un rea de Serveis Pblics que es dedicava bsicament al manteniment, a arreglar les coses quan sorgien els problemes. Des del minut zero, vam tenir ben clar que nosaltres volem anar ms enll", explica Valverde. Aquesta proactivitat est present en cada partida de Serveis Pblics, que se centrar en la millora i reasfaltatge de vials, aix com en l'eliminaci de barreres, per a aconseguir una ciutat ms amable i pensada per a donar prioritat al vianant. Tot a sense oblidar l'adequaci de jocs en els parcs, incloent atraccions adaptades a xiquets amb discapacitat, i la contractaci de ms empreses de la ciutat, de manera que es facilita l'objectiu d'arribar a tots els racons de cada barri. 

"Actualment, treballem amb mig centenar de companyies de Vila-real i ens sembla poc, per la qual cosa ens hem posat una meta: aconseguir el centenar, perqu totes tinguen oportunitat de treballar amb el consistori", apunta Valverde, qui destaca l'aposta per la innovaci i les noves tecnologies per a l'especialitzaci. En aquest aspecte, sis empreses locals han inventat productes "que ja s'estan consolidant en altres municipis". "Volem augmentar aquesta xifra fins a la desena, perqu hi haja ms productes made in Vila-real que siguen pioners", agrega. 

A ms de l'impuls a l'empresa local, la prioritat d'SPV en 2017 s continuar avanant en l'accessibilitat. "Volem una ciutat accessible a totes les persones, tant per als qui tenen alguna discapacitat com para els qui no la tenen, perqu les barreres no sn bones per a ning. Per aix volem incorporar ms passos adaptats i ms cantonades accessibles", apunta. Ampliar voreres i convertir parcialment carrers en zones de vianants sn algunes de les mesures ja previstes, aix com installar nous bancs on es necessiten, seguir remodelant jardins o completar zones d'ombra. A elles se sumen la renovaci de jocs en els parcs, incloent elements adaptats, "perqu tamb els xiquets amb alguna discapacitat puguen eixir a gaudir de l'aire lliure i jugar", aix com la millora de la illuminaci en zones com el barri de Melilla o els voltants de l'antiga Azuvi. 

Des d'SPV tamb es vol fer un pas cap a la modernitzaci i el concepte de smart cities, posant al servei del ciutad les noves tecnologies, com la fibra ptica o les pantalles informatives. "Sn temes importants que, com sempre, han de quadrar amb els nmeros. Per sense tenir en compte despeses com la llum o altres menesters diaris, comptem amb una poc ms de dos milions d'euros, dels quals la meitat seran per a via pblica; 528.000 aniran a parcs i jardins, 380.000 a enllumenat i 50.000 a camins rurals", assegura Valverde. Aquesta xifra es reforar tamb amb les ajudes de la Diputaci de Castell per a millorar l'asfalt, no solament de nombrosos camins rurals, sin tamb de vials dins del centre urb. 

Entre les principals actuacions previstes estan la millora de voreres i cantonades de Mrtirs de la Independncia, Santa Brbara, Crsega o Borriol; la conversi parcial en zona de vianants de Cor de Jess, Buenos Aires i la placeta de la Purssima; el jard de Mestre Vidal o la reforma integral del parc de la muntanyeta en el segon semestre de 2017, entre unes altres.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40685&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software