Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Cultura pressuposta 440.000 euros el 2017 per a seguir consolidant la marca de Ciutat de...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Cultura pressuposta 440.000 euros el 2017 per a seguir consolidant la marca de Ciutat de...
lunes, 13 de febrero de 2017

Cultura pressuposta 440.000 euros el 2017 per a seguir consolidant la marca de Ciutat de Festivals

La Regidoria de Cultura de Vila-real compta aquest 2017 amb un pressupost global de 440.000 euros, una xifra que permetr seguir consolidant la marca de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments. D'aquesta manera, Vila-real donar un especial protagonisme als actes culturals multitudinaris i festivals que es programen al llarg de l'any i que s'han convertit en un referent dins i fora de la ciutat. 

Aix ho ha explicat el regidor de Cultura, Eduardo Prez, qui destaca que "si el 2016, els empastres urbanstics del PP i altres sorpreses ens van situar en una posici molt incmoda davant els provedors, enguany comptem amb un pressupost equilibrat que, a ms, compta amb una important ajuda per part de la Generalitat". s cas del Festival Internacional de Teatre de Carrer (FITCarrer), pilar central de la programaci de festivals de la ciutat, que comptar amb importants subvencions per a seguir creixent. Aix, per primera vegada, l'esdeveniment, amb un pressupost de 160.000 euros, estar subvencionat en un 40%, grcies als 61.000 euros que aportaran la Conselleria de Cultura (50.000 euros) i el Ministeri de Cultura (11.000 euros).

"s un reconeixement al treball ben fet i a l'xit d'aquest festival, que cada any atrau milers d'amants i aficionats al teatre de carrer", explica Prez, qui destaca tamb l'aposta pel Vila-real en Dansa, "un certamen que, amb tan sols 16.000 euros de pressupost, aconsegueix autntiques meravelles, grcies a l'ingent treball que hi ha darrere". Enguany, el certamen comptar amb una subvenci d'11.000 euros de la Conselleria de Cultura". A aquest esdeveniment se sumen el Real Jazz o el Memorial Democrtic, que s'autofinana amb les subvencions de la Conselleria de Justcia, amb 15.000 euros que converteixen a Vila-real "en la ciutat que major ajuda rep de la Generalitat", apunta Prez. Tamb destaca en la programaci el Mgia x ac, que se celebra el prxim mes de mar, amb un cost mitj de 35.000 euros, dels quals recupera al voltant de 10.000 euros ms de la venda d'entrades. Enguany, la xifra es preveu incrementar grcies a una altra gala amb Juan Tamariz. 

"En total sn 92.600 euros d'ajudes, una xifra molt positiva, tenint en compte que, fins fa ben poc, no comptvem amb cap suport per part d'altres administracions", indica l'edil. "Per encara queda molt any per davant i estem en disposici d'atraure encara altres subvencions per a seguir consolidant el calendari de festivals i la programaci cultural de la ciutat", puntualitza Prez.

A les ajudes de la Generalitat i altres administracions, se suma tamb la venda d'entrades i l'abonament de temporada, les obres del qual estan subvencionades per CulturArts. "No obstant aix, no podem oblidar que a la nostra porta criden moltes associacions de la ciutat que necessiten que les ajudem a organitzar esdeveniments i, encara que no reporten beneficis directes, cal tendir-los la m", agrega, "Esperem que tots els vens puguen gaudir aquest 2017 de la programaci que, a ms de sostenible, s de gran qualitat", conclou el regidor de Cultura.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40673&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software