Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Camins Escolars imparteix tallers per a afavorir l'autonomia dels xiquets en el seu trajecte...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Camins Escolars imparteix tallers per a afavorir l'autonomia dels xiquets en el seu trajecte...
mircoles, 15 de febrero de 2017

Camins Escolars imparteix tallers per a afavorir l'autonomia dels xiquets en el seu trajecte segur i sostenible al collegi

El projecte Camins Escolars, que promou la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, ha impartit aquesta setmana uns tallers prctics amb els alumnes de 5 de Primria del collegi Carles Sarthou i del Concepcin Arenal. En els tallers, els alumnes han conegut els resultats de la passejada crtica que van fer durant la setmana de la mobilitat, aix com el treball de l'entorn del barri mitjanant un plnol en el qual escriuen i anoten all que els xiquets desitgen: ms places, passos de vianants, ms espais per viure. Un joc de participaci ciutadana activa i directa, que convida als xiquets a reclamar canvis posant el seu cos en contacte amb el plnol. Tot seguit els alumnes, amb els coneixements que s'havien treballat en sessions anteriors, han inspeccionat l'entorn ms immediat del centre. 

Tamb aquesta setmana s'ha impartit un taller de sensibilitzaci i implicaci de pares i mares del CEIP Carles Sarthou, mitjanant un debat i comentant les experincies, sensacions i percepcions que tenen de cam a l'escola amb els seus fills. "Del que es tracta s que, poc a poc, els xiquets puguen anar guanyant autonomia per arribar sols a l'escola", explica el regidor de l'rea, Josep Pasqual Sancho.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40695&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software