Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Ple aprovar el pagament d'1,2 milions en factures pendents a 300 provedors locals per a...
mircoles, 15 de febrero de 2017

El Ple aprovar el pagament d'1,2 milions en factures pendents a 300 provedors locals per a liquidar per complet l'exercici 2016

L'Ajuntament de Vila-real celebrar dem un Ple extraordinari per a aprovar el pagament d'1,2 milions en factures pendents de 2016, amb l'objectiu de saldar per complet tot l'exercici. Una vegada liquidat l'any anterior, el consistori preveu reajustar de manera progressiva el perode mitj d'abonament a les empreses que treballen amb el consistori. 

"Hem viscut un 2016 nefast en el qual, a ms d'acusar la baixada de l'IBI del 2014, hem seguit patint les conseqncies dels prstecs del PP, que ens llastren cada dia, les sorpreses judicials derivades dels empastres urbanstics i altres problemes que segueixen sorgint", explica l'alcalde, Jos Benlloch. "S'ha fet molt per a tornar a portar pel bon cam l'Ajuntament i estem satisfets perqu, desprs de molts esforos, ara mateix complim amb tres de les quatre normes que estableix l'Estat sobre estabilitat a les administracions locals", indica. "Hem mirat cada euro que hem gastat, perqu no estem ac simplement per a pagar l'herncia del PP, sin per a fer que la ciutat seguisca avanant malgrat tot, engegant noves infraestructures i generant oportunitats per a les persones", apunta. "No obstant a, hi ha un tema que ens dol molt i s no haver pogut ser puntuals en el pagament durant 2016", admet Benlloch. Per aquest motiu, assegura, "la nostra principal obsessi s reajustar el perode mitj de pagament als provedors, sobretot si tenim en compte que el nostre model es basa en l'empresa xicoteta i mitjana de la ciutat, en els xicotets autnoms". 

D'aquesta manera, desprs de l'entrada en vigor del pressupost fa dos dies, a partir de dem es podr donar eixida a totes les factures pendents a 31 de desembre de 2016. "Mentre altres ajuntaments utilitzen la liquidaci de l'any anterior i ho abonen en el mes d'abril, nosaltres ja tenim incorporada al pressupost d'enguany la previsi d'aquestes factures i anem a pagar ja tots els rebuts pendents, que corresponen especialment a l'ltim trimestre", indica Benlloch. En total sn 1,2 milions d'euros que corresponen a 1.003 factures que se li deuen a uns 300 provedors, que podran cobrar en un perode aproximat de dues o tres setmanes. 

Aix mateix, el primer edil apunta que "tenim reservats al voltant de 60.000 euros per a pagar algunes xicotetes factures que queden pendents per algun error o defecte de les empreses a l'hora de passar-les a l'Ajuntament". "Ara tot es presenta de manera telemtica, per la qual cosa en alguns casos es produeixen distorsions o, fins i tot, s'ha detectat algun error puntual en la numeraci o a les dades que han de ser esmenats pel provedor abans de procedir al seu pagament, per a hem reservat els diners i s'aniran abonant a mesura que ens les vagen enviant correctament", explica. 

"Desprs d'aquest Ple, tots descansarem, especialment els ms de 300 provedors, als quals demanem novament disculpes". "Tot s'est fent b i, si no sorgeix res ms, esperem poder tornar a pagar de manera puntual, si pot ser en un mxim de 30 dies, al llarg del segon trimestre d'enguany", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40697&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software