Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - El Ple aprova el pagament d'1,2 milions d'euros a prop de 300 empreses i salda la totalitat de...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Ple aprova el pagament d'1,2 milions d'euros a prop de 300 empreses i salda la totalitat de...
jueves, 16 de febrero de 2017

El Ple aprova el pagament d'1,2 milions d'euros a prop de 300 empreses i salda la totalitat de factures pendents de 2016

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat aquest mat, amb els vots favorables de l'equip de govern, el pagament de factures pendents de cobrament per valor d'1,2 milions d'euros. Desprs del vistiplau de la corporaci, el consistori procedir a tramitar els pagaments que, en un termini aproximat de dues o tres setmanes, arribaran als prop de 300 provedors, bona part d'ells xicotetes empreses locals. D'aquesta manera, quedaran saldades totes les factures pendents de l'any passat a penes ha entrat en vigor el pressupost.

"s la primera vegada que fem una operaci d'aquest tipus, perqu l'habitual s esperar a la liquidaci del pressupost anterior per a pagar les factures pendents. Per no volem que els provedors locals hagen d'esperar ms i per a aprovem avui tot el paquet de factures pendents. Ha sigut un any molt difcil i demanem perd a les empreses locals pels retards, que, sens dubte, no haurem patit si no hagurem hagut de fer front als empastres i deute heretat del PP", recorda la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. L'objectiu de l'equip de govern en els prxims mesos s poder reajustar el perode mitj de pagament a provedors als 30 dies que estipula la llei.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40705&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software