Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La campanya Dedica't un dia, t'ho mereixes programa tres noves eixides al balneari de Marina...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La campanya Dedica't un dia, t'ho mereixes programa tres noves eixides al balneari de Marina...
viernes, 17 de febrero de 2017

La campanya Dedica't un dia, t'ho mereixes, impulsada per les regidories de Sanitat, Esports i Salut i Proximitat obri una nova convocatria, amb l'objectiu d'oferir als vila-realencs l'oportunitat de gaudir d'un dia en les installacions de Marina d'Or. Les prximes dates programades sn el 12 i 26 de mar i el 23 d'abril, a les quals se sumaran altres eixides de carcter familiar. 

La regidora de Sanitat i Esports i Salut, Silvia Gmez, ha animat els vens a inscriure's en una iniciativa de la qual s'han beneficiat milers de vens des de la seua engegada i que ofereix, per 15 euros, tres hores de balneari, dinar i una xarrada sobre consells nutricionals. "Volem oferir la possibilitat als vila-realencs que cuiden la seua salut, al mateix temps que passen un dia saludable i ldic a Marina d'Or", indica. "s important que la gent puga dedicar-se un dia a ella mateixa, a cuidar-se i prendre cura del seu benestar i a la seua salut", afegeix l'edil de Proximitat, Diego Vila.

Les persones interessades a participar hauran de presentar la instncia que trobaran en el web municipal (document adjunt) o a l'oficina d'Atenci i Trmits -planta de baixa de l'ajuntament- amb les seues dades. Es podran inscriure un mxim de dues persones per instncia i els nics requisits sn estar empadronat a Vila-real i participar una sola vegada. 

Per a les eixides del 12 i 26 de mar, les instncies es poden presentar des de dilluns que ve, 20 de febrer, i fins al 17 de mar, ambds inclosos. Per a l'eixida del 23 d'abril, el termini d'inscripci ser del 27 de mar fins al 12 d'abril.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40713&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software