Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real obri la commemoraci del Centenari del Patronat de Sant Pasqual amb una mostra...
jueves, 16 de febrero de 2017

Vila-real obri la commemoraci del Centenari del Patronat de Sant Pasqual amb una mostra filatlica i material promocional

Vila-real celebra al llarg de tot l'any el Centenari del Patronat de Sant Pasqual sobre la ciutat. Una commemoraci que arrancar dilluns que ve, 20 de febrer, amb la inauguraci de l'exposici filatlica que, amb el nom "Una mirada sobre sant Pasqual. Patr de Vila-real", mostrar tot tipus de material postal de gran valor documental entorn de la figura del patr de la ciutat. La mostra, impulsada per la Regidoria de Turisme i la Fundaci Caixa Rural Vila-real, amb la collaboraci d'El Bressol i de l'Associaci d'Amics del Pouet del Sant, compta tamb amb el suport de la Fundaci Pro-Monestir i Baslica de Sant Pasqual, que s'estrena com a patrocinadora d'esdeveniments per a promoure el turisme religis.

L'edil de Turisme, Emilio M. Obiol, acompanyat pel gerent de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, Josep Ramos, ha presentat la imatge del centenari, que presenta la forma d'un calze amb una planimetria del plnol de la vila medieval de la ciutat, realitzat per Mart de Viciana, i una creu al centre. El logo inclou la inscripci en llat "Sant Pasqual i Vila-real, cent anys de patronat 1917-2017" i estar representat en totes les activitats que es realitzen al llarg de l'any.

La primera d'aquestes ser la mostra filatlica, que exposar en les sales de la Fundaci Caixa Rural fins al 20 de mar un total de 15 panells amb "una mirada pedaggica, formativa i informativa molt interessant per a colleccionistes i aficionats a la filatlia", assenyala Obiol. L'edil ha agrat el treball de Salvador Carracedo, com a "comissari i alma mater de l'exposici", composta per material postal com ara segells, mata-segells i altres productes relacionats amb el sant.

A ms, Correos ha editat expressament un segell commemoratiu de sant Pasqual, que es podr usar durant un temps per als enviaments postals dins d'Espanya. Tamb s'ha creat un mata-segells per a remarcar el logo i s'ha editat una postal especial amb tres imatges de punts emblemtics de la ciutat i tres de la baslica i del patr, amb les quals podran treballar els escolars que acudisquen a conixer la mostra.

L'exposici estar oberta al pblic de vesprada, de 17 a 20 hores, mentre que el mat es reserva per als alumnes de sis de primria dels centres educatius. En les visites guiades, els escolars podran conixer alguns fragments de la vida de sant Pasqual, a travs d'un vdeo i d'una explicaci, i participaran en un taller de filatlia, en el qual "ho podran aprendre tot sobre l'enviament postal fsic, una cosa que, avui dia, queda prcticament relegada al romanticisme", indica Ramos. El gerent de la Fundaci Caixa Rural ha avanat tamb que l'entitat s'involucrar en altres activitats que es promoguen durant el centenari, amb l'objectiu de "donar suport a l'Ajuntament, com per exemple, en la II edici del Concurs de Pintura Rpida que se celebra durant les festes de Sant Pasqual, la temtica principal de la qual ser el patr de la ciutat".

Tant Obiol com Ramos han convidat tots els vens a participar en l'esdeveniment, "amb un alt component intergeneracional, que interessar a persones de totes les edats" i que compta amb "tot tipus de curiositats i material molt interessant".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40709&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software