Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real impulsa formaci especfica dirigida a professors i alumnes de secundria per a...
lunes, 27 de febrero de 2017

Vila-real impulsa formaci especfica dirigida a professors i alumnes de secundria per a fomentar la divulgaci cientfica

La Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real, impulsada per la Universitat Jaume I (UJI) i l'Ajuntament de Vila-real, i el Centre de Formaci, Innovaci i Recursos Educatius (Cefire), dependent de la Generalitat Valenciana, han iniciat un procs de collaboraci amb l'objectiu de fomentar la divulgaci cientfica a travs de la formaci contnua del professorat. Amb aquest objectiu, ambdues entitats, amb la collaboraci de l'Ajuntament, organitzen una srie de jornades formatives que tindran lloc a la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) del 7 al 9 de mar.

Les jornades estan dirigides tant a professors com a alumnes de secundria. "s important que els professors tinguen noves eines per a treballar i motivar els alumnes en l'aula, per tamb ho s que els estudiants s'interessen per l'mbit cientfic", explica el director de la Ctedra Cermica, Juan Carda. En el cas dels docents, aquest curs de tres dies, titulat Tcniques de comunicaci per a divulgaci cientfica: rdio, audiovisual, realitat augmentada i creaci de videojocs, oferir noves eines i recursos a l'hora de realitzar un programa radiofnic, un producte audiovisual i altres tcniques de cara a la divulgaci cientfica, com poden ser la realitat augmentada i els videojocs.

"Tots aquests recursos serveixen per a adaptar-se a la realitat dels alumnes i millorar el seu aprenentatge", detalla el director territorial del Cefire, Sergio Mestre, qui destaca que "aquestes eines ajuden especialment els docents a fer ms entretingudes les classes i millorar la comprensi de matries habitualment complicades". Els professors interessats es podran inscriure a travs del web del Cefire de Castell abans del 2 de mar per gaudir d'un taller del tipus master class, en el qual adquiriran recursos de comunicaci per a la divulgaci de la cincia. 

En parallel a aquestes sessions, els alumnes de tercer d'ESO dels centres educatius de Vila-real que estiguen interessats a participar en el programa Rdio-Cincia 2017-2018, que s'emet tots els dimarts a les 12.30 hores en Rdio Vila-real, acudiran els dies 8 i 9 a la BUC, on coneixeran de primera m les eines necessries per a elaborar un programa radiofnic, aix com un producte audiovisual i tamb una introducci a la realitat augmentada i a la creaci de videojocs. "Seran tallers molt prctics on els alumnes estaran acompanyats per experts en cadascuna de les temtiques", indica l'edil d'Innovaci, Mnica Maas, al mateix temps que s'ha mostrat satisfeta del "creixement" que ha tingut la ciutat en matria d'innovaci, amb l'arribada de l'UJI, la UOC, la Ctedra Cermica o la Ctedra de Mediaci, que se sumen al ttol de Ciutat de la Cincia i la Innovaci, entre uns altres. "Volem seguir treballant en la lnia de conjugar tecnologia, innovaci i educaci i collaborant amb ens com el Cefire i amb tot aquell que tinga alguna cosa a aportar en aquest sentit perqu els joves s'apassionen per aquest sector", apunta. 

Professionals de Rdio Vila-real, de Lluerna Creaci Audiovisual i de ScienceFan ensenyaran a idear un programa radiofnic i fer divulgaci cientfica de manera entretinguda, a ms de donar recursos narratius i conceptes bsics d'edici per a l'mbit audiovisual. L's de la realitat augmentada i les APP sn uns altres dels recursos que s'oferiran per a sorprendre els alumnes en les matries ms difcils.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40869&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software