Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per anunciar la...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per anunciar la...
lunes, 27 de febrero de 2017

La VII Tamborada Provincial convoca dissabte mig miler de bombos i tambors per anunciar la Setmana Santa a Vila-real

Vila-real acollir dissabte que ve, 4 de mar, la VII Tamborada Provincial, que congregar a la ciutat a mig miler de bombos i tambors procedents de municipis de tota la provncia de Castell, com Almassora, Penscola, Alcal de Xivert, la Vall d'Uix, la Vilavella, Almenara o la prpia capital de la Plana. La trobada est organitzada per la Junta Central de Setmana Santa i l'Agrupaci Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, amb el patrocini de la Regidoria de Turisme.

La Tamborada comenar a les 21.00 hores amb la desfilada de les prop d'una vintena d'agrupacions participants des de la plaa de Sant Pasqual fins arribar a la plaa Major, on s'escoltar el toc de tambors de cada confraria i el toc provincial que faran sonar al unson tots els participants. El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, destaca la importncia d'un acte a escala provincial que "ens permetr, novament, potenciar tursticament els establiments locals" i que servir per a donar pas "als primers actes programats a l'agenda de la Setmana Santa local, declarada de Festa d'Inters Turstic Provincial, amb ms de 400 anys d'histria". "Amb esdeveniments com aquest, Vila-real segueix avanant en l'objectiu de ser ciutat de referncia en matria turstica, i especialment en turisme religis, al mateix temps que seguim sent una de les ciutats de serveis ms importants de la provncia de Castell", conclou Obiol.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40867&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software